Bilua ngarepake tagihan 10 yuta euro ing 2014

Logo Bilua

Bilua, klompok khusus ing e-commerce produk kulawarga duweke perusahaan Miscota, ngarepake duwe omzet 10 yuta euro ing 2014, mula ngarepake tuwuh spektakuler dibandhingake taun sadurunge. Perolehan grup Bilua, sing ing taun 2013 yaiku 4,3 yuta euro, wis tuwuh kanthi tarif taunan 600%, wiwit saka siji nganti 4 toko produk online kanggo kabeh kulawarga.

Perusahaan miscota wis ngumumake nggawe grup e-commerce Bilua anyar, sing wiwit wulan Februari pungkasan wiwit ngatur papat toko khusus kanggo produk kanggo kabeh kulawarga: bayi (khusus kanggo produk kanggo bayi lan bocah-bocah), Biuky (toko kecantikan online sing adol produk minyak wangi, kosmetik, perhiasan lan aksesoris), Carethy (parapharmacy) lan miscota (ingon-ingon). Klompok kasebut lair kanthi tujuan dadi klompok pertama produk toko online kanggo kabeh kulawarga, ("barang kanggo kulawarga"), minangka merek utama ing level Eropa.

Bilua minangka eCommerce

Bilua minangka asil saka ekspansi bisnis adol produk pet diwiwiti ing taun 2012, sing tujuane nambah volume penjualan lan turnover kanthi nggawe toko online anyar khusus kanggo macem-macem produk lan layanan kanggo kulawarga.

Dadi, ing rong taun kepungkur,  Bilua wis bisa ngembangake bisnis kanthi rega 600% saben taun, wiwit saka siji nganti patang toko online, kanthi tenaga kerja luwih saka 40 wong, lan sing nutup 2013 kanthi omset 4,3 yuta euro. Ing 2012 dheweke diwiwiti karo toko pet online Miscota. Ing paruh pertama taun kepungkur, loro saka papat toko saiki digabungake: Beibito.es, kanggo perawatan bayi lan Biuky.es, khusus ing produk kecantikan liwat akuisisi. Wis ing paruh kapindho taun sing padha, Carethy.es digawe, saka sektor parapharmacy.

Saiki, klompok Bilua kasedhiya patang toko nganggo 10 basa lan adol produke ing 25 pasar ing Uni Eropa, kalebu Prancis, Italia, Portugal, Belgia, Walanda, Jerman, Austria, Polandia lan Luksemburg. Kajaba iku, toko duwe katalog luwih saka 100.000 produk lan nambah luwih saka 100.000 kulawarga minangka pelanggan.

Telpon Bilua

Yen sampeyan kudu ngubungi Layanan pelanggan Bilua Sampeyan bisa nelpon kantor pusat ing Barcelona sing nomer 933967172.

Yen nomer telpon ing ndhuwur ora mangsuli sampeyan, coba hubungi kantor pusat internasional nanging bisa uga bakal dijawab nganggo basa Inggris, uga elinga tarif kanggo nelpon ing luar negeri luwih akeh lan tagihan telpon sampeyan bisa uga wis ditambah. Iki nomer telpon Bilua +44 20 3318 2091.

Lan kepiye uga bisa uga dheweke duwe email kontak supaya sampeyan bisa ngirim pesen: contact@bilua.com


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

162 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   David ngandika

    Aku wis tuku artikel ing bilua e Comerce, lan sejatine aku ora bakal mbaleni maneh, sawise 22 dina yen aku nampa, aku ngirim email kanggo njaluk negara kasebut. Kagetku amarga wangsulan sing ditampa, - kita durung ngirim amarga kekurangan stok! Kapan sampeyan arep menehi notifikasi? Nanging, sing nyebabake fatal, nganti saiki, aku isih ngerti apa kabeh bakal lancar amarga dheweke ora ngasilake dhuwit maneh

    1.    line ngandika

      Halo, kedadeyan sing padha karo aku, persis padha, kepiye sampeyan bisa ngiklanake minangka perusahaan serius, sampeyan saiki wis bisa tagihan dhuwit, karo kita

      1.    Eme kedele ngandika

        MERCEDES ..., Babagan sing padha karo aku sawise mbayar produk lan amarga kesusu preinan Paskah, kaca nalika sampeyan pesen mesthine yen yen ora ana stok, ora ngidini sampeyan pesen ... Rampung pesen kanthi sampurna, terusake menyang pembayaran, dheweke nuduhake dina kiriman, dina pangiriman kliwat, aku nyoba ngubungi dheweke nganggo nomer nomer siji sing katon lan nggoleki online ing 93 3967172 sing ujar kasebut saka Llinars del Vallés nalika baris iki saka Barcelona lan kanthi otomatis entuk lokusi sing nuduhake manawa ngubungi wong-wong mau, sampeyan kudu nindakake saka situs web lan sajrone 24 nganti 48 jam, dheweke bakal mangsuli… .., LIE AND SCAM

        1.    lourdes ngandika

          Wah, saka sing dakdeleng, dudu aku siji-sijine. Aku wis wedi yen ana kucing sing dikunci karo perusahaan iki. Apamaneh nalika ndeleng manawa dheweke ora mangsuli lan ora ana cara kanggo ngubungi… .. kaya perusahaan telepon….
          Aku wis mbayar lan mbayar pesenan 2 wulan kepungkur, sing kudune wis ditampa sajrone 10 dina lan aku isih ngenteni. Dheweke ora mangsuli pesenku lan telpon ora dijawab. Kita ngadhepi SCAM nyata ????? Kepiye cara bisa nerusake jaringan? Ana wong sing kudu lapor.

      2.    Andrew Ortega ngandika

        Aku takon sawetara produk sing dikirimi emas sing durung dakkarepake, paling ora aku njaluk artikel 1 lan dheweke ngirimi 3, sisane aku ora ngirim- Jumlah sing dakbayar kanggo invoice yaiku € 36 lan sing dakkirim Dheweke katalog remaja kira-kira 12 euro ing telung unit kasebut, dheweke wis ngasilake 11 € menyang aku sisane sing dicolong. iki maling lengkap

    2.    Salva ngandika

      Aku dadi luwih cilaka amarga ora bisa ditampilake iki, sawise maca 90 komentar, ora ana gunane kanggo ngandhani kasusku amarga luwih padha, wektu pangiriman tanpa wates, komunikasi nol, nomer telpon sing ora bisa digunakake ... dakkira ora ana gunane situs web iki, sanajan wis mbantu aku nemokake sampeyan, nanging saiki wayahe tumindak, yen kita nyawiji kita bisa mungkasi scammers iki.

      Aku wis nggawe email sementara, aku njaluk sampeyan ngirim telpon kanggo nggawe grup WhatsApp lan ngatur awake dhewe kanggo nyiapake klaim. Kaya sing dakkira yen sawetara wong Bilua bakal nyusup menyang kita, aku bakal njaluk bukti yen sampeyan yakin yen sampeyan pancen dilarani, sanajan ana sing nyusup ing kita lan pengin nuntut awake dhewe bakal luwih becik.
      Aku wis mbukak perselisihan ing Paypall, lan aku wis nerangake kasus kasebut, nanging dheweke ngandhani yen supaya tumindak kudu duwe klaim luwih akeh, nanging aku mikir cara kasebut dudu Paypall nanging kanggo miwiti karo OMIC, kita bakal ndeleng kepiye carane bisa nindakake, aku uga ngajak sampeyan supaya ninggalake pengalaman sampeyan karo wong akeh iki ing Ciao.

      1.    alexia ngandika

        Halo Salva:

        Aku uga duwe masalah sing padha karo perusahaan iki: Miscota / Bilua. Aku ngerti manawa pesen kasebut wiwit sadurunge lan aku ora ngerti kepiye masalah sampeyan bakal ditanggulangi, utawa yen sampeyan isih nemoni.

        Yen sampeyan isih nyoba, aku seneng bisa ngubungi sampeyan lan gabung karo klompok liyane supaya bisa nyusun keluhan sing cocog. Utawa, yen sampeyan bisa nuntun babagan ...

        Aku ngarep-arep tanggepan sampeyan, matur nuwun kanthi sanget !!!

        1.    Ana ngandika

          Halo Alexia, aku wis pesen ing pungkasan wulan pungkasan lan nganti saiki, ora ana cara kanggo ngubungi dheweke lan ngeselake, nanging aku ora pengin lungguh, amarga ora entuk siji-sijine jawaban saka sing ora bisa ditampilake, aku pengin bisa nggabungake wong-wong sing luwih akeh pengaruh lan ndeleng cara kanggo ngrampungake kahanan iki.

          Thanks!

          1.    María ngandika

            Halo Ana, Alexia lan pihak liyane sing cilaka, aku pengin ngerti apa sampeyan pungkasane bisa ngubungi wong-wong sing ora mewah kasebut, lan apa dheweke wis ngatasi masalah kasebut. Aku pancen kewalahan amarga ora bisa ngubungi dheweke, sanajan liwat Facebook, amarga aku wis pesen lan pesen katon yen dheweke kudu mriksa pesen kasebut sadurunge nerbitake.

            Thanks!


    3.    Salva ngandika

      Aku dadi luwih cilaka amarga ora bisa ditampilake iki, sawise maca 90 komentar, ora ana gunane kanggo ngandhani kasusku amarga luwih padha, wektu pangiriman tanpa wates, komunikasi nol, telpon sing ora bisa digunakake. situs web, sanajan wis mbantu aku nemokake sampeyan, nanging saiki wayahe tumindak, yen kita nyawiji bisa mungkasi scammers iki.
      Aku wis nggawe email sauntara, (ORA LAKU AKU NYLARakake INI) Aku njaluk tulung ngirim telpon kanggo nggawe grup WhatsApp lan ngatur awake dhewe kanggo nyiapake klaim. Kaya sing dakkira yen sawetara wong Bilua bakal nyusup menyang kita, aku bakal njaluk bukti yen sampeyan yakin yen sampeyan pancen dilarani, sanajan ana sing nyusup ing kita lan pengin nuntut awake dhewe bakal luwih becik.
      Aku wis mbukak perselisihan ing Paypall, lan aku wis nerangake kasus kasebut, nanging dheweke ngandhani yen supaya tumindak kudu duwe klaim luwih akeh, nanging aku mikir cara kasebut dudu Paypall nanging kanggo miwiti karo OMIC, kita bakal ndeleng kepiye carane bisa nindakake, aku uga ngajak sampeyan supaya ninggalake pengalaman sampeyan karo wong akeh iki ing Ciao. (Goleki Miscota, Bilua, Carethy)

      1.    Daniel Gonzalez Lillo ngandika

        Aku padha. Aku nglaporake liwat OCU sing dadi anggota lan sawise mbayar ongkos kirim 24 jam, (€ 8,99) produk dikirim menyang aku tanggal 29 September… .. Aku isih ngenteni. Sawise klaim, dheweke menehi produk kanthi ciri sing padha. Saiki, saiki ana ing cronoexpress, nanging tugasku kudu njaluk pesen, ditambah karo kesehatan. Aku ora bakal tuku apa-apa maneh saka sampeyan. Kajaba iku, sampeyan ora bisa ngubungi manawa ora liwat situs web liwat formulir kasebut lan banjur nyebabake tanggepan mengko. Kanggo kula, dheweke iku SCAMMERS!

      2.    RUFINA ngandika

        Halo Salva

        Aku uga dadi korban, iki pisanan kedadeyan karo tuku online, aku gumun. Nganti saiki aku mesthi yakin lan ora nemoni masalah, lan aku pancen ora ngerti kepiye tumindak.
        Pungkasane, apa sampeyan wis nggawe grup? Aku ora ngerti carane ngubungi sampeyan amarga ora ana alamat email, ora ana nomer telpon utawa apa wae
        Rufina

        1.    Rosa ngandika

          Telpon sing pungkasane mangsuli

          Aku ora bakal tuku saka wong-wong mau maneh.

          Pungkasane, aku nemokake nomer telpon 933967172 ekstensi 122 iki kanggo sumber daya manungsa, dheweke wis nulungi aku.

          Pesenanku wis dimodifikasi lan mesthine bakal tekan sesuk, coba delengen apa sejatine.

          Gusti Allah !! Aku ora bakal tuku saka wong-wong mau maneh !!

