Layanan pelanggan Corte Inglés

layanan pelanggan

E-commerce utawa commerce elektronik minangka salah sawijining inovasi teknologi informasi sing ngetrenke ekonomi macem-macem sektor populasi ing saindenging jagad. Iki kalebu sawetara macem-macem kegiatan bisnis, kayata distribusi, adol, tuku, pemasaran lan layanan penempatan produk liwat internet lan conto sing paling apik yaiku layanan pelanggan Corte Ingles.

Kanthi cara iki toko lan pusat penjualan wis berkembang sing sadurunge bisa ditemokake ing alun-alun gedhe lan pusat perbelanjaan kayata Pengadilan Inggris, supaya bisa ditemokake saiki ing layar komputer, menehi fasilitas kanggo nemokake produk favorit kanthi mung klik.

Persis, minangka bagean saka alat komersial anyar iki, muncul El Corte Inglés, klompok distribusi Spanyol sing digawe saka macem-macem perusahaan sing nawakake kabeh jinis produk lan layanan, liwat department store sing wis didaftar ing platform iki.

Kanthi cara iki, ngetik kaca El Corte Ingles Kita bakal bisa ngakses akeh bisnis lan perusahaan sing nawakake macem-macem artikel. Dadi, kita bisa nemokake, wiwit saka pirang-pirang pilihan sandhangan, alas kaki lan aksesoris, nganti barang elektronik lan barang putih, utawa malah bisa blanja blanja.

Kanthi garis penjualan sing gedhe banget, wajar yen kabeh jinis keraguan utawa pitakon muncul babagan pirang-pirang artikel lan layanan sing bisa dipikolehi ing El Corte Ingles, uga ana kemungkinan sawetara keluhan sing ditindakake amarga akeh proses tuku lan transaksi sing digawe saben dina ing platform. Amarga iki, kaca iki duwe sistem layanan pelanggan sing efisien sing menehi saran, informasi, lan dhukungan kanggo kabeh klien sing bisa mangu-mangu, keluhan utawa saran karo manajemen platform.

Apa kalebu Layanan Pelanggan pengadilan Inggris?

layanan pelanggan

Kanggo nyedhiyakake sarana lan alat kanggo entuk informasi lan proses keluhan lan klarifikasi kanthi cepet lan gampang, Keuangan El Corte Inglés EFC, SA, duwe sistem layanan pelanggan sing efisien sing duwe kewajiban njawab kabeh keraguan lan pitakon sing ditrapake pelanggan ing macem-macem jinis perdagangan sing ditangani ing platform iki.

Dadi, Pengadilan Inggris uga duwe fungsi utama kanggo nangani keluhan lan / utawa klaim sing bakal ana, ing wektu ora luwih saka rong wulan, sawise keluhan kasebut dirumusake kanthi tepat miturut ketentuan Peraturan Pertahanan Klien Financiera El Corte Inglés EFC, SA

Yen masalah utama klien ora bisa dirampungake, mula ana ora setuju karo asil sing ditawakake, luwih saka rong wulan wis rampung sawise keluhan awal lan / utawa klaim wis dikirim, lan kasedhiya yen kabeh baris wis digunakake layanan sing bisa ditawakake pusat layanan pelanggan iki, pihak sing nuntut bisa mbukak Layanan Klaim Bank Spanyol. Nanging, kemungkinan kemungkinan tumindak pungkasan iki ora kudu dibutuhake, amarga amarga ana pirang-pirang solusi sing ditawakake Layanan Pelanggan Corte Inglés, pihak sing duwe tuntutan ora bakal nemokake solusi pungkasan sing wis wareg.

Garis pitulung lan informasi Pengadilan Inggris

Kanggo nampa informasi luwih lengkap, uga saran sing luwih efisien, El Corte Inglés nawakake rong layanan layanan pelanggan utama, kanthi tujuan nyedhiyakake pitulung tartamtu lan luwih khusus kanggo klien lan macem-macem pangguna sing nggunakake platform kasebut. Dadi, gumantung saka dhukungan lan informasi sing dibutuhake, pitulung bisa dijaluk saka rong garis layanan sing beda:

tengah pengadilan inggris

  • Sing pertama fokus ing kabeh masalah sing ana gandhengane karo layanan e-commerce, supaya pangguna bisa tuku lan adol tanpa ana komplikasi.

