alat marketing email

alat marketing email

Apa sampeyan pengin ngerti apa alat marketing email sing sampeyan butuhake kanggo miwiti komunikasi karo pelanggan lan nggawe tuku saka sampeyan?

Cara kerja jaringan sosial

Cara kerja jaringan sosial

Apa sampeyan duwe ide babagan cara kerja jaringan sosial lan apa sing kudu ditindakake supaya bisa digunakake kanggo sampeyan? Apa kita bakal nerangake kanggo sampeyan? Temokake!

Mimpin nurturing

Mimpin nurturing

Apa sampeyan wis krungu bab nurturing timbal? Apa sampeyan ngerti pentinge eCommerce lan cara ngetrapake kanggo entuk manfaat?

Google Trends: kanggo apa?

Google Trends: kanggo apa?

Apa sampeyan ngerti Google Trends lan kanggo apa? Yen ora, sampeyan bisa uga ora kejawab alat eCommerce sing efektif banget. Temokake.

apa iku remarketing

apa iku remarketing

Temokake apa pemasaran ulang lan kepiye hubungane karo telusuran sing sampeyan lakoni lan kenapa sampeyan entuk iklan sing dipersonalisasi.

conto rebranding

Rebranding: conto

Apa sampeyan ngerti apa rebranding lan contone? Temokake apa sing diarani istilah kasebut lan kepiye cara ngowahi perusahaan kanthi owah-owahan sing gampang

otak njaba

Outbrain: apa iku

Yen sampeyan duwe kaca kanthi konten lan sampeyan pengin nggayuh luwih akeh wong, apa sampeyan wis nyoba platform Outbrain? Apa iku? Nggoleki.

Cara entuk pelanggan ing YouTube

Cara entuk pelanggan ing YouTube

Apa sampeyan pengin ngerti carane entuk pelanggan ing YouTube? Kita menehi sawetara cara kanggo nindakake lan kunci kanggo sukses karo saluran sampeyan.

pemasaran konten

Apa marketing konten

Apa sampeyan ora ngerti apa marketing konten? We menehi sampeyan tombol supaya sampeyan ngerti lan ngerti carane sampeyan kudu nggunakake ing bisnis.

Cara mbusak akun Instagram

Cara mbusak akun Instagram

Ora yakin carane mbusak akun Instagram? Kita ngandhani langkah demi langkah supaya sampeyan bisa ndeleng pilihan sing sampeyan duwe.

apa cpm

Apa CPM

Apa sampeyan ngerti apa CPM? Temokake makna akronim lan kenapa penting banget kanggo eCommerce nalika sampeyan pengin ngiklanake.

pemasaran offline

Pemasaran offline

Temokake apa marketing offline, kenapa isih penting lan apa mupangate kanggo eCommerce utawa toko online.

Cara adol ing Wallapop

Cara adol ing Wallapop

Apa sampeyan ngerti carane adol ing Wallapop? Lan kepiye carane sampeyan nindakake kanthi nyata sajrone pirang-pirang jam? Temokake trik supaya sukses ing platform.

Hubungan masyarakat

Apa hubungan masarakat lan kalebu?

Apa sampeyan wis krungu babagan Hubungan Masyarakat? Apa sampeyan ngerti tugas sing ditindakake profesional? Lan strategi apa sing ditrapake? Golekana!

marketing hubungan

Apa pemasaran relasional?

Apa sampeyan nate krungu babagan pemasaran sesambetan? Ngerti konsepe, bedane karo pemasaran tradisional lan kepiye cara nindakake.

Pariwara Instagram

Cara ngiklanake ing Instagram

Pariwara ing Instagram minangka salah sawijining cara kanggo nggayuh luwih akeh wong. Saya mundhak, temokake cara pariwara ing Instagram

seo ing kaca

SEO ing kaca

Apa sampeyan pengin ngerti apa sing ana ing kaca SEO? Iki minangka masalah penting kanggo posisi eCommerce. Temokake sebabe!

