Encarni Arcoya

Jenengku Encarni Arcoya lan aku wis kerja online wiwit 2007. Sajrone pirang-pirang taun, aku kerja bareng karo perusahaan lan eCommerce sing mbantu nambah dodolan. Aku uga wis dilatih ing marketing digital, SEO, copywriting ... lan aku wis sinau teknik kanggo nambah toko online utawa eCommerce. Pramila aku dadi freelancer lan mbantu perusahaan, merek lan bisnis sing ana gandhengane karo konten lan SEO. Latihan lan pengalamanku wis nuntun aku sinau babagan sawetara masalah umum lan mamang wong-wong sing nyiyapake bisnis eCommerce, kanggo mbandhingake proyek bisnis lan entuk sing paling apik. Mulane, aku nuduhake kawruh babagan topik sing bisa uga menarik kanggo para pembaca, apa amarga duwe toko online utawa merek pribadi. Yen ngono, muga-muga topikku bisa mbantu sampeyan.