Apa telpon nirkabel sing paling laris kanggo kulawarga?

Apa sing diarani telpon tanpa kabel

Sanajan bener manawa ana akeh telpon seluler lan landline mudhun ing omah, panggunaan landline isih ana ing omah lan akeh sing terus aktif. Nanging, ora kaya sadurunge "kabel" digunakake, amarga telpon tanpa kabel metu, menehi kebebasan sing diwenehake smartphone, kita kabeh milih.

Saiki, Apa telpon nirkabel paling apik kanggo kulawarga? Apa merek sing paling laris? Iki lan akeh liyane sing bakal dibahas sabanjure.

Apa sing diarani telpon tanpa kabel

Telpon tanpa kabel sejatine minangka piranti sing ora nyambung menyang terminal liwat kabel, menehi sampeyan kamardikan tartamtu kanggo pindhah ing papan sing sampeyan lebokake. Kita ujar "bener" amarga kasunyatane ana watesan, lan mula telpon tanpa kabel bakal bisa digunakake nalika ana ing sawetara terminal kasebut. Yaiku, sawetara meter saka kono. Yen sampeyan adoh, sampeyan bisa uga ora mandheg ngrungokake wong sing diajak ngobrol utawa malah ora ana panggilan telpon.

Mula, beda karo landline jaman biyen amarga ilang "kabel" sing nyambung terminal menyang handset. Minangka baline, headset kasebut diowahi dadi tombol telpon lan ing wektu sing padha speker lan headset, mung ditinggalake pungkasane supaya piranti iki bisa diisi daya.

Apa landline nirkabel isih digunakake?

Apa landline nirkabel isih digunakake?

Pracaya utawa ora, landline isih digunakake ing omah. Sejatine kurang lan kurang, amarga akeh sing ngenteni adoh saka omah lan biaya nomer tetep saben taun dudu sing dikarepake nanging ana omah sing cocog, amarga ana wong sing mesthi ana ing omah, utawa mung amarga iku menehi kaluwihan luwih akeh tinimbang ponsel. Contone, kasunyatan manawa sampeyan bakal kelangan "jangkoan" kaya ing ponsel.

Alesan liya nggunakake landline yaiku rega dhewe, amarga yen sampeyan mbandhingake karo smartphone, piranti kasebut luwih murah, sing uga bakal luwih suwe tinimbang ponsel, sing wis menehi ganti rugi.

Kamungkinan saka goleki wong sing ora duwe ponsel (amarga ya, ana, lan ora mung wong sing wis tuwa) minangka kaluwihan landline liyane, uga duwe tarif sing luwih murah (utawa bebas saka landline menyang landline) nalika ngobrol babagan telpon ing luar negeri (utawa yen sampeyan duwe watesan telpon mobile).

Yen kabeh kasebut, kita kalebu kasunyatan sing akeh lan liyane sing milih telpon nirkabel sing padha karo ponsel, nanging tetep, sejatine sampeyan entuk akeh sithik. Alesan kenapa perbaikan kasebut isih digunakake.

Keputusan manawa duwe telpon darat utawa ora gumantung ing panggunaan sing bakal diwenehake. Nanging ing antarane, sing nirkabel bakal menehi mupangat sing luwih gedhe kayadene kasunyatan manawa sampeyan ora bakal "winates" ing papan sing digunakake handset menyang terminal, nanging sampeyan bakal bisa bebas pindhah ngubengi omah, kemungkinan nggunakake nganggo Bluetooth utawa WiFi ...

Solusi sing sampurna kanggo kulawarga: telpon duo lan trio

Solusi sampurna kanggo kulawarga: duos lan telpon tanpa kabel trios

Saiki, ing telpon tanpa kabel, dheweke nemokake akeh model, merek, lsp. sing nggawe pilihan ora gampang kaya swarane. Sejatine manawa luwih akeh fitur sing diduweni, luwih akeh sampeyan bisa nggunakake. Nanging ana sawetara model sing dadi favorit kulawarga. Kita ngomong babagan duos lan telpon nirkabel paling apik wong telu.

Apa telpon duos lan kabel tanpa kabel? Bayangake kaya ing ngisor iki: sampeyan duwe omah kanthi pirang-pirang kamar, ruang tamu, pawon lan jedhing. Yen sampeyan duwe landline, biasane nemokake ing ruang tamu. Nanging mesthine sampeyan pengin duwe ing area omah sing luwih akeh, kaya ing kamar turu, utawa ing pawon.

Yen landline iki tanpa kabel, cukup sijine siji ing ruang tamu, amarga sampeyan bisa ngubengi omah, nanging kepiye yen ngisi daya lan dheweke nelpon sampeyan lan sampeyan ing papan liya kajaba ruang tamu, kayata kamar sampeyan ? Sampeyan kudu tangi lan njaluk dheweke. Lan angel, utamane ing wektu tartamtu.

Dadi solusine yaiku nduwe loro telpon tanpa kabel. Utawa telu. Nanging kabeh mau ana gandhengane. Apa tegese? Kanggo kamungkinan duwe loro utawa telung terminal sing bakal muni bebarengan yen ana telpon mlebu, sing bakal ngidini kekuwatan nelpon ing antarane terminal (becik yen sampeyan duwe bocah remaja sing ngunci ing ruangane lan sampeyan kudu nelpon), lan sampeyan luwih bebas nalika sampeyan bisa nemokake dheweke ing wilayah sing paling penting utawa bisa uga nggawa kanthi tangan ing endi wae sampeyan ngerti yen dimuat (sampeyan ngganti nalika mbukak).

Iki minangka telpon tanpa kabel sing laris

Iki minangka telpon tanpa kabel sing laris

Pungkasan, kita ora pengin ninggalake subyek tanpa luwih dhisik ngomong babagan merek sing paling laris. Meh kabeh nggawe terminal, duos, lan trios sing gampang, nanging sejatine ana sing unggul ing telephony nirkabel tetep.

Kaya mengkono Panasonic, Gigaset Kab (ing endi sampeyan bisa nemokake model telpon duo lan tanpa kabel), Motorola utawa Phillips. Saiki merek kasebut minangka merek sing paling dirungokake lan disaranake kanthi macem-macem model saben merek. Iku bakal gumantung karo apa sing sampeyan goleki saka telpon darat kanggo milih salah siji utawa liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.