Pelanggan siyap kanggo teknologi pembayaran futuristik

Pelanggan siyap kanggo teknologi pembayaran futuristik

80 persen warga Amerika Serikat ndhukung cara lan teknologi pembayaran, 1,000 konsumen sing disurvei lan ing antarane asil ing ngisor iki ditemokake:

  • Udakara 51 persen peserta survey dibayar kanthi elektronik liwat deposit langsung.
  • Wolung puluh telu persen responden mikir manawa kir tradisional bakal rampung ing sajrone 83 taun sabanjure, lan sepertiga saka kir kasebut percaya bakal rampung mung 20 taun.
  • Mung 11 persen perusahaan sing bakal nerusake akun adhedhasar kertas.
  • 54 persen perusahaan percaya manawa bakal nggunakake layanan pambayaran kanthi otomatis liwat akun bank utawa kertu kredit.
  • 52 persen mikir yen pambayaran bakal digawe liwat aplikasi seluler.
  • 21 persen nganggep mata uang virtual "bitcoin" minangka mata uang sing bisa dipercaya sajrone 10 taun sabanjure.

"Teknologi anyar ing babagan pambayaran terus ngirim luwih akeh ngetik lan penyederhanaan, keamanan sing luwih apik, lan kolaborasi, uga notifikasi lan kasedhiyan dana moneter sing luwih cepet." Said Pat McMonagle, direktur operasi pembayaran ing Viewpost.

Kedatangan saka cara pambayaran luwih cepet wis teka kanggo nambah keamanan lan kontrol pengirangan pembayaran apus-apus.

Miturut asil survey, akeh konsumen ngarepake teknologi canggih supaya dheweke aman:

  • 50 persen responden mikir teknologi sidik jari bakal digunakake kanggo otentikasi sajrone 10 taun sabanjure.
  • 35 persen nganggep manawa pangenalan wajah bakal dadi elemen kunci kanggo otentikasi pembayaran sajrone 10 taun sabanjure.
  • 32 persen gumantung karo pangenalan wajah kanggo keamanan pembayaran elektronik.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.