Nambah pengalaman pelanggan kanggo nambah konversi situs web sampeyan

cara nambah konversi ing situs web

Pangenalan Saka kabeh prekara sing dibutuhake wong, sing paling penting yaiku pangenalan. Iki ana ing pribadi, karya lan mesthi online. Tanpa pangenalan, kita bakal rumangsa ora ngregani kita, nanging kanthi pangenalan, kabeh bakal owah. Ngonversi pelanggan menyang situs web yaiku babagan iki, nanging kanthi nilai tambah sing dirasakake kudu gabung karo kita. Salah siji ing langganan, afiliasi, utawa saka pangguna dadi pelanggan.

Mula, dina iki kita bakal nerangake apa konversi situs web sampeyan. Penting tenan. Kepiye rasio konversi bisa diukur. Tips kanggo nambah konversi lan alat sing ngidini ngoptimalake tujuan iki. Yen sampeyan kudu ngerti babagan konversi, sampeyan bakal tekan panggonan sing sampurna kanggo golek. Ayo diwiwiti.

Apa konversi situs web sampeyan?

Kaya sing wis ditemtokake sadurunge, konversi situs web yaiku tumindak sing diarepake para pangguna apa sing ditawakake ing kaca web tartamtu. Bisa uga saka langganan afiliasi, tuku produk, lsp. Yaiku, ngowahi cara interaksi para pengunjung menyang situs web sing bakal ditindakake.

Cara kanggo nambah konversi ing situs web

Tumindak iki "diwujudake" ing wayahe pangguna ngeklik lan nglakokake tumindak kanggo samesthine Contone ndownload file, ngisi lan ngirim formulir, utawa mung nututi kaca sing padha.

Pentinge konversi web

Saiki, wis ora cukup kanggo nuduhake pelanggan apa wae sing ditawakake utawa kasedhiya. Sampeyan kudu luwih maju, lan bisa nggayuh tangi cukup gegayuhan supaya pengunjung rumangsa kudu entuk sing ditawakake. Kanggo ngerteni iki, cukup mbayangake manawa situs web kita nampa akeh kunjungan sing, ora nemokake sing menarik, ninggalake web kanggo nggoleki apa sing dibutuhake ing wong liya. Dadi, pentinge konversi web ditemokake ing pangguna potensial kasebut, sing pungkasane diklik. Nanging ora rampung ing kene.

Pangguna sing wis ngonversi bakal mesthi nganalisa sepira kualitase sing ditawakake. Mula, yen alangi bisa diatasi lan entuk jumlah konversi paling akeh, kita ora kudu lali lan nawakake kualitas ing layanan sing diwenehake. Pangguna sing wis netepake pangarepan, lan sing uga bisa dipesthekake, bakal terus menehi perhatian marang acara mbesuk, utawa bakal tetep kontak karo situs web.

Ukur rasio / tarif konversi

Sawetara wong ngarani tingkat konversi utawa rasio konversi, ing pungkasan sing penting yaiku konsep. Kanggo ngukur rasio, kudu ndeleng jumlah pangguna sing ngunjungi situs web ing wektu tartamtu. Banjur, sampeyan kudu dibagi nomer kasebut kanthi nomer pangguna sing nindakake tumindak samesthine, lan ngetung persentase.

tips lan trik kanggo konversi web sing apik

Contone, situs web sing nampa 5.000 pangguna sing 100 ndaftar utawa tuku produk, kita bisa duwe tarif 2%. 1 saka 50 pangguna setuju karo sing diarepake.

Rasio kasebut minangka indikator sing apik kanggo ngukur panjurung sing diwenehake situs web kita. Persentase luwih dhuwur, tingkat konversi bakal luwih dhuwur. Kajaba iku, iku pancen pas wektu kanggo nyoba kanggo nambah tarif, amarga saka iku, kita bakal ndeleng sawetara tips.

Tips nambah tingkat konversi situs web sampeyan

Wangsulan: Bab ingkang sapisanan yaiku nerangake kanthi cara sing sederhana lan jelas apa sing sampeyan tawakake ing saben bab. Pangguna ora mesthi ahli ing lapangan, lan basa teknis sing kakehan bisa mbingungake. Iki minangka bukti sing wis sampeyan alami. Sing nggoleki informasi sadurunge njupuk keputusan, lan nemokake bat saka dhaptar pilihan sing beda-beda kanthi aspek sing angel dingerteni. Apa biasane kedadeyan? Kebingungan, blokir lan mundur total. Ana prekara sing kudu dicegah kanthi kabeh biaya. Kita malah bisa nemokake papan liya sing, ora akeh, nanging kualitas sing luwih elek, entuk luwih akeh rekrutmen amarga panjelasan sing apik.