Layanan pelanggan
900 373 111
pelanggan@elcorteingles.es
Kanthi nggunakake 365 dina saben taun.

  • Nalika sing nomer loro digawe kanggo ngrampungake keraguan umum babagan struktur lan operasi Pengadilan Inggris, kayata masalah sing ana gandhengane karo pusat perbelanjaan lan perusahaan klompok liyane.

Layanan pelanggan
901 122 122
service_clientes@elcorteingles.es
Kanthi nggunakake 365 dina saben taun, sajrone jam kerja.

Dagang elektronik

Amarga akeh proses tuku lan penjualan sing ditangani ing El Corte Inglés, hotline perdagangan elektronik nawakake dhukungan lan informasi ing saben bagean sing ana gandhengane karo prosedur penjualan produk utawa layanan., Saka informasi babagan cara tuku, nganti wayahe nampa tuku ing omah. Kajaba iku, kita uga bisa menehi saran babagan keraguan utawa ora teratur sing bisa kedadeyan wiwit wiwitan nganti pungkasan transaksi.

Mangkono, informasi sing ditawakake ing bagean iki dipérang dadi aspek ing ngisor iki:

Toko pengadilan inggris

  • Cara tuku: Yen sampeyan bakal diwenehi instruksi kanggo milih item, tambahake menyang Kranjang Blanja, lan proses prentah kanthi cara pambayaran sing disenengi. Yen sampeyan ora mangu-mangu babagan proses kasebut, sampeyan uga bisa tuku meh kabeh barang ing platform liwat telpon, kanthi nelpon nomer: 902 22 44 11.
  • Cara mbayar: Pandhuan kanggo mbayar nganggo kertu kredit utawa debit, kertu bingkisan utawa kertu tuku El Corte Inglés bakal ditampilake ing kene. Kajaba iku, sampeyan uga bakal bisa ngawasi informasi babagan pambayaran nganti pirang-pirang wulan tanpa suku bunga lan cara iki bisa ditrapake gumantung karo jumlah tuku.
  • Pengiriman: Ing item iki sampeyan bisa ndeleng kabeh sing gegandhengan karo kahanan pengiriman, sing bakal gumantung karo macem-macem wilayah geografis, kayata:
    -Peninsula Spanyol lan Kepulauan Balearic
    -Canarias, Ceuta lan Melilla
    -Internasional
  • Jaminan lan résolusi klaim: Bagean iki kasedhiya kanggo takon informasi sing dibutuhake kanggo validasi jaminan artikel sing ana masalah.
  • Bali: Ing kene sampeyan bisa ndeleng informasi kanggo ngasilake barang sing rusak utawa sampeyan durung kepenak. Penting, kudu ditinjau bagean iki kanggo ngerti istilah maksimal kanggo ngasilake, sing bakal gumantung karo jinis barang utamane.
  • Panggonan pasar: Informasi babagan kondisi pengiriman, cara mbayar lan bali karo pihak adol eksternal sing nawakake produke liwat platform Corte Inglés ditampilake ing kene.
  • Data pelanggan, kabijakan keamanan: Bagean iki nuduhake informasi babagan data pribadi dilindhungi, uga cara ngetik informasi kanggo mbukak akun ing platform lan ngakses kabeh konten.
  • Pajeg: Ing kene, kita bakal entuk informasi sing gegandhengan karo pajak sing ditrapake kanggo rega produk, sing bakal beda kanggo warga Uni Eropa lan warga negara-negara non-UE.
  • Hubungi kita: Informasi kontak bakal kasedhiya ing kene kanggo nampa saran babagan pitakon utawa keluhan sing sampeyan gunakake nalika nggunakake platform kasebut.

Saben topik kasebut diatur kanthi cara supaya kita bisa nemokake pitulungan tartamtu kanggo keraguan tartamtu.

