Bantuan kanggo e-commerce sing kena krisis

Ana akeh e-commerce sing kena pengaruh krisis lan mbutuhake pitulung resmi kanggo nyoba nambah garis bisnis ing wektu iki. Supaya bisa terus nganti wiwitan wulan Maret ing ngendi weker sosial penting iki dikembangake sing kalebu prekara sing apik cacahe toko lan toko online.

Ing konteks iki, macem-macem rencana darurat wis digawe kanggo nglindhungi bisnis kasebut ing pirang-pirang wulan iki nalika mandheg kegiatan bisnis. Loro-lorone ing pangembangan strategi bisnis lan hubungan karo pelanggan utawa pangguna. Dadi kanthi cara iki dheweke bisa nerusake kegiyatan wiwit saiki.

Pasar sing ana gandhengane karo mangan Iki minangka sing paling akeh ngalami pertumbuhan yen ngomong babagan pembukaan toko online. Khusus, bisnis kayata jagal, tukang iwak, penjual sayur lan toko-toko cilik minangka perusahaan sing paling seneng mbukak toko ing Internet. Iki minangka cara supaya dheweke bisa menehi ganti rugi kanggo penutupan fisik perusahaan sing digawe dening Pamrentah supaya bisa nglawan panyebaran virus iki.

Sektor kanthi panjaluk paling akeh

Saliyane, toko online utawa bisnis sing luwih tradisional lagi ngerteni kepiye pesenan saiki ditambahake dening para pelanggan. Ngadhepi panjaluk kanggo macem-macem layanan, artikel lan produk sing dituntut dening wong sing diwatesi ing omah. Kayata panganan, buku, produk hiburan lan hiburan, utawa produk teknologi

Utamane, ora ana respon saka toko fisik sing kudu ditutup dina iki minangka asil saka panyebaran virus iki. Nganti sawetara kasus, kenaikan jajaran bisnis wis tekan level sing luwih dhuwur tinimbang 40%. Masalah sing paling gedhe yaiku saka lokasi titik koleksi amarga pangguna ora bisa ninggalake omah.

Ing pangertene iki, kita kudu eling ing wektu iki manawa poin koleksi otomatis yaiku sing wis nduweni kaitan sing luwih gedhe saiki. Sanajan mbutuhake prasarana sing gedhe lan kompleksitas tartamtu, sawetara lama bisa ditemokake jinis loker kasebut. Umume, umume ana ing papan-papan umum kayata pusat blanja utawa stasiun transportasi (lan uga pribadi, kayata area umum ing komunitas tetanggan). Mekaniké gampang banget kanggo sapa waé amarga adhedhasar kasunyatan manawa pangguna dhéwé pindhah menyang kono lan mlebu barcode sing ngidini dheweke ngakses kiriman.

Bantuan kanggo freelancer lan perusahaan

Moratorium kontribusi sosial kanggo perusahaan lan mandhiri.

Iki menehi kamungkinan kanggo njaluk moratorium nganti nem wulan, tanpa bunga, kanggo mbayar kontribusi Jaminan Sosial sing periode akrual, ing kasus perusahaan, antara wulan April lan Juni lan, ing Yen mandhiri pegawe-pegawe, antarane Mei lan Juli 2020. Kajaba iku, dheweke bisa uga njaluk penundaan mbayar utang karo Jaminan Sosial, periode kukumipun kanggo mlebu sing ditindakake antara wulan April lan Juni.

Bantuan kanggo pariwisata.

Baris saka Pembiayaan ICO luwih saka 400 yuta kanggo perusahaan pariwisata, kanthi jaminan sebagean 50% saka Menteri Perindustrian, Perdagangan lan Pariwisata. Kajaba iku, kanggo perusahaan pariwisata (kalebu commerce lan hotel sing ana gandhengane karo sektor kasebut), ing diskon 50% kontribusi bisnis kanggo Keamanan Sosial ing kontrak mandeg kontrak kanggo Februari wiwit Juni. Kajaba iku, kanggo njamin likuiditas lan kelangsungan hidup perusahaan pariwisata, pambayaran bunga lan amortisasi sing cocog karo utang sing diwenehake dening Sekretaris Negara Pariwisata sajrone kerangka Program Emprendetur ditanggepi setaun lan tanpa ukuman. Variane yaiku R + D + i, Pengusaha Muda lan Internasionalisasi.

Hibah liyane kanggo UKM

Antarane alat bantu utama kanggo UKM lan tenaga mandhiri yaiku ing ngisor iki:

Mungkasi kegiatan. Profesional mandhiri sing ndeleng penghasilan dikurangi 75% amarga krisis virus corona, bisa ngakses sing diarani "pengangguran para tenaga kerja". Jumlah sing bakal ditampa dietung adhedhasar kontribusi rata-rata saben wulan suwene nem wulan kepungkur. Amarga 80% saka padamelan mandhiri mbayar minimal, jumlah rata-rata sing bakal ditampa pakaryan udakara udakara 660 euro saben wulan. Kanggo milih mandheg kegiyatan, utawa uga diarani pengangguran saka mandhiri, para pekerja kasebut kudu nganyari pambayaran kanggo Keamanan Sosial lan wis didaftar ing Regime Khusus Pekerja Otonomi ( RETA) nalika wekdal weker weker tanggal 14 Maret. Pakaryan mandiri lan pengusaha sing butuh kudu pindhah menyang bank kanggo njaluk pembiayaan iki.

Penundaan sing disetujoni. Pakaryan mandhiri bakal bisa nundha utang sing wis ana karo Jaminan Sosial. Pendapatan sing kudu diasilake para pekerja mandhiri antara wulan April lan Juni taun fiskal iki bisa uga ditundha, kanthi nggunakake 0.5% bunga. Moratorium nem wulan uga wis disetujoni kanggo mbayar kewajiban karo Jaminan Sosial Mei, Juni lan Juli, kanggo para wirausahawan uga kanggo pengusaha. Kajaba iku, ora bakal dikenani biaya tambahan utawa bunga.

Rencana pensiun. Pakaryan mandiri utawa wirausaha sing kepeksa nutup usahane bisa ngakses rencana pensiun.

Hipotek. Pembayaran hipotek ditanggepi telung wulan kanggo pihak sing mandhiri kena pengaruh. Kanggo nindakake iki, dheweke kudu ngirimake pernyataan sing tanggung jawab sing mbuktekake kerentanan lan bisa nundha biaya sajrone telung wulan.

Ikatan sosial listrik. Iki ditujukan kanggo para karyawan mandiri sing kudu mandheg kegiatane utawa sing nyuda penghasilan paling ora 75%. Dheweke bakal bisa nundha tagihan bahan bakar gas lan listrik sajrone nem wulan.

Pakaryan mandhiri kena infeksi virus corona. Pakaryan mandhiri sing lara saka Covid-19 bakal dianggep minangka kacilakan kerja. Kanthi tembung liya, bisa uga entuk bathi kanggo cuti sakit. Jumlah kanggo tenaga kerja sing nyumbang kanthi basis minimal yaiku 23,61 euro kanggo saben dina sing ora ana. Bentenane utama sing dianggep minangka penyakit umum yaiku wong sing kerja dhewe ing kasus kasebut entuk bathi saka dina kaping papat lan jumlah kasebut 60% saka basis peraturan.

Financing. Pamrentah ngumumake serangkaian jaminan sing bakal nutupi 80% risiko sing ana gandhengane karo utang sing diwenehake bank kanggo perusahaan mandhiri lan cilik lan menengah. Khusus, 10.000 milyar euro bakal dialokasikan kanggo langkah iki. Pakaryan mandiri lan pengusaha sing butuh kudu pindhah menyang bank kanggo njaluk pembiayaan iki.

Bonus ing kontrak sadurunge. Utamane ing sektor kayata keramahtamahan utawa perdagangan, dheweke wis nggawe kontrak tetep mandheg sadurunge krisis coronavirus. Kontrak kasebut diiringi bonus tartamtu. Keamanan Sosial ngumumake yen bakal menehi pitulung iki kanggo kabeh kontrak sing ditandatangani nganti wulan Juni. Pakaryan mandiri lan pengusaha sing butuh kudu pindhah menyang bank kanggo njaluk pembiayaan iki.

Insentif kanggo nyuda efek saka krisis

Ing kampanye iki, kudu dicathet manawa ePages, salah sawijining panyedhiya utama piranti lunak toko online, pengin mbantu bisnis sing kena pengaruh sajrone krisis virus corona kanthi toko online gratis supaya bisa terus adol. Liwat inisiatif "stayopen", toko-toko ditutup duwe pilihan kanggo nggawe toko virtual dhewe kanthi gratis lan kanthi fungsine, sing bakal mbantu nyuda konsekuensi ekonomi saka kahanan saiki, supaya para pelanggan bisa terus blanja kanthi aman saka omah. Layanan kasebut bakal tetep gratis nganti pungkasan wulan Juni, utawa luwih suwe yen watesan bukaan toko isih ana.

Langkah-langkah nglawan virus corona, kalebu panutupan toko fisik, menehi tantangan gedhe kanggo sektor distribusi. "Eceran kena pengaruh darurat, utamane pamilik bisnis cilik," ujare Wilfried Beeck, pangadeg lan CEO ePages. "Nalika e-commerce berkembang pesat lan sah sajrone krisis, perdagangan fisik berjuang kanggo terus operasi. Kanthi infrastruktur adhedhasar awan, kita bisa langsung menehi solusi cepet marang ewonan pedagang. "

Inisiatif "stayopen" didhukung dening akeh mitra ePages internasional: perusahaan hosting Hostalia ing Spanyol; panyedhiya layanan pembayaran utama Payone, usaha patungan Ingenico Group lan Deutscher Sparkassenverlag, lan Pembayaran VR, divisi pembayaran Bank Volks- und Raiffeisenbanken ing Jerman; panyedhiya hosting Hostpoint ing Swiss; E-commerce kothak Société SAS ing Prancis; Grup Vilkas ing Finlandia; eCorner ing Australia; lan Dominios.pt. ing Portugal. Nganti saiki, kabeh perusahaan kasebut melu inisiatif kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.