Strategi marketing

Strategi marketing

Apa sampeyan nggoleki strategi pemasaran apa? Apa sampeyan pengin nggawe siji kanggo perusahaan sampeyan? Apa sampeyan ngerti manawa ana sawetara? Kita nerangake kabeh sampeyan!

Keamanan

Keamanan situs web e-commerce

Situs web e-commerce kudu njupuk kabeh langkah keamanan sing dibutuhake kanggo njamin perlindungan informasi pribadi lan finansial para pelanggan.

corong adol

Apa sing dadi corong dodol

Apa sampeyan ngerti corong sing adol? Kita ngomong babagan konsepe, kenapa penting lan cara nggawe ing toko sampeyan.

Apa sing dadi pedagang digital?

Apa sing dadi pedagang digital?

Temokake profesi mode anyar ing Internet, sing dadi trafficker digital. Sampeyan bakal bisa ngerti apa, jinis sing ana lan tatanan kasebut.

Linkedin

Cara kerja Linkin

Linkin bisa diklasifikasikake minangka jaringan sosial profesional, nanging apa sampeyan ngerti kerjane? Temokake amarga sampeyan duwe sawetara cara nggunakake.

apa retargeting maneh

Apa sing diarani retarget?

Yen sampeyan pengin ngerti apa retargeting e-commerce lan kepiye cara nggawe, uga jinis sing ana, deleng iki.

Elemen penting saka kaca kebangkrutan

Cara nggawe kaca kebangkrutan

Temokake kabeh sing kudu dilakoni kanggo nggawe kaca landas sing efektif lan entuk asil positif ing kampanye apa wae sing sampeyan lakoni.

Kepiye cara kerja Shopify?

Shopify minangka perusahaan e-commerce Kanada sing bermarkas ing Kanada sing nggawe piranti lunak kanggo ...

Apa sing diarani swara?

Aspek liyane sing kudu dipikirake wiwit saiki yaiku Voice Commerce minangka aspek transaksional kanggo nggoleki swara.

Profil pelanggan ing e-commerce

Ora kabeh klien utawa pangguna padha utawa asipat padha, lan luwih-luwih yen sing diajak ngobrol yaiku perdagangan elektronik.

Kepiye konsumen online Spanyol?

Kanggo netepake masa depan bisnis online utawa diresmikake liwat Internet, penting banget kanggo ngerti apa profil nyata konsumen online Spanyol.

Sapa pelanggan e-commerce nyata?

Miturut macem-macem panelitian babagan konsumsi digital, ana sawetara ciri sing nemtokake pelanggan e-commerce: wong enom kanthi daya tuku medium.

Lima conto pemasaran email

Mesthine, kampanye pemasaran email sing nyengsemake bisa menehi efek positif banget ing garis bisnis digital sampeyan.

Apa sing Mbayar Google?

Kanggo ngatur lan duwe sistem Google Play, ora ana solusi liyane kajaba ndownload aplikasi sing cocog saka Google Play Store.

Apa sing diarani SPAM?

SPAM minangka konsep sing ana gandhengane karo istilah mail sampah, surat sing ora dijaluk lan pesen sampah lan sing nuduhake pesen sing ora dikarepake.

Apa sing Mbayar Google?

Yen sampeyan pangguna Google Pay, sampeyan duwe nomer akun virtual, lan akreditasi iki minangka pengenal nomer rekening bank nyata pangguna.

Apa sing diarani merek?

Merek bisa nggawa sampeyan akeh prekara lan mesthine luwih akeh tinimbang sing bisa mbayangake saka skenario komersial.

Model bisnis ing e-commerce

Sadurunge nindakake bisnis digital, sampeyan kudu ngerti model bisnis sing dicelupake lan sampeyan bakal ngerti manawa beda-beda.

Cara adol ing Instagram

Adol ing Instagram minangka salah sawijining pilihan sing kasedhiya kanggo pamilik bisnis digital lan luwih efektif tinimbang ing saluran pemasaran liyane.

