Prosedur kanggo miwiti e-commerce

Salah sawijining masalah paling gedhe nalika nggawe commerce elektronik utawa e-commerce yaiku syarat administratif sampeyan kudu nemoni ya utawa ya. Kajaba sampeyan pengin nyedhiyakake hukuman finansial sing bisa ngilangi anggaran nalika semana. Supaya skenario sing ora dikarepake iki ora kedadeyan sampeyan wiwit saiki, kita bakal nuduhake langkah-langkah sing kudu sampeyan tindakake supaya kabeh wis apik lan sampeyan ora duwe masalah karo panguwasa negara kita.

Ya, kita bakal nyedhiyakake sampeyan ing ngisor persyaratan hukum sing kudu sampeyan lebokake nalika nyiyapake toko online sadurunge mbukak bisnis. Ing endi sampeyan kudu eling, loro artikel kasebut Ukum Regulasi Perdagangan Eceran kaya pangowahan anyar sing dikembangake ing taun-taun pungkasan ing Hukum Konsumen. Lan tanpa mangu manawa bakal mengaruhi sampeyan nalika nindakake prosedur administrasi sing wajib kanggo sampeyan.

Yen aspek pertama sing kudu sampeyan ngatasi yaiku babagan sing gegandhengan karo regulasi penghasilan sampeyan. Nganti sampeyan kudu ndhaptar, dhisik ing Keuangan banjur dadi pegawe mandiri utawa buruh mandiri sing sejatine sampeyan. Yen ora, sampeyan bakal menehi sanksi marang badan pangaturan sing dhendha saka 300 nganti 3.000 euro amarga ana pelanggaran sing dianggep serius.

Prosedur administratif: ndhaptar IAE

Kanggo nindakake bagean proses iki, sampeyan ora bakal duwe solusi liyane kajaba ngisi rong bagean kasebut. Sanajan mandhiri, sesambungane ditandhani banget. Ing kabeh kasus, kalebu ing ngisor iki sing bakal dibabarake sampeyan ing ngisor iki:

  • Kaping pisanan sampeyan kudu ngrampungake registrasi sensus ing Keuangan kanthi formulir 036.
  • Banjur ndhaptar minangka karyawan mandiri ing Keamanan Sosial.

Apa wae pelanggaran syarat kasebut bisa larang regane liwat penalti sing bisa ditindakake amarga sampeyan nglirwakake administratif. Yaiku, dheweke bakal meksa sampeyan utawa luwih becik ndhaptar sampeyan dadi pejabat ing rezim khusus kanggo buruh mandiri wiwit sampeyan miwiti kegiyatan profesional ing bisnis digital. Iki bisa regane udakara setaun 3.000 utawa 4.000 euro.

Sing bakal ditambahake a Biaya tambahan 20% saka jumlah kasebut lan sing ngetrapake conto sadurunge bisa uga nganggep biaya tambahan udakara 800 euro. Dene ing sisih liyane, tingkat suku bunga bakal dileksanakake ing jumlah utang lan sing bisa nganti udakara udakara 100 euro yen bunga rata-rata tahunan 3% ditrapake. Yaiku, tegese jumlah sing bisa sampurna antarane 6.000 lan 9.000 euro yen sampeyan njupuk rolas wulan minangka titik referensi.

Ukum Regulasi Perdagangan Eceran

Aspek liyane sing kudu dipikirake wiwit saiki yaiku sing kalebu ing peraturan sing bakal dirujuk ing bagean artikel iki. Ora nggumunake, syarat legal kanggo adol kanthi online padha karo toko fisik, lan ora ana sing kalebu. Bedane mung sing sampeyan bakal weruh yaiku sampeyan ora butuh lisensi pambuka kanggo miwiti e-commerce utawa perdagangan elektronik.

Ngendi jangka waktu eksekusi lan pembayaran bakal diklumpukake. Sanajan wektu pangiriman pesenan ora kasebut ing penawaran, pangiriman kudu digawe maksimal 30 dina wiwit rampung kontrak. Saliyane, lan mesthi nuduhake perusahaan lan profesional sing nindakake kegiatan ekonomi perdagangan elektronik liwat Internet, kebutuhan kanggo platform ecommerce dadi tuan rumah ing data bisnis dhasar sing katon lan bisa diakses, kayata ing ngisor iki sing diwenehake ing ngisor iki:

  • Jeneng utawa jeneng perusahaan lan rincian kontak saka perusahaan digital.
  • Nomer registrasi registri sing bakal dibukak bisnis sing bakal dibukak.
  • Lan mesthine Nomer Identifikasi Pajak utawa NIF.

Perlindhungan data

Iki bakal dadi aspek liyane sing kudu sampeyan pikirake kanggo miwiti bisnis kanthi ciri-ciri kasebut lan penting kanggo pangembangan sing tepat.

