Sampeyan kudu mriksa E-commerce supaya sukses

Bidang E-niaga terus berkembang, mula teknik pemasaran sing digunakake taun kepungkur bisa uga ora efektif saiki. Mula, iki sawetara perkara sing kudu dipriksa supaya sukses karo toko online utawa situs e-commerce.

Desain responsif

ing piranti seluler dheweke nuduhake persentase lalu lintas sing akeh banget menyang situs web e-commerce. Yen situs E-commerce sampeyan ora duwe desain sing ramah seluler, tegese ora adaptasi karo ukuran lan kapabilitas piranti pangguna, pengalaman belanja lan browsing sampeyan kurang apik.

Konten sugih

Amarga para pembeli biasane bakal malih malih saka pirang-pirang pilihan blanja, luwih penting nawakake konten sing migunani supaya bisa bali menyang toko lan tuku maneh. Konten sugih Bisa dadi deskripsi produk lan gambar sing luwih apik, konten video, konten media sosial, utawa konten blog.

Kinerja situs e-commerce

ing Situs e-commerce sing mbukak luwih cepet, nemu tarif konversi sing luwih apik. Nyatane, Amazon wis nunjukake yen 100 milidetik ing wektu mbukak tambahan bisa nyuda konversi sales kanthi siji titik persentase.

Microdata

Microdata Iki minangka standar sing tujuane kanggo mbantu mesin telusuran lan browser web luwih ngerti konten situs lan sekaligus menehi pengalaman panganggo sing luwih apik. Kanggo situs e-commerce, mupangat utama bisa uga ditampilake ing asil telusuran.

Multiple saluran penjualan

Adol liwat macem-macem saluran online Bisa nambah penjualan situs E-commerce lan bathi. Dadi luwih gampang nggunakake alat kanggo ngatur lan ngotomatisasi pengiriman produk, uga kanggo ngatur pamrosesan pesanan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.