          1.    María ngandika

            Matur nuwun kanggo telpon. CritaKU, SCAM kaya ing ngisor iki:

            -Tanggal 31 Desember, aku tuku udakara udakara 30 euro ing kaca online WELLINDAL: CASA, JARDÍN Y BRICOLAJE. Tanggal 4 aku weruh ing bankku yen dheweke wis nglumpukake.

            -Nalika tanggal 10 Januari dheweke ngirim email liwat perusahaan liyane "BILUA" sing adhedhasar ing LLinars del Valles ing Barcelona, ​​ujar manawa dheweke ora duwe artikel iki lan dheweke menehi wong liya. Aku mangsuli manawa aku mung tertarik karo sing dakkarepake lan dudu wong liya, aku nambahake yen dheweke wis dikenani biaya tanpa ujar produk lan mulane dheweke menehi dhuwit maneh.

            Dheweke durung mangsuli marang aku. Kajaba iku, sampeyan ora bisa ngubungi, ora ana surat, utawa nomer telpon layanan pelanggan. Ing kaca kasebut ana bagean sing tegese sampeyan bisa mbatalake pesenan, lsp. Ngapusi, ora bisa komunikasi karo dheweke. Iki apus-apus.

            Bakal dilaporake menyang OCU lan FACUA.

            Iki umum kanggo dadi peringatan lan waspada kanggo kaca blanja online iki, sing kalebu WELLINDAL lan BILUA.


          2.    Isa ngandika

            Halo Rosa, apa pesen sampeyan wis teka? Aku lara nelpon telpon lan ekstensi 122 lan ora ana sing njupuk!


      3.    Angel Vilches ngandika

        Halo Salva, aku minangka wong liya sing kena pengaruh lan apa sing sampeyan saranake minangka ide sing apik banget. Apa sampeyan bisa menehi alamat email supaya bisa ngirim nomer telpon sampeyan? Matur nuwun!

        1.    Santi ngandika

          Siji liyane sing kena pengaruh ing kene. Apa alamat email kasebut?

      4.    mjose ngandika

        sugeng siang
        liyane padha ... Aku wis pesen supaya bocah cilik saka bilua, pangiriman kira-kira tanggal 20 Desember, kita tanggal 28 Desember lan isih ora ana apa-apa ... dheweke ngirim email karo nomer pesen lan liyane karo kode tindak lanjut saka urutane, mesthine isih ana perbaikan, yen dak deleng saka web kidit ... lan kanggo seur, dheweke ora ngerti kode kasebut yen cocog karo pesenanku amarga ora bisa nemokake. .. ing link kasebut mesthine ana ing kantor Jaen ... Aku arep menehi pratelan menyang OMIC utawa FACUA ... pesenanku nganti € 245… yen sawetara ana sing melu aku, komunikasi liwat email iki matur nuwun. claims.kidits@outlook.es

        1.    Rosa ngandika

          Telpon sing pungkasane mangsuli

          Aku ora bakal tuku saka wong-wong mau maneh.
          Dheweke wis nglumpukake lan aku ora nampa prentah.

          Pungkasane, aku nemokake nomer telpon 933967172 ekstensi 122 iki kanggo sumber daya manungsa, dheweke wis nulungi aku.

          Pesenanku wis dimodifikasi lan mesthine bakal tekan sesuk, coba delengen apa sejatine.

          Gusti Allah !! Aku ora bakal tuku saka wong-wong mau maneh !!

      5.    REBEKA ngandika

        hello save, aku liyane sing kena pengaruh iki. Apa grup whatsapp wis digawe?

    4.    Luna ngandika

      Aku wedi !!! Aku mung tuku ... lan padha karo sing sampeyan ucapake, ora ana cara kanggo ngubungi wong-wong iki ... ora ana agensi sing melu ??? iki sah ?????

    5.    resepdebelezacaseira ngandika

      Ibu Mia mrentah pesen tanggal 19 lan dheweke ora bakal ngirimi aku.

  2.   Loli ngandika

    Iki minangka kaca paling PATHETIK sing aku kenal!
    Dheweke ora bisa diwakili! Aku wis nelpon suwene 4 dina lan ora ana sing nyaingi telpon. Dheweke wis ngirim artikel sing salah lan aku pengin sing dakkarepake lan dheweke ora menehi solusi amarga uga ora mangsuli email! Aku arep LAPORAN wong-wong mau !!

    1.    RO "(" ngandika

      Kidits salah sawijining departemen perusahaan iki yaiku sing wis ana wiwit Juli 2015 tanpa ngrampungake kedadeyan sing dakalami karo kreta bayi. Kita arep supaya anakku ora bakal nggunakake maneh lan dheweke ora bakal ngrampungake kedadeyan kasebut kanggo aku. Aku terus ngganggu email lan terus njaluk perhatian sing luwih resmi nanging ora ana, aku mung nampa pesen otomatis sing ora ana gunane. Aku wis ngubungi layanan pelanggan merek keranjang kaping pirang-pirang lan dheweke ngandhani yen dheweke ora duwe pelanggan, mesthine dheweke tuku akeh banget ing negara liya lan mulane ora bisa menehi ganti artikel. LAYANAN CUSTOMER sing Wirang lan Ala. Aja tuku ing departemen perusahaan iki, aku ora cukup begja duwe informasi iki lan isih ngipat-ipati. Muga-muga sukses kanggo kabeh wong liya sing melu.

      1.    Mariangeles ngandika

        Perusahaan kasebut cedhak karo kutha lan aku wis takon kaping pirang-pirang aku mikir yen kewan kewan lan kabeh mesthi dakkirim. Aku mikir manawa layanan iki wis saya apik akhir-akhir iki. Ing pesenan pungkasan aku nampa produk sing salah lan aku ngubungi dheweke nganggo tiket .. Bocah lanang sing nekani aku, aku jenenge jenenge Miguel. Aku wis nglumpukake produk lan ngirim sing bener sawise 2 dina. Aku bakal nerusake blanja

        1.    Paco ngandika

          Mariangeles Aku ngira sampeyan kalebu salah sawijine lan yen ora, kirimake nomer telpon lan wong kontak

  3.   mayte ngandika

    laporan Aku mikir yen apus-apus takon rincian kertu

    1.    apus-apus ngandika

      Tanggal 24 Mei 2016 aku tuku kaping pisanan lan pungkasan ing miscota. Nalika ndeleng ngumumake ing situs web manawa pesanan dikirim ing 24/72 jam, aku ora mriksa tanggal pangiriman sing diumumake marang aku.
      Sawise luwih saka seminggu, tanggal 1 Juni, aku mutusake kanggo mbatalake pesenan sing durung dikirim, nuruti pandhuan sing diumumake dhewe ing situs web. Babagan pisanan sing nggumunake aku nalika makarya yaiku tanggapan sing ditampa babagan panjalukku kanggo mbatalake pesenan.
      Kita ngandhani manawa pesen sampeyan wis "siyap".
      Ing wektu iki, ora bisa mbatalake pesenan amarga wiwit ngatur pangiriman.
      Tanggal pangiriman pesenan sampeyan dijadwalake kanggo:
      9 / 06
      Yen sampeyan pengin, kita ngelingake sampeyan bakal duwe 14 tanggalan dina kanggo ngasilake produk sing sampeyan wis tuku wiwit nampa pangiriman.
      Kita tetep bisa digunakake kanggo njaluk pitakon utawa pitakon liyane.
      Matur nuwun wis ngubungi Miscota.
      Iki tegese nalika ngumumake situs web, "Yen sampeyan pengin ngilangi produk sing durung dikirim, kita bakal mbalek maneh jumlah produk kasebut tanpa biaya tambahan", dheweke ngapusi / ngapusi amarga dheweke ora nerusake cara kasebut.
      Dadi, aku terus njaluk dhuwit liwat paypal, ngarep-arep bisa ditanggulangi kanthi apik, njupuk kauntungan saka kasunyatan manawa produk sing dituku durung dikirim lan ora bisa njaluk apa-apa saka aku.
      Maneh, dheweke kaget nalika dina sabanjure, tanggal 2 Juni, nalika aku nampa email jam 22:55 wengi, ujar yen dheweke bakal ngirim pesenku lan dheweke bakal mbayar biaya € 13,40 kanggo paypal kanggo rong produk sing ora dikirim.
      Dheweke crita yen tanggal sing dijadwalake dina Senen, 6 Juni 2016.
      Ing dina Senen, 6 Juni sing padha, aku mriksa trek pesenan lan aku ngerti yen dina Jumuah 3 Juni, dheweke wis nyoba ngirim pesen, nanging amarga ora dikarepake, kita ora ana ing alamat kasebut lan mula 1 usaha gagal diitung.
      Aku mriksa kabijakan pengiriman supaya bisa kepiye cara nerusake nalika aku durung nampa produk kasebut, curiga manawa aku bakal nemoni masalah maneh.
      Maneh, aku rumangsa diapusi karo perusahaan iki, sing ora nindakake apa sing dituduhake ing situs web, amarga durung ana 3 upaya sing gagal kanggo ngirim pesen, mula aku njupuk kauntungan nalika dheweke milih ngubungi aku kanggo paket. dikirim amarga aku dhewe, yaiku sing wis menehi perintah kanggo nolak kiriman lan bali mengko. E-KOMERSI BILUA sing njaluk panjaluk supaya pesenan kasebut, saengga dheweke ora bisa nuntut alasan liyane lan ngisi biaya sing diwiwiti saka pangiriman lan mbalekake paket kasebut. Aku ora nate njaluk bali maneh, yen wis entuk, aku ora bodho mbayar kiriman, aku luwih seneng nampa produk sanajan telat lan ala.
      Dheweke minangka penipu lan dadi karo layanan pelanggan sing elek iki, sing diraih mung kanggo nggawe reputasi ala, mesthine bakal ana pengisep kaya aku sing ora mriksa pendapat babagan situs web kasebut luwih dhisik.

      Saka 101 panemu mung 2 lintang lan mung 37% positif.

      ORA tuku saka perusahaan BILUA yen ora gelem neraka, luwih dhisik coba telpon, aku dakjaluk nyoba ... Ora bakal bisa ditindakake.

  4.   Emilia ngandika

    Halo, kabeh apik nganti sampeyan bali maneh. Ora bisa dihubungi. Ora ana nomer telpon lan dheweke ngomong babagan formulir kontak sing ora ditampilake ing kaca iki

    Aku melu nolak, uga misale jek scam

  5.   Francisco ngandika

    Aku ngerti, dheweke dudu scam, sejatine ana lan bisa digunakake. Masalahe yaiku dheweke mung duwe konsep sales online, menehi rega paling murah ing pasar, sanajan bisa uga kadang-kadang kalah. Ing pirang-pirang kasus, dheweke kerja miturut panyuwunan, yaiku tanpa stok, lan sawetara pabrikan wiwit rada kesel amarga ana masalah sing diwenehake karo distributor liyane. Masalah layanan pelanggan pancen cukup ala, ora kena musibah. Minangka sing dingerteni (aku manggon ing kutha kono nganti sawetara wulan kepungkur), wiwit digawe 3 taun kepungkur, dheweke wis ganti pamilik 3 kali lan nglumpukake akeh dhuwit saka kapitunan. Dadi, dakkira ora bakal pungkasan, nanging anggere nolak, dheweke bakal ngalahake sing luwih cilik.

    1.    Mariangeles ngandika

      Francisco ora bener apa sing sampeyan ucapake, aku manggon ing Mataró lan kanca palingku wis kerja ing kana wiwit diwiwiti lan dheweke ora nate ganti kepemilikan. Minangka perusahaan enom lan saya akeh. Bisa uga ana insiden, nanging aku uga ngenteni utawa ngirim kesalahan ing Amazon

      1.    ngapusi xbiluba ngandika

        Ya, nanging aku tuku akeh ing amazon lan online, ing China, Jerman, lsp. Lan yen sampeyan duwe masalah, sampeyan ngirim email, sampeyan nelpon lan ngatasi masalah kasebut, dheweke bakal menehi sampeyan dhuwit, wektu .
        Yen sampeyan maca komentarku ing ndhuwur, sampeyan bakal bisa ndeleng manawa dheweke iku SCAMMERS, bajak laut e-commerce sing nyoba ngapusi, mula wenehi saran marang sahabat sampeyan lan tinggalake perusahaan sing bakal mati yen terus ngapusi wong akeh.
        sampeyan mung kudu mriksa pendapat ciao lan situs web liyane.

        Saka 101 panemu mung 2 lintang lan mung 37% positif.