Iki amarga bisnis apa wae adhedhasar transaksi e-commerce karo data pribadi saka pelanggan utawa pangguna saben dina. Lan mula, iki bakal cenderung kanggo nglindhungi sing bener lan iki diresmikake kanthi tundhuk karo Hukum Organik babagan Perlindhungan Data. Mula, bisnis online kita ora bakal duwe pilihan liyane kajaba njamin informasi iki kanthi cara sing efektif lan sesuai karo peraturan saiki sing ditulis ing LOPD.

Ing kasus iki, langkah-langkah sing kudu sampeyan tindakake ing ngisor iki kanggo pangembangan peraturan sing tepat babagan nglindhungi data kaya ing ngisor iki:

  1. Identifikasi file sing ngemot data pribadi (karyawan, klien, pangguna, supplier, lsp.).
  2. Identifikasi level keamanan sing ditrapake kanggo saben kasus.
  3. Identifikasi Administrator File.
  4. Preparasi Dokumen Keamanan.
  5. Latihan kanggo Pangurus File.
  6. Informasi menyang pihak sing duwe data, babagan eksistensi file sing dadi obyek perawatan iki.
  7. Registrasi file ing Registri Badan Spanyol kanggo Perlindhungan Data.
  8. Siapke kabijakan privasi kanggo perusahaan lan kita bisa netepi kabeh syarat sing dibutuhake.
  9. Lan pungkasane, duwe formulir pengumpulan data sing ngidini idin sadurunge lan nyata.

Tugas wirausaha digital

Iki diklumpukake kanthi tepat ing Hukum konsumen lan perdagangan elektronik lan ing endi sawetara pedoman digawe ing hubungan komersial. Kanthi tujuan utama kanggo nyetel syarat Eropa paling anyar. Toko utawa perusahaan sing asipat digital kudu memenuhi syarat ing ngisor iki:

Toko digital kudu ditampilake kanthi cara sing jelas lan diaper saka rega pungkasan produk utawa barang sing didol. Tanpa kesalahan ing pendekatan supaya pungkasane bisa ditampa utawa ora dening klien dhewe.

Tenggat wektu kanggo ngasilake produk kudu ditemtokake lan bisa kliwat saka 7 dina kerja nganti 14 ing endi kasebut ana ing peraturan saiki kanggo konsumen. Nanging kanthi detail sing cilik lan yaiku yen klien ora diwenehi informasi babagan aspek iki, istilah kasebut bakal ditambah nganti rolas wulan.

Ing kabeh kasus, wajib diwenehi formulir penarikan supaya kasedhiya kanggo klien utawa pangguna. Iki minangka perkara umum ing negara-negara Uni Eropa (EU) lan ing kasus apa wae kudu disedhiyakake bebarengan karo informasi sadurunge kontrak tuku.

Informasi sing bakal ditampa panuku babagan kabeh proses akuisisi produk utawa artikel kudu ana wiwit pisanan. Kanthi kabeh rincian babagan transaksi lan uga kalebu cara pembayaran sing digunakake (awis, kertu kredit utawa debit, pembayaran elektronik utawa liyane).

Juragan utawa penjual bakal dadi tanggung jawab nanggung biaya yen ana insiden ing produk nalika ngirim. Apa wae sarana transportasi sing digunakake kanggo nindakake operasi komersial.

Sampeyan ora bakal duwe hak saka wirausaha utawa adol kanggo nemtokke biaya tambahan utawa komisi kanggo pambayaran sing digawe liwat kertu kredit utawa debit. Yen ora, sebaliknya, dheweke bakal duwe tarif sing padha karo cara pambayaran liyane sing ditampa ing adol.

Ing kabeh kasus, iki minangka pedoman tumindak wajib sing tujuan utamane kanggo nglindhungi kepentingan pembeli utawa konsumen ing proses digital. Lan bisa ngasilake kapercayan lan keamanan luwih akeh nalika nindakake operasi kasebut ing hubungan karo toko utawa bisnis virtual. Sing padha, kanthi cara tartamtu, kanthi syarat sing dileksanakake saka toko fisik utawa pasuryan sing pungkasane diarani.

Nalika pungkasane, salah sawijining tantangan pungkasan kanggo miwiti perusahaan kanthi ciri kasebut yaiku menehi jeneng komersial. Endi penting banget yaiku:

  • Jeneng sosial sampeyan sing nyata banget lan bisa entuk luwih akeh panampa.
  • Iki bisa nggambarake sabisa-bisa apa sing ditawakake masarakat liwat jeneng sing ana gandhengane karo produk sing adol.
  • Jeneng cekak lan ringkes luwih disenengi karo sing liya sing bisa rumit lan bisa nyasabake para pembeli mbesuk.

Ing kabeh kasus, jenenge kudu didaftarkan kanthi tepat karo administrasi miturut kontrak properti pribadi sing nglindhungi kepentingan wirausaha saka tumindak kompetisi. Yen sampeyan bakal mengaruhi sampeyan nalika nindakake prosedur administrasi ing bagean sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.