Pemasaran offline

pemasaran offline

Sadurunge Internet ana ing saben omah, bisnis, kantor, lsp. Pemasaran online ora ana, uga perusahaan ora duwe Internet. Kepiye cara promosi lan dipublikasi? Liwat pemasaran offline

Akeh sing nganggep, kanthi pemasaran online, bisnis, merek, lsp. dheweke ora butuh strategi pemasaran offline maneh. Kesalahan gedhe. Temokake ing ngisor iki apa marketing offline, kenapa penting lan apa mupangat sing bisa ditindakake menyang eCommerce.

Apa sing diarani pemasaran offline

Pemasaran offline minangka umur, sing wis rampung, lan wis rampung, ing toko desa, kutha, komunitas otonom lan negara.

putra tumindak sing ditindakake tanpa prelu online, nanging iki ditindakake kanthi nyata. Tujuane? Nggayuh konsumen utawa klien, liwat informasi, pengetahuan babagan merek lan / utawa produk, penawaran layanan, lsp.

Kanggo iki, macem-macem tumindak promosi lan pemasaran digunakake kayata poster, brosur, pariwara cetak, kertu bisnis ... Nanging pariwara ing media, surat langsung, tutuk, lan liya-liyane uga bakal mlebu.

Kanthi tembung liya, iki minangka cara kanggo promosi bisnis tanpa nggunakake komputer utawa sambungan jaringan.

Apa kaluwihan pemasaran offline kanggo eCommerce

Apa kaluwihan pemasaran offline kanggo eCommerce

Amarga pemasaran online ana ing lambene kabeh wong, lan ujar manawa, "yen sampeyan ora ana ing Internet, ora ana sing ndeleng sampeyan", bisa dianggep pemasaran offline wis mati. Lan sejatine ora. Nyatane, wiwit urip maneh.

Sanajan kasunyatane manawa akeh eCommerce sing digawe ing Spanyol, sing online utamane, ana mupangate nggunakake tumindak ing njaba Internet. Contone:

  • Kanggo nggayuh pangguna sing ora nggunakake Internet. Kasus sing jelas yaiku yen sampeyan duwe eCommerce sing khusus kanggo produk kanggo wong tuwa. Potensi klien sampeyan yaiku wong sing wis tuwa, nanging akeh sing ora nggunakake Internet utawa ngerti cara nggayuh kaca sampeyan. Mula, strategi sing fokus ing pemasaran offline bakal nduwe pengaruh luwih akeh tinimbang sing online.
  • Akeh tekan akeh. Bayangake sampeyan mutusake masang spanduk ing jejere dalan gedhe. Kaya sing sampeyan ngerteni, mayuta-yuta kendaraan ngliwati saben dina, luwih-luwih yen kita ngobrol babagan kutha utawa ibukutha utama. Yaiku, pirang-pirang yuta wong bakal nemoni sampeyan. Yaiku pariwara gedhe lan ora pilih kasih, ya amarga sampeyan entuk akeh nanging ora kabeh kudu dadi target pelanggan. Saiki, apa dheweke bakal kenal sampeyan? Tanpa mangu-mangu, sanajan dheweke ora kasengsem, dheweke bakal ngerti carane ngenali sampeyan yen ndeleng sampeyan online.
  • Pariwara offline isih efektif, lan regane murah. Ora padha karo online, sing saya larang regane lan luwih angel nggayuh wong.

Ana luwih cedhak, utamane amarga hubungan karo pelanggan wis mantep, mbantu njaga lan empati merek karo wong utawa klompok wong. Sing mbantu, antara liya, bisa tuku luwih akeh.

Strategi pemasaran offline sing cocog kanggo eCommerce

Strategi pemasaran offline sing cocog kanggo eCommerce

Saiki sampeyan ngerti kabeh, sampeyan bisa uga mikir, kanggo eCommerce, sing ora ana fisik ing kutha sampeyan, utawa toko sing bisa didol, ora ana gunane. Nanging pancen ora. Contone, apa sampeyan ngelingi iklan Aliexpress? Sampeyan wis ndeleng ing Internet, nanging uga ing televisi, ing pers ... Apa sampeyan duwe toko ing Spanyol? Ora nganti bubar lan isih diumumake.

