Encarni Arcoya

Aku seneng marketing lan teknik kanggo nambah toko online utawa eCommerce. Mula, aku nuduhake ilmu karo topik sing bisa narik kawigaten para pamaca, amarga duwe toko online utawa merek pribadi.