Recap saka Amazon Prime Day 2017

Amazon Prime Day

Ora kaget yen Anggota Amazon Perdana dheweke bubar seneng karo acara belanja paling gedhe ing sejarah Amazon. Miturut laporan anyar, Penjualan Amazon Prime Day 2017 Dheweke ngluwihi penjualan acara gedhe kayata Black Friday lan Cyber ​​Monday lan acara kasebut tuwuh luwih saka 60 persen tinimbang taun kepungkur.

Bubar minggu iki, tawaran ritel gigantic ditawakake 30 jam diskon lan tawaran kanggo anggota Amazon Prime sampeyan. Salah sawijining produk sing paling populer sing didol ing Dina Perdana yaiku Amazon Echo Dot, sing didiskon nganti $ 35 saka regane regane $ 50. Tawaran liyane sing luar biasa kalebu:

Tampilan saka 55 inci 4k kanthi Amazon Fire, tabung kompor tekanan sing bisa diprogram, InstantPot, tes DNA leluhur sing diarani 23andMe, konsol Playstation 4 digawe dening Sony, konsol Nintendo Switch, bubuk protein lan musim 1 nganti 6 ing Blu-ray saka seri terkenal "Game of Thrones".

Dina Perdana digawe dening 2 sebab utama: Kaping pisanan, kanggo ngrangsang tuku ing antarane anggota Perdana sing ana lan sing nomer loro yaiku narik pangguna anyar supaya bisa entuk keanggotaan Perdana.

Saiki ing taun katelu lan miturut informasi, Strategi Amazon Prime Day bisa digunakake kanthi sampurna. Dina iki meh setengah kulawarga ing Amerika Serikat duwe anggota Amazon Prime, miturut laporan saka Consumer Intelligence. Laporan kasebut uga ngramal manawa jumlah anggota Amazon Prime ing Amerika Serikat nambah 35 persen saka 54 yuta pangguna sing ana ing 2016, lan kita isih ngenteni nomer pungkasan taun iki, nanging mesthine wis pirang-pirang taun. Amazon sadurunge bisa ngilangi cathetan kepungkur.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.