Kasunyatan metu ing media, nggabungake sampeyan menyang urip saben dinane, pungkasane kanthi ora langsung, dheweke nggoleki sampeyan ing Internet. Mesthi wae, kampanye promosi luwih apik, luwih apik asile.

Apa tumindak offline sing bisa ditindakake supaya bisa ditrapake ing eCommerce?

Pengumuman ing media

Bisa televisi, radio, koran, majalah, lsp. Media tradisional sing, sanajan dianggep ana ing doldrum, ora kaya ngono lan yen sampeyan milih sing cocog, media kasebut bisa menehi hasil banget kanggo sampeyan.

Promosi kanggo pengaruh

Kasunyatan nyoba soko, nanging yen sampeyan uga bisa entuk publisitas, ora ing Internet, nanging ing njaba, luwih apik.

Contone, bayangake pengaruh kanggo sampeyan ngirim kaos oblong kanthi toko online sing wis dicithak lan dheweke banjur metu ing dalan.

Ya, luwih angel ngontrol. Nanging sampeyan bisa nang perusahaan sewa cilik (mobil, skuter, lsp. lan lebokake eCommerce minangka pariwara). Kanthi nggunakake, masarakat bakal pindhah pariwara sampeyan ing endi wae.

Partisipasi ing acara

Iki ora digunakake akeh ing eCommerce, nanging saiki wis katon manawa efektif banget bisnis "humanized" ndeleng wong ing mburi toko online kasebut. Dadi, yen ana acara sing ana gandhengane karo sektor sing sampeyan lakoni, luwih becik nandur modal ing investasi kasebut.

Iki minangka cara kanggo nggawe sampeyan dikenal ing njaba jaringan lan amarga durung akeh sing nindakake, bisa dadi luwih efektif.

Pemasaran ing dalan

pemasaran offline ing eCommerce

Iki kalebu pemasaran lurung-lurung, lan sing saiki saya akeh. Iki ditondoi kanthi promosi bisnis, merek utawa produk liwat pagelaran ing dalan. Contone, jogèd, patung, graffiti, lsp.

Dadi sumunar, sampeyan ora mung nyebabake sensasi ing sapa wae sing ndeleng. Luwih becik, nalika manggon ing telpon seluler, masarakat ngrekam lan ngunggah menyang Internet. Kanthi cara iki sampeyan entuk pariwara offline nanging, kanthi ora langsung, uga online.

Iki gegaman gedhe lan ana barang sing durung dimanfaatake banget.

Pariwara ing njobo

Contone, ing pager, ing kanopi, digantung ing lampu dalan, lsp. Dheweke minangka ide sing apik amarga, yen diselehake ing dalan utawa wilayah sing sibuk, wong bakal ndeleng sampeyan.

Yen sampeyan uga nyelehake url bisnis sampeyan, kode QR lan nggawe desain sing menarik lan penasaran ing endi masarakat dianjurake ngerti luwih akeh, sampeyan bakal entuk kunjungan.

Mesthine, kaya ing kasus sadurunge, kalebu wujud gabung karo offline lan online, lan pancen apik banget. Mesthine, ati-ati amarga umume masarakat katon ing lemah, mula kadhang luwih becik fokus mudhun utawa maju tinimbang munggah.

Kaya sing sampeyan ngerteni, sanajan bisa uga katon ora sopan, pemasaran offline tetep bisa digunakake. Kanggo akeh bisnis, luwih apik tinimbang online. Mula, nalika nggawe strategi pemasaran, kita kudu njupuk tindakan sing bisa ditindakake tanpa prelu Internet, yaiku kanthi tatap muka, sampeyan karo sampeyan, utawa antarane klien lan buruh. Apa sampeyan duwe pitakon babagan pemasaran offline? Takon menyang kita.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.