Cara kerja Linkin

Linkedin

Linkedin minangka jaringan sosial sing misuwur dening kabeh wong sing golek gaweyan utawa sing golek personel ing perusahaan kasebut. Nanging, ora kabeh wong ngerti tenan cara kerjane Linkin, utawa nggunakake kaya jaringan liyane (kita ngomong babagan Facebook, Twitter utawa uga Instagram).

Yen pancen pengin ngerti cara kerja Linkin, apa sing sampeyan gunakake, sapa jaringan sosial iki lan sawetara rincian liyane, aja ragu-ragu ndeleng informasi sing wis disiapake kanggo sampeyan.

Apa sing diarani Linkedin

Linkedin yaiku a jaringan sosial sing lair ing taun 2002 (nanging durung nate dirilis nganti taun 2003). Pangripta yaiku Reid Hoffman, Konstantin Guericke, Allen Blue, Eric Ly lan Jean-Luc Vaillant. Saiki, iki minangka jaringan sosial profesional sing paling misuwur lan paling gedhe ing donya, kanthi luwih saka 3 yuta pangguna ing Spanyol (150 yuta utawa luwih ing saindenging jagad).

Apa sing mbedakake karo jaringan sosial liyane? Profesionalisme sampeyan. Jaringan kasebut ora ngirim foto utawa ngguyu nganggo video sing guyon, nanging kanggo nyambung karo wong liya ing papan kerja lan level profesional, yaiku rekan kerja, latihan kolega, minat kerja, lsp. A) Ya, Tujuan utama Linkedin yaiku, tanpa mangu-mangu, supaya para pengusaha, wirausaha, freelancer lan buruh ngubungi supaya bisa nemokake apa sing sampeyan goleki.

Sapa sing Linkin kanggo

Sapa sing Linkin kanggo

Sawise ngerti apa sing dimaksud karo Linkin, mesthine sampeyan wis ngerti jinis wong (lan perusahaan) sing bakal ditemokake.

Nanging, yen sampeyan isih durung jelas, sampeyan kudu ngerti Linkedin digunakake minangka papan sambungan antarane profesional lan perusahaan. Kanthi tembung liyane, sampeyan bakal bisa nemokake perusahaan, wirausaha lan buruh sing ngupayakake nggawe hubungan bisnis lan profesional karo wong liya, manawa saka sektor sing padha utawa saka sektor liyane. Ing perusahaan, sampeyan bisa nggawe jaringan, bisnis, promosi, utawa malah merekrut staf sing bisa nguntungake perusahaan sampeyan.

Kanggo para pekerja, iki bakal dadi cara kanggo ngenalake awake dhewe amarga ana akeh perusahaan ing Linkin sing bisa ndeleng profil sampeyan kanggo menehi sampeyan pekerjaan.

Iki sing digawa

Iki sing disedhiyakake Linkedin

Sanajan kasunyatane, Linkin mesthi katon minangka jaringan sosial kanggo golek gaweyan, utawa paling ora supaya kurikulum sing kepengin kerja bisa dingerteni, sejatine jaringan iki bisa menehi kontribusi luwih akeh.

Yen sampeyan durung ngerti kabeh potensine, saiki sampeyan bakal bisa ndeleng apa sing diasilake, mula, uga cara kerja Linkin. Mungkin iku sing sampeyan butuhake kanggo nemokake apa sing sampeyan goleki.

Minangka jaringan kontak

Ndeleng Linkedin minangka jaringan kontak bisa dadi perkara pertama sing sampeyan pikirake. Lan kasunyatane pancen kaya ngono. Kaya jaringan liyane, ing endi sampeyan duwe "kanca", sampeyan bakal entuk kontak sing ana gandhengane, bisa uga amarga sampeyan duwe kesamaan, amarga sampeyan kerja bareng utawa amarga akeh sebab liyane.

Minangka alat pemasaran profesional

Deleng Linkedin minangka alat pemasaran ora mung masalah perusahaan, nanging uga buruh lan freelancer. Lan iku liwat, nuduhake konten, video, pesen ... sampeyan bakal ngirim apa sing bisa nyedhaki pamirsa sing akeh. Yen sampeyan uga bisa ngulang kesuksesan kasebut kanthi bola-bali, pamasaran kasebut bakal rampung kanthi apik lan bakal nggawe sampeyan dadi pengaruh sing pengin dituruti. Lan iki bisa uga kanggo wong sing profesional lan kanggo perusahaan.