Nggawe awakmu katon

Iku wayahe, lan duweni pengaruh sing dhuwur banget. Tampilake fasilitas sampeyan, utawa ing endi sampeyan bisa nemokake ing header kaca sing padha. Yen sampeyan mung lengganan mung pelanggan lan ora butuh lokasi nyata, pasang foto sing padha (aja isin). Wong seneng bisa ngerti sapa sing lagi diadhepi, iku nggawe kapercayan, lan ora ngerti persis saka endi sing digoleki, bakal mundur.

pentinge konversi ing situs web

Ayo pelanggan lan wong sing kepenak ngomong kanggo sampeyan

Gampang kaya nggawe gambar grafis kanthi foto lan jeneng wong sing menehi rekomendasi sampeyan bebarengan karo pendapat. Gambar kasebut regane sewu tembung, lan utamane nalika curiga manawa ana pendapat sing muncul bisa digawe dening perusahaan kasebut.

Web sing jelas, jelas, transparan sing menehi keaslian lan ora nyebabake kecurigaan.

Revisi kanggo njaga web

Priksa saka wektu kanggo wektu (saben sawetara wulan), kabeh bisa diselehake. Iki tegese kesalahan ejaan, tautan sing ora bisa digunakake, gambar sing ora ana maneh ... Sampeyan ngerti kula. Kita ora ngerti endi sing bakal dadi papan pertama sing ana kesan pertama. Lan kita ora bakal nggampangake konversi sing apik yen kita ngidini kesalahan umum kasebut katon saka wektu ke wektu.

Piranti kanggo entuk konversi situs web sampeyan

Ora bakal lara ngerti apa kekuwatan lan kekurangan situs web sampeyan. Kanggo nindakake iki, ana macem-macem alat sing bakal mbantu sampeyan nemtokake tindakan sing bakal ditindakake kanggo nggayuh konversi sing luwih apik.

Pangoptimal Situs Web Visual - VWO

alat kanggo nambah konversi web

  • Visual Website Optimizer lengkap banget. Nduwe fungsi kanggo nindakake tes A / B bebarengan sing bakal mbantu sampeyan nemtokake pilihan sing paling apik.
  • Pilihan liyane yaiku "Pangujian Split". Mirip banget karo tes A / B, mung prelu nggawe URL beda saka kaca sing padha sing pengin ditampilake kanthi modifikasi.
  • Heatmaps. Kanthi pilihan iki, sampeyan bisa ndeleng ing papan sing luwih utawa kurang digawe pangguna.
  • Pelacakan konversi. Kanggo ngukur lan nglacak jumlah konversi sing digawe saka web saka saben kaca.

Gratis 30 dina utawa maksimal 1000 pengunjung.

Google Analytics

kepiye ngerti ngendi pangguna ngeklik situs web

cunt Google Analytics, kita uga bisa ndeleng lokasi pangguna sing paling sering ngeklik lan data liyane. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu mbukak Prilaku -> Konten situs -> Kaca pendaratan. Data nomer pangguna, kaca sing paling akeh dibukak, durasi rata-rata sesi, lsp.

Inspektur

Inspektur dadi luwih adoh lan ngidini kita ndeleng apa sing wis ditindakake saben pangguna ing web ing video. Kanggo nindakake iki, apa sing ditindakake yaiku ngrekam video kanthi gerakan sing beda ing mouse, klik, keyboard, lsp. Aku nyebutake amarga kajaba Inspectlet ana alat liyane sing ngidini fungsi sing padha. Nanging, pancen bener wis suwe nggawe kontroversi babagan masalah privasi pangguna. Nyorot manawa dheweke asring ora ngerti. Kanggo bagean, aku kudu nambah yen ora digunakake, sanajan aku ngerti kanthi jelas.

Kepraktisane…. Ayo dadi penasaran sing luwih apik, yaiku supaya bisa ndeleng cara pangguna sesambungan. Akeh data sing disimpen kanggo ngolah kaya sing sampeyan kira, meh wae misi sing mokal. Nanging aku pengin nambah minangka alat, amarga sawise kabeh, nggawe kita bisa ndeleng ide sing luwih umum kanggo nguwasani seni konversi situs web.

Muga-muga bisa mbantu sampeyan, lan sampeyan bisa nambah tingkat konversi situs web sampeyan. Pungkasane, iku sing mbedakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.