Informasi umum

Saliyane, kanggo informasi luwih lengkap babagan poin umum, El Corte Inglés duwe helpline sing beda, sing nyedhiyakake dhukungan lan saran ing saben aspek ing ngisor iki:

  • Pusat Blanja: Direktori lan Layanan
  • Kertu El Corte Inglés
  • Perusahaan Grup El Corte Inglés
  • Cara kerja ing El Corte Inglés

Kanthi cara iki, keraguan bisa disalurkan menyang garis layanan sing luwih pribadi lan rinci, gegayutan karo kabutuhan tartamtu para pelanggan.

Cara ngubungi layanan pelanggan

Layanan pelanggan pengadilan Inggris

Kanggo entuk informasi babagan layanan tuku platform, utawa duwe rincian babagan status pesenan sing digawe, pangguna bisa ngubungi telpon: 900 373 111, sing kasedhiya 365 dina saben taun, utawa uga bisa nulis email menyang alamat ing ngisor iki: pelanggan@elcorteingles.es, supaya sampeyan bisa nampa wangsulan sanalika bisa.

Kajaba iku, kanggo entuk informasi sing luwih umum babagan kabeh sing ana gandhengane karo El Corte Inglés, para pelanggan bisa nelpon nomer telpon Layanan Pelanggan: 901 122 122, wiwit dina Senen nganti Setu wiwit jam 9:00 nganti 22:00 wengi, lan Minggu saka 10:00 esuk nganti 21:00 wengi, uga email: servicioclientes@elcorteingles.es uga bakal kasedhiya kanggo pesen.

Informasi kontak kanggo keluhan lan / utawa klaim

Kanggo entuk perhatian pribadi ing kantor Financiera El Corte Inglés EFC, SA Customer Service, pelanggan bisa mbukak alamat ing ngisor iki:

Pamilik: Pak Enrique Estebaran Sánchez
C / Hermosilla, 112
28009 - Madrid
Email: servicioatencionclientes@elcorteingles.es

Nalika kanggo nampa manungsa waé saka Layanan Klaim Bank Spanyol, rincian kontak ing ngisor iki:

Bank of Spain
Layanan Klaim
C / Alcala, 48 taun
28014 - Madrid
Kantor Virtual Layanan Klaim

Kanggo ngerti proses lengkap babagan formulasi keluhan utawa klaim, Financiera el Corte Inglés kasedhiya kanggo klien, ing saben kantor ing entitas, teks Peraturan Pertahanan Klien, alat sing bakal ngidini kanggo nambah komplain kanthi irit lan asil sing luwih apik.

Layanan Pelanggan Financiera el Corte Inglés Iki dirancang kanggo ngatasi jinis keraguan sing ana, babagan transaksi platform, strukture utawa keluhan sing bisa diterbitake babagan operasine, uga produk lan layanan sing ditawakake ing kene. Kanggo entuk asil paling apik saka alat iki, luwih becik pindhah menyang garis perhatian sing bener, amarga kanthi cara iki kita bisa njamin solusi keraguan utawa klarifikasi sing sampeyan ana ing panggunaan lan manajemen platform.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

26 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Felipe ngandika

    Efisien?
    Sayang banget, dheweke ora lapor, untunge yen mangsuli, lan ora ana kedadeyan ing kene.
    Delengen apa wae, 4 stok larik ing saben baris minangka alesan kanggo produk sing ora dikirim.

  2.   Gambar placeholder Manuel Garcia Paradela ngandika

    Layanan pelanggan isin 17,01 euro kanggo konsultasi supaya pesen sing salah digawe dening pengadilan Inggris, sing ujar malu banget.

    1.    mayte ngandika

      Aja ngaku yen layanan pelanggan bisa mlaku kanthi bener, 3 wulan kanggo entuk kontak, sawise akeh telpon, email sing ora kaétung lan telung komplain.
      Nalika aku bisa ngubungi lan ngirim kabeh informasi maneh, aku isih ngenteni jawabane.

      Ngisin-isini, kita tuku CI kanthi online amarga linuwih sing diwenehake lan wis gagal total.

