Gunakake video kanggo nambah e-commerce

Video minangka format sing digawe luwih dipercaya ing antarane pelanggan utawa pangguna lan ana sekitar 40% luwih akeh konversi miturut laporan. Gumantung saka sektor sing sampeyan lakoni, bakal luwih gampang lan gampang nggawe video ilustrasi cilik kanggo produk. Yen alasan apa wae, sampeyan ora bisa nyakup video kanggo saben produk, disaranake sampeyan nyakup video aneh ing situs web, kanggo nguatake citra merek lan kepercayaan pelanggan.

Lan kanthi akeh pesaing ing e-commerce, saiki video dadi bisa uga ide sing ora apik. Miturut panelitian Brightcove, 46% konsumen ngumumake yen dheweke tuku barang kanthi nonton video.

Nggolek ide kanggo nggunakake video kanggo tuwuh bisnis e-commerce? Ing artikel iki, aku bakal nuduhake 11 cara kreatif kanggo perusahaan eCommerce kanggo masarake produk nganggo video. Ayo miwiti.

Tutup produk

Salah sawijining cara paling gampang kanggo nambah sales yaiku nggunakake video kanggo demonstrasi produk utawa nuduhake produk kanthi luwih jelas. Video sing nuduhake produk saka macem-macem sudhut lan cedhak bisa menehi wong luwih ngerti babagan sing dituku, sing bisa nambah konversi sales.

Miturut survey dening Wyzowl, 80% wong ujar manawa video produk menehi kapercayan nalika tuku produk kanthi online. Video kasebut menehi pangerten luwih apik marang para pelanggan babagan tampilan cincin kasebut, dituduhake saka sudhut sing beda lan menehi tampilan cedhak. Kilau uga nambah kaendahan item sing dirasakake lan bisa uga nambah kemungkinan ana wong sing bakal tuku.

Tampilake cara nggunakake produk

Sawetara produk inovatif lan nuduhake cara nggunakake wong bisa mbantu wong ngerti babagan produk.

Video iki diwiwiti kanthi nuduhake barang sing katon kaya ing kemasan asline lan apa sing kalebu. Banjur dheweke nuduhake marang pamirso kepiye carane cepet lan gampang anggone nglumpukake, cara masak ing njero, lan cara mbungkus maneh yen wis rampung. Video kasebut luwih lanjut nuduhake manawa produk gampang dibersihake lan bisa digawa portebel.

Fitur kasebut bakal angel ditampilake mung nggunakake gambar lan teks statis. Nanging video cendhak bisa ngidini pelanggan ngerti kanthi cepet lan efektif apa sing ditindakake produk lan cara nggunakake.

Critakake crita sing nuwuhake emosi

Crita lan nggawe film sing apik bisa nggawe emosi wong, lan masarakat asring nuduhake konten emosional. Sampeyan uga bisa dadi cara sing apik kanggo nggawe gambar merek sing kuat.

Kasunyatane, panliten Google ngandhakake manawa wanita umur 18 nganti 34 taun kaping pindho bisa mikir kanthi positif babagan merek sing nampilake iklan sing kuat. Dheweke uga 80% luwih seneng, menehi komentar, lan nuduhake pariwara kaya ngono sawise ndeleng.

Pantene ngluncurake kampanye iklan sing diarani Chrysalis sing nampilake bocah wadon budheg sing ngimpi main biola. Sawise diganggu lan dipoyoki salah sawijining kancane, dheweke meh nyerah marang impene. Nanging dheweke banjur kekancan karo busker trampil sing uga budheg lan ngajak dheweke terus muter. Bocah wadon kasebut nandhang kasusahan ing dalan, nanging tetep ngengkel. Ngalahake rintangan lan menang ing pungkasan, kaget kabeh wong, kalebu wong sing meh nggawe percoyo dheweke nyerah.

Video Hiburan

Wong seneng dihibur, mula nggunakake hiburan bisa ngidini video e-commerce bisa dituduhake lan kadang dadi virus.

Salah sawijining conto paling populer nggunakake hiburan kanggo tuwuh merek yaiku seri video "Will It Blendtec". Ing taun 2005, Blendtec duwe produk sing apik nanging ora duwe kesadaran merek sing ringkih. CEO Blendtec lan tim panaliten nyoba mixer kanthi nyampur papan kayu kanggo nyoba ketahanan produke. George Wright, kepala pejabat pemasaran Blendtec, duwe ide kanggo videotipe operasi lan ngirim video kasebut kanthi online.

Kanthi investasi mung $ 100, Blendtec ngirim video campuran bahan campuran kayata rake kebon, kelereng, lan pitik rotisserie ing YouTube. Video kasebut ngasilake luwih saka 6 yuta tontonan mung 5 dina. Kampanye Blendtec minangka cara inovatif kanggo nampilake kekuwatane produk nalika nglipur sapa wae sing nonton video kasebut.

Blendtec terus ngasilake video kasebut lan ing taun 2006 adolane mundhak 700%, ngasilake pendapatan perusahaan udakara $ 40 yuta kanggo taun kasebut.

