Cara nemokake foto saka tuenti

sejarah tuenti

Tuenti diwiwiti 12 taun kepungkur, ing taun 2006, taun ing ngendi Zaryn Dentzel, pangadeg perusahaan, mutusake kanggo manggon ing Spanyol lan ngembangake piranti lunak iki, sadurunge wektu, Facebook sing tuwuh saiki sing ora duwe pengaruh saiki, nalika semana ana salah sawijining jumlah paling gedhe pangguna ing jaringan sosial nalika semana, njaga kabeh wong ing layar kanggo mriksa warta lan foto kanca lan kenalan, yen sampeyan ora ana ing Tuenti, "sampeyan dudu kalebu masarakat" kaya ngono, ana sing padha karo sing diwakili Facebook saiki.

Nalika kabar, iku Telefónica Movistar, bakal nutup Tuenti dadi jaringan sosial ing 2016, Ora nggumunake sapa wae, jelas yen jaringan sosial nomer 1 nomer pirang-pirang taun kepungkur dadi perkara sing biyen, nanging bisa uga akeh sing ngelingi publikasi sing digawe, akeh sing menehi tandha penting tumrap urip. , bakal diterangake mengko, Cara nemokake foto saka tuenti.

Bisnis Tuenti minangka operator seluler virtual, dadi sumber penghasilan utama perusahaan, mula ora ngerti kabutuhane jejaring sosial kasebut.

Tuenti ditujokake kanggo twentysomethings kuliah, nanging mesthine akeh remaja sing nggawe akun, sanajan watesan umur 14 taun, sampeyan mesthi bisa ngapusi formulir kanggo entuk akun, mula cepet dadi wujud komunikasi, penyiaran lan hiburan ing taun 2009 supaya bisa dadi jaringan sosial sing paling populer ing negara kasebut, ngunggahake luwih saka Facebook, nganti 2010 yuta pangguna ing taun 10.

Pengaruh kasebut ing segmen umur 15 nganti 20 taun ngluwihi 80% populasi. Facebook mbiyen dadi perkara sing mboseni.

Tuenti minangka jaringan sosial wiwitan, nalika bosen ndeleng kabeh, dheweke banjur pindhah menyang Twitter lan Facebook.

Tuenti tekan ndhuwur, Nanging dumadakan, jumlahe mandheg saya akeh, dheweke mandheg ing apa sing ditawakake pangguna. Twitter pisanan, banjur Facebook, Instagram lan Snapchat pungkasane mateni jaringan sosial Spanyol.

Mula, mambu yen pungkasane wis cedhak, penutupan Tuenti, kasunyatane, ing taun 2010 Dentzel lan tim mutusake arep adol jaringan sosial kasebut menyang Telefónica udakara 70 yuta euro.

Napa Telefónica tuku kapal sing klelep?

tuenti nutup

Ya, sing paling penting karo Telefónica yaiku punggawa, utawa luwih becik, Basis pangguna, 10 yuta ora entuk sewengi. Dadi, jaringan sosial sing sukses dadi operator virtual seluler, sadurunge masarakat lali karo jeneng jaringan sosial. Ngliwati transisi sing durung nate kedadeyan, wiwit dadi jaringan sosial menyang jaringan komunikasi sing nawakake tarif swara lan data, nggabungake sawetara karakteristik jaringan sosial ing aplikasi seluler sing nawakake akeh layanan tanpa biaya.

Adol utawa penutupan Tuenti katon teka nalika alat pariwara ora bisa digunakake.

Sanajan Tuenti negesake duwe 20 yuta pangguna ing sawetara titik, malah ora dibandhingake karo jumlah 2.000 yuta sing gedhe banget sing diduweni Facebook.

Lan apa sing kari Tuenti?

Dina iki apa isih ana alat telekomunikasi manawa akeh pangguna sing ora nggatekake, wis ilang popularitas lan pengaruh, lan sanajan jaringan sosial duwe akeh pangguna, sing aktif bisa kurang saka setengah, mula investasi kasebut ora apik kanggo Telefónica.

