Langkah demi langkah kanggo nggawe eCommerce

Nomer perdagangan elektronik ing Spanyol sajrone taun kepungkur yaiku tambah 28% taun-taun nganti 9.333 yuta euro, miturut data commerce elektronik paling anyar sing ditawakake portal CNMCData. Mesthi, kasunyatan nggawe eCommerce minangka proses sing ora bisa dadi kompleks yen sampeyan ngetutake sawetara sing gampang kanggo surat kasebut pedoman tumindak. Yen seri tujuan kudu dicapai kanggo nggayuh tujuan kanthi jaminan sing cukup yen nindakake tugas kanthi bener. Supaya bisa dadi cara iki, ora ana sing luwih becik tinimbang duwe rencana kerja sadurunge sing dirancang kanggo apa sing bakal ditindakake kanggo nggawe eCommerce wiwit saiki.

Sanajan bisa uga ora penting, langkah sadurunge kanggo miwiti proses iki ing pangembangan perdagangan elektronik mesthine kudu kalebu jeneng bisnis manawa sampeyan bakal miwiti kanthi cepet. Sanajan kayane minangka tugas sing gampang banget, mula pancen ora gampang. Amarga kasunyatane sampeyan bakal kesulitan banget amarga sawetara denominasi kasebut wis dipilih dening wirausahawan liyane.

Sampeyan kudu ngisi batere kanggo ngimpor jeneng ing eCommerce sing sugestif lan apik. Nanging ing ndhuwur kabeh, mbantu sampeyan pasar layanan utawa produk kanthi jaminan sukses sing luwih gedhe. Ing langkah sabanjure yaiku nyewa layanan hosting. Iki amarga dadi akomodasi sing bisnis online sing bakal sampeyan wiwiti saiki wiwit saiki. Iki minangka rong aspek murni administratif, nanging aja nglirwakake amarga sampeyan bisa nggawe resiko proyek wiwit wiwitan.

Gawe eCommerce: atur pangembangan sampeyan

Sawise langkah-langkah pertama kanggo nggawe toko online wis diresmikake, tujuan sabanjure yaiku supaya siyap-siyap kanggo miwiti operasi. Ing pangertene iki, sampeyan ora bakal bisa milih apa-apa, kajaba sampeyan pengin supaya titik penjualan kasebut dadi ing perdagangan elektronik. Ana akeh faktor sing kudu dibayangke lan salah sawijining sing paling relevan yaiku manajemen sing bakal diwenehake karo produk sampeyan. kaya ing informasi utawa isine sing bakal sampeyan gunakake kanggo nerangake masing-masing. Ora kaget, minangka titik wiwitan sing kepengin dadi minat pelanggan utawa pemasok.

Uga ana wong liya sing bisa nulungi sampeyan ing sektor kasebut. Kaya sing dibahas ing ngisor iki:

  • Nawakake sawetara isine jelas, sederhana lan pancen nerangake apa sing sampeyan tawakake kanggo pelanggan.
  • Goleki informasi sing wis beda-beda lan nyedhiyakake nilai tambah. Dheweke ora kudu wareg ngisi amarga bisa ngrusak kepentingan bisnis sampeyan.
  • Pilih template ing situs web sing nyenengake lan fungsional. Nanging ing ndhuwur kabeh narik kawigaten saka wayahe pisanan kanggo mbedakake dhewe saka sektor sing beda kanggo kegiatan profesional utawa bisnis sampeyan.

Ora kanthi tundhuk karo dheweke, sampeyan bakal bisa sukses. Mesthi ora. Nanging paling ora sampeyan wis bisa ngatur dhasar implementasine sing bener wiwit saiki. Elingi iki supaya sampeyan ora nggawe kesalahan ing proses iki.

Dheweke uga ora bisa lali menyang pasar utawa wilayah geografis sing arep dituju lan penting banget kanggo ngatur situs web miturut basa utawa mata uang internasional saka wong-wong mau. Saliyane, milih template sing apik minangka kunci sukses bisnis digital. Ing pangertene, sampeyan kudu menehi saran karo profesional asli ing pemasaran langsung supaya sampeyan menehi solusi paling apik kanggo kabutuhan bisnis online sampeyan sing sejati.

Kunci liyane: nggawe produk utawa layanan khusus

Langkah liya kanggo nindakake adhedhasar strategi sing dhasar minangka nggawe produk eCommerce. Iki tegese kompetisi saiki wis kuwat banget lan sampeyan ora duwe solusi liyane kajaba ngrancang presentasi lan konten sing gampang ditindakake para panampa. Aspek iki bisa ditindakake kanthi kepraktisan sing luwih gedhe mbedakake saka bisnis elektronik liyane saka sektor sing padha. Uga nyorot aspek sing paling positif saka tawaran sing bakal diluncurake ing dina sabanjure.

