Cara nglindhungi situs sampeyan saka penipuan ing penjualan pungkasan taun iki

penipuan ing penjualan pungkasan taun iki

Taun kepungkur ing e-commerce ana peningkatan 30% penipuan ing antarane tuku ing pungkasan taun sadurunge, miturut panaliten dening ACIWorldwide.

Iki tegese udakara siji tuku ing taun 97 ditemokake palsu. Penipuan Iki dudu barang sing ana ing dhaptar panjaluk e-commerce, nanging sampeyan kudu ngadhepi kasunyatan lan nyoba ngindhari.

Kepiye carane nggawe? Mangkene sawetara solusi supaya ora kedadeyan ing bisnis sampeyan:

Rencanakake lan dokumentasi penjualan akhir taun:

Penjualan akhir taun nganti udakara 12 persen ing taun iki, mula transaksi kanggo ditinjau lan gerakan situs sakabehe kudu luwih digatekake. Ngrencanakake rencana kanggo ngatasi gerakan sing saya tambah iki bakal tetep njaga katrampilan ing situs kasebut lan nyegah kedadeyan sing ora dikarepake.

Watch metrik ing kabeh wektu:

Sampeyan bakal nemokake transaksi sing umum nambah ing wektu iki, mula coba ngawasi kapan wae ngamati sembarang jinis kelainan sing bisa ditemokake ing metrik sing nuduhake kemungkinan penipuan, kayata kenaikan abnormal ing sawetara produk tartamtu. Sawetara perusahaan nawakake solusi otomatis kanggo mriksa lan ngatur kabeh kahanan, kanthi cara iki perusahaan gedhe ora kudu nindakake kanthi manual.

Nalika nerangake pola tuku, coba ngarepake sing ora dikarepake:

Pelanggan duwe kebiasaan tuku sing aneh sajrone adol akhir taun, mula lumrah yen tumindak ora biasa sajrone iki, kayata, pelanggan tuku jam sing larang lan dijaluk dikirim ing saindenging negara. Nglacak dodolan taun kepungkur bisa uga nyoba kanggo ngenali pola tuku pelanggan sing samesthine lan prédhiksi apa sing kedadeyan, mula bisa mriksa gerakan sing ora biasa.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.