eCommerce Conference Live, sawijining acara sing ora bisa dilalekake

Gambar acara ecommerce

Apa sampeyan duwe toko online utawa sampeyan mikir nyiyapake? Apa sampeyan kudu njaluk wangsulan saka profesional menyang pitakon sing ana gandhengane karo bisnis sampeyan? Yen sampeyan wis mangsuli ya pitakon kasebut, mesthine sampeyan kasengsem ing acara kasebut Konferensi eCommerce Langsung.

Sajrone sedina sampeyan bakal bisa sinau babagan bisnis online, nanging uga babagan pemasaran. Opo maneh, babar blas gratis.

Apa Konferensi Live eCommerce?

Melu acara ecommerce

Iki minangka acara eCommerce pisanan ing Streaming, ing endi 12 pamicara bakal ngobrol karo sampeyan babagan cara nggawe bisnis online, trik kanggo njaga lan sukses, kenapa penting nduwe desain apik ing toko online, apa sing kudu ditindakake kanggo narik kawigaten para pengunjung lan dadi calon pembeli, lan luwih akeh maneh ing sawijining dina sing janji bakal istimewa lan istimewa.

Amarga kita kabeh ngerti yen duwe bisnis online, sampeyan ora kudu nandur modal wektu lan dhuwit mung kanggo apa sing bisa diarani "wajah cantik", sing kalebu jeneng domain lan desain, nanging sampeyan uga kudu ngerti cara kerja teks kasebut dadi disenengi karo pengunjung lan, mula uga menyang Google.

Lan yen sampeyan uga bisa lolos hadiah, ya ... luwih becik, bener? 🙂

Pamicara apa sing bakal melu acara kasebut?

Amarga bakal dadi unik, mesthine kudu duwe partisipasi para profesional sejati sing ora mung wis suwe ing sektor kasebut, nanging uga ngerti kabeh prelu dibutuhake ... lan nguwasani tanpa masalah. Dadi, dheweke duwe rolas speaker:

  • Joan Boluda: sing dadi konsultan Pemasaran Online, lan nduweni portal kursus boluda.com.
  • Eva Lakal: Tanggung jawab kanggo pemasaran web ing PrestaShop.
  • Jordi Ordonez: konsultan ecommerce lan pelatih.
  • Ismael ruiz: konsultan pemasaran konten.
  • Franco Vivian: sing ndorong hashtag sing ngidentifikasi acara, merek, produk utawa layanan sampeyan.
  • Maria Diaz: doppler manager negara.
  • Marc cruells: Ahli SEO lan BlackHat.
  • JuanKa Diaz: Pangembang Front-End ing agensi pangembangan jdevelopia.com.
  • Gambar placeholder Fernando Angulo: sing dadi Kepala Kemitraan Internasional ing SemRush.
  • Kamar Carlos: CTO hepta.es, lan pangembang PrestaShop lan Joomla!
  • Armando Salvador: Pelatih PrestaShop.
  • David ayala: Dheweke nggawe web soywebmaster.com lan #seorosa.

Kapan bakal rampung lan jadwal apa?

Yen duwe bisnis online, sampeyan butuh pitulung supaya bisa uwal saka lapangan

Sampeyan bisa ndeleng acara kasebut langsung dina sesuk 12 de noviembre. Bakal diwiwiti jam 9:30 esuk lan pungkasan jam 20:30. Mesthi wae, bakal awan mangan awan.

Kabeh diskusi wis janji, nanging yen kudu menehi saran, Joan Boluda bakal jam 10, lan JuanKa Díaz jam 17. Kanthi loro iki, sampeyan bakal bisa nambah eCommerce. Sembarang bantuan olèh

Yen sampeyan pengin mlebu klik kene lan njupuk kesempatan kanggo sinau saka sing paling apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.