Mimpin nurturing

Mimpin nurturing

Apa sampeyan tau krungu istilah timbal nurturing? Apa sampeyan wis dikandhani babagan iki nanging sampeyan durung ngerti persis apa sing dirujuk utawa kepiye cara kerjane kanggo eCommerce sampeyan?

Banjur sampeyan butuh pandhuan iki sing bakal ngerti kanthi sampurna apa sing diomongake. Lan sing paling apik, sampeyan bakal bisa ndeleng ditrapake kanggo bisnis nalika maca apa sing wis disiapake kanggo sampeyan.

Apa timbal nurturing

Apa timbal nurturing

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sampeyan kudu ngerti konsep nurturing timbal. Lan kanggo iku, ora kaya nerjemahake. Ing basa Spanyol, tegese nurturing timbal. Lan iku a strategi, utawa alat, karo kang kita arep kanggo narik kawigaten klompok target (yaiku, menyang grup miturut produk utawa layanan sampeyan). Lan carane iku rampung? Nawakake informasi sing relevan saben dina supaya bisa ngerteni manawa bisnis sampeyan minangka taruhan paling apik kanggo nggayuh tujuane.

Ing tembung liyane. Kita ngomong babagan nggawe hubungan karo sing ndadékaké kanggo njaluk wong-wong mau pindhah saka mung penonton kanggo panuku lan saka ing kono kanggo nahan wong-wong mau.

Carane proses

Kita bisa ngomong yen nurturing timbal diatur dening papat langkah penting:

  • Ajar.
  • Laporan.
  • melu.
  • Dadi.

Maksudku pisanan sampeyan diwenehi sawetara kawruh, isi sing nggawe dhasar ing wektu sing padha sampeyan ngandhani para pamaca yen sampeyan nduweni kualifikasi lan sampeyan duwe kawruh sing dibutuhake babagan topik iki. Ing tembung liyane, sampeyan ngerti apa sing sampeyan gunakake.

Sawise lay madegé, iku wektu kanggo laporan. Apa sing dimaksud lan kenapa beda karo sing sadurunge? Gampang banget, amarga ing fase iki sampeyan bakal ditampilake seri kursus, layanan, produk sing ana gandhengane karo pendhidhikan kasebut lan sampeyan bisa entuk manfaat, biasane sing digoleki pangguna dhewe. Maksudmu adol menyang pangguna kasebut? Jawaban sing gampang ya. Wangsulan sing rumit ya, nanging sampeyan adol luwih akeh kawruh tinimbang sing diwenehake. Utawa solusi kanggo masalah sing sampeyan duwe.

Tahap katelu, saka melu, nuduhake pengaruhe wong kasebut. Tegese, mlebu ing kulit lan pikirane wong iku kanggo ngethok siji-siji kabeh "alasan" sing digawe kanggo ora tuku (dhuwit akeh, aku ora duwe wektu, aku ora percaya sampeyan ... ). Kepiye carane sampeyan entuk? Kanthi komentar lan pengalaman wong liya. Mulane ngono Penting kanggo duwe komentar lan panemu saka wong sing wis tuku, karo sing wis kerjo, etc.

Yen kabeh fase wis rampung kanthi apik, cepet utawa mengko sing pungkasan bisa ditindakake, yaiku konversi. Mesthine, tujuane yaiku kanggo nggayuh kanthi cepet, nanging saka pengalaman dingerteni manawa sawetara pesen dibutuhake sadurunge kedadeyan kasebut.

Apa keuntungan saka nurturing timbal?

Apa keuntungan saka nurturing timbal?