Minangka portal proyek

Cara kasebut Linkin paling misuwur, amarga akeh perusahaan sing nawakake lapangan kerja liwat bagean Pakaryan ing jaringan. Umume wong-wong mau nggawa sampeyan menyang tautan njaba (lan sawetara ora bisa digunakake), nanging ana liyane dheweke nggawe sampeyan kontak karo perusahaan lan malah menehi sampeyan kesempatan kanggo ngakses proses pilihan (utamane kanggo sawetara sing luwih angel digayuh).

Kita ora bisa prédhiksi manawa sampeyan bakal entuk kerja, nanging sampeyan akeh kemungkinan, luwih-luwih yen ora mung ndeleng bagean lapangan kerja, nanging uga, kanthi kontak sampeyan, sampeyan bisa ngluncurake CV lan njaluk supaya bisa nyedhaki wong-wong mau. kudune.

Minangka merek profesional

Linkedin uga jaringan sing migunani banget kanggo nambah merek profesional sampeyan. Bayangake manawa sampeyan panulis, seniman, pelukis ... Akeh perusahaan sing ana gandhengane karo budaya ana ing Linkin lan bisa uga kasengsem karo apa sing sampeyan lakoni. Yen sampeyan uga wiwit duwe reputasi tartamtu ing Internet, sukses bakal dijamin lan bakal nggawe sampeyan luwih dikenal.

Cara nggarap Linkedin

Cara kerja karo Link in

Mesthine, saiki sampeyan wis ndeleng kabeh sing ditawakake Linkin, sampeyan kepengin nggawe akun, utawa bisa uga mbalekake akun sing sampeyan lakoni nalika iku, lan pungkasane sampeyan ninggali. Nanging supaya sukses, sampeyan kudu ngerti cara kerja Linkin, ora mung kanggo ngrampungake profil, nanging uga nggunakake kanthi bener.

Kanggo miwiti, sampeyan kudu ngerti babagan kasebut Linkedin kaya resume. Ing njero sampeyan kudu ngisi data profesional, kanthi tembung liyane: latihan sing sampeyan lakoni, ing ngendi sampeyan kerja, apa sing wis rampung, lsp. Ya, butuh wektu suwene, nanging luwih lengkap, saya bakal narik kawigatene wong sing nemokake sampeyan online.

Uga, ana sing ora akeh sing ngerti yaiku, nalika ngrampungake informasi kasebut, Linkedin wiwit nggawe hubungan utawa menehi "pamirsa" kanthi pangertene yen ana wong sing nggoleki wong sing duwe profil sampeyan, sampeyan bisa entuk dhaptar (lan wong bakal marani sampeyan). Nanging, gumantung saka panggunaan sing pengin diwenehake menyang Linkin, sampeyan kudu tumindak siji utawa liyane. Contone, yen sampeyan pengin nambah merek, sampeyan ora bakal golek gaweyan, nanging supaya bisa ndeleng bisnis sampeyan dhewe, yaiku merek sampeyan.

Saliyane, yen sing dikarepake minangka kesempatan kerja, cara sampeyan sesambungan kanthi online bakal beda banget.

Cara nggunakake Linkedin minangka jaringan kontak

Nggunakake Linkedin minangka jaringan kontak ora akeh misteri. Sampeyan mung kudu pindhah menyang «Jaringanku» area kontak bakal katon nanging uga wong sing bisa dihubungi amarga sampeyan duwe kesamaan (latihan, kerja, minat, lsp). Sawise sampeyan ngeklik tombol sambung, sampeyan kudu ngenteni wong liya sing bakal nampa sampeyan.

Cara nggunakake Linkedin minangka pemasaran

Ing kasus Linkedin minangka alat pemasaran, ing ngisor iki aturan publikasi padha karo jaringan sosial liyane, nanging kanthi konten sing luwih spesifik (profesional), uga jadwal sing winates.

Cara nggunakake minangka portal proyek

Kanggo nggoleki proyek utawa ngirim lowongan kerja, ing Linkedin sampeyan bisa nindakake kalorone. Kabeh mau dheweke bakal menyang bagean Pakaryan. Nanging, sampeyan uga bisa ngirim ing profil utawa kaca perusahaan sing njaluk kerja utawa staf. Akeh sing teka ing mesin telusuran kanggo jinis publikasi iki lan ora nate nate ditindakake.

Cara nggunakake minangka merek profesional

Pungkasan, kanggo nggunakake Linkedin minangka merek profesional, sampeyan kudu gunakake minangka alat pemasaran, mung karo kiriman lan hubungan sing fokus ing merek profesional sing sampeyan nyoba.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.