Apa sing diarani pasar lan kepiye cara kerjane?

pasar

Blanja online dadi saya umum. Akeh sing mulai ngilangi rasa wedi blanja online lan bisnis uga wis ngerti manawa eCommerce bisa dadi solusi sing nguntungake banget kanggo ngasilake bathi. Nanging, ing jinis bisnis online, pasar wis saya maju, model bisnis sing bisa ditrapake visibilitas lan entuk asil sing apik.

Nanging, Apa sing diarani pasar? Kepiye cara kerjane? Apa pancen apik banget kaya sing sampeyan pikirake? Yen sampeyan mikir babagan topik iki, sampeyan bakal kepengin ngerti kabeh informasi sing bisa diwenehake ing ngisor iki.

Apa sing diarani pasar

Apa sing diarani pasar

Ayo miwiti karo sing pertama, ngerti persis apa sing dadi pasar lan apa sing dimaksud. Sampeyan kudu ngerti manawa konsep iki nuduhake a platform sing digawe, ora mung perusahaan, bisnis, merek, nanging sawetara. Contone, mbayangno sampeyan nggawe situs web sing "Toko Alat". Ana ing kana, minangka bisnis. Nanging pranyata sampeyan duwe kanca sing uga duwe bisnis lan gabung karo sampeyan kanggo adol produk ing situs web.

Katalog sampeyan mundhak, nanging ing wektu sing padha sampeyan dadi pasar, amarga kayane nggawe pasar ing pirang-pirang perusahaan sing arep adol produke.

Malah luwih gampang: bayangake pasar ing kutha-kutha. Dheweke duwe kios buah, kios iwak, jagal lsp. Pasar sing padha, padha kaya pusat perbelanjaan sing adol luwih akeh produk lan sampeyan dadi perantara antarane pelanggan lan penjual (yen sampeyan nggawe model bisnis).

Pasar vs eCommerce

Apa eCommerce luwih apik kanggo sampeyan utawa pasar luwih apik? Sejatine, sejatine minangka model bisnis sing beda banget, nanging ora kalebu.

Kaya sing sampeyan ngerteni, ECommerce minangka toko online sing didol produk. Sampeyan sing tanggung jawab nggawa dheweke menyang klien lan sampeyan kudu nggawe bisnis katon.

Ing sisih liyane, pasar minangka "konglomerat" toko-toko ing ngendi sampeyan manggoni papan. Kanthi cara iki, nalika klien njaluk apa-apa, sampeyan ngirim menyang wong liya, nanging sampeyan ora prelu khawatir pariwara bisnis, utawa pangopènan situs web kasebut, amarga sing duwe pasar ngatasi masalah kasebut. Kaping pirang-pirang produk malah ora kudu didol, nanging platform sing ngurus, saliyane dadi perantara antara pelanggan lan adol.

Lan kenapa kita ujar manawa ora kalebu? Dadi, amarga sampeyan bisa duwe eCommerce dhewe, lan ing wektu sing padha, dadi bagean saka pasar. Nyatane, kita duwe conto sing paling jelas ing Amazon. Ing kono sampeyan bakal nemokake ewonan toko sing mutusake ngetik katalog lan sing adol produke. Nanging ing wektu sing padha, akeh sing duwe kaca web sing dadi toko (biasane kanthi rega sing padha utawa luwih murah tinimbang ing Amazon) supaya sampeyan bisa tuku liwat kaloro saluran kasebut.

Kaluwihan lan kekurangan

Kaluwihan lan kekurangan pasar

Kabeh sing apik ana sing ala. Lan suwalike. Ing babagan pasar, kita ora bisa ngandhani manawa kabeh bakal apik, nanging duwe kaluwihan nanging uga kekurangane, lan nggawe skala loro bakal mbantu sampeyan mutusake apa bakal dadi bagean utawa terus. kaya sadurunge.