        Nuwun sewu, kita sing tuku akeh kanthi online TIDAK pengin jinis kaca kasebut bisa nggawe kapercayan saka pembeli pertama !!

      2.    Alicia bolivar ngandika

        Oh ya? Mariangeles, apa sampeyan bisa takon marang kancamu kepiye aku bisa ngubungi?
        Gracias

  6.   Alejandro ngandika

    Aku wis pesen karo wong-wong mau suwene 2 taun lan kabeh mesthi apik. Wong sambat amarga ora maca formulir sing paling gampang kanggo ngubungi lan pengin layanan sing sampurna kanthi rega murah, nanging ora bisa kaya ngono! Sampeyan ora bisa milih Ryanair lan njaluk layanan ongkos udara! Halo,… goleki awakmu dhewe!

    1.    vashira ngandika

      Alejandro, nalika sampeyan nemokake, sanajan wis ana, formulir kanggo ngubungi dheweke, aku critakake. Ora ana telpon, ora ana formulir, ora ana surat, utawa liya-liyane!

      1.    Maria A ngandika

        Formulir sial iki ora bakal migunani apa-apa, aku butuh wektu suwe kanggo golek, banjur aku nemu email kanggo nulis, yaiku saka grup bilua, nanging uga durung mangsuli. Ngisin-isini, dheweke ngiklanake produk kasebut tanpa duwe, isin yen terus adol lan nyimpen dhuwit

    2.    Maria A ngandika

      Aku ora milih Ryanair lan aku pengin layanan airfrance, aku mikir pancen dununge, sing ora normal yaiku sampeyan pesen produk, wis ora ana stok, batal lan dheweke ora ngasilake dhuwit sampeyan, ing endi katon ????, dheweke uga sing setuju kanggo mbatalake lan menehi dhuwit bali, nanging ora ana apa-apa. Aku wis ngisi formulir kaping pirang-pirang lan ing wiwitan mula dheweke mbayar, nalika aku wiwit njaluk dhuwit bola-bali dheweke mandheg mangsuli.

    3.    apus-apus ngandika

      Yen sampeyan tuku ing Ryanair lan nalika tekan gerbang asrama, sampeyan ora ngidini sampeyan mlebu pesawat, yen sampeyan njaluk katrangan lan ora diwenehake, yen sampeyan nutupi lawang sampeyan, mula aku ngerti posisi sampeyan, nanging yen sampeyan nawakake layanan lan ora Sampeyan menehi, mula sampeyan apus-apus wong, tuku pakan suwene 2 taun bisa uga ora nyebabake masalah, nanging nalika sampeyan tuku tukang ngombe khusus, sabuk ora dikarepake, pipet saka merek liyane sing dudu scalibur, lsp ... Lan dheweke ora ngirim produk lan Dheweke nggawe mop play kanggo nglumpukake sampeyan, mula para bajak laut iki duwe jeneng, yaiku SCAMMERS.
      Untunge aku tuku karo PAYPAL lan dheweke ngandhani yen aturane bakul ora migunani apa-apa, aturane wis ditemtokake dening PAYPAL lan aku yakin manawa bakal mbalekake kabeh dhuwit.

  7.   Maria ngandika

    Dhuh, sedhih. Ala banget dheweke durung ngandhani sadurunge operasi Perusahaan Online. Sawise nggawe pesanan tanggal 27 Juli 2015, lan sawise pirang-pirang upaya ngubungi CARETHY, (kabar kanggo pangguna Internet: Siji-sijine cara bisa ngubungi CARETHY yaiku liwat kaca FACEEBOK lan ninggalake klaim pesenanku. Utawa langganan sing cocog) kanggo liyane. , ora ana telpon, email sing bouncing, lan pesenan ora bakal teka !!! SIRS !!! Nganti dina iki tanggal 2 September 2015 aku isih ngenteni, KANGGO BOLEH NGABALIKI WANGKU !! Sampeyan ngiklanake Perusahaan Hebat liwat jaringan, nggawe FAMA banjur "turu" kanthi biaya lan kesabaran para pangguna. Dadi, amarga jaringan informasi ing level sing kurang luwih uga digunakake dening pangguna sing padha, ing kene kita, purun Carethy, kanggo menehi FAME sing pantes lan gawe, NGAPAK PELANGGAN sing Tuku PRODUK saka dheweke. Aku njaluk pangguna sing duwe, nomer telpon, email, lsp., Nerbitake. Matur nuwun
    PS: Kupon diskon iku guyon.

    1.    Maria A ngandika

      Iki apus-apus, aku padha, wis ngenteni sewulan ora ana apa-apa, lan dheweke malah ora mangsuli email, sing dadi isinku yaiku akeh sing kena pengaruh kaya sing dakalami ing internet, kaca isih aktif.

  8.   Maria A ngandika

    Ya, sawise negesake aku kudu ujar manawa carethy pungkasane ngasilake dhuwitku. Nanging, sawise mbalekake apa sing dadi duweke, aku ora mikir bakal tuku saka kaca iki maneh. Maksa, tambah abot nganti diwenehake maneh

  9.   Juan Vicente Calatayud ngandika

    Vicente, kepiye cara ngubungi Karethy saka 16-10-15? Aku ngenteni prentah lan ora ana sing mangsuli

  10.   Ramon ngandika

    Babagan sing padha karo komentar sampeyan, dakdeleng, ora duwe stok, kurang stok, mbatalake lan ora ngasilake dhuwit lan ora bisa ngubungi gull iki.

  11.   Roro ngandika

    Perkara sing padha karo aku, aku njaluk pesen tanggal 5 Oktober lan dina mengko aku ngirim email amarga durung teka. Dheweke ngandhani yen dheweke ora duwe stok lan nawakake produk liyane, aku ujar ora lan dheweke bakal mbalekake dhuwit, lan aku isih ngenteni

  12.   Paola ngandika

    Pengalaman karo Biuky saya angel banget !!!
    Aku wis pesen supaya € 250 lan durung teka (aku wis ngenteni suwene 3 minggu). Wiwitane, dheweke wis mangsuli email, nanging tanggal pangiriman durung nate ditemokake ... Nalika aku wiwit nulis kanthi luwih serius, malah menehi informasi manawa aku bakal menehi klaim marang perusahaan yen ora kirim pesen utawa aku. Aku mbalekake dhuwit, dheweke wis mandheg mangsuli ... lan ora ana sing telpon, sanajan dheweke duwe nomer telpon ing file!
    Perusahaan iki minangka scam lan dheweke nyebabake aku nandhang sangsara lan kelangan dhuwit sing bakal dakkenalake liwat jaringan, lan mesthine bakal nuntut.
    Prilaku lan nglanggar kepercayaan karo klien kasebut pancen ngisin-isini.

  13.   Roberto ngandika

    Sugeng enjing, aku duwe pesen supaya ora ditampa saka CARETHY, lan aku ora nampa apa-apa, mambu kaya apus, ana sing ngerti ngubungi, telpon, sms, email ... matur nuwun.

  14.   Antonio ngandika

    Aku ora ngerti arep lunga ing konsumsi dewan kota utawa bakal teka ing delegasi Generalitat Catalonia ing Madrid. Kita ora kudu ngrampungake komentar ing kene. Iki bakal nyerang petasan lan akeh dhuwit lan produke sing entek. Sesuk dheweke ganti jeneng lan kita bakal terus nyukur. Yen ana sing ngerti carane ngubungi Albert Costa García, ayo ngerti.

  15.   yeni ngandika

    Aku rumangsa fatal, kedadeyan sing padha karo aku, aku ngenteni sewulan lan aku dudu saka Portugal lan iki pertama kaline aku keluwen nelpon kanggo njaluk wangsulan lan ora ana amarga malah wangsulan telpon yaiku kurang ngurmati dhuwit, ora tiba saka langit sampeyan kudu nyambut gawe.

  16.   Jose Ramon ngandika

    Aku masalah karo perusahaan iki yaiku mbukak karo staf cilik lan mudhun, aku wis ngobrol karo dheweke lan dheweke katon kaya wong sing apik, mula aku bakal nemtokake dheweke minangka penipu nanging dudu scammers amarga pungkasane pungkasane ngirim produk. Yen sampeyan ora pengin kedadeyan kasebut, sampeyan kudu mbayar nganggo PayPal lan yen sampeyan kesel ngenteni, klaim PayPal lan dheweke bakal mbalekake dhuwit sampeyan.

    1.    Maryani AV ngandika

      Tulung critakake kepiye sampeyan bisa ngobrol karo wong-wong mau amarga aku nelpon 15 lan telpon liyane sing teka ing internet suwene 933967172 dina supaya bisa komunikasi kanthi langsung lan ora liwat pesen sing dijawab nalika dikarepake lan aku ora bisa . Aku pengin menehi kapercayan marang dheweke, nanging saben aku ndeleng luwih akeh panemu, pangarep-arepku bakal ngilangi aku. Dheweke ngirimi aku setengah pesenan lan dakwenehi tikel kaping pindho. Solusi pungkasan sing diwenehake dheweke yaiku mbalekake jumlah produk sing durung entuk voucher diskon lan sampeyan bakal ngerti, aku ora bakal tuku maneh. Pungkasane, aku kudu nggawe tuntutan liwat paypal

      1.    Jose Ramon. ngandika

        Yen sampeyan ora setuju, klaim liwat PayPal lan dheweke bakal mbayar sampeyan bagean sing durung dikirim menyang akun PayPal sampeyan. Ora ana nomer telpon liyane, coba dicoba ing macem-macem wektu lan bisa uga entuk.

  17.   felix ngandika

    Panda ora bisa digambarake. Spanyol kesempatan nanging kanggo wong sing ora sopan kaya iki sing percaya manawa staf bodho. Aku ngobrol karo Paypal sawetara menit kepungkur: dheweke ngandhani yen dheweke ana, dheweke ora duwe klaim terbuka saiki lan dheweke ora duwe ' aja kuwatir bisa bali yen aku ora nampa artikel kasebut. Aku mikir manawa perusahaan ora diidini tanpa tel tel. menyang pelanggan operasional !!!, Tel sing dakkanggo yaiku 933967172 banjur nelpon ekstensi 4 nomer kanthi siaran kanggo ndeleng manawa dheweke nyekel.

  18.   Antonio ngandika

    Dina iki tanggal 4 Januari 2016, aku isih durung nampa panjaluk sing dakkirim menyang Carethy kanthi transfer, udakara 107,30 euro. Sapa wae sing ujar manawa menehi layanan sing apik, iku ngapusi, lan mesthine kalebu salah sawijine. Aku nggawe pesenan tanggal 4 November 2015. Dheweke bola-bali ujar manawa dheweke durung diwenehake karo produk kasebut, Carqueja, (Feu Sayuran). Aku wis ngandhani supaya ngirim apa sing dikarepake lan uga ora. Yen wong-wong Carethy maca iki, sing wis dakkandhani yen bakal dakcritakake ing kabeh forum sing dakkirim nganti bali, lan aku bakal laporake ing papan sing dakkepenake, aku dakkandhani nomer pesenanku: PHA-ES- 1511041246458. Yen ana wong sing bisa menehi saran babagan apa sing bisa aku lakoni, aku njaluk dikandhani, ing kaca iki. Matur nuwun

  19.   Ramon ngandika

    Iki kedadeyan sampeyan amarga ora nggunakake layanan Paypal. Aku pesen karo wong-wong mau tanggal 11 Desember, aku durung nampa tanggal 24, aku ngubungi dheweke liwat kaca sing njaluk informasi supaya dheweke menehi informasi babagan suwene aku kudu ngenteni nampa pesenan, ngelingake yen sadurunge Aku kudu pindhah menyang Paypal kanggo nampa dhuwit sing dibayar, dheweke langsung mbalekake dhuwit. Masalah sing diduweni wong-wong kasebut yaiku yen ora duwe barang dagangan, mula sampeyan bakal ditahan terus-terusan lan perkara kasebut ora ditindakake kanthi cara kasebut. Nanging mbeling ora ngapusi sapa wae, dheweke mung rada bodho. Saiki aku ngenteni pesen anyar saka Carethy lan tenang, yen aku kesel ngenteni, aku njaluk dheweke mbatalake pesen lan yen ora nggatekake aku, aku mbukak perselisihan ing Paypal.

    1.    apus-apus ngandika

      Komentar sampeyan pancen LURUS, aja ngapusi sapa wae sing ujar manawa pesenane teka 24/72 jam lan miturut sampeyan yen ora duwe saham, dheweke bakal ngenteni tanpa wates? Yen sampeyan kesel, apa sampeyan lunga menyang pihak katelu kanggo ngatasi?