Bedane e-commerce lan Pasar

Pasar lan e-commerce minangka rong konsep ing pamasaran digital sing bisa ditambah gumantung karo strategi bisnis sing bakal ditindakake.

Cara adol ing Instagram

Penjualan ing Instagram dadi salah sawijining tren paling inovatif kanggo ningkatake e-commerce amarga fleksibilitas.

Langkah demi langkah kanggo nggawe eCommerce

Invoice saka perdagangan elektronik ing Spanyol sajrone taun pungkasan wis nambah 28% saben taun dadi 9.333 yuta. Kasunyatan nggawe eCommerce minangka proses sing ora bisa dadi kompleks yen ana pedoman sederhana.

Kepiye supaya bisa ngekspor produk ing PrestaShop

Cara ngekspor produk ing PrestaShop

Sinau babagan cara ngekspor produk ing PrestaShop, tumindak sing kudu ditindakake supaya bisa nggawe salinan serep, utawa pindhah menyang toko liyane

siaran pers lan komunikasi

Rilis pers lan komunikasi

Ngirim rilis pers sing ngumumake produk utawa bisnis sampeyan penting banget supaya bisa dingerteni ing Internet. Apa sampeyan ngerti carane nggawe rencana komunikasi sing cocog?

produk kanggo prestashop

Cara ngimpor produk menyang PrestaShop

Kita bakal nerangake babagan cara ngimpor produk menyang PrestaShop amarga nyoba ngunggah produk kadang-kadang mbingungake, luwih-luwih nalika ngunggah katalog

Warehouse Amazon

Gudang Amazon ing Spanyol

Amazon ing Spanyol nggunakake seri gudang sing dununge strategis Endi gudang Amazon ing Spanyol lan kepiye cara kerja logistik?

Cara kerja Facebook

Kepiye cara kerja Facebook?

Ngerti cara kerjane Facebook mesthine kudu meh dadi wajib amarga kalebu budaya sosial saiki lan pengetahuan sing luwih gedhe

sejarah tuenti

Cara nemokake foto saka tuenti

Cara supaya bisa njaluk gambar sing disimpen ing Tuenti. Yen sampeyan ora njupuk tindakan iki, sajrone 1 taun 6 wulan sampeyan bakal ilang.

Wallapop iku opo

Cara kerja Wallapop

Wallapop, minangka aplikasi sing cocog kanggo tuku lan adol barang bekas ing internet, saiki bakal nerangake kabeh sing dibutuhake kanggo nggunakake

gawe saluran youtube

Cara nggawe saluran ing YouTube

Yen sampeyan pengin nggawe saluran ing YouTube, waca artikel iki kanthi tliti lan bakal nuduhake sampeyan carane nggawe, langkah-langkah lan tips sing kudu sampeyan tindakake.

Entuk Amazon menyang pasar e-commerce Swiss wis cedhak. Raksasa e-commerce Amerika nandatangani kontrak kerjasama karo Swiss Post

Amazon kasedhiya ing Swiss

Entuk Amazon menyang pasar e-commerce Swiss wis cedhak. Raksasa e-commerce Amerika nandatangani kontrak kerjasama karo Swiss Post

konsumen

Apa profil konsumen?

Profil konsumen minangka elemen dhasar nalika perusahaan mbutuhake informasi babagan tren lan pola operasi

Napa masarakat seneng e-commerce?

Dagang elektronik minangka salah sawijining bidang perdagangan sing durung mandheg tuwuh, sebabe proses tuku online nggampangake proses

Amazon Amerika Serikat

Amazon Amerika Serikat

Amazon wis ngembang maneh menyang pasar liyane, saiki dadi supermarket, warta iki nguwasani akeh obrolan minggu kepungkur

Zoey Commerce Debut Fitur B2B

Zoey Commerce Debut Fitur B2B

Yen sampeyan dadi distributor, salesman utawa sampeyan fokus ing adol bisnis menyang bisnis, bisa uga sampeyan wis ngerteni ...