Umumé, ing mupangat sing bisa ditemokake yaiku:

  • Duwe kabeh. Minangka platform sing nyakup sawetara bisnis, meh ora bisa nemokake apa sing sampeyan goleki. Ditambah maneh, sampeyan bakal duwe produk sing padha kanthi rega sing beda, dadi ora prelu nggoleki kanthi kapisah kanggo nemokake sing paling apik.
  • Visibilitas Amarga produk sampeyan, lan umume bisnis sampeyan, bakal entuk manfaat saka pemasaran pasar, dadi luwih maju.
  • Sampeyan duwe saluran sales ekstra. Amarga, kaya sing wis dakkandhakake, yen ing pasar ora ateges sampeyan kudu menehi eCommerce. Sampeyan bisa tetep adol nanging duwe papan ekstra kanggo bathi.
  • Adol internasional. Umume pasar digunakake kanthi global, ngidini sampeyan tuku saka ngendi wae ing jagad iki. Mesthi wae, sampeyan bisa nemtokake rega kanggo ngirim produk, yaiku, sampeyan ora bakal kalah, nanging menang.
  • Posisi Yen sampeyan durung ngelingi, bakal dikandhani: model bisnis iki mesthi dipanggonke kanthi apik, yaiku metu saka asil pisanan ing Google. Lan iku bonus.

Saiki, sanajan kabeh kaluwihan kasebut (uga ana sawetara liyane), uga ana masalah utawa kekurangan sing ana. Contone:

  • Sampeyan bakal entuk keuntungan sing luwih sithik. Iki amarga, kanggo duwe pasar, sampeyan kudu mbayar ragad saben wulan, lan Kajaba iku, dheweke njaga komisi saka dodol sing digawe.
  • Ana biaya outsourcing. Ing pangertene sampeyan kudu nyimpen produk, ketemu wektu pangiriman, bali, lsp. Sampeyan biasane bisa njaluk supaya dheweke ngurus, nanging biayane bisa luwih dhuwur.
  • Saiki ora dikenani biaya. Sampeyan bisa mbutuhake pirang-pirang minggu utawa wulan kanggo mbayar, sing ana ing eCommerce sampeyan saiki.
  • Sisih karo kompetisi. Ing kene, luwih angel yen ora cocog karo kompetisi. Sampeyan uga angel mbedakake dhewe saka dheweke.
  • "Master" asli yaiku pasar. Dheweke mutusake produk apa sing bakal dideleng lan apa sing ora bisa dideleng, apa sing bakal dituku lan apa sing ora. Lan mesthine iku kerugian banget amarga, yen ora nggambarake produk sampeyan, sampeyan ora bakal bisa adol.

Jinis-jinis pasar

Jinis-jinis pasar

Saiki yen sampeyan wis ngerti luwih akeh babagan apa sing diarani pasar, sampeyan uga kudu ngerti manawa ana telung jinis pasar sing wis ditemtokake kanthi cetha:

  • Produk kasebut, adhedhasar adol produk sing ditawakake toko sing dipasang ing model iki.
  • Layanan kasebut, dudu produk dhewe, nanging layanan utawa lapangan kerja supaya bisa nyukupi kabutuhane klien.
  • Buruh, yaiku sing nyambungake perusahaan karo profesional. Iki sing paling angel digandhengake karo konsep toko-makro iki.

Conto

Mikir babagan pasar gampang banget saiki. Contone, sampeyan duwe Amazon, Aliexpress, eBay, Wish, Joom… Nanging ana uga wong liya sing durung sampeyan sadhar, nanging iki wis dadi perkara kaya ngono. Kayata El Corte Inglés, Fnac, Carrefour, lsp.

Kabeh mau adol produke, nanging liwat Internet, dheweke menehi pilihan kanggo ngembangake katalog karo produk liyane sing dikelola dening pihak katelu, vendor sing nggunakake platform supaya produk sing didol katon.

Saiki sampeyan ngerti babagan model bisnis iki, apa sampeyan melu pasar? Apa sampeyan dadi siji? Nyritakake babagan pengalaman sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.