      Pancen, ana wong kanggo kabeh ...

  20.   Javier ngandika

    Aku tuku 3 wulan kepungkur kondisine ora apik lan aku kudu mbalekake maneh lan sajrone 3 wulan aku durung nampa produk utawa dhuwit sing dakkirim. Tanpa mangu-mangu, iki minangka perusahaan penjualan online paling ala, aku durung nate ana ing perusahaan liya, ora ana telpon kanggo komunikasi mung liwat email lan dheweke ora nate nelpon sampeyan.

  21.   Beatriz ngandika

    Aku pangguna blanja online kanthi rutin lan ora nate nemoni masalah lan aku wis tuku kabeh. Kaca iki, MISCOTA, minangka kaca sing paling informal, ora bisa ditampilake sing aku tuku. Luwih saka 15 dina wis kliwat aku menehi pesenan lan nalika takon babagan status (amarga tanggal pangiriman sing diramalake wis kliwat luwih saka 10 dina kepungkur) lan aku mesthi nampa wangsulan sing padha, "dina iki bakal ditinggalake gudang ... . ". Aku wis nyoba mbatalake pesenan lan entuk dhuwit maneh lan ora mungkin amarga "dina iki bakal ditinggalake gudang ...". Ora masalah ora nggunakake Paypal Ramón, utawa pengin layanan sing apik kanthi rega murah, yaiku nampa apa sing dikandhakake, kanthi wektu sing tepat, kanthi kondhisi sing apik. Sampeyan ora prelu ngrampungake apa sing diwenehake supaya bisa mbayar kanthi luwih murah. Cetha yen dheweke ngapusi, lan akeh. Apa sing dikepengini? Ya, ora ana, ing endi wae. Lan prekara kasebut ora ilang pelanggan.

  22.   Eleana BA ngandika

    Sugeng siang! Pengalamanku ora pantes dicritakake, pancen nggegirisi lan ora nyaranake sapa wae sing blanja ing toko iki. Kanggo informasi, aku menehi sampeyan ekstensi kanggo layanan pelanggan n ° 122.
    Salam, Eleana A.

  23.   Al ngandika

    Aku wis njaluk pesenan utawa dhuwit wiwit taun 2015 lan durung teka. Miscota minangka scam. Dheweke ngandhani yen dheweke wis ngetrapake dhuwit menyang akun sing dudu bankku lan dheweke nolak ndandani. NGALAMI PENGALANGAN SHOPPING ONLINE INGKANG !!! Layanan elek !!!

    1.    Jose ngandika

      Dheweke mbatalake pesenanku amarga merek alon dikirim lan dheweke wis ngasilake dhuwit sajrone 14 dina kaya sing dikandhani ... Aku ora ngerti, kancaku mesthi tuku saka dheweke lan dheweke nyaranake toko iki amarga dheweke ora nate nemoni masalah

      1.    apus-apus ngandika

        Apa sing sampeyan critakake iku goroh lan aku ora bakal kaget yen ana wong saka BILUA nyoba nyelinap pesen positif, aku wis nyoba mediasi karo wong-wong mau sajrone 1 minggu lan perhatiane banget.

  24.   Beatriz ngandika

    Begja banget! Sawise ngenteni produk suwene wektu tekan lan sawise ngenteni mung 14 dina ... Kesimpulan sampeyan bisa sukses. Wah, apik tenan. Terus nyoba sampeyan lan tuku maneh. Mesthi, apa sampeyan bakal nampa produk? Cetha manawa akeh komentar negatif sing ora kena kuping. Aku wis pesen perusahaan ing Internet kanthi feed, dakkira malah luwih murah tinimbang wong-wong mau kanthi prabédan nalika nampa sawetara dina. Ora edan aku mbaleni karo dheweke. Siji kurang seneng.

  25.   Javi ngandika

    Good luck kanggo kabeh ... ..Aku pesen supaya aku nampa produk kanthi kondhang lan mung udakara 6 wulan, dheweke bisa ngrampungake ... .. Babagan bayi sing dakbalekake lan dikirimi liyane 6 wulan lan nalika ora ngawula kula. perusahaan pager tuku online paling elek sajrone aku tuku online meh saben dina lan aku ora nate nemoni masalah kajaba karo perusahaan iki. Aku ora bakal tuku maneh saka perusahaan iki.

  26.   Maria del Carmen ngandika

    Nomer kasebut diiklanake ing file produk .. Aku wis nelpon lan dheweke katon apik banget. masalah tetep ing rong menit! Aku bakal terus tuku saka wong-wong mau

    1.    apus-apus ngandika

      A) Leres? Lan telpon apa? Napa sampeyan ora nganggo? Apa 93xxxx? Ing salah siji, sampeyan bakal entuk lokusi yen sampeyan ora ngerti ekstensi sing digantung, ekstensi apa? Akeh buruh kanggo BILUA ing sekitar kene, nyoba kanggo nggawe kapercayan… ora dipercaya, NOL !!

  27.   Louis maria ngandika

    Aku nelpon nomer sing ditampilake ing file saben produk lan dheweke bisa ngrampungake kedadeyan yen produk kasebut wis rusak. Dheweke bakal njupuk produk lan ngirim sing anyar. Aku wis ngobrol karo Cristina lan dheweke pancen cepet banget. Aku bakal menehi kapercayan

    1.    apus-apus ngandika

      Kanthi sengaja Maria (del Carmen) lan (Luis) Maria setuju lan komentar meh padha. Apa sing kudu katon ing file produk? Ing kaca web apa wae yen sampeyan kudu ngubungi, pencet kontak lan dheweke bakal menehi nomer telpon, aja ngganggu karyawan BILUA maneh, popularitas sampeyan wis ana ing lapangan, tambahake kanthi kerja sama kanthi profesionalisme lan upaya ora ngapusi wong !!

  28.   Alex ngandika

    Pengalaman MY karo wong-wong mau apik banget. Aku wis tuku kaping pirang-pirang lan mesthi nampa pesenanku. Wusana aku nemoni masalah, aku nelpon nomer telpon sing kacathet ing file kasebut lan dheweke ngrampungake kanthi cepet. Aku bakal terus tuku.

    1.    apus-apus ngandika

      hahaha !! Telpon tab? Ing kaca web apa wae yen sampeyan kudu ngubungi, pencet kontak lan dheweke bakal menehi nomer telpon, aja ngganggu karyawan BILUA maneh, popularitas sampeyan wis ana ing lapangan, tambahake kanthi kerja sama kanthi profesionalisme lan upaya ora ngapusi wong !!

  29.   tangan ngandika

    Pancen ora bisa diwakili. Dheweke pancen manut karo Manual babagan apa sing ora bakal ditindakake ing adol online.
    Aku pesen saka CARETHY (sewulan setengah kepungkur) udakara 35 artikel, enteni 1 BULAN kanggo nampa…. Jumlah parsial (dudu separo) saka sing tak tuku.
    Pungkasan, sawise takon nalika dheweke arep ngirim sisan pesen, dheweke ngandhani yen dheweke mbatalake sisa pesanan amarga KURANG STOK ...
    Saiki ngenteni udakara 15 dina kanggo nampa jumlah sing dibayar setengah saka sing ilang.
    Kurang saka telpon kanggo dihubungi, aku mbayangno ...
    Apa wae, ing anak perusahaan kayata Miscota lan liya-liyane, ora ana wektu telpon lan pangiriman yaiku 10 nganti 15 dina. Holding bisnis iki murah, nanging alon-alon (yen tekan) lan sampeyan uga bisa nyedhiyakake stok, nesu lan wektu sing ilang kanggo ngubungi tiket (lan ngenteni 48 jam). Ora nelpon sedhih kanggo njaluk ngapura utawa ngomong kanthi pribadi. Ora ana apa-apa ... sanajan maca pendapat liyane, aku ngerti manawa pendapatku ora kalebu, nanging gaya sing biasane.
    Nanging, aku ora nyaranake, ana pilihan sing luwih apik ing online lan regane padha.
    Iki bakal klelep kanthi cepet ...

  30.   Virginia ngandika

    Sejatine pesenan butuh sethithik, nanging yen tuku mesthi teka, aku kudu sabar karo prekara kasebut sing regane murah saengga nalika nggawe pesenan sampeyan kudu nindakake sadurunge

  31.   apus-apus ngandika

    Yen butuh supaya ora ujar manawa pesenan kasebut teka ing 24/72 jam, bener? Duwe sabar? Yen aku tuku supaya bisa 24/72 jam, ora ngenteni seminggu lan kurang saka sewulan, ujare sawetara pembeli ...

  32.   Aja ngapusi ngandika

    Hukum Pertahanan Pelanggan (http://www.boe.es/boe/dias/2014/03/28/pdfs/BOE-A-2014-3329.pdf) nemtokake wates sing jelas. Wektu kiriman maksimal kanggo pesenan yaiku 30 dina tanggalan. Istilah maksimal kanggo mbalekake dhuwit yaiku 14 dina.

    Istirahat saham tepat waktu bisa dingerteni. Nanging adhedhasar model bisnis nawakake produk sing ora bisa sampeyan entuk iku scam. Ana cukup pangguna apus-apus kanggo tumindak bebarengan, sing ing endi wae aku ora ngerti kepiye Administrasi ora nindakake kanthi resmi.

  33.   Alv ngandika

    Iki apus-apus, bocah cilik, dheweke ora bisa ngrampungake apa-apa, dheweke ngirim apa sing dikarepake lan ora mangsuli klaim kasebut, aku durung nate ngalami pengalaman sing ala karo kaca web, uga bakal dilaporake.

    1.    Beatriz ngandika

      Sampeyan mung kudu prelu ndeleng manawa ana perusahaan liyane kanthi rega sing padha. Sampeyan ora yakin apa pesanan bakal teka, yen bakal lengkap utawa kapan teka. Untunge aku nate duwe "sabar" sing dijaluk sawetara lan amarga aku ora duwe pilihan, nanging ora ana maneh. Kita minangka klien lan duwe kekuwatan kanggo nuntut kualitas saka layanan. Minangka pelanggan, aku mutusake ora tuku maneh saka perusahaan sing wis nuduhake katrampilan mutlak. Dheweke bakal ngerti apa dheweke pengin terus ilang. Aku ora peduli maneh amarga sanajan dheweke mbenake, aku ora ngandel.

  34.   Muga-muga Lopez ngandika

    Ala, ala, ala ... Aku ora bakal tuku maneh. Muga-muga aku wis nglumpukake informasi ing internet sadurunge tuku. Pak Albert Costa, waca ulasan lan reaksi.

    1.    Tim Bilua ngandika

      Hai Esperanza,

      Matur suwun komentar!

      Apa sampeyan bisa menehi katrangan babagan nomer pesenan sampeyan supaya operator bisa verifikasi jinis kedadeyan lan menehi solusi cepet?

      Kita uga ngelingake sampeyan uga bisa ngubungi telpon liwat nomer gratis 932 20 06 33 (Senin nganti Jumuah saka 10 esuk nganti 12:30 pm lan saka 15:30 pm nganti 17pm)

      Tim Bilua

      1.    Alicia bol ngandika

        Halo, aku matur nuwun nalika aku bakal nampa pesen, kanggo hadiah lan aku ora duwe cara kanggo ngubungi utawa ngerti dununge, matur nuwun.

        Mangga, telpon nuduhake aku menyang web lan web ing endi wae. Aku pengin duwe kapercayan karo sampeyan
        pesenanku: bei-es-1611072148215

  35.   Diem ngandika

    Nomer layanan pelanggan langsung yaiku 932200633. Ya, regane saya akeh. Nanging, karyawan sampeyan grapyak banget. Kudune, pesenanku dakbuwang saiki. Dheweke mung negesake marang aku. Kita bakal ndeleng. Sugeng kabeh !! Lan yen prelu, saranku supaya melu gugatan tumindak kelas supaya planggaran kasebut ora diterusake.

