Pariwara nganggo WhatsApp, pemasaran liwat klien olahpesen

Layanan kanggo ngirim pariwara nganggo WhatsApp

Ngirim akeh pesen seluler kanggo perusahaan wis bisa ditindakake la Pariwara WhatsApp, layanan sing dirancang kanggo pangembangan Kampanye B2C dening agensi pariwara lan agensi pemasaran. Thanks kanggo Marketing WhatsApp, perusahaan bisa duwe komunikasi langsung karo luwih saka 25 yuta pangguna ing Spanyol lan luwih saka 400 yuta ing saindenging jagad.

Anyar Platform Pemasaran WhatsApp nawakake kesempatan komunikasi anyar kanggo perusahaan, sing umume nggunakake WhatsApp kanggo komunikasi karo para pelanggan. WhatsApp Marketing saéngga nanggepi kabutuhan lan permintaan sing ana ing pasar.

Wiwit Tampilan muncul ing taun 2009 kanthi cara revolusioner ngirim pesen liwat piranti seluler, komunikasi wis ora padha. Nyatane, saiki ana luwih saka 450 yuta pangguna ing jagad iki sing nggunakake alat iki minangka alat komunikasi, sing udakara 20 yuta ing Spanyol.

Platform saka ngirim pesen pariwara dening WhatsApp Gampang banget digunakake, lan mung ngimpor basis data utawa kontak saka ponsel lan nggawe siji utawa luwih dhaptar kontak, nyipta pesen, nyakup gambar utawa foto, nyebar liwat WhatsApp.

Apa sampeyan bisa ngirim pariwara ing WhatsApp?

WhatsApp Marketing nawakake akeh kemungkinan kanggo perusahaan lan agensi pariwara lan pemasaran, amarga liwat basis data seluler sampeyan bisa nindakake, antara liya, ing ngisor iki:

  • Kirim tawaran sing uga kalebu gambar, teks lan video
  • Nindakake undhang-undhang, kalebu tautan menyang situs web
  • Kirim warta lan nganyari babagan merek tartamtu
  • Kirim video viral, audio, lokasi liwat GPS lan geolokasi, konten virus liyane sing gampang dituduhake karo sing nampa pesen karo kontak
  • Kirim konten kanthi tautan menyang kaca sing dioptimalake seluler

Kaya sing bisa dideleng, WhatsApp Marketing nggabungake kemungkinan saka pangiriman gedhe saka SMS tradisional kanthi kekuwatan app Tampilan Whatsapp, sing ngidini sampeyan ngirim akeh konten lan informasi ing siji pesen, konten sing bisa dituduhake pangguna apa wae karo kontak kanthi mung nyambungake menyang jaringan Wi-Fi.

Kauntungan gedhe saka gunakake WhatsApp kanggo ngirim pariwara dibandhingake karo pemasaran email yaiku piranti seluler dikonsultasi kaping pirang-pirang dina, lan luwih gampang maca pesen WhatsApp tinimbang email ing seluler. Kajaba iku, pangguna piranti seluler cenderung nggatekake kabeh sing tekan terminal, luwih-luwih yen informasi kasebut ana ing format gambar utawa video. Fitur pungkasan iki sabenere tambah nilai WhatsApp menyang SMS, lan ngapa layanan iki wis sukses banget.

Sapa sing nyebabake pariwara dikirim dening WhatsApp

BANGET, agensi pemasaran online sing tanggung jawab kanggo sistem anyar iki, nerangake «Ora mung bisa nggayuh calon pelanggan sing nggunakake telephony seluler, nanging uga pesen siji kanthi gambar utawa video virus, saka platform, dheweke bakal langsung nggayuh saben pangguna WhatsApp liwat notifikasi seluler».

Agensi nerangake manawa database telpon seluler dipérang miturut umur, jenis kelamin, rasa pribadi, papan dununge, penghasilan taunan lan sanajan tuku The Internet. Kanthi luwih efektif kanggo nambah tarif konversi, ing tumindak sing ana. «Pangguna pungkasan kasengsem entuk produk utawa layanan sing dimaksud. Mergo wis misuwur, kayata Pringles lan Toyota, lan sukses banget.

Kepiye pariwara ing WhatsApp?

Nganti saiki, kampanye pariwara bisa dikontrak dening WhatsApp saka € 0.026 saben pesen kanggo paket 5.000 pengiriman. Rega saben pesen mudhun amarga nomer pesen ing paket mundhak.

Klik ing link kanggo informasi luwih lengkap babagan carane ngirim pariwara ing WhatsApp


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

7 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   maria ngandika

    Aku mikir dobel maneh luwih apik

  2.   Carlos ruiz ngandika

    Ati-ati karo perusahaan Pemasaran WhatsApp, dheweke ngisi daya sampeyan kanggo layanan sing ora diwenehake, dheweke wis dikritik karo pangguna liyane minangka SCAM sadurunge Pengawal Sipil lan Pengadilan Malaga, dakkandhakake kanthi tinta sing apik banget amarga kita uga duwe ditipu lan diajukake tuntutan hukum marang perusahaan lan administrator lan pemilik tunggal Pak Gonzalo, sing nate nuntut sampeyan lan ora bisa digunakake ngandhani yen dheweke wis ngusir dheweke saka perusahaan kasebut

  3.   Ana ngandika

    Halo, ing Kantor kita nggunakake alat sing apik banget kanggo ngirim akeh pesen teks, audio, gambar lan video liwat WhatsApp. Disebut Whappend lan kita duwe asil sing apik banget.

  4.   antonio ngandika

    hello,

    jenengku Antonio. Aku duwe perusahaan karo basis data pelanggan, ing endi aku duwe nomer telpon lan uga sawetara ciri sing bisa nggawe aku langsung nawarake layanan lan liyane menyang wong liya, lan ide aku nggawe macem-macem klompok wassap lan ngirim nawakake sing.
    Nanging intine yaiku yen nindakake saka telpon, aku ngerteni yen rada angel lan akeh wektu, lan sing dakkarepake yaiku bisa milih klompok klien X saka komputer lan database, lan ngirim pesen gedhe banget. Nanging iki bisa rampung saka komputer kanthi luwih nyaman.

    Apa sampeyan ngerti manawa ana aplikasi sing bisa ngirim SMS saka komputer sing njupuk data saka nomer telpon database sing aku duwe ing komputer?

    Gracias

    1.    Chesarito ngandika

      Aku nginstal server ing linux, ana setan kanggo ngenali BAM (Broadband Internet), lan aku menehi apache lan MySQL, kanthi sampeyan duwe server web, liwat php sampeyan bisa nampa panjaluk kaya ngono, lan kanthi kode cilik, setan sms ngerti pesen lan ngirim, iku gampang, yen sampeyan pengin ngirim informasi php sampeyan kudu maca info MySQL banjur ngirim sms, sing sejatine ora angel lan nyenengake banget uga fungsional

  5.   Elaine basanta ngandika

    Sugeng enjing, Kita duwe sms perusahaan olahpesen, lan kita uga kepengin liwat WhatsApp, apa kita bisa tuku sistem pangiriman? Kita manggon ing Maracaibo. Venezuela

  6.   Amerika ngandika

    Sugeng enjing, ing Meksiko ana perusahaan sing padha nggunakake Hotspot kanggo pemasaran massal, kanthi antena sing luwih ngerti babagan pelanggan lan tetep kontak karo dheweke. Disebut Hostpot Mexico, lan menarik carane nggunakake hotspot kanggo bisnis.