Tuenti saiki ngidini sampeyan nelpon liwat WiFi, gratis, sanajan sampeyan ana ing sanjabane Spanyol, sampeyan mung bakal nggunakake data sing dikonsumsi dening telpon miturut tarif normal sing wis sampeyan kontrak karo perusahaan seluler sampeyan.

Cara mulihake foto sing sampeyan lakoni ing Tuenti

Ing pirang-pirang akun pangguna, isih ana, nomer akeh foto karo pengalaman, lelungan lan kanca. Aja risak kelangan kabeh wektu lan papan, sampeyan bisa nemokake kanthi cara sing bakal diwulangake ing ngisor iki.

Ana sawetara cara supaya bisa njaluk gambar sing disimpen ing server Tuenti. Yen sampeyan ora njupuk tindakan iki, Sajrone istilah sing wis diramalake, yaiku 1 taun 6 wulan, sampeyan bakal kelangan kabeh kenangan selawase lan mesthi.

carane ndownload foto tuenti

Kaping pisanan, bisa rampung saka Aplikasi seluler Tuenti. Minangka papan paling apik kanggo nindakake amarga aplikasi iki wis dianyari lan dirancang kanggo fungsi iki, mula iku paling disaranake. Iki padha, sampeyan bisa nemokake ing Toko aplikasi Play Store lan AppStore, gratis gratis. Aja lali manawa Tuenti wis mandheg dadi jejaring sosial lan wis beda banget, mula penampilane bakal beda banget karo sing biyen, menehi akeh pilihan sing ora ana gandhengane karo apa sing sampeyan kenal kaya Tuenti, mula sampeyan uga sampeyan kudu nggatekake kanggo ngakses konten sampeyan.

Download file sampeyan ora bakal digawe ing piranti sing langsung njaluk panjaluk. Kanggo ndownload foto Tuenti kudu nggulung menu, pilih opsi sing tegas ngomong apa sing sampeyan butuhake, lan nunjukake tujuan sing pengin dikirim menyang konten iki.

Sampeyan kudu banjur instal versi paling anyar saka aplikasi kasebutMung kanthi iki sampeyan bisa njaluk kabeh foto sing diunggah ing macem-macem album dikirim menyang sampeyan.

Sampeyan kudu mlebu nganggo email lan sandhi lan sawise mlebu, goleki pilihan kanggo ngunduh foto, iki dununge ana ing bagean Profilku> Foto.

Sampeyan kudu nulis email supaya bisa ngirim link download sing bakal ngemot kabeh foto sing disimpen ing Tuenti.

Wigati dimangerteni sampeyan bakal bisa ndownload foto sing wis diunggah, uga sing diwenehi tag, asalake opsi privasi diaktifake

tuenti photos download

Yen sampeyan wis pirang-pirang taun ora ngakses akun Tuenti, mesthine sampeyan ora bakal kelingan data akses sing biyen sampeyan duwe. Aja kuwatir, sampeyan mung kudu ngeklik tembung sing ujar: "Sampeyan ora bisa ngakses akun?”Lan tututi langkah-langkah kanggo mbalekake sandhi, mengko kanggo ndownload.

Sawise nampa tautan undhuhan, sampeyan bisa ngakses saka komputer utawa ing endi file pengin disimpen lan didownload, saiki rasakake mesin wektu lan rasakake kenangan kepungkur sajrone dasawarsa kepungkur.

Sanajan kabeh ora ilang kanggo Tuenti, amarga omzet saya mundhak 25% dadi 21,1 yuta euro lan nyuda kapitunan 33%, dadi 16 yuta. Perusahaan kasebut mandheg duwe pengaruh negatif marang klompok Telefónica, amarga sadurunge Tuenti nyewa jaringan kasebut luwih saka 16 yuta euro, biaya sing saiki bisa diirit amarga entuk.

Rencana mbesuk sing diduweni perusahaan, yaiku kanggo ekspansi internasional minangka operator seluler virtual, kanthi dhukungan saka Telefónica, sing nyedhiyakake infrastruktur lan jaringan, uga finansial. Saiki Tuenti kasedhiya kanggo Spanyol lan ing negara-negara kayata Peru, Argentina, Ekuador, lan Meksiko, dheweke ngrencanakake bakal ngresmekake layanan sing dituju ing pasar Amerika Latin kanggo nggayuh sejuta pelanggan ing kabeh negara, minangka target, nambah jumlah saiki.