  36.   Jose ngandika

    Halo, jenengku Jose
    Aku njaluk pesen menyang BILUA KOMERSI utawa MISCOTA tanggal 4 Juli lan mbayar pengiriman kanggo nampa 24 jam lan aku isih ngenteni lan kita tanggal 14 Juli lan dheweke ngirim email kanggo nampa tanggal 11 Juli lan ora ana sing teka, perusahaan iki ora tanggung jawab lan ora duwe klaim Tef, yen sampeyan nelpon, sampeyan bakal dikirimi ngirim liwat email! Aku ora nate tuku maneh ing perusahaan iki BILUA CommersCE SL utawa MISCOTA SABAT INGKAP lan ora tanggung jawab babar pisan! Aku bakal nyoba nyebar ing kabeh kaca sing bisa dakwaca supaya masarakat bisa maca

    1.    Ana lan ngandika

      Ora ana apa-apa, jelas yen kita wis apus-apus. Modus operandi padha. Ora ana sing nampa pesanan sampeyan lan sing pertama ditindakake yaiku nglumpukake. Ing kasusku 67 euro. Aku arep mrentahake ing kene, dheweke lagi ing carrer de la fisíca 2-4 de Llinars del Valles. Sanajan aku mikir yen luwih becik ngentekake kabeh amarga dhuwit ilang lan wong-wong iki wis dadi pasta.

    2.    Tim Bilua ngandika

      Halo Jose,

      Elinga yen, kaya sing dilaporake ing kaca, tanggal kasedhiya saben merek diiklanake ing file saben produk ing situs web.

      Conto
      Nampa produk iki tanggal XNUMX

      Ing kaca kreta sampeyan bisa milih cara pangiriman sing disenengi wiwit kasedhiya produk sing dipilih lan cocog karo komitmen kita.

      Kita uga njupuk kesempatan kanggo ngelingake sampeyan sing dadi saluran komunikasi langsung karo klien:

      -Nomor layanan telpon: 932 20 06 33 (Senin nganti Jumuah saka 10 esuk nganti 12:30 pm lan saka 15:30 pm nganti 17:XNUMX pm - sampeyan ora butuh ekstensi)

      -Bagean «kontak» situs web Miscota

      Salam,
      Tim Bilua

    3.    Tim Bilua ngandika

      Halo Jose,

      Elinga yen, kaya sing dilaporake ing kaca, tanggal kasedhiya saben merek diiklanake ing file saben produk ing situs web.

      Conto
      Nampa produk iki tanggal XNUMX

      Ing kaca kreta sampeyan bisa milih cara pangiriman sing disenengi wiwit kasedhiya produk sing dipilih lan cocog karo komitmen kita.

      Kita uga njupuk kesempatan kanggo ngelingake sampeyan sing dadi saluran komunikasi langsung karo klien:
      -Nomor layanan telpon: 932 20 06 33 (Senin nganti Jumuah saka 10 esuk nganti 12:30 pm lan saka 15:30 pm nganti 17 sore - sampeyan ora butuh ekstensi)

      -Bagian "kontak" situs web Miscota

      Salam,

      Tim Bilua

      1.    rita ngandika

        Halo, sampeyan wis dikenani biaya kaping 2 kanggo pesenan # BEI-ES-1709032052373 lan sampeyan ora mbayar ganti rugi kanggo item sing sampeyan critakake wis entek. Ing kertuku, sampeyan wis ngemot Beibiso lan Beibito liyane. Aku butuh supaya bisa dirampungake sanalika bisa. Matur nuwun

  37.   Beatriz ngandika

    Wingi awan aku pesen karo perusahaan liyane sing paling murah feed lan aku nampa. Mung prelu digoleki. Pungkasane, tuku saka wong-wong kasebut larang banget. Ora ono gunane yen dheweke njupuk karyawan sing grapyak banget yen ora nyedhiyakake apa sing dijaluk ing wektu sing wis ditemtokake. Ora ana nomer telpon kontak wis curiga.

  38.   Kos ngandika

    Dheweke ora nemoni perkiraan tanggal kapal lan pesenan ora bisa dilacak amarga mesthi "siyap". Isih ngenteni pesenan, matur nuwun sanget ana paypal kanggo nanggapi. Informal banget. Ora disaranake

  39.   Marc ngandika

    Dheweke ora representatif, SCAMMERS !!! Ora bisa ngubungi, layanan pelanggan sing ora apik. Aja nganti ana sing tuku saka perusahaan iki !! Iku apus-apus! Aku tuku obyek ing Kidits kanggo pelanggan lan aku isih ngenteni, email komplain mumbul lan ora ana sing njupuk telpon.

    1.    Tim Bilua ngandika

      Hai Marc,

      Yen sampeyan butuh pitulung, tulung critakake nomer pesenan sampeyan lan operator bakal ngubungi sampeyan kanggo ngrampungake jinis kedadeyan apa wae. Kita uga ngelingake sampeyan yen layanan pelanggan aktif liwat telpon, Senin nganti Jumuah saka 10 esuk nganti 12:30 pm lan saka 15:30 pm nganti 17 pm nganti nomer bebas pul: 932 20 06 33 (ora perlu tambahan) . Sampeyan uga bisa nulis marang kita liwat bagean »kontak» ing kaca iki lan sampeyan bakal nampa pitulung kanthi maksimal 24 jam kerja.

      Tim Bilua

  40.   carmen ngandika

    Aku pesen 3 minggu kepungkur. Wingi tekan kana. Mung siji saka loro produk sing teka. Apik banget, ora ana faktur ...
    Aku nyoba ngubungi telpon 933967172 lan mesthine, yen sampeyan ora ngerti ekstensi ... lali. Aku nemokake ing kaca iki ekstensi 112, uga ora bisa digunakake. Aku bisa komunikasi karo dheweke liwat Facebook, luar biasa !! padha nanggapi kanthi ujar:
    Hai carmen,

    Kanggo ngatasi keraguan sampeyan, sampeyan kudu ngubungi Layanan Pelanggan. Aku nglewati sampeyan link langsung.

    Sampeyan uga bisa ngubungi dheweke liwat telpon saka nomer ing ngisor iki: 932200633 EXT006

    Aku nelpon awan nganti jam 17, aku telat. Sesuk aku bakal nyoba maneh

    Aku bakal terus ngandhani

    1.    Tim Bilua ngandika

      Hai carmen,

      Kita ngandhani manawa nomer layanan telpon kita aktif wiwit dina Senen nganti Jumuah wiwit jam 10 esuk nganti 12:30 sore lan saka 15:30 sore nganti 17 sore (sampeyan ora butuh tambahan) Nomer resmi yaiku: 932 20 06 33. Yen sampeyan butuh invoice, sampeyan bisa njaluk liwat bagean "kontak" ing situs web, menehi nomer ID sampeyan. Yen sampeyan duwe insiden transportasi utawa yen pesenan telat, wenehi nomer tuku lan operator bakal ngubungi sampeyan kanggo menehi solusi sing cepet lan memuaskan.

      Tim Bilua

  41.   Aranca ngandika

    Good evening,

    Dina Jumuah kepungkur aku ngobrol karo sampeyan babagan pesanan, amarga aku njaluk tanggal 17 Juli supaya dikirim ing 24/72 jam. Amarga dheweke ora ngeterake, aku nelpon, dheweke ngganti aku menyang urutan liyane sing ngilangi barang-barang sing nundha lan aku menehi nomer pesen liyane, dheweke ngandhani yen paling ora tanggal 25 Juli bakal ana ing alamatku wiwit aku aku arep plancongan sedhela. Dheweke ngirim email ing ngisor iki:

    Sampeyan bakal nampa email konfirmasi kanthi nomer pelacakan nalika dikirim.
    Kita bakal mbayar sampeyan prabédan amarga pangowahan menyang akun sampeyan ing 14 dina sabanjure.
    Referensi anyar:
    Tanggal pangiriman sing direncanakake
    25 / 07 / 2016
    Tanggal pangiriman sing diarepake
    22 / 07 / 2016

    Nganti dina iki, tanggal 27 Juli, aku durung nampa pesenan, uga email konfirmasi sing nomer telusuran nalika wis padhang, mula dak kira durung diterbitake, nalika dikandhani aku dikirim dina iku. Aku wis ngirim pesen beda ing web lan aku wis nelpon kaping 500 lan ora ana sing njupuk. Sampeyan ora bisa ngubungi sampeyan, layanan pelanggan sayang.
    Tulung, aku butuh SAIKI amarga aku arep budhal. Apa sampeyan bisa menehi solusi? Iki ora kanggo nelpon telpon sing ora ana sing njupuk, utawa liwat kaca web sing uga ora dijawab?
    Matur suwun sanget lan salam

  42.   carmen ngandika

    8 telpon. 10 menit ngenteni saben. Ora bisa dihubungi liwat telpon. Ing kaca padha, mokal. Kepiye langkah sabanjure ??
    Ngenteni wektu bali entek? Laporan?

  43.   carmen ngandika

    Aku terus nyoba ngatasi masalah, telpon, email, kontak liwat facebook…. solusi sampeyan:

    Halo,

    Kaping pisanan, kita nuwun sewu marang kedadeyan sing kedadeyan ing pesenan sampeyan.

    Kanggo ngolah kedadeyan kasebut, sampeyan kudu ngirim email menyang insidens@bilua.com nuduhake referensi pesenan sampeyan.

    Kita kudu:
    -Gambar produk
    -Gambar kemasan (yen ora ana produk ing kothak, penting banget kanggo ngirim foto kothak nalika sampeyan nampa pesenan)
    -Gambar barcode produk / produk sing magepokan.
    -Gambar dina kumpulan / tanggal kadaluwarsa

    Sawise gambar ditampa, kita bakal ngubungi sampeyan kanggo menehi resolusi babagan kedadeyan kasebut.

    Nyuwun ngapuro maneh lan muga-muga terus dipercaya.

    Gambar pengepakan ???? nanging yen dikemas bungkus plastik !!!!
    Gambar produk sing kena pengaruh ??? Nanging yen salah sawijining produk durung teka !!

    Yaiku wangsulane. Iki tegese, seminggu liyane sing bakal ilang, kesimpulan bakal ngandhani yen bali wis entek, aku mikir yen kanthi iki aku adol liwat Wallapop lan aku bakal ngrampungake luwih cepet.

    1.    Tim Bilua ngandika

      Hai carmen,

      Coba wenehake nomer pesenane supaya bisa verifikasi kedadeyan kasebut lan menehi solusi

      Gracias
      Greetings

      1.    carmen ngandika

        ID Invoice: PHA-87047

  44.   Yesus Alberto ngandika

    Perusahaan sing paling ngisin-ngisini sing nate ditemokake, aku pesen supaya MIS-ES-1607182053523 tanggal 18 Juli mbayar nganggo kertu € 140,22, kanggo dikirim antara 28 Juli lan 3 Agustus lan mbayar pengiriman sajrone 24 jam. Ing tanggal 9 Agustus, aku isih durung ngerti kapan bakal tekane, malah dak kirim liwat surat tanggal 4 Agustus manawa kiriman kasebut mung kari fasilitase. Ora bisa dihubungi liwat telpon, email dijawab sajrone 48 jam tanpa menehi informasi. Aku ora kuwat tuku apa-apa saka wong-wong mau. Ati-ati banget karo situs web grup Bilua lan utamane karo Miscota.

  45.   Gambar placeholder Daniel Pazos Alvarez ngandika

    Appalling. Aku ora mbayangake manawa ana situs web penjualan produk kanthi keseriusan kaya ngono, ora bakal entuk tenggat wektu, sanajan mangsuli sampeyan liwat email yen ana stok produk sing aku tuku ing kasus iki. Dheweke kudu teka tanggal 11 Agustus lan dina iki ora ana apa-apa. Dheweke ora mangsuli email keluhan lan ora ngasilake dhuwit sampeyan. Ora ana saranake lan amarga ora memenuhi tenggat wektu pangiriman legal, mula kudu njaluk tuntutan hukum sing njaluk paling ora ditutup ing situs web iki ing Spanyol. Ing negara liyane uga ala banget, cukup menyang google negara sing pengin dikonsultasi lan kabeh duwe masalah sing padha.
    # BEI-ES-1608091554237 Iki prentah sing pengin dakbatalake amarga ora ngeterake bocah cilik.