Nggawe video sing nglipur butuh sawetara kreativitas, nanging bisa dadi cara sing apik kanggo ningkatake kesadaran merek lan pungkasane ngasilake luwih akeh penjualan.

Pesen CEO

Nduwe CEO utawa eksekutif senior nggawe video bisa dadi cara sing apik kanggo nggawe pribadi merek lan nggawe hubungan sing luwih jero karo komunitas. Video sing nampilake eksekutif bisa nggawe kapercayan lan hubungan karo para pamirsa nalika ngerti wong ing perusahaan kasebut.

Nyatane, analisis dening Ace Metrix nuduhake manawa iklan sing nampilake CEO perusahaan luwih apik tinimbang sing rata-rata.

Video kasebut minangka cara sing apik kanggo ngenalake produk lan supaya wong bisa ketemu karo CEO. Disajikake minangka komunikasi Raspberry Pi asli lan ora komersial.

Ben Brode makarya ing Blizzard Entertainment lan dadi desainer utama Hearthstone, salah sawijining game kertu online paling populer. Saliyane nggarap desain game kasebut, dheweke uga main peran penting ing pemasaran game kanthi tampil ing video kanggo rilis ekspansi anyar.

Elinga yen ora kabeh iklan karo CEO sing sukses. Sawetara tombol kanggo ngumumake CEO sing sukses kalebu:

Masyarakat kudu nganggep manawa CEO iku asli lan asli.

CEO kudu netepake strategi jangka panjang iki. Kampanye iklan sing konsisten umume bakal luwih apik tinimbang siji iklan.

CEO kudu dadi komunikator lan karismatik sing apik. Ora kabeh CEO duwe kepribadian sing pas kanggo narik kawigaten para pamirsa liwat video.

Iklan video interaktif

Amarga pemasaran video dadi luwih kompetitif, nggawe video interaktif bisa dadi cara sing apik. Miturut panelitian dening grup media Magma, iklan video interaktif nyebabake tambah 47% keterlibatan lawan iklan sing ora interaktif lan uga nambah niat tuku nganti 9 kali.

Iklan video interaktif pancen anyar, mula bisa uga sampeyan durung ndeleng akeh ing sekitar kene. Nanging amarga luwih akeh perusahaan sing ngerti efektifitas, mula bisa uga saya populer.

Mangkene sawetara conto iklan video interaktif ...

Twitch minangka platform populer kanggo para gamer sing pengin streaming video game populer, lan salah sawijining cara ngasilake dhuwit yaiku kanthi ngidini para pamirso tuku "bit" supaya bisa nyenengake tim Esports favorit. Nanging, dheweke uga ngidini para pamirso entuk "bit" kanthi gratis kanthi nonton iklan video interaktif.

Dhukungan Influenza

Bisnis bisa dadi mitra pengaruh liwat video kanggo target pamirsa khusus. Amarga pengaruh wis nggawe kapercayan lan kapercayan karo para pandhereke, kolaborasi karo pengaruh bisa dadi cara sing cepet lan efektif kanggo nggayuh calon pelanggan.

Tambah video menyang kaca produk

Nalika nggawe kaca produk ing situs web e-commerce sampeyan, mangga nambah katrangan video kanggo produk kasebut. Miturut survey dening Animoto, alat animasi adhedhasar awan, para pembeli online kaping papat luwih bisa ndeleng deskripsi video babagan produk tinimbang maca deskripsi teks.

Katrangan teks isih bisa dilebokake ing kaca produk, nanging deskripsi video uga kudu ditambahake. Yen pembeli ora gelem maca katrangan teks, dheweke bisa milih nonton video kasebut. Kanthi nambahake deskripsi video menyang kaca produk, sampeyan bakal entuk tingkat konversi sing luwih dhuwur kanggo produk sampeyan.

Nuduhake video panjelasan produk ing YouTube. Nggawe video panjelasan produk lan nuduhake ing YouTube minangka cara sing efektif kanggo ningkatake penjualan situs web e-commerce.

Video panjelasan produk minangka bagean saka video produk merchandising sing, mesthine nerangake cara kerjane produk. Dheweke bisa dadi aksi langsung utawa animasi, nanging tujuwane kanggo ndhidhik pamirso babagan pakaryan utama produk.

Nalika konsumen wis krungu salah sawijining produk ing situs web e-commerce sampeyan nanging ora yakin manawa investasi kasebut regane, dheweke bisa nggoleki video sing jelas babagan online.

Sanajan video panjelasan produk bisa dituduhake ing macem-macem platform, YouTube biasane menehi asil sing paling apik. Nalika nuduhake video panjelasan produk ing YouTube, video kasebut ora mung bakal ditampilake ing YouTube, nanging uga ing asil telusuran Google lan Bing. Pelanggan bisa nggoleki video panjelasan produk kanthi nggunakake telung mesin telusuran kasebut.

Lan, kanggo luwih negesake kekuwatane YouTube, kabeh wong ngerti manawa Google minangka mesin telusuran sing paling populer, nanging sing umume dieling-eling yaiku mesin telusuran paling gedhe nomer loro ing donya kanthi volume telusuran yaiku YouTube.

