Kanggo adol, telpon luwih apik tinimbang email

Kanggo adol, telpon luwih apik tinimbang email

Subyek artikel iki aku pengin dipisahake, email kanggo pemasaran lan telpon kanggo adol. Yen sampeyan pengin dodolan ing situs web, utawa ngajeni pangguna, gunakake email. Nanging yen sampeyan pengin adol karo wong tartamtu, telpon minangka pilihan sing paling apik.

Napa telpon

Kaping pisanan, telpon bisa mbantu pelanggan supaya bisa nampa wangsulan kanthi cara sing luwih cepet. Mesthi sampeyan bisa wangsuli pitakon kasebut liwat email, nanging iki bakal luwih suwe. Kirim email, dheweke entuk, bisa uga bakal bales, utawa bisa uga ora. Ing telpon tanggepan langsung, sampeyan ngomong lan pelanggan nanggapi, uga kosok balene.

Mbok menawa sampeyan wis ngalami kahanan nalika adol, lan ngirim email kanthi sithik informasi. Dadi sampeyan ngenteni sedina, utawa bisa uga seminggu suwene. Banjur klien ngirim sampeyan pitakon maneh, sing sampeyan nanggapi sawise dina utawa minggu. Ing telpon, iki ora kedadeyan amarga bisa njlentrehake kabeh kanthi cara paling cepet.

Email minangka suplemen

Akeh salesman sing latihan nggunakake email minangka suplemen kanggo penjualan sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake email kanggo nggayuh outreach sethithik. Nanging utamane digunakake minangka pangeling kanggo para pelanggan banjur ganti nggunakake telpon kanggo didol.

Siji titik kanggo nggunakake iki yaiku tracker kanggo email kaya HubSpot yaiku, dadi sampeyan bisa ndeleng manawa pelanggan mbukak email sampeyan. Lan nalika sampeyan mbukak, ngenteni 5 menit banjur telpon supaya sampeyan bisa ngobrol karo dheweke kanthi topik penjualan sing sampeyan pikirake.

Dadi, apa sampeyan mikir? Apa telpon utawa email luwih apik?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.