  46.   CHARLOTTE ngandika

    ***** KAMU arep nglaporake sampeyan, aku mbatalake pesenan lan proses terus, aku dikira yen kedadeyan luwih akeh, kita setuju karo jaringan kanggo nggawe komplain gabung +++++++ + + ORA KANG Tuku APA ING TOKO ONLINE INI, Sanajan Kowe duwe pilihan kanggo mbatalake WAKTU ORA KANGGO LAKON LAMUN ING KANGGO KANGGO MEMBALIKI SAKA KANGGO MEMBAYAR, KANGGO APA KANGGO NGIRIMAKE PRODUK, ORA KANGGO NGANGGO pesen-pesen sing dikirimi, utawa ing kene ora lumayan kaca sampeyan *** NOOOO KOMPISISSSSSSSS *****

  47.   BERSIH ngandika

    GOLEK ING PAGE FACEBOOK LAN GANTI REKLAMASI, Bakal BLOCK KANGGO NATE APIK APIK APA BOYCOTT KAMU
    *** ORA TUKA ORA KANG CARETHY *** Nuduhake bareng kanca-kancane, dheweke wis kuciwa kanca amarga padha menehi pesen ing kene ndhelikake perusahaan iki, MOHON ORA TUKANG, NANGISake METEOS LINK banjur deleng wong sing rumangsa apus-apus http://www.actualidadecommerce.com/bilua-grupo-especializado-en-venta-online-de-productos-de-familia-preve-facturar-10-millones-de-euros-en-2014/#comment-327

    ***** Dheweke padha BILUA, padha uga CARETHY *** METEOS ING FORUM, padha nguntungake pesisir kita, ojo ngirim PRODUK

    1.    Angel ngandika

      Halo Clara, apa sampeyan bisa menehi informasi luwih lengkap babagan keluhan kasebut? Aku pengin melu.

  48.   Rachel ngandika

    Dheweke scammer. Aku pesen karo pengiriman ekspres 24 jam / 7.99 € tuku panganan sing beda lan panganan ginjel teles kanggo asu sing lagi lara lan limang dina mengko pesenane ana ing gudang, aku ngandhani yen aku ora pengin maneh amarga dheweke durung ketemu deadline kanggo pangiriman lan dheweke ora mangsuli. Aku ngirim pitung email lan pirang-pirang formulir ing kaca kasebut supaya bisa ngasilake lan mbayar dhuwit sing ditrapake menyang akun kasebut lan aku mung nampa email saka "pesenan sampeyan lagi diproses" nganti rolas dina mengko dheweke nelpon aku liwat mail kanggo ngirim pesenan kasebut, aku nerangake apa sing kedadeyan karo aku lan kenapa aku ora pengin, lan apa sing dadi kagetku nalika wong kasebut ngandhani yen dheweke minangka klien nomer telu sing ujar sing padha babagan perusahaan kasebut ing minggu iki. Sing paling ala yaiku dina iki aku nampa email saka Bilua sing ujar manawa pesenanku ora bisa dikirim amarga aku "absen" lan aku ngubungi kantor pos kanggo njupuk (dheweke malah ora menehi nomer telpon kontak) . Aku wis nulis maneh kanggo wong-wong mau manawa dheweke iku apus-apus lan dheweke menehi dhuwit maneh, nanging saka apa sing dakwaca ing sewu situs internet, aku ora duwe pengarep-arep maneh. Anjingku wis tilar donya lan maling iki nyolong 50 € saka aku.

  49.   Andrew Ortega ngandika

    Aku tuku telung produk cukur rambut guillete, sawise 15 dina, dheweke ngandhani yen dheweke ora bisa ngirim sawetara wong-wong mau amarga ana sebab-sebab teknis lan dheweke ngirimi aku telung artikel salah sawijine sing dakkarepake, nalika khusus njaluk mung siji unit sing regane € 4,24 saben produk, Kaya sing wis dakkandhakake, dheweke ngirimi aku tanpa ngirim persetujuanku ing telung artikel iki sing total regane mung luwih saka € 12 lan dheweke ngisi 23,36 amarga jumlah sing diwenehake maneh ora cocog. prabédan ing antarane sing dibayar kanthi transfer lan sing wis dak tampa maneh, kaya sing wis dakkandhani ing artikel sing regane € 12,72, aku entuk 23,36, sing nggawe aku rumangsa diapusi.
    Aku ora menehi saran supaya menehi kesepakatan karo omah iki, isih akeh sing dikarepake nalika ana kejujuran lan formalitas.

  50.   Andrew Ortega ngandika

    Aku ngerti manawa dheweke mblokir komentar nalika ora kepengin diterbitake
    Aja urusan karo scammer iki

  51.   Andrew Ortega ngandika

    Wirang yen ora maca komentar kasebut sadurunge menehi hasil karo perusahaan pencuri iki, amarga yen ngerti tumindak, kita ora bakal tuku apa-apa. Monggo sing duwe akun ing facebook utawa tweet nerbitake perusahaan sing kaya apa iki sing pancen khusus kanggo tanpa telusuran.

  52.   Kamulyan Sierra ngandika

    Sesuk 09/09/2016 aku kudu nampa pesenan. Wingi dheweke ngirim email marang aku sing pesen supaya pesen wis ditinggal gudang lan link iki: «Pelacakan pesanan ing Kode PUNTOPACK: BIU-162381». Aku njaluk dheweke ngirim nomer masalah supaya bisa ngetutake, amarga kode sing dikirimake iki ora valid. Aku wis ngubungi perusahaan Puntopack kanggo ngandhani yen BIUKY pancen wis ngirim paketku, sing wis ditanggapi kanthi apik, nanging informasi pribadi lan aku ora bisa nggawe publik. Paketku ora sesuk teka ing dina kira-kira. Aku ora bakal mbaleni kabeh sing wis ditulis ing jaringan sosial. Aku mung pengin ngelingake sampeyan, sanadyan mengko utawa mengko paket kasebut ditampa, utawa ora, nanging ora tundhuk karo peraturan legal. Aku pengin ngrekam salah sawijine:

    BAB II
    Pelanggaran lan sanksi
    Artikel 49. Infraksi kanggo nimbali konsumen lan pangguna.

    h) Alangan utawa nolak nyuplai data utawa nggampangake informasi, fungsi ngawasi utawa inspeksi.

    b) Gagal tundhuk karo kewajiban sing angger kontrak rampung mbebayani ing babagan informasi lan dokumentasi sing kudu diwenehake marang konsumen lan pangguna, tenggat wektu eksekusi lan pengembalian jumlah sing dibayar, pengiriman, kanthi pratelan koleksi, saka pangiriman sing ora dijaluk dening konsumen lan pangguna lan panggunaan teknik komunikasi sing mbutuhake idin nyata utawa kurang oposisi saka konsumen lan pangguna, yen kahanan sing cocog ora ana.

    Siji-sijine sing dakkarepake yaiku nomer file kanggo nglacak pesenanku. Lan samubarang langkah demi langkah.

    Kabeh saluran komunikasi sing terus-terusan diwenehake kanggo konsumen "clog". Mula ana pelanggaran ing masalah pertahanan konsumen, mula bisa dilaporake lan bisa dihukum. Ing situs web perusahaan BILUA, bagean "layanan pelanggan" diaktifake, email sing sampeyan lebokake ing "kahanan umum" ora digunakake maneh lan mesthine nomer telpon sing sampeyan tampa ing bagean sing padha ora bakal bisa diwenehi perhatian langsung, kanthi ngirim kita, menyang saluran komunikasi kasebut sing dinonaktifake utawa ora operasional. Asil pungkasan yaiku ora ana komunikasi langsung lan nyenengake ing antarane konsumen lan perusahaan, mula ana pelanggaran hukum liyane.

    Aku isih ora bisa sambat amarga ora nampa pesenan, nanging pelanggaran babagan alangan utawa kegagalan menehi informasi sing dijaluk konsumen ora kalah penting.

    Gracias

  53.   Mar Moreira Gutierre ngandika

    Carethy = SCAM

    Aku wis pirang-pirang taun blanja ing macem-macem parapharmacies internet lan durung ana sing kedadeyan kaya ngono. Tanggal 24 Juli, aku pesen supaya 50,23 €. Ing tanggal 4 Agustus, aku arep plancongan lan pengin nggawa produk sing dituku. Tanggal kasebut teka lan pesenan durung teka. Sing paling ala yaiku nalika aku bali tanggal 8 September, ora ana tandhane. Aku wis ngubungi dheweke liwat email (ora ana cara liya kanggo nindakake) lan dheweke nanggapi: "Nyuwun pangapunten, amarga ana insiden barang dagangan sing kasedhiya, kita ora bakal bisa entuk produk ing ngisor iki utawa ing ngisor iki : Kita wis langsung ngeculake sisa pesanan sampeyan lan kita bakal mbayar maneh jumlah sing cocog karo produk kasebut ". Kesimpulan: Dheweke langsung ngisi sampeyan, supaya ora nate teka lan ora menehi panjelasan. Yen sampeyan takon sawise sawetara wektu, dheweke ngandhani yen dheweke ora ngirimi setengah saka apa sing wis dak pesen (sing pancen regane dituku). Yen sampeyan ora ngubungi wong-wong sing njaluk perintah kasebut, dhuwit kasebut bakal tetep ora diwenehi penjelasan. Ora bisa ditampa.

  54.   Jorge ngandika

    Dheweke ora bisa dipercaya, ora bisa komunikasi karo wong liwat telpon, liwat email sing padha. Wektu kiriman saya suwe saya suwe…. Dheweke ora pantes dipercaya, masalah kanggo komunikasi, lan tanggal pangiriman sing ora cocog karo kasunyatan, koktail sing bakal ngelu. Aja tuku lan sampeyan bakal luwih seneng, ujarku saka pengalaman.

  55.   Salva ngandika

    Moderator iki minangka putra ...

  56.   Salva ngandika

    Komentar sampeyan ngenteni moderat.

  57.   Salva ngandika

    Aku dadi wong sing cilaka maneh, sawise maca 90 komentar ora ana gunane kanggo dakwartakake amarga luwih akeh, wektu pangiriman tanpa wates, komunikasi nol, nomer telpon sing ora bisa digunakake ... dakkira ora ana gunane nendhang ing situs web iki, sanajan wis mbantu aku nemokake sampeyan, nanging saiki wayahe tumindak, yen kita nyawiji kita bisa mungkasi scammers iki.

    Aku wis nggawe email sauntara, (ORA LAKU AKU NYLARakake INI) Aku njaluk tulung ngirim telpon kanggo nggawe grup WhatsApp lan ngatur awake dhewe kanggo nyiapake klaim. Kaya sing dakkira yen sawetara wong Bilua bakal nyusup menyang kita, aku bakal njaluk bukti yen sampeyan yakin yen sampeyan pancen dilarani, sanajan ana sing nyusup ing kita lan pengin nuntut awake dhewe bakal luwih becik.
    Aku wis mbukak perselisihan ing Paypall, lan aku wis nerangake kasus kasebut, nanging dheweke ngandhani yen supaya tumindak kudu duwe klaim luwih akeh, nanging aku mikir cara kasebut dudu Paypall nanging kanggo miwiti karo OMIC, kita bakal ndeleng kepiye carane bisa nindakake, aku uga ngajak sampeyan supaya ninggalake pengalaman sampeyan karo wong akeh iki ing Ciao. (Goleki Miscota, Bilua, Carethy)

  58.   nicolas ngandika

    Aku durung nampa pesenan sawise dakbayar. Kanggo tindak lanjut, dijaluk aku nunjuk nomer pesenan lan e-mailku. Dheweke ngandhani yen dheweke ora cocog, lan dheweke ora bakal ngidini aku ndeleng status kasebut. Uga ora ana nomer telpon kontak utawa cara liya kanggo ngerti statuse, njaluk pengembalian dana yen ditrapake, utawa solusi sing normal kanggo kahanan kasebut.
    Aku weruh aku menehi saran babagan konsumsi, lan uga kanggo tuntutan yudisial

  59.   Maribel ngandika

    Halo, aku wis pesen sing teka tepat waktu,
    Masalahe yaiku nalika aku teka kanthi rak sing rusak, aku wis nyoba pirang-pirang dina suwene kontak lan dheweke mung bakal ngirim email kanggo takon foto sing wis dak kirim lan wiwit iku, meneng wae, dheweke ora mangsuli email utawa nomer telpon sing dituduhake ing kaca iki (932 200 633), aku wis ngentekake € 93 ing meja lan aku ing kothak amarga wis rusak. Aku seneng duwe balesan sajrone minggu lan ora kudu njupuk tindakan legal. Matur suwun dhisik.

