Keuntungan kampanye email ing perdagangan digital?

Ana akeh strategi sing bisa digunakake perusahaan dagang digital nambah produk utawa layanan sampeyan. Nanging sing kudu diakses kanthi luwih gampang yaiku sing dikembangake liwat email utawa email. Kontribusi kasebut beda-beda amarga sampeyan bisa verifikasi ing ngisor iki.

Sing diarani marketing email Ditondoi amarga ora duwe watesan kanggo nggayuh klien utawa pangguna sing luwih akeh. Kanthi kauntungan tambahan, filter liyane bisa digunakake tinimbang model pemasaran liyane kanggo milih panampa sing pengin digoleki liwat pesen. Ora mung ing level nasional, nanging uga ing wates internasional yen prelu pengembangan toko utawa perdagangan online.

Kampanye email ing perdagangan digital, ing tangan liyane, minangka sistem sing ora mbutuhake investasi utawa dhuwit sing akeh kanggo nindakake. Ora kaya strategi liyane ing pemasaran modern sing bisa mbutuhake kita kapan wae njaluk tuntutan finansial kanggo ngatasi biaya dhukungan sing dibutuhake kanggo tumindak ing perdagangan online.

Kampanye email: ngirit dhuwit lan sumber daya

Ora ana sangsi manawa salah sawijining mupangat sing paling apik kanggo kampanye kanthi ciri kasebut yaiku tabungan sing bisa ngasilake akuntansi perusahaan. Iki amarga pangembangane ing kabeh kasus bakal luwih murah tinimbang tumindak liyane. Contone, kothak layang tradisional sing digunakake kanggo umumake anane produk, layanan utawa barang ing antarane konsumen. Yen dibutuhake kanggo mbayar karyawan, bahan lan layanan sing lengganan karo para pemasok. Nganti pungkasane bakal ngunggahake anggaran sing dibutuhake kanggo nyukupi tumindak bisnis iki.

Saliyane, ora lali yen kampanye email jinis iki bisa digawe saka perusahaan kita lan ing sawetara departemen. Kanthi cara iki, biaya kampanye kasebut bakal dikalahake dening ora butuh outsourcing kerja. Tanpa nyerah kapan wae, efek kasebut pancen positif kanggo kesinambungan perusahaan.

Ningkatake adol produk utawa layanan sampeyan

Ora kurang sejatine kasunyatane yaiku kampanye email uga duwe pengaruh sing positif banget marang proses pemasaran. Ing kasus iki, amarga minangka saluran sing kuat kanggo promosi produk kanthi cara sing efektif lan imbang kanggo kepentingan profesional. Ing pangertene iki, kudu ditekanake manawa sistem iki nyedhiyakake mupangat tartamtu sing bakal dibahas ing ngisor iki:

  • Sampeyan ngidini sampeyan nyaring segmen sing pengin target, adhedhasar umur, daya beli, profil profesional utawa jender saka wong-wong kasebut. Dadi kanthi cara iki, dheweke bisa ngoptimalake strategi komersial iki.
  • Sampeyan bisa milih macem-macem jinis kampanye kanggo promosi produk utawa layanan sampeyan. Iki kalebu saka ngirim pesen pribadi menyang newsletter, ngliwati informasi babagan warta paling anyar sing digawe saka kegiatan profesional sampeyan.
  • Sampeyan duwe posisi sing paling apik kanggo milih wayahe sing tepat kanggo ngirim kabar kasebut menyang pelanggan utawa pangguna lan gumantung karo kahanan eksternal liyane sing bisa nggawe sampeyan mbuang-buang wektu luwih akeh tinimbang perkara sing dibutuhake.
  • Keluwesan bisa milih macem-macem level informasi, kayata teks, warta utawa konten audiovisual, ing antarane sawetara sing paling relevan. Lan ing kasus apa wae, dheweke bakal adhedhasar profil sing ditawakake pelanggan lan uga produk utawa layanan sing pungkasane ditawakake.

Iki minangka saluran sing bisa diakses kabeh pangguna

Sampeyan ora diwatesi ing operasi komersial utawa pemasaran amarga meh kabeh pangguna ing negara iki duwe akses menyang sambungan Internet. Ing pangertene iki, kudu dielingake yen panelitian pungkasan sing ditindakake dening We Are Social ngandhakake manawa luwih saka 80% wong Spanyol nggunakake Internet. Endi, saben-saben Internet tekan luwih akeh wong lan email minangka salah sawijining kebutuhan pertama sing dibutuhake nalika nyambung menyang jaringan. Iki minangka salah sawijining alesan paling penting kenapa email minangka salah sawijining cara paling apik kanggo nyambung karo masarakat sing minat.

Sampeyan mung kudu nggawe dhaptar alamat ing email babagan jeneng utawa perusahaan sing pengin dikirim notifikasi profesional. Wiwitane dadi tugas sing rada angel, nanging kabeh keraguan bakal dibebasake kanthi duwe instrumen anyar kanggo nuduhake layanan utawa produk sampeyan.

Tanggepan cepet

Kinerja jinis iki, ing tangan liyane, mupangate sampeyan dening prigel dhuwur ing proses iki sing ngidini sampeyan interaksi luwih gedhe karo pelanggan utawa pangguna. Malah ing sawetara detik sawise ngirim pesen utawa konten. Ora kaget, iki minangka layanan interaktif utawa saluran sing pungkasane mbukak nganti kabeh jinis konten. Contone, formulir, video utawa materi audiovisual. Saliyane, model komunikasi sing pungkasane mbantu sampeyan nemtokake hubungan sing dikarepake karo pelanggan utawa pangguna kapan wae.

Nelpon tumindak

Ora ana sangsi manawa liwat email sing nduwe ciri kasebut migunani banget kanggo nggawe skenario iki. Salah siji liwat tombol utawa tautan telpon utawa liwat konten sing misuwur kanthi kualitas tinggi. Kanggo mbedakake dhewe saka kompetisi lan kanthi cara iki supaya bisa ngetutake kemajuan ing kegiatan profesional wiwit wayahe pisanan. Ing aspek iki, penting banget supaya isi buletin kasebut mesthi minat. Disaranake sampeyan manawa sampeyan wis nyelehake ing sepatu saka panrima kanggo ngerti sapa sing bakal ditampa wiwit saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.