Napa kita ora kudu nggunakake hosting gratis

hosting gratis

Nggawe situs web kanthi Hosting gratis Sampeyan bisa nggodha banget amarga sampeyan ora kudu nandur modal dhuwit lan persiyapan ora akeh masalah. Nanging kasunyatane, iki jinis hosting web ora trep banget diwiwiti kanthi kasunyatan manawa sampeyan ora bisa ngontrol pariwara sing ditampilake ing situs kasebut. Pramila ing kene aku nuduhake sampeyan alesan kenapa sampeyan ora nggunakake Hosting gratis.

1. Iklan

Kaya sing wis dakkandhakake, ing hosting web gratis pasang pariwara ing kabeh situs sing dadi host ing setelan iki. Iki kerugian gedhe kanggo bisnis sing pengin promosi produk lan nemokake manawa iklan sing ana gandhengane karo layanan utawa artikel liyane ditampilake ing situs kasebut.

2. Ora ana domain utama

Kanthi Hosting gratis sampeyan ora entuk jeneng domain utama kanthi kapisah, nanging sampeyan bakal entuk subdomain liwat jeneng domain kasebut dhewe. Iki uga kerugian banget kanggo wong-wong sing pengin nggawe merek lan gampang dikenali dening pangguna Internet.

3. Ora ana dhukungan pelanggan

Ora kaya hostings mbayar, kanthi hosting web gratis, ora ana dhukungan pelanggan yen dibutuhake pitulung teknis ing instalasi utawa masalah liyane sing gegandhengan karo operasi situs kasebut.

4. bandwidth lan kacepetan winates

Pungkasan, iki uga minangka salah sawijining kerugian saka Hosting gratis lan salah sawijining alesan kenapa sampeyan ora milih pilihan iki. Yaiku, jinis Hosting mbatesi kacepetan lan bandwidth, mula yen sampeyan pengin pangguna ngakses situs kanthi cepet, iki bakal dadi kasusahan. Nyatane, yen watesan kacepetan lan bandwidth luwih gedhe, sing ditindakake mung mblokir server lan situs kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.