  60.   Maya ngandika

    Sugeng enjing, kula bade nyritakake babagan pengalamanku amarga luwih saka ngladeni klien, aku bisa mbantu perusahaan iki supaya bisa dandan.
    Aku pesen ing Kidits, aku ora prelu ndhaptar, aku ora nampa email konfirmasi, utawa sandhi ……. Aku ati-ati kanggo nyimpen tangkapan layar ing PDF, ing endi aku duwe nomer pesenan. Banjur aku ndeleng kanggo informasi lan waca komentar saka klien lan aku wiwit kuwatir, amarga aku ora bisa ngubungi dheweke.
    Pesenan teka ing telung dina, bener. Aku bisa ambegan gampang.
    kanggo nambah; situs web, layanan pelanggan, keamanan ing tuku, pesenan kasebut ora nggawa invoice utawa cathetan kanthi isi rinci lan / utawa sheet supaya bisa ngasilake kanthi cara sing gampang. jaman kepungkur sing ala lan yen pelanggan tuku online kanthi tepat kanggo rspidity, penak lan ora nggawe masalah kanggo kita.

    Muga-muga pendapatku bisa digunakake kanggo sampeyan.

  61.   Rosa ngandika

    Dheweke minangka wong nakal ... perusahaan sing kebak kompeten sing ora ngerti kepiye dilaporake babagan penipuan lan penipuan. Ora bisa dihubungi liwat telpon. Dheweke lunga saka njawab mail. Sawise ngirim udakara telung email saben dinane, dheweke mangsuli lan ngandhani yen pesenanku bakal teka kaya dina sing direncanakake. MENTIRA. Esuk iki, dheweke ganti status pesen supaya dikirim lan dilebokake. Nomer pelacakan palsu sing ora ana. Ing perusahaan transportasi, dheweke ngandhani yen dheweke ora duwe apa-apa. Aku nyoba ngubungi dheweke sedina muput lan ora ana apa-apa lan apike ngandhani yen aku duwe pesen dina iki amarga uga dudu rasek.

  62.   Belen ngandika

    Aku dadi korban penipu liyane !!!
    Aku pesen ketel saka Wellindal lan produke wis tekan, nanging ing kahanan nuwun sewu.
    Bungkus njaba apik, nanging ing njero isin: kothak produk rusak lan kerut, nozel ketel ditekuk, ora ana cathetan pangiriman utawa kuitansi utawa instruksi, isin tenan ...
    Aku wis nyoba mbalekake meh sewulan lan ora ana cara. Sampeyan ora bisa ngubungi kanthi telpon kanthi cara apa wae.
    Telpon 933967172 duwe mesin panjawab yen sampeyan ora ngerti ekstensi, dheweke bakal tetep digunakake.
    Sawise pirang-pirang pesen liwat forum web, dheweke nulis supaya dakkandhani yen "sing saka Kantor Pos" bakal teka ing omahku, mula tanpa informasi luwih lengkap.
    Aku wis nelpon kantor pos lan dheweke ora duwe rekor, yaiku SCAM !!!
    Aja tuku ing kaca iki lan menehi saran ing endi sing ora bisa ditindakake.
    Tindak ukum kudu ditindakake marang wong-wong kasebut supaya ora ngapusi wong liya.

  63.   gedhe ngandika

    Kita bisa nggawe grup facebook sing bisa ngobrol

    1.    Angel ngandika

      Ide sing apik, aku ndhukung.

  64.   Pedro Liano ngandika

    Dheweke pancen "rute tetep", kabeh sing diwaca sadurunge kurang. Dheweke ngapusi sampeyan kanthi temenan, dheweke ngapusi sampeyan kanthi pesenan, kanthi diskon diskon utawa voucer, sawise telung wulan mbayar pesenan minangka penting supaya bisa dikirim sajrone 24 jam lan sawise ngirim 30 utawa luwih email, dheweke bakal mangsuli sampeyan salah siji produk, mesthi ana alesan sing padha, dakkira manawa bisnis sampeyan duwe dhuwit nganti ora duwe pilihan, nanging bali menyang sampeyan yen ana keluhan utawa padha utawa yen ora tetep, dheweke duwe disiyapake kanthi cara supaya pariwara menehi rega sing apik banget kanggo janjeni kabeh jinis tunjangan supaya wong bisa cokotan lan malah narik kawigaten para pembeli liyane kanthi menehi diskon luwih akeh kanggo kalorone kaya apus-apus piramida ing ngendi ana pelanggan ngapusi sabanjure; nanging ora mandheg ana ing kono, luwih dhisik sampeyan bakal luwih cepet sawise sampeyan ngasilake dhuwit kanthi ngirim email sing menehi sampeyan kabeh jinis solusi, muga-muga dheweke pengin nulis alibi sadurunge bisa nyoba SCAM. Dheweke MAFIA asli, apus-apus ORGANIS, aku wedi yen ing wektu tartamtu nalika duwe akeh koleksi kanggo nunggu pesenan, dheweke bakal menehi wong sing wedi lan ilang kanthi dhuwit.

  65.   Carolina Pacheco Meza ngandika

    Apa sampeyan ngerti kenapa aku ora mbayar pesenan ing bank nanging pesenanku wis dikonfirmasi, apa bisa dikirim menyang aku banjur aku kudu mbayar?

  66.   Javier ngandika

    Mupangate papan ndhelik, kaya saiki uga ditindakake. Aku tuku liwat Fruugo kaca kaya amazon, sing dadi pengecer. Artikel kasebut ora dakwujudake lan aku wiwit takon nganti aku nemokake komentar kasebut, durung tekan aku lan aku sambat marang fruugo, nanging mlebu bilua aku wis ndeleng manawa artikel kasebut tanpa stok, yaiku, meh ora bakal nampa iku. Untunge yen aku ora ngerti banget karo sing adol, aku mbayar nganggo PayPal lan yen ora, ora ana apa-apa! ... Dadi nalika dheweke ngandhani supaya ora mbuwang artikel kasebut, aku mbukak kasus kasebut liwat Paypal lan dilebokake ing dhaptar ireng. Mangkene, aku tuku barang sing padha ing Amazon sing mesthi ora padha karo aku. Salam lan semoga sukses.

  67.   Eduardo ngandika

    Halo, para raja wis mburu aku, muga-muga aku mlebu ing kene luwih dhisik, kanggo ngirit dhuwit sithik, aku wis kekurangan hadiah raja, yen sampeyan bisa, aja tuku ing situs web iki, omong kosong sejatine, aku mung mbukak kedadean ing Paypal, amarga situs web kasebut ora nanggapi, utawa padha menehi wangsulan sing ora masuk akal kaya "Kita ngenteni wangsulan" Apa wangsulan yen sing takon yaiku aku?

    Cekakipun, palsu Web, penipuan lan scam

    1.    Angel Vilches ngandika

      Mangga gabung karo grup Facebook iki, kanggo ndeleng manawa kita bisa nindakake apa-apa: Klompok Bilua / Wellindal / Miscota sing kena pengaruh

      Gracias!

  68.   Victor martinez ngandika

    OMG !!! Napa aku sadurunge ora ndeleng kaca iki !!! ?? Aku tuku dina Minggu kepungkur lan saka apa sing dakdeleng, mula aku ora bisa nampa… ..Aku wis gumun yen lagi ana ing kahanan "pangolahan" wiwit dina Minggu nalika pengiriman wis dijadwalake wingi dina Rebo ... .. bisa uga dadi siji maneh apus….: ((((

    1.    Angel Vilches ngandika

      Mangga gabung karo grup Facebook iki, kanggo ndeleng manawa kita bisa nindakake apa-apa: Klompok Bilua / Wellindal / Miscota sing kena pengaruh

      Gracias!

  69.   bdelbarrioBelen ngandika

    Siji-sijine jeneng sing diarani wong kasebut yaiku maling.
    Sawise meh patang wulan, aku isih ora nampa jumlah bathi barang sing dikirim menyang aku kanthi kondhisi lan mesthine aku bali.
    Minangka asil ngajokake keluhan liwat asosiasi konsumen, dheweke ngirim email marang aku yen bakal mbayar 14 dina sabanjure.
    Iki sewulan kepungkur lan aku ora nampa apa-apa.
    Aja diapusi lan iklanna ing papan sing bisa, perusahaan iki DECEIVES lan SCAM.
    Saka wektu ke wektu, dheweke nyusup ing forum kaya iki kanthi pesen blanja lan perawatan sing apik banget. IKI KANGGO NGAPUS, dheweke sing ngiklanake supaya terus ngapusi wong sing setya.
    Kanggo aku, aku arep ngrampungake, sanajan aku luwih akeh ngentekake dhuwit tinimbang artikel sing dimaksud, iki pancen wis dadi prinsip.

  70.   Angel ngandika

    Dheweke minangka akeh wong ala. Aku mikir sing nyoba, nggawe sampeyan ngelu nyerah lan njaga dhuwit sampeyan.

    Aku tuku komputer kanggo dikirim menyang kula ing 24/48 jam. Sawise seminggu aku ora duwe kabar bab dheweke. Miturut dheweke, dheweke duwe tim layanan pelanggan sing ana 50 wong, nanging dheweke ora duwe telpon lan ngobrol karo email yaiku odyssey.

    Dheweke mangsuli yen dheweke duwe masalah stok lan mulane bakal luwih suwe ngirim komputer menyang kula. Nanging, ing web produk kasebut terus katon kasedhiya.

    Aku njaluk batal pesenan. Dina mengko, dheweke crita yen aku wis rampung lan aku bakal nampa dhuwit sajrone 3 dina. Bohong liyane: Aku wis ngenteni 7 lan ora ana apa-apa

    Email mbutuhake wektu suwe kanggo nanggapi lan mesthi otomatis, ora duwe telpon, aku wis nyelehake kasusku ing kaca FB lan dheweke wis mblokir aku. Dheweke ora bisa diwakili.

    Aku bakal ngukum dheweke dina iki, nanging kita uga kudu ngatur babagan bebarengan. Saka sing dakdeleng ing kene, ana akeh wong sing kahanane padha. Yen sampeyan kepengin nulis kula: angelvilchescerrato@gmail.com

  71.   Angel Vilches ngandika

    Aku bubar nggawe klompok FB kanggo ngerti apa kita kabeh bisa nindakake apa-apa: «Klompok Bilua / Wellindal / Miscota sing kena pengaruh»

    Golek dheweke tulung lan nyawiji. Matur suwun!

  72.   Nuria ngandika

    Dina iki aku wis ngirim komplain karo paypal. Mengkono persis padha. TANPA WEB sing dipercaya.

  73.   Alberto ngandika

    Aja tuku, 30 dina ngenteni kiriman lan ora menehi sinyal, ora mangsuli lan ora nanggapi email, aku bakal ngubungi bank kanggo ngaktifake proteksi visa lan mbalekake dhuwit ... ORA TUKUH INI !!!!

  74.   Marta ngandika

    Halo, aku wis nyoba kontak karo sampeyan sedina muput, kanthi misterius saka apa sing dakdeleng ing kaca iki sampeyan wis entuk telpon esuk iki nanging sampeyan ora mangsuli. Aku wis nelpon sampeyan amarga sampeyan wis ngisi daya TWICE kanggo urutan sing padha (MIS-ES-170129130752a) lan sampeyan wis ngandhani yen sampeyan bakal langsung mbalekake lan aku bakal nampa email kaya sing wis kelakon. Aku wis ngenteni apa-apa. Aku nyoba kanggo kontak maneh lan TANPA. Sampeyan minangka penipu, aku arep nglaporake lan yen prelu alamat sosial ing Llinars supaya bisa ngobrol karo sampeyan. Sampeyan bakal ngasilake dhuwit menyang ME sanajan aku kudu ngoyak kowe pirang-pirang dina lan dina, lan sanajan aku kudu ngenteni pirang-pirang taun. DUWE IKU MILIK. IMPRESENTABLES

    1.    Ditipu dening Bilua ngandika

      Halo, Marta,

      Kasus sing padha karo sampeyan wis kedadeyan ing aku lan aku meh suwene sewulan nampa dhuwit utawa produk kasebut. Kaya sing wis dakdeleng mengko ing sawetara komentar, aku ora bisa ngubungi dheweke kanthi cara apa wae.
      Aku saka Barcelona, ​​ide arep lunga menyang alamat fisik minggu iki. Nalika aku ndeleng komentar sampeyan, aku ngerti manawa sampeyan bisa uga wis menyang manajemen, aku pengin sampeyan menehi katrangan manawa ana wong kanthi fisik utawa kayane pancen perusahaan »hantu».

      Matur suwun sadurunge sadurunge wis mbantu.

      Thanks!

  75.   Anne DUBOST ngandika

    Aku arep pesen, nanging kaca kasebut katon aneh kanggo aku, mula aku milih mbayar kanthi transfer. Banjur aku golek pendapat ing Internet lan ndeleng apa sing dakdeleng, mesthine aku durung mbayar.
    Aku wis ngirim loro pitakonan babagan produk lan dheweke durung mangsuli, Kayane kaca hantu.
    Ora tuku

  76.   Miscota sing Ora Bisa Dituduhake ngandika

    Pancen setuju karo kabeh sing dakkandhani, ora bisa ditampilake.

  77.   malaikat ijo ngandika

    PERUSAHAAN IMPRESENTABEL tanggal 10-2-17 Aku wis ngirim komplain ing OCU uga aku lunga menyang bankku supaya VISA bisa mbatalake pambayaran kertu sing dakgawe ... tenggat waktu TIDAK ditetepake, ora ana tanggepan CARETHY / BILUA perusahaan sing jebule ana hubungane, ora liwat telpon-email-facebook lsp ... kanggo kabeh PENGGUNA sing ndeleng iki supaya ora tuku liwat kaca iki

    1.    Isa ngandika

      Dina Kemis, 2 Februari, aku njaluk bal-balan meja ing situs web Kidits, aku mbayar kanggo nampa sajrone 24 jam lan ora ana apa-apa, puluhan telpon sing durung dijawab, pesen menyang Facebook sing diwangsuli aku supaya bisa ngubungi situs web , akeh email lan mung mangsuli siji! Nanging ing jero sing ala, dina iki aku nampa sawise 8 dina. Aku wis cukup beruntung sawise maca kabeh. Muga-muga sampeyan begja lan ngatasi! Temenan aku ora bakal tuku apa-apa maneh saka wong-wong iki, dheweke ora bisa ditampilake !!

  78.   Francisca Maldonado Molina ngandika

    Aku luwih kena pengaruh Bilua (Wellindal). Amarga aku tuku meja kebon ing tanggal 14 April, pungkasane SEUR ngirim email marang aku yen mbalekake bungkus amarga wis rusak. Wiwit tanggal 21 April, aku ngenteni pengembalian dana lan ora bakal teka. Yen ana asosiasi kanggo nglaporake scammer iki, aku pengin melu.

  79.   Sylvia Lobera Pascual ngandika

    Aku uga wis nampa produk sing rusak, nanging ora ana cara kanggo ngobrol karo sapa wae kanggo mbalekake. Dheweke ora mangsuli telpon lan ora mangsuli email. Sampeyan kudu lapor

  80.   Irung ngandika

    Layanan ala banget. Aku ora bakal mbaleni maneh.
    Aku tuku sawetara barang lan mbayar nganggo Paypal. Mung siji lan ndhuwur teka mengko saka samesthine.
    Dheweke ora ngasilake aku bali lan ora ketompo carane ngirim email, dheweke nanggapi kanthi otomatis, tanpa menehi solusi. Uga, ora ana sing mangsuli telpon.
    Layanan sing ala.

  81.   Irung ngandika

    Layanan ala banget. Aku ora bakal mbaleni maneh.
    Aku tuku sawetara barang lan mbayar nganggo Paypal. Mung siji lan ndhuwur teka mengko saka samesthine.
    Dheweke ora ngasilake aku bali lan ora ketompo carane ngirim email, dheweke nanggapi kanthi otomatis, tanpa menehi solusi. Uga, ora ana sing mangsuli telpon.
    Layanan sing ala. Aku ora bakal tuku barang liya ing kaca sampeyan

  82.   Ditipu dening Kidit ngandika

    Aku mung pengin mbalekake dhuwit utawa ngirim hadiah ... ..
    Kaya sing liyane, dheweke ora bakal mangsuli kanthi cara pengiriman tetep lan aku ora ngerti yen dheweke ora duwe niat mbalekake dhuwit….
    Kanggo kita sing tuku online, iki isih dadi kaca sing mblusukake lan aku bakal menehi katrangan marang wong-wong sing golek informasi sadurunge tuku kanthi ngirit 8 euro bisa uga ilang 60….

  83.   Imma ngandika

    Siji liyane sing kena pengaruh.
    Aku pesen kanthi carethy, ing endi njamin pengiriman produk ing 24-48 jam. Sawise ngentekake luwih saka 72 jam, aku nyoba ngubungi dheweke lan ora mungkin. Ora bisa dihubungi. Dheweke ora nawakake nomer telpon ing web, utawa email. Dheweke mung ninggalake pilihan liwat 'Hubungi', nanging ora nanggapi. Ora preduli yen dina-dina banjur padha nanggapi.
    Kasus saya tambah dadi paypal, aku bakal ngirim komplain ing Konsumsi uga lan ing endi prelu.
    Aku bakal nulis lan ngandhani kabeh ing jaringan sosial lan ing YouTube amarga aku ngarep-arep lan ora ana wong liya sing diapusi. Amarah banget carane tumindak lan cara ngrampungake pelanggan.

  84.   elena ngandika

    scammers.
    Aku pesen BEI-ES-170627011109b ing kaca kidits ing toko bilua lan amarga ora entuk wangsulan sing jelas babagan tanggal pangiriman produk, aku mutusake kanggo mbatalake pesenanku, dheweke banjur ngandhani yen aku bakal nampa bali ing 14 dina lan mesthine durung nampa apa-apa. Aku bakal nggawe komplain lan uga ing jaringan sosial. pengalaman sing ala karo iki ...

  85.   paul jose ngandika

    Wong-wong iki minangka penipu profesional. aja tuku apa-apa ing situs web iki. Aku pesen sadurunge 12 dina kepungkur lan aku durung nampa. Dina Senin tanpa gagal aku bakal nglaporake wong akeh iki menyang kantor konsumen.

  86.   Birgit Dietgrich ngandika

    Dina Kemis 20 Juli 2017 aku pesen ing Miscota a Voltrega Cage mod. Pangukuran 430GG Cage: 79 x 67,5 x 167 cm kanthi € 96,50. Aku nampa kandhang sing padha, nanging luwih cilik, khusus 10 cm, ing saben sisih. Aku ora bisa ngubungi Miscota liwat telpon utawa ngetutake instruksi cara pratelan liwat Mail, dheweke mung nolak suratku, amarga miturut nomer kasebut, referensi nomerku bener! Aku nelpon BILUA dina Senen 31/07 lan dheweke janji bakal ndandani. Nganti dina iki dudu email sing sengsara, nelpon kanggo nerangake apa sing kedadeyan. Apa isin, perusahaan manawa diidini kaya ngono. Kanthi kabeh cara, aku bakal nglaporake konsumsi.

  87.   Lourdes Romero Colomer ngandika

    Aja mikir bab tuku ing kene utawa ing Wellindal. Aku tuku kursi tanggal 2 Juli lan ora mung tekan ing aku, nanging uga ora mangsuli email utawa telpon. Aku bakal lapor OCU lan Payal. Lan kanthi sawetara kontak penting sing dakkirim, kita bakal bisa nutup web kanggo mburu scammers.

  88.   Vicente Chico Perez ngandika

    Liyane scam liyane, ing kasus 80 euro,

    Wiwit Mei ditampa, sawise telung wulan dheweke ngandhani yen ora, aku milih sing liya, aku milih bali dhuwit lan aku isih ngenteni, dheweke ora wangsulan email maneh lan dheweke ora duwe telpon.
    Ing babaganku, perusahaan klompok sing dakdaya gunakake yaiku KIDITS. liwat Internet.

    SCAMMERS …….
    Nyebar ing kabeh jaringan sosial, supaya ora ana sing tiba maneh

  89.   Jose Ramon Figueiredo Villar ngandika

    Para pria Bilua, aku wis milih rong pesenan karo ref-Mis-Es-170822145807c lan Mis-Es-170830101848a, tanggal pengiriman 13 lan 19 tanggal 09, 2017 lan aku durung nampa, aku ngenteni wangsulan saka pesenanku.

    1.    Jose Ramon Figueiredo Villar ngandika

      Dear Laurence (Bilua): Aku Jose Ramon Figueiredo Villar, aku wis pesen, Mis- Es-170822145807c lan Mis- Es-170830101848a kanthi jumlah € 285,98 sing wis dibatalake amarga ora duwe stok kanggo mbayar dhuwit. pesenan kanthi cara sing padha karo sing wis dakbayari. Ngenteni pengembalian dana, salam; Nomer kontakku yaiku 664494402.

  90.   RUBEN ngandika

    Aku pengin ngerti endi pesenanku: # MIS-ES-1709151147053
    Ora bisa ngubungi Misciota, dheweke ora duwe nomer telpon utawa email. Aku ngirim pesen pribadi ing kaca facebook lan ora.
    Yen isih ora ngirim pesen utawa ora mbalekake dhuwit sing dakbayar, aku bakal miwiti nglaporake menyang layanan pelanggan.

  91.   RUBEN ngandika

    Aku pengin ngerti endi pesenanku: # MIS-ES-1709151147053
    Ora bisa ngubungi Miscota, dheweke ora duwe nomer telpon utawa email. Aku ngirim pesen pribadi ing kaca facebook lan ora.
    Yen isih ora ngirim pesen utawa ora mbalekake dhuwit sing dakbayar, aku bakal miwiti nglaporake menyang layanan pelanggan.

  92.   Jose Ramon Figueiredo Villar ngandika

    Dear: Laurence (Bilua) Aku Jose Ramon Figueiredo Villar, sampeyan ngandhani yen sampeyan wis mbatalake pesenanku: Mis-Es-170822145807c lan Mis- Es- 170830101848a amarga kekurangan stok, total pembayaran pesenan € 285,98 lan tindakake menyang Liwat cara pambayaran sing padha karo sing wis digunakake, nalika ngenteni pengembalian dana, sampeyan nampa salam lan nomer telpon. punika 664494402, Matur nuwun.

  93.   María ngandika

    Halo, aku dadi penipuan liyane saka klompok nakal kasebut. Aku wis pesen karo bocah cilik, sing kudune tekan dina Jumuah kepungkur, nanging ora ana apa-apa. Aku nyoba ndeleng status pesenanku lan ora metu kaya diproses, aku pengin melu keluhan kasebut. Apa sampeyan bisa menehi katrangan babagan kepiye carane nindakake?

  94.   Minka ngandika

    Halo, aku apus-apus liyane, luwih saka sing bakal dilaporake

  95.   Raul ngandika

    PESAN ORA DITERIMA !!! Wiwit tanggal 11 November BEI-CZ-1711121152227. Pak Albert Costa sing duwe «perusahaan» iki, aku pengin pesenan utawa dhuwitku yaaa !!!

  96.   M ngandika

    Apa ana sing nuduhake ing kana?

  97.   Marta ngandika

    Luwih padha…. Pancen ora bisa dipercaya! Aku uga pengin melu klaim / keluhan, penipu !!! Aku pengin dhuwit ... perusahaan ing kasus iki yaiku Kidits, ora duwe saham ... Aku njaluk dhuwit dibalekake menyang email sing katon kaya memedi amarga ora mangsuli ... duwe wong wis dibalekake dhuwit?

  98.   Isabella ngandika

    James, aja kesusu nempatake pariwara sampeyan ing kene

  99.   Pedro ngandika

    Aku uga wis apus-apus dening Wellindal. Persis apa sing sampeyan ucapake. Kayane apik tenan yen penipu iki tetep bisa digunakake. Aku wis ngaku liwat kertu visa kanggo ndeleng apa aku entuk 700 euro yen dheweke ngunekake. Aku ora ngerti apa sampeyan uga menyang Garda Sipil utawa menyang sapa.

  100.   DESA TERESA ngandika

    Aku pesen ing Mimub.com gumantung karo klompok Bilua, dheweke butuh wektu suwe kanggo ngirim lan aku mbatalake pesenan, iki tanggal 19/04/2018, aku isih ngenteni dhuwitku dikembalikan. Saiki dheweke wis nutup kaca web, apa ana sing menehi saran marang aku?

  101.   Javier Moran ngandika

    Aku tuku tanggal 1 Mei ing Wellindal, lan aku uga apus-apus, dheweke mbatalake pesenanku sawise 10 dina amarga ora duwe, lan wis gelut sewulan setengah lan dheweke ora ngasilake dhuwit. Katon luar biasa manawa ora ana panguwasa sing bisa nutup kaca-kaca sing apus-apus kasebut