Masa depan Tuenti

Tuenti mesthi ngobrol, wiwit jaman biyen, wis munggah lan mudhun, sajrone 15 taun kepungkur, dadi salah sawijining instrumen komunikasi sosial sing paling penting ing jagad, sarana sing meh kabeh kita nuduhake akeh pengalaman, wayahe, kenangan lan kita akeh kanca, sanajan kita bisa uga kelangan alesan sing padha, nanging ing kasus iki ditandhani tahap urip, mula sampeyan kudu golek kenangan lan ndownload langsung bisa, aja nganti sesuk apa sing bisa kok lakoni dina iki, kaya piwulang lawas.

Kabeh kayane negesake manawa Telefónica tanggung jawab ndandani prau iki lan ngambang maneh. Ora dadi masalah apa wae, nanging proyek kasebut isih ana Tuenti ojo nyerah nganti punah, ngadhepi salah sawijining pasar paling angel diakses saiki, jaringan sosial, akeh sing nyoba ngadhepi para raksasa komunikasi sosial lan wis tiwas, apa Tuenti bakal dadi salah sawijining, utawa bakal dadi crita sukses, kanthi kampanye pemasaran sing apik bisa nyengkuyung pangguna supaya lengganan maneh lan digunakake, sanajan dituju menyang bagean liyane saka populasi lan kanggo tujuan liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

13 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   JULY ngandika

    Matur nuwun kanggo info aku telat: /

  2.   Sonia ngandika

    Hai Clara!
    Sampeyan entuk ?? Aku ngandhani yen email iki ora ana maneh. Yen sampeyan bisa nulungi aku!
    Tulung aku karo aku soni_.5@hotmail.com

    1.    Jose ngandika

      Quiero recuperar mis fotos de tuenti y no recuerdo ni email ni contraseña, hace muchos años
      Con nombre y apellido valdria?

  3.   Rachel ngandika

    Sugeng siang! Aku mikir istilah kasebut wis entek, yen ora kaya sing sampeyan kandhakake ing kiriman iki, aku pengin njupuk foto maneh. Mangga yen sampeyan duwe cara kanggo njupuk foto maneh lan apa sampeyan bisa nulungi aku, aku bakal ngormati, emailku raquelnaranjo14@gmail.com.

  4.   Tamara ngandika

    Aku kudu mbalek foto tuenti file kasebut kudu ditolak, kepiye wae bisa rampung tamaragomezgaviro@ogmail.com kanggo mangsuli

  5.   nani ngandika

    Aku mikir manawa ora stagnan, manawa ana perusahaan liya sing pengin njupuk barang liya amarga saiki wis dadi jaringan telpon, sing katon saya nggegirisi yaiku ora ngidini kita ndownload foto, paling ora aku ngerti, lan aku kelangan 2000 foto sing saiki dudu lan dadi kenangan sing apik, aku mung pengin ngakses akunku kanggo fotoku utawa supaya sampeyan ngirim menyang aku

  6.   Gusti Yesus ngandika

    Fotoku

  7.   Loren ngandika

    Loren

    Kayane ora apik kanggo aku yen perusahaan Telefónica bakal tuku Tuenti seluler lan menehi kabar marang pangguna Tuenti sing normal supaya bisa pulih foto lan konten sing ana. Dheweke tumindak ala banget! Lan wong-wong kaya aku, sing ora bisa dingerteni, ora bisa nyimpen kenangan, foto Tuenti.

  8.   Marina ngandika

    Aku pengin mbalekake fotone ... salam

  9.   Laura ngandika

    Apa foto Tuenti isih bisa dibalekake?

  10.   Tamara ngandika

    Halo sugeng siang, kulo kepingin mbalekno kabeh fotone Tuenti. Salam lan matur nuwun

  11.   Ngenteni ngandika

    Halo kepiye carane bisa mulihake fotoku 🙁

  12.   Mario ngandika

    sugeng sonten, kepengen ngertos kepriye carane mbalekake foto tuenti, matur nuwun.