  3.   Lourdes ngandika

    Layanan pelanggan sing nggegirisi, apa sing sampeyan jawab? Endi? Aku ngenteni artikel luwih saka rong wulan sing wis dakwartakake luwih saka 6 kali nalika menehi dawa lan wangsulane mesthi padha (Aku arep kanggo sambat), wis kesel aku takon karo wong sing duwe tanggung jawab, dheweke njaluk ngapura lan ngandhani supaya aja kuwatir sesuk, aku nelpon dheweke tanpa gagal lan menehi informasi babagan dheweke seminggu kepungkur lan ora ana sing ngubungi aku, saiki yen tuku dikenani biaya wiwit dina kapisan nganti sing, yen ana kacepetan, aku menyang toko fisik lan dheweke ngandhani yen tuku online Aku ora bisa njaluk klaim ing kana, ayo ayo ndeleng apa sing daklakoni, apa aku kudu njaluk x bank saka Spanyol? EL CORTE INGLÉS

    1.    CS ngandika

      Aku wis ngenteni pesen sewulan lan kedadeyan sing padha karo aku, telpon sing ora ana gunane ora ngerti status pesenan utawa ing kasus liyane kabeh operator sibuk pirang-pirang jam. Aku ngirim email luwih saka 15 dina kepungkur tanpa wangsulan. Ayo dadi isin. Aku mung menehi klaim ing web lan kedadeyan sing padha bisa uga kedadeyan. Banjur dheweke pengin saingan karo platform dagang listrik ...

  4.   Mº Angeles Fernandez Thuillier. Kertu 600833 0112468442/026 ngandika

    Napa sampeyan pengin aku menehi komentar, kanggo nindakake perkara sing padha karo telung email wiwit 26 Desember? Meneng tenan. Siji telpon, wangsulan: operator sibuk, kita bakal telpon telpon sing padha iki. Aku isih ngenteni. Dheweke minangka raja sing bisu.
    Sing jelas banget yaiku aku ora bakal tuku alat liyane saka perusahaan kasebut. Klien dipecat sawise invoice dikoleksi. Utawa apa sampeyan ngenteni kadaluwarsa Garansi ing Pangatus lan Mesin Cuci Piring?
    Aku nampa syarat-syarat privasi, nanging luwih akeh privasi tinimbang ora ana bisu saka sampeyan.

    1.    Rosa ngandika

      Layanan telpon sing isin, ora ana cara kanggo guneman, aku menehi komplain menyang layanan pelanggan lan uga, aku njaluk pesen lan aku nampa klambi, ganti warna lan ora ana cara kanggo ngubungi, ora liwat telpon, utawa liwat email amarga ora ana sing nanggepi. Gentlemen yen sampeyan ora bisa njamin layanan pelanggan, ngilangi sale x web

  5.   Juan ngandika

    Layanan Pelanggan? isin tenan !!!!!! Tanpa nyuda tembung, masalah sampeyan ngliwati lapisan bal, nuwun sewu, masalah sampeyan. Aku ngalami masalah pribadi lan kerja amarga ora bisa ngrampungake kedadeyan. Aku ora ngerti wis kaping pirang-pirang aku nelpon, kanthi biaya sing nyebabake aku, aku wis ngirim email sing ora kaetung, nganti saiki dheweke isih durung bisa ngrampungake apa-apa. Aku lara karo "sampeyan bakal ngirim surat menyang departemen sing cocog, dheweke bakal bali menyang sampeyan," lan SHIT. Aku nesu banget yen aku duwe tanggung jawab layanan sing ora ana gunane ing ngarepku, aku ora ngerti apa sing bakal kedadeyan.
    Lan ora ana kedadeyan, pirang-pirang dina, minggu, wulan kliwat, lan ora ana kedadeyan. Saiki sampeyan, minangka manungsa sing ora pati penting, mandheg mbayar apa-apa, utawa ora netepi kuwajiban sampeyan lan sampeyan bakal bisa ndeleng manawa bakal nyerang sampeyan kaya serigala sing luwe.
    Mungkin aku bisa nyerah, lali babagan kabeh lan ayo padha nindakake kekarepane, nanging ora metu saka kontolku, ora apa-apa, aku bakal lunga sak prelu.