Iku ketok kanggo mikir yen bisa, Advertisement bakal ngrambah, lan mulane kita bakal menang. Nanging sing bener yaiku ana akeh keuntungan nggunakake teknik iki. Kita pitutur marang kowe sawetara:

  • Sampeyan bisa ngoptimalake alur kerja. Sampeyan bakal ngerti ing titik apa saben wong, utawa klompok wong, supaya sampeyan bakal ngerti apa sing kedadeyan ing kabeh wektu. Sampeyan bisa uga ngukur jumlah interaksi sing dibutuhake kanggo nggayuh tujuan akhir adol.
  • Resiko penolakan lan ditinggalake dihindari. Sampeyan ora bakal ngirim pesen massal, nanging sampeyan bakal nggawe pribadhi, kanggo nggawe inti saka merek sampeyan lan bakal nggawe dheweke rumangsa ora dianggep minangka nomer (utawa kertu kredit) nanging minangka wong.
  • Sampeyan bakal nambah ROI marketing. Yen sampeyan ora ngelingi, ROI minangka Return on Investment. Ing tembung liyane, sampeyan bakal mbalekake investasi sing digawe lan malah entuk bathi.

Carane ngleksanakake strategi nurturing timbal

Carane ngleksanakake strategi

Mesthi sampeyan wis mikir babagan carane nindakake ing bisnis sampeyan. Iku umum, banjur kita bakal pitutur marang kowe carane nindakake.

Kanggo iki, sampeyan butuh ing ngisor iki:

ngarsane online

sing, sampeyan kudu narik kawigaten pelanggan, ora mung fisik, nanging uga ing Internet. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu duwe kaca web sing dioptimalake sing gampang dilayari, kanthi teks sing cocog lan nyambungake.

Kajaba iku, luwih trep yen sampeyan ana ing jaringan sosial amarga akeh sing kerep ngunjungi jaringan kasebut, kanggo komunikasi karo merek, utawa ngetutake (biasane yen ana kontes, raffle lan liya-liyane).

Komunikasi karo pelanggan

Bayangake yen sampeyan duwe bisnis lan ana wong sing tuku saka sampeyan. Sampeyan ngirim marang mail peraturan lan iku. Ora ana komunikasi maneh.

Saiki, pikirake adegan sing padha nanging, yen dheweke nampa produk kasebut, ternyata sampeyan ngirim email sing takon yen dheweke seneng, yen dheweke duwe masalah karo produk kasebut utawa yen dheweke pengin menehi saran kanggo nambah. layanan.

Lan sawetara dina sabanjure sampeyan ngirim rincian, sing bisa dadi diskon. Lan yen sampeyan wis ngaktifake dheweke nulis tanggal lair, seminggu sadurunge sampeyan ngirim pesen sing njaluk ijin kanggo ngirim rincian "kartu pos" kanggo ulang tahune.

Toko online endi sing bakal dituju yen sampeyan kudu tuku barang? persis, yen ana komunikasi sampeyan njaluk klien lan sampeyan nggawe hubungan.

Kepiye carane sampeyan entuk? Kanthi isi kualitas, karo marketing email, karo rincian, etc.

Kualifikasi Lead

Perlu, supaya strategi bisa mlaku kanthi apik, ngerti ing tingkat apa saben timbal. Yen sampeyan ngelingi proses sing mimpin nurturing nderek, iku ngerti ngendi sampeyan ing chain supaya bisa kanggo kurban apa sing perlu ing wayahe lan nambah kemungkinan sing bakal tekan mburi.

Sawise sampeyan duwe kabeh, proses punika prasaja. Sampeyan kudu:

  • Ngerti carane proses tuku.
  • Dibagi strategi kanthi bagean. Panutup kanthi cara umum ora padha karo nindakake ing bagean cilik.
  • Kanggo netepake tujuan.
  • Desain komunikasi.
  • Njupuk metu lan nyoba. Kadhangkala apa sing wis disiapake ora bisa digunakake lan owah-owahan kudu ditindakake ing wektu sing beda. Iku jenis nyoba lan kesalahan, supaya ora njaluk pundung yen ora bisa; sampeyan mung kudu ngganti lan mikir bab liyane sing bisa dadi menarik kanggo mimpin.

Apa saiki luwih cetha kanggo sampeyan apa nurturing timbal?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.