Kesalahan sing nyebabake gambar merek sampeyan ing jaringan sosial

tips kanggo merek sampeyan ing media sosial

Artikel iki bisa uga salah siji sing paling penting lan penting ing babagan ngerti tumindak. Sampeyan bakal ngerti yen pungkasane, kesalahan gambar merek gegandhengan banget amarga ora pengin nggawe. Persepsi tumrap awake dhewe gegandhengan banget karo sikap sing ditindakake. Nalika iku kanthi semangat seneng lan ora tumindak salah, kita malah bisa nggawe efek sing beda. Ora apa-apa, iki manungsa, lan sampeyan bisa uga bisa ndeleng dhewe kaya ngono. Cukup cukup empati karo masarakat sing pengin ditrapake kanggo ngerti apa sing dikarepake nalika ndeleng sampeyan, utawa luwih saka sing dikarepake saka merek sampeyan.

Amarga alasan iki, aku bakal nuduhake dhaptar kanthi kesalahan sing paling asring lan gampang diatasi. Pungkasane, sampeyan bakal bisa ngerti manawa dadi awake dhewe, lan ngerti apa sing sampeyan goleki ing wong liya, sampeyan uga bakal ngerti carane ndandani. Lan mesthine, pakulinan nggawe kabiasaan, mula yen angel banget, aja padha sumelang. Elinga kesalahan utawa saran khas iki, ing jangka panjang bakal nyebabake sampeyan nindakake luwih apik.

kesalahan sing ora digawe ing media sosial

Aja golek feed ego sampeyan

Aku miwiti karo sing iki amarga iku umume. Lan kita kabeh kudu padha seneng, lan supaya ditresnani. Aja rek, ora ana sing kedadeyan, iku kabutuhan dhasar. Nanging masalah biasane teka, ing upaya kanggo seneng. Kita ora sadhar, lan sabenere ana ing pikiran, "Aku kudu seneng, aku kudu seneng, aku kudu seneng ..." minangka puteran, kita bisa ngatasi.

Iki minangka sawetara tips sing biasane kedadeyan:

  • Sampeyan nglirwakake gambar merek nalika nimbang (sanajan ora sadhar) gambar kasebut sampeyan. Ora, sampeyan ora kudu ngetrapake awake dhewe, nanging apa sing dikarepake klien sampeyan. Sampeyan bisa ngrasakake supaya bisa ngutarakake pikirane utawa prinsip, nanging apa sampeyan bisa ngasilake produk?
  • Sampeyan pengin tampil apik karo kabeh wong, lan kanthi cara, sampeyan wedi nyedhiyakake awak menyang arah siji. Sampeyan ora pengin nglarani sapa wae utawa nggawe dheweke rumangsa diremehake. Lan aku ngerti iku normal, nanging kadang, ora rugi yen ngomong yen nyoba dadi apik karo kabeh wong mesthi tumindak bodho ing pungkasan (sok dong mirsani aku nate nindakake).
  • Sampeyan uga ora kudu ngalem lan ngalem pamirsa. Kosok baline, diremehake sapa sing dianggep mungsuh utawa kompetisi sampeyan. Bisa ngganggu, lan elek banget.

Aja nyampur pribadi karo profesional

Nemtokake garis antarane pribadi lan profesional kadang-kadang katon ora kabur, nanging ana tema sing jelas. Siji tangan, Brand pribadi sampeyan kudu muter karo apa sing sampeyan lakoni, nanging ora dicampur karo urip sampeyan ing njaba lingkungan. Yaiku, ora ana publikasi ing "vidorra que te pegas" utawa "barbekyu pungkasan akhir minggu."

Yen sampeyan nganggep manawa ana akeh wong sing ngetutake sampeyan, lan apa sebabe, uga katon minangka keagungan utawa pengaruh. Elinga manawa ana wong sing seneng karo gambar merek sampeyan, lan yen ngowahi, ora bakal bisa ngowahi pangarepan. Wenehi kasunyatan sing sejatine adoh, lan sampeyan ora seneng dumadakan nemokake kiriman sing dudu apa sing sampeyan goleki.

Yen sampeyan salah siji sing ngirim barang pribadi, ora, aja rampung. Bakal dadi sing paling apik.

Aja nyalin sapa wae

Ora ana sing niru pihak katelu, sing dianggep minangka referensi, lan kurang nyalin lan nempel. Alasan sing paling jelas sing bisa sampeyan tingali yaiku ana wong sing bakal pierced sampeyan. Nanging ora, sanajan bisa uga duwe efek, aku ora bakal mrana.

Ayo mbayangno yen ing jangka panjang, sampeyan duwe pengikut, sing ora weruh trik sampeyan. Kabeh lancar, nanging… Kepiye yen sampeyan kudu mangsuli wong liya? o Apa sampeyan ngirim utawa nindakake kanthi cepet utawa luwih cepet? Sampeyan ora kudu golek tujuan liya, nanging bakal teka dina nalika wong wiwit verifikasi manawa merek kasebut (sampeyan miturut sampeyan), wis dudu sapa maneh. Pangguna gampang tresna, lan pamitan.

Mula pentinge awake dhewe. Apa kowe percaya karo awakmu dhewe Apa sampeyan ngerti manawa sing ditawakake regane? Banjur aja wedi. Nindakake cara sampeyan, wektu bakal nyampurnakake, lan tanpa pura-pura, sampeyan bakal entuk asil sing luwih apik.

tips kanggo nambah merek sampeyan ing media sosial

Terbitake konten yen cocog karo sampeyan

Ora! Lan kanthi temenan aku ujar. Deleng statistik, lan yen sampeyan ora duwe, coba kira-kira pirang-pirang jam wong bisa nyambung menyang situs web sampeyan. Nanging meh ora ana sing browsing Facebook utawa jaringan sosial liyane ing wektu-wektu tartamtu kaya jam 3 esuk.

Yen wis wayahe luwih becik sampeyan duwe barang sing bisa diterbitake kanthi apik, apik banget. Nanging jadwal sing bakal dikirim ing wektu sing luwih pantes. Kaya jam 11 esuk, umpamane.

Awasi kualitas, luwih saka jumlah

Aku wis ndeleng iki ing pirang-pirang perusahaan, sing wis makarya uga wis nate ndeleng. Rush kanggo entuk asil, stres, