Sapa pelanggan e-commerce nyata?

Salah sawijining aspek sing paling penting nalika nggawe ecommerce utawa commerce elektronik yaiku ngerti pelanggan sing bakal duwe. Antarane sebab liyane, amarga bagean strategi komersial sing apik bakal gumantung karo faktor penting iki sing saiki kudu dibiji. Sampeyan uga penting banget kanggo meditasi supaya sampeyan bisa njaga hubungan sing optimal karo klien utawa pangguna.

Nalika ing sisih liyane, sampeyan kudu takon pitakon ing ngisor iki: Apa sampeyan ngerti sapa sejatine pelanggan asli kasebut? Lan nalika aku ngomong sampeyan ngerti, kita nuduhake fokus profil sampeyan lan kepiye carane sampeyan bisa strategi fokus kanggo njaga. Salah sawijining faktor sing paling relevan supaya sukses ing bisnis utawa toko online. Endi penting banget kanggo njupuk data babagan wong sing tuku produk, artikel utawa layanan kita. Tumindak kanthi jaminan sukses sing luwih gedhe.

Iki minangka pendekatan sing kudu fokus sadurunge miwiti bisnis kanthi ciri kasebut. Apamaneh yen target sing paling cedhak yaiku mundhakaken dodolan ing wektu sing ora suwe banget. Ing kasus apa wae, sampeyan bakal nemokake profil pelanggan sing beda-beda sing bakal nggawa sampeyan ngowahi tumindak kapan wae lan kahanan. Aja lali wiwit saiki yen sampeyan pengin maju ing kegiatan profesional iki.

Kepiye pelanggan e-commerce?

Miturut macem-macem panelitian babagan konsumsi digital, ana sawetara fitur sing jelas banget. Iki wong enom, kanthi a daya tuku medium, kutha lan njaga hubungan sing raket banget karo konsumsi umume. Kanthi rinci manawa ana gandheng cenenge karo operasi kasebut saka komputer pribadi, ponsel utawa piranti teknologi liyane.

Sajrone konteks umum iki, kudu ditekanake manawa wong-wong kasebut akeh tuwuh sajrone rong taun kepungkur. Kaya sing diandharake ing laporan sektor paling anyar sing ditindakake dening panelitian pasar. Endi ditemokake yen sajrone sawetara taun kepungkur, perdagangan elektronik ing Spanyol wiwit ana dadi anekdot dadi alternatif sing kuat kanggo penjualan tradhisional amarga tuwuh saka jumlah penjualan sing ora bisa dicegah.

Kanggo meratifikasi tren iki, Komisi Pasar lan Kompetisi Nasional (CNMC) wis ngitung yen omset e-commerce ing negara kita wis wiwit 2.823 yuta euro dadi 10.116 yuta antarane kuartal kaping telu 2013 lan periode sing padha ing taun 2018, mula entuk pertumbuhan 260% ing limang taun. Persentase dhuwur banget sing nyengkuyung para wirausaha milih sektor iki ing kegiatan profesional.

Profil Pelanggan

Kelas pangguna iki nyedhiyakake seri karakteristik sing wis ditemtokake kanthi apik ing kabeh kahanan. Saka varian ing ngisor iki sing bakal dibabarake ing ngisor iki, supaya sampeyan luwih jelas wiwit saiki, kepiye sampeyan kudu fokus ing macem-macem strategi komersial sing wis kasedhiya kanggo dipraktekake saiki.

Kaping pisanan, sampeyan kudu njupuk gambar status sosial lan ekonomi sampeyan. Dadi jelas yen dheweke minangka wong sing integral ing sektor kasebut 31 lan 45 taun kanthi taraf sosial ekonomi sedheng lan menengah. Saliyane, 58% wong nyumbang studi ing universitas lan dadi penduduk ing wilayah kutha kanthi luwih saka 100.000 jiwa. Sanajan iki, kita kudu nglumpukake pirang-pirang ciri liyane sing saiki wis dakkandhani.

Iki pangguna sing ana gandhengane karo kabeh jinis piranti teknologi. Ing pangertene iki, sawetara panliten paling anyar nuduhake manawa cedhak a 45% konsumen padha ngakses konten digital liwat ponsel. Nalika 17% nindakake liwat tablet.

Panglipur

Antarane sebab kenapa wong Spanyol tuku produk utawa layanan kanthi online, meh 90% nindakake amarga luwih murah lan kepenak. Utamane, segmen sing luwih enom saka populasi sing paling bisa ngembangake jinis operasi komersial iki.

Rekomendasi

Pangguna nganggep rekomendasi kasebut migunani banget amarga adhedhasar produk sing disenengi. Loro-lorone babagan konsumen liyane utawa liwat informasi saka email. Sanajan panliten sing ditindakake uga negesake manawa ana sebab utama liyane adhedhasar rekomendasi kasebut. Amarga wis, bisa dadi siji-sijine alternatif sing ana konsumen nalika semana.

Dheweke golek tawaran sing paling apik

Nalika ing sisih liyane, uga pembeli sing sabar sabar ngenteni rega sing paling apik, tawaran sing paling apik lan kahanan sing paling apik kanggo tuku. Nganti milih rega utawa tarif sing paling terjangkau kanggo anggaran pribadi utawa kulawarga. Saka sudut pandang iki, sampeyan dudu pembeli sing sok-sok, nanging sampeyan nemtokake keputusan babagan unsur moneter produk, layanan utawa barang sing sampeyan goleki ing toko online. Nganti yen kurang saka 20% bisa dianggep dadi pamburu murah, miturut laporan industri.

Faktor manungsa

Konotasi sing luwih pribadi uga pengaruhe profil sing digawe pangguna online utawa Internet. Kanthi serangkaian pambeda sing kudu dipikirake saiki. Ora kaget, nyedhiyakake karakteristik liyane sing mbedakake karo pangguna tradisional. Ing antarane kalebu variabel psikologis ing ngisor iki:

  • Iki wong sing ngerti kabeh warta sing lagi digawe ing sektor konsumen.
  • Resep banget kanggo bagean sing apik saka nawakake komersial lan promosi lan ing kasus paling umum supaya kekarepan sampeyan efektif.
  • Dheweke minangka wong sing seneng gawe anyar produk sampeyan: sandhangan, peralatan olahraga, peralatan teknologi, saluran audio lan video utawa dhukungan budaya.
  • putra luwih pengaruh kanggo tren sing ditemtokake ing jagad mode lan mulane bisa dadi pangarepan kanggo konsumsi liwat tuku online.
  • Minangka tren ing tuku sing bisa nembus ing antarane pangguna lan mbentuk profil sing wis ditemtokake kanthi nyata sing bisa dingerteni saka kabeh sudut pandang.

Kosok baline, ora bisa dilalekake manawa wong-wong kasebut milih blanja luwih utawa kurang sacara rutin, lan ora kanthi sporadis utawa sok-sok. Nganti dheweke wis mbayar biaya saben wulan kanggo konsep iki.

Sinar-X profil pembeli online

Kelas pangguna iki nuduhake sawetara panyebut umum sing narik kawigaten banget, lan saiki luwih trep kanggo dirinci. Dadi wiwit saiki, perusahaan Internet duwe sumber informasi sing luwih jembar tinimbang saiki. Contone, karo kontribusi ing ngisor iki sing bakal dibabarake sampeyan ing ngisor iki.

Wong enom sing wis dikembangake ing panggunaan piranti teknologi. Ora mung ponsel, nanging uga liyane kayata tablet utawa periferal generasi sabanjure.

Biasane nyediakake a daya tuku, paling ora separo, sing ngidini dheweke nindakake akeh operasi komersial kasebut kanthi tujuan utama kanggo nyukupi kebutuhan konsumen: tuku klambi, entuk bahan budaya lan nikmati kabeh tawaran kanggo hiburan utawa hiburan, ing antarane sawetara sing paling relevan.

Iki profil sing jelas kutha lan umume dheweke duwe pendhidhikan menengah utawa luwih dhuwur lan ngerti cara ngakses sumber utama utawa platform finansial.

Dheweke minangka wong sing ana gandheng cenenge konten pariwara saka ngendi dheweke bisa njupuk referensi kanggo nindakake tuku utawa akuisisi.

Saka sudut pandang bisnis karo kelas wong luwih mandhiri. Dheweke ngerti apa sing dikarepake lan, sing paling penting, sing paling penting, saluran komersial sing saiki bisa dipikolehi.

Sumber komunikasi dhasar adhedhasar pengaruh teknologi informasi anyar lan saka sudut pandang iki, dheweke akeh pengaruhe karo media khusus iki.

Lan kanggo ngrampungake, ora bisa dilalekake niru karo tren sing menehi tandha pasar lan mula saya cenderung tuku online utawa Internet.

Sampeyan bakal wis verifikasi manawa ora angel banget ngenali wong-wong kasebut lan sampeyan uga bisa nganakake kajian pasar kanggo nemokake pilihan ing olahraga, buku, materi komputer lan umume kabeh produk, layanan utawa artikel sing kudu tindakake. konsumsi online. Sampeyan bakal menehi informasi luwih lengkap supaya sampeyan bisa nyedhaki proposal sing luwih cocog karo kekarepan sejatine.

Kanthi cara iki, sampeyan bakal oleh pelanggan sing luwih setya tinimbang sadurunge. Amarga sampeyan bakal duwe file sing luwih individual babagan peran ing sektor konsumen. Yaiku, bakal mbantu sampeyan nambah hubungan karo para pelanggan lan, kanthi tambahan, penjualan bakal tambah wiwit saiki. Nganti sampeyan bakal nggawe kesimpulan manawa profil klien utawa pangguna sampeyan luwih penting tinimbang sing sampeyan kira.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.