Trik cilik sing meh ora gagal ing kasus kasebut, diwujudake ing publikasi blog sing mbangun kasetyan pelanggan. Nganti sampeyan bisa nyedhiyani informasi sing cocog banget ing sektor sing bakal digawe eCommerce. Sanajan katon wiwitane dangkal, suwe-suwe sampeyan bakal entuk kesimpulan yen ekstensi banget praktis lan inovatif ing bisnis sampeyan. Anggere sampeyan nawakake informasi lan konten sing apik kanggo para pelanggan utawa pemasok.

Kunci katelu: golek posisi sing luwih apik ing pasar

Ora ana sangsi manawa iki sektor ing kahanan darurat sing jelas, mula sampeyan kudu menehi layanan sing beda-beda. Ing pangerten iki, salah sawijining kunci supaya ora salah ing proyek kasebut nganakake kajian pasar babagan kelangsungan bisnis e-commerce sing bakal diwiwiti.

Yen sampeyan ora duwe sumber daya teknis lan uga moneter kanggo nindakake iki, sampeyan bisa nggunakake jinis strategi liyane sing meh mesthi bisa nggayuh tujuan iki. Iki minangka sawetara sing paling relevan:

  • Goleki tren saben wayahe lan verifikasi sektor apa sing menehi asil paling apik kanggo laporan laba.
  • Sungkem kanggo saran saka profesional marketing sing bakal bisa nyedhiyakake sawetara pandhuan utawa model liyane babagan model sing bakal teka sing paling cocog karo kabutuhan nyata.

Kunci papat: aja lali aspek hukum

Sanajan perusahaan e-commerce, iki ora ateges sampeyan ora kudu tundhuk karo macem-macem persyaratan hukum. Mesthi ora, amarga yen ora, sampeyan bisa uga duwe kejutan negatif banget wiwit saiki. Malah dadi tundhuk dhendha dening organ administratif Negara.

Paling ora, sampeyan kudu eling babagan undang-undang babagan sawetara aspek kasebut:

  1. Peraturan Perlindungan Data Umum Uni Eropa.
  2. Ukum Dagang Elektronik.

Saran sing praktis banget yaiku golek a pengacara khusus ing teknologi anyar kanggo nyedhiyakake pandhuan babagan apa sing kudu ditindakake karo toko online.

Strategi liyane kanggo nglumpukake informasi iki adhedhasar gunakake situs web sing dianyari ing ngendi sampeyan bisa nemokake teks legal sing validitas total. Ing pangertene iki, sampeyan ora bakal lali yen sampeyan bisa njupuk konten sing wis ganti taun-taun pungkasan.

Kunci kaping lima: promosi toko virtual sampeyan

Salah sawijining kesalahan sing paling asring ditindakake ing sektor eCommerce yaiku nglirwakake promosi yen proyek kasebut dikembangake. Iki minangka kesalahan serius sing bisa sampeyan bayar kanthi jangka pendek lan menengah. Nanging sampeyan duwe cukup sumber daya kanggo mbenerake masalah iki ing pemasaran. Apa sampeyan pengin ngerti sawetara sing paling relevan?

  • Coba dhisik netepake strategi ing media sosial. Iki minangka aspek sing saya nemtokake kanggo entuk target pertumbuhan ing e-commerce. Liwat tips ing ngisor iki:
  • Pilih jaringan sosial kasebut dununge calon klien sampeyan lan aktif banget ing dheweke. Kanthi cara iki sampeyan bakal nyederhanakake proses kanthi ora kudu nggawe formal akun kanggo kabeh jaringan sosial. Mung sing paling penting lan sing bakal dibutuhake kanggo promosi bisnis kanthi online.
  • Babagan tetep lan tindakake wong sing bakal dadi kasengsem ing layanan utawa produk sing sampeyan tawakake. Ora babagan nggayuh pangguna sing luwih akeh, nanging profil sing paling cocog.
  • El Google posisi tetep dadi pedoman sing ora bakal gagal. Nanging sampeyan kudu ngurus strategi iki kanthi ati-ati lan pengabdian khusus. Ing titik kasebut bakal dadi salah sawijining faktor sing paling penting kanggo commerce elektronik sampeyan katon ing antarane mesin telusuran Internet.
  • Sampeyan uga bisa nyoba nggawe jaringan afiliasi sing kuat supaya produk komersial sampeyan luwih dikenal. Sampeyan ora kudu miwiti gedhe nanging bisa berkembang sethithik lan sethithik kanthi pitulung saka kanca, kulawarga lan spesialis teknik komersial kasebut.

Kunci nomer enem: Aku bakal nganalisa kinerja kanthi rutin

Sampeyan bisa uga ora ngerti, nanging yen sampeyan nindakake strategi iki, sampeyan bakal mesthi bisa nambah sales. Utamane liwat ngilangi kesalahan sing sampeyan setya nganti saiki. Kaping pisanan sampeyan regane rada sithik, nanging sajrone wektu sing ora suwe sampeyan bakal bisa ngerteni yen wis entuk entuk kahanan iki.

Saliyane, uga migunani banget kanggo ngukur asil ing Google Analytics. Iki minangka alat gratis sing bisa mbantu sampeyan ningkatake toko virtual.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.