    Cekakipun, layanan pelanggan sampah, njijiki, chaff, omong kosong, sampah, slop, rereget, lsp.

  6.   Sonia Burgos ngandika

    Sugeng siang, kula sampun ngempalaken pesenan ingkang kula lampiraken, kula nyuwun pisang 1,5 kg sakedhik 2,84 lan sampeyan menehi kula 956 gram kanthi jumlah 1.

    Mula, dheweke kudu mbalekake beda jumlah ing akunku utawa nggawa gedhang sing ilang menyang omahku.

    Ngomong-ngomong, layanan iki isin, sampeyan nawakake klik & mobil sing bakal dituju karo mobil lan tanpa nyopir, sampeyan nyelehake bal ing bagasi total tuku. Ngapusi

    SING ngerti karo rega sing sithik banget tinimbang sampeyan ing produk sing padha nganti SUPERMARKET DIA menehi layanan sing paling apik.

    Aku bakal nurun pesen iki menyang departemen layanan pelanggan.
    Gracias

  7.   Celia ngandika

    Aku nulis kanggo sampeyan amarga aku ora ngerti apa-apa bab pesenan sing dakkirim tanggal 10 April, siji-sijine sing dikirimake yaiku ngirim nomer pesen lan tagihan tanggal 15 April, dheweke ngandhani yen bakal komunikasi karo aku liwat email pesenan arep daklakoni Lan aku isih durung ngerti apa-apa, aku pengin sampeyan matur nuwun amarga aku ora seneng karo tumindake, nomer pesenan yaiku 2010180003979

    1.    Celia Pena Amador ngandika

      Aku ngenteni wangsulan kanthi cepet,

  8.   Celia Pena Amador ngandika

    Mugo-mugo ANANG JAWAB APA KANGGO MUNGKIN, KANGGO KANG KANG NANGGI DUIT SAKING AKUN AKU tanggal 15 WULANG APRIL IKI

  9.   Suzanne ngandika

    Sayange, layanan telpon elek banget. Ora ana gandhengane karo layanan tatap muka sing apik banget. Aku ora nyaranake blanja online, luwih becik ngenteni tinimbang ora kentekan niat karo sampeyan
    e-commerce lan telpon sing mokal yen pelanggan ngguyu.

  10.   carmen ngandika

    Aku setuju karo kabeh

  11.   Justin ngandika

    Pancen ora bisa ngubungi dheweke liwat telpon utawa njawab email. Aku tuku mesin pembeku lan aku wis njaluk solusi suwene 15 dina. Tulung pulihake dhuwit lan mesthine bakal mbatalake kertu El Corte Ingles lan ora bakal tuku ing kene maneh.

  12.   José ngandika

    Layanan pelanggan He Corte Inglés ora ana.
    Aku wis tuku keyboard nirkabel lan combo mouse. Lan aku entuk keyboard sing salah, amarga sawetara tombol ora bisa digunakake.
    Aku wis nyoba komunikasi karo layanan pelanggan, kanthi kabeh cara sing ditawakake. LAN TANPA…
    Pungkasane aku kudu tuku liyane ing toko online liyane.
    Mbuwang kaping pindho kanggo produk sing padha.
    Muga-muga bisa menehi dhuwit maneh. Amarga aku ora pengin ana pangowahan….
    Bakal luwih, sawise kudu tuku liyane.

  13.   MARIA MONTIEL ngandika

    LAYANAN PELANGGAN INESISTEN:

    Amarga ana pelanggaran keamanan ing sistem komputer, dheweke wis hack akun klien El Corte Inglés, sanalika aku ndeteksi kira-kira sakjam aku nyoba ngubungi dheweke kanggo nglaporake kahanan iki, lan nari sawetara opsi wiwit diakses miturut kedadeyan kasebut, staf sing ora bisa nulungi aku lan telpon telas kabeh mbayar saka garis seluler, kanthi total luwih saka 11 euro ing telpon lan aku durung nampa email sing mesthine bakal ngirim aku nomer insiden lan registrasi pembatalan tuku sing digawe apus-apus saliyane ora nampa panggilan utawa komunikasi babagan cara mbalekake akun lan uga bisa lapor menyang polisi, aku butuh email konfirmasi kedadeyan kasebut.

    A Wirang sing padha nyengkuyung wong liya karo perusahaan IECISA lan keamanan komputer sing kurang cekap kanggo nglindhungi data pribadi lan luwih akeh akun bank sing luwih serius.

    1.    MARIA MONTIEL ngandika

      * Ora Ana

  14.   Isabel wae ngandika

    Supercor ing Calle General Oraa ing pojok Diego de Leon, sarung tangan lan gel dikirim ing lawang. Publisitas sing apik banget amarga karyawan sing duwe mesin mriksa saham lan tanpa sarung tangan. Nalika ditakoni kenapa dheweke ora nggunakake, dheweke mangsuli yen dheweke alergi lan ora dikatutake
    Pitakon: Apa sampeyan ora bisa nindakake pagawean liyane kajaba nutul dagangane?
    Aku terus lan aku ndeleng pangguna sing diarani tanpa sarung tangan mbukak kasus sing ditampilake lan sing kenal banget karo karyawan sing kasebut ing ndhuwur lan menyang checkout kanggo pass produk.
    Aku takon marang wong sing menehi sarung tangan ing lawang mlebu yen diwajibake kanggo kabeh wong lan pangguna sing mesthine menehi petunjuk lan ujar manawa dheweke karyawan ,,,,, kabeh luwih akeh miturut pendapatku supaya dheweke njupuk sarung tangan. Aku takon marang kasir apa aku bisa nggawe klaim lan dheweke nelpon manajer sing ora katon kaping pirang-pirang liwat sistem alamat umum. Aku kudu nyerah.
    Kayane pangurus iku padha karo sing ngganteni TANPA GLOVES, LAMBI lan BRUNETTE
    EMPKEADA / klien liyane. Pancen ora salah. : rambut sing dicukur cekak, tangan sing kuwat lan tato
    Aku masang topeng
    Lan sarung tangan wiwit wiwitan. Aku janji ngurmati karyawan lan kasir
    KANGGO INGKANG KANGGO MANAGER PENDAFTARAN ORA GOLEK ING ATURAN

  15.   Maria Elisa Brea Guerra ngandika

    Aku nggawe kabeh klaim sadurunge, nanging saiki aku khusus ngrujuk menyang printer sing aku tuku tanggal 09/05/2020 lan dheweke wis berjuang suwene rong dina nalika dikirim menyang aku lan pungkasane dina iki dheweke ngandhani sing cercedilla dudu tanggung jawab mrw lan mula dheweke ditinggalake ing toko. Apa sing dakkarepake kayane ora bisa ditampa karo aku saliyane telat rong dina ing omahku ngenteni dheweke teka lan dina iki aku ora ngerti apa-apa, ujarku lan bisa uga aku bener yen dheweke saka toko mesthine nelpon aku crita. status pesenanku, amarga durung rampung lan ing kene aku tanpa ngerti apa-apa. Aku nelpon telpon 901122122 lan kaya sing krungu udan, dheweke bakal nelpon aku, nanging dheweke ora ngandhani ing wulan utawa ing minggu kasebut. Ing kene aku isih ngenteni telpon. Yen sampeyan ndeleng kertuku, sampeyan bakal bisa ndeleng tuku sing daklakoni, mula kepeksa ngganti panyedhiya. Aku nyoba ing kaca belanja online sampeyan kanggo ngganti kode pos lan aku ora ninggali, aku ora menehi wigatine amarga pesen liyane teka kanthi kode sing salah, nanging wektu iki aku kudu nemokake wong sing ora verifikasi apa-apa . yen dheweke apikan, tulung wangsuli sanalika bisa, amarga aku tuku printer saka situs liya lan yen entuk, aku ora bakal njupuk lan ngirim pangiriman. Aku butuh supaya bisa kerja lan yen ora aku bakal mlebu antrian pengangguran karo jutaan wong Spanyol sing nganggur, anakku kerja ing omah.

  16.   RAFAEL SANCHEZ SANCHEZ ngandika

    Kontak karo sampeyan mbebayani, nganti aku ora bakal tuku saka online maneh, sing kaping pisanan lan mbebayani

  17.   Adela Lazkano Goitia ngandika

    Aku takon lounger sing aku ora seneng banget amarga ora stabil banget, yaiku sajrone kurungan, aku pengin mbalekake lan ora ana cara, aku nelpon lan dheweke ninggalake sampeyan ing telpon kaya sing dikarepake. musik lan sampeyan ora bisa bosen, isin Aku pengin bali LA TUMBONA, aku pengin sampeyan menehi katrangan, apa sing kudu dibayar, yen ana wong sing maca komentar iki, muga-muga dheweke nelpon, aku nresep.

  18.   William ngandika

    Aku wis dadi klien El Corte Inglés suwene 46 taun, aku ora nate nemoni masalah, nanging suwene 8 wulan, kabeh ana masalah, manungsa waé ora prelu lan yen liwat telpon, penghinaan terus, lan wektu ngenteni ndeleng dheweke mesthi ngluwihi 25 menit.
    Sing dakkerteni yaiku para buruh mboikot perusahaan lan klien sing mbayar.

  19.   cristina ngandika

    layanan pelanggan minangka scam dening pengadilan Inggris. Dheweke ora njupuk telpon babar pisan, ora ana sing mangsuli. Dheweke bisa nyimpen kanthi jujur. Aku wis nelpon suwene 45 menit lan ora bisa njupuk telpon. Yen wis kontak karo papan kunci Malaga, aku diterusake menyang departemen alat lan… kenapa ??? uga ora ana apa-apa, ora ana sing mangsuli, aku wis paling ora ngundang kaping 10 kaping. Pelayanan pengadilan Inggris sing ora apik lan para karyawan ngrebut perut utawa muter Parcheesi sajrone jam kerja. Aku esuk ngenteni pangiriman kulkas lan dheweke durung nate telpon utawa ora ngerti apa-apa. Wirang.

  20.   AHMAD ABUKAMAR ngandika

    Hello everyone,
    Keluhanku kalebu sifat liya amarga adhedhasar kasunyatan manawa Pengadilan Inggris wis nyelehake aku ing dhaptar para defaulter kanggo pengembalian dana 182, ... euro tanpa dadi wong sing tuku utawa ujar mbalekake, dadi aku pamilik akun lan bojoku EX duwe kertu liyane saka akun sing padha, lan nalika pisah, dheweke nilar P theA sanajan kertu lan akun kasebut jenenge nanging dadi akun akun pengadilan Inggris, aku tak splashed kanggo kula .... Nimbulaké kerusakan ing gambar lan KREDITKU ing level bank lan asuransi sing saiki ora bisa mbayangake karusakan sing ditindakake kabeh iki, aku ora bisa milih ing bank kanggo kertu kredit, utawa asuransi sing pengin digawe kula kabijakan babagan jinis asuransi apa wae… .dll.
    Sajrone uripku, sejarah pambayaran lan kredit wis tanpa cacat, mula aku nulis ing kene kanggo ngerti apa sampeyan mbantu aku mungkasi pendarahan kasebut, matur nuwun marang anti-tangan amarga ana pitulung sampeyan, tanpa langkung rumiyin, salam.

  21.   Albert perez ngandika

    Layanan pelanggan sing ala banget
    Dheweke ora mangsuli telpon lan ora ngasilake telpon, ora bisa ngerti pangiriman produk lan ora nalika bakal entuk kiriman sing liyane kanggo dikirim ing kahanan kemasan sing elek.
    Kasunyatane yaiku pengalaman karo e-commerce El Corte Inglés ora digunakake maneh, dheweke isih adoh saka Amazon sawetara taun saka wong-wong sing gumunggung pengin dadi komparasi.
    Manajer kudu akeh sinau, akeh ...
    Babagan manajemen sing apik banget, ora nggumunake manawa pusat ditutup, sing sabanjure, saluran e-commerce, nanging, saben wektu
    Aku ora tuku maneh ing toko iki