Ngerti kasunyatan cilik iki, mula ora mokal Google tuku YouTube sadurunge duwe bathi; Nanging, aku isih gumun yen ana akeh pedagang e-commerce cerdas sing dakalami ing taun 2019 sing ora ngeksploitasi kasunyatan iki kanggo entuk bathi luwih akeh ing toko online.

Kalebu testimoni video ing situs web sampeyan

Sampeyan uga bisa nggunakake testimoni video kanggo promosi produk ing situs web e-commerce. Yen para pembeli ndeleng pelanggan sing kepungkur ngobrol babagan pengalaman positif karo toko online ing video testimoni, dheweke bakal luwih seneng melu bisnis lan tuku produk.

Kesaksian digawe dening pelanggan sadurunge, mula menehi pendapat sing ora adil babagan situs web e-commerce sampeyan, tegese pembeli cenderung luwih dipercaya tinimbang iklan utawa pesen pemasaran liyane. Lan testimoni video malah luwih efektif tinimbang teks amarga nuduhake pelanggan sadurunge ngobrol babagan pengalaman.

Kesaksian mbantu konversi ing situs sampeyan amarga kalebu kategori gejala psikologis sing dikenal minangka bukti sosial. Lan, miturut Robert Cialdini, ing bukune Pengaruh, bukti sosial minangka senjata pengaruh.

Sawise entuk sawetara testimoni video, tambahake menyang situs web e-commerce. Yen iki minangka testimoni video babagan toko online umume, mangga tambahake menyang kaca omah. Yen testimoni video babagan produk tartamtu, mangga tambahake ing kaca produk.

Upload video promosi produk langsung menyang Facebook

Nalika nuduhake video promosi ing kaca Facebook situs web e-commerce, priksa manawa sampeyan upload langsung menyang jaringan media sosial.

Facebook ngidini pangguna kanggo nuduhake video kanthi rong cara: nyisipake utawa ngunggah langsung.

Nalika masang video ing Facebook, umume sampeyan nyambung menyang URL sing dadi hoste, kayata YouTube utawa Vimeo.

Pangguna bisa ndeleng video promosi sampeyan ing Facebook preduli cara nuduhake.

Nanging, saka rong cara sing didhukung kasebut, sampeyan bakal narik luwih akeh tampilan kanthi ngunggah video promosi langsung menyang Facebook.

Jaringan media sosial luwih milih konten video asli tinimbang konten video sing dipasang, mula ngunggah video langsung menyang Facebook biasane ngasilake luwih akeh tampilan.

Video asli bakal pangkat luwih dhuwur ing newsletter pengikut sampeyan, tegese luwih akeh pangguna sing bakal nonton lan nonton.

Semat video ing email

Nalika nggunakake email kanggo komunikasi karo pamirsa situs web e-commerce, pikirake kalebu video sing relevan ing email.

Panliten nuduhake manawa email kanthi tembung "video" sing ditambahake ing baris subjek 19 persen luwih cenderung dibukak tinimbang email liyane.

Umume wong seneng nonton video tinimbang maca teks, mula yen nambah tembung iki menyang baris subyek email sampeyan bisa nambah tarif sing mbukak. Mesthine, sampeyan mung kudu nggunakake "video" ing baris subyek email yen email ngemot video sing sejatine.

Investasi ing iklan video sing mbayar

Kajaba biaya produksi lan panyuntingan, sampeyan ora kudu ngenteni akeh dhuwit kanggo promosi e-commerce nggunakake video. Pemasaran video minangka cara sing murah lan dites wektu kanggo promosi toko online sampeyan. Sampeyan mung kudu miwiti yaiku smartphone ing kanthong lan sambungan internet. Yen wis dikandhani, sampeyan bisa nambah tenaga adol video kanthi tuku iklan video sing mbayar.

Kanggo miwiti nganggo iklan video sing mbayar, gawe akun Google Ads lan pasang kampanye video anyar. Kampanye video kalebu iklan video, sing digawe lan upload menyang Google Ads, sing diputer ing YouTube uga situs web liyane ing Google Display Network. Sanajan biaya beda-beda, sampeyan bisa ngarepake mbayar udakara 10-20 sen saben tampilan.

Yen sampeyan isih isin miwiti iklan video, sampeyan bisa nggoleki tutorial ing YouTube utawa ing papan liya; Nanging, yen sampeyan pengin pitulung ahli lan cepet cepet, kursus sing paling apik sing aku lakoni yaiku sing diprodhuksi dening AdSkills, diarani BulletProof Youtube Ads.

Video produk kanggo merchandising

Sampeyan ora bisa ngarep-arep para pembeli nemokake situs web e-commerce sampeyan kajaba sampeyan promosi. Pemasaran video minangka strategi promosi sing wis kabukten, sing bisa narik luwih akeh panuku ing toko online nalika mbantu sampeyan entuk tarif konversi sing luwih dhuwur ing proses kasebut.

Cukup elinga nggawe video berkualitas tinggi kanthi target pamirsa target situs web ecommerce sampeyan. Lan aja lali ngoptimalake kepatuhan lan pengiriman e-commerce sing manawa bakal nambah volume sawise video wiwit saya kuat.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.