3 Kunci Kepuasan Pelanggan: Kacepetan, Efisiensi, lan Pengetahuan

Kepuasan pelanggan

Pelanggan pengin layanan cepet utawa pitulung kanthi ngewangi ilmu ing endi, kapan lan carane luwih milih nampa, adhedhasar Asil panelitian CMO Council dirilis dina Selasa.

Bebarengan karo SAP Hybris, lan Dewan CMO nganakake survey online karo 2,000 peserta, kanthi rata-rata dibagi antarane pria lan wanita. 50 persen urip ing Amerika Serikat, lan 25 persen manggon ing Kanada lan negara-negara Eropa.

Antarane asil kasebut yaiku panemuan:

  • 52 persen ujar manawa tanggepan cepet minangka kunci kanggo pengalaman pelanggan sing luar biasa.
  • 47 persen ujar manawa kudu ana karyawan sing duwe pengetahuan sing siap nulungi ing endi lan kapan dibutuhake.
  • 38 persen pengin wong ngobrol karo kapan wae, ing endi wae.
  • 38 persen pengin informasi kapan lan ing endi wae dibutuhake.
  • 9 persen pengin komunitas sosial sing maju kanthi apik.
  • 8 persen pengin layanan otomatis.

Konsumen duwe dhaptar saluran kritis sing pengin dilayari, survey ora ditemokake, kalebu ing situs web perusahaan, email, nomer telpon, lan wong sing wis ngerti.

"Mentalitas konsumen, apa ing Platform B2B utawa B2C, dheweke ganti, "ujare wakil presiden Liz Miller saka pemasaran ing CMO Council.

Pedagang "wis wiwit takon, 'Yen kita siyap dadi organisasi sing responsif sing nggoleki data, nyinaoni analitis, lan ngerti apa lan cara kerja CRM lan dheweke bisa mbayangake poin-poin utama iki, kalebu sing fisik" , Miller ujar.

Pelanggan utawa konsumen ngarepake a layanan sing efisien, cepet lan gampang Dheweke ora ngarep-arep utawa pengin komplikasi nalika nindakake kegiyatan kasebut, nanging wajar lan perlu bantuan sing disertifikasi kasedhiya yen ana sing apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.