papan kerja: apa iku

papan kerja: apa iku

Kaya sing sampeyan ngerteni, ana akeh jaringan sosial lan tegese saben wong duwe sawetara akun sing beda-beda. Nanging banjur ana liyane sing luwih ora dingerteni, kaya ing Workplace. Opo kuwi? Apa jaringan sosial iki kanggo?

Yen sampeyan durung tau krungu nanging pengin ngerti apa iku lan carane sampeyan bisa nggunakake (yen iku apa sing looking for), kene sampeyan bakal duwe kabeh informasi sing kudu ngerti.

Panggonan kerja: Apa iku?

papan kerja: apa iku

Babagan pisanan sampeyan kudu ngerti babagan Workplace yaiku saka Facebook. Ya, pracaya utawa ora, amarga iku dudu jaringan sing wis ngiklanake akeh, sing bener iku duweke Facebook, utawa sing saiki dikenal, Meta.

Layanan iki babar blas sawijining saka Facebook lan wis digunakake kanggo sawetara taun. Wiwitane ora diarani Workplace nanging Facebook at Work. Iki tetep jeneng kasebut sajrone setaun amarga tes ditindakake nalika iku kanggo ndeleng kepiye kerjane.

Bener, kita bisa ngomong sing punika jaringan sosial profesional, ing gaya Linkedin, nanging digawe dening Mark Zuckerberg. Tujuane yaiku karyawan perusahaan bisa hubungi lan padha tansah nindakaken liwat seluler.

Nanging, kita wis ngandhani yen negara utama sing nggunakake yaiku Amerika Serikat, Inggris, Prancis, India lan Norwegia. Ing Spanyol wis dadi luwih ora dingerteni lan meh ora ana sing ngerti.

Apa Panggonan Kerja kanggo?

Apa Panggonan Kerja kanggo?

Panggunaan utama Workplace ora liya dadi komunikasi antarane bos lan rekan kerja, nanging uga nggawe kelompok kerja. Kanthi cara iki, dadi piranti kanggo karya saben dina.

Dadi bebas saka Facebook, sampeyan ora kudu ngubungake loro akun kasebut, tetep bagean pribadi lan pribadi kapisah saka bagean karya. Iki ora ateges ora ana tembok, obrolan, kemungkinan siaran langsung, grup ...

Ngluwihi masalah tenaga kerja, ora bakal digunakake kanggo liya. Nanging bisa dadi papan patemon para buruh lan bos kanggo kenal lan komunikasi.

Sawetara perusahaan sing nggunakake, sing dikenal ing Spanyol, yaiku Booking, Danone, Save the Children utawa Oxfam.

Kaluwihan nggunakake Workplace

Sawise apa sing kita deleng ing Workplace, sampeyan bisa uga duwe sawetara kaluwihan sing ditawakake. Kita ngringkes sing paling penting sing kita deleng:

  • Ningkatake produktivitas bisnis. Amarga sampeyan nyedhiyakake alat komunikasi internal sing bisa mbantu supaya para pekerja ngerti kabeh masalah penting. Mesthi, sing internal (antarane bos) uga, nanging tansah kanthi cara sing luwih pribadi (nggunakake obrolan utawa grup).
  • Pisahan karo Facebook pribadi. Iki ngidini buruh lan panggedhe duwe privasi liyane ing urip pribadi lan ora nyampur karo karya.
  • Kamungkinan kanggo nggawe grup kanggo komunikasi informasi tartamtu ora mung kanggo kabeh wong, nanging kanggo sawetara wong.

Kelemahan paling gedhe ing papan kerja

Senadyan kabeh mupangat sing diduweni Workplace kanggo perusahaan lan karyawan, ana siji sing negatif sing bisa dadi sebab kenapa ora dingerteni.

Lan iku Jaringan sosial iki "dibayar". Gumantung saka jumlah karyawan sing sampeyan duwe, sampeyan kudu mbayar dhuwit kanggo saben karyawan sing sampeyan duwe. Tarif ditetepake kaya ing ngisor iki:

  • Perusahaan nganti 1000 karyawan, $3 saben karyawan.
  • Bisnis antarane 1001 lan 10000, $2 saben pangguna.
  • Sing ngluwihi 10001 buruh, siji dolar saben pangguna.

Iki nggawe aplikasi free bisa ngalahake idea saka Facebook.

6 Sorotan papan kerja

6 titik penting saka Workplace

Sadurunge aku ngidini sampeyan njupuk mutusake arep nggunakake Workplace kanggo bisnis sampeyan utawa ora, sampeyan kudu ngerti enem rincian sing bisa mbantu sampeyan ngerti luwih apik.

Nduwe mesin telusur sing kuat banget

Kanggo titik sing bakal bisa goleki jeneng, frase, grup, lsp. Iku kaya mesin telusur Facebook nanging luwih siap kanggo nemokake aspek kerja kayata frase utawa publikasi penting.

Kamungkinan kanggo nggawe acara

Kayata mangan Natal, utawa rapat karo klien. Kanthi cara iki, bakal bisa ngundang wong-wong sing kudu melu janjian sing bakal dilaporake babagan papan lan wektu sing kudu ditindakake, lan supaya ora ana acara liyane sing tumpang tindih lan nggawe perusahaan. ora bisa uga.

Prioritas feed warta

Salah sawijining masalah karo feed warta Facebook yaiku nindakake apa sing dikarepake. Nanging ing kasus iki ora bakal dadi wiwit sampeyan mung kudu prioritas apa kabar (saka kelompok, kolega, tugas, etc.) sing arep metu ing Panggonan pisanan lan kanthi mangkono ngerti apa sing kudu ngaturake dhewe kanggo pisanan.

chatting eksklusif

Disebut Workchat, sing bakal ngidini sampeyan nggawe klompok pangguna sing bakal nampa pesen sing dikirim, uga nuduhake dokumen utawa malah miwiti panggilan video kanggo rapat karo kabeh anggota grup kasebut.

Nggawe grup

Iki bisa digawe kaya ing Facebook utawa liwat obrolan, kaya sing wis sampeyan deleng sadurunge.

Dheweke bakal ngawula ora mung kanggo miwiti obrolan sing kabeh wong ngerti, nanging uga supaya informasi, dokumen, lsp. lan nampa umpan balik saka tim.

A Workplace beda saka Facebook

Yen sampeyan wis mikir yen bakal dadi Facebook karo rekan kerja, pikirake maneh. Bener kuwi nderek baris padha Facebook, nanging sing bener iku sampeyan duwe sawetara beda. Ing tangan siji, kanggo mlebu Workplace sampeyan kudu nindakake karo link sing teka ing email sampeyan.

Tegese sampeyan ora kudu duwe akun Facebook nanging sampeyan bakal nindakake liwat aplikasi liyane. Ing kana, mung kanggo sampeyan wis duwe email sampeyan wis rampung ing .facebook.com.

Uga, sampeyan ora kudu ngirim panjalukan kanca, luwih saka apa amarga ora kasedhiya. Sampeyan mung bakal bisa "ngetutake" kanca. Nanging ora ana "kanca". Iki ora ateges sampeyan ora bisa ngobrol kanthi pribadi karo wong kasebut, sampeyan bisa ngobrol liwat obrolan.

Apa saiki luwih jelas kanggo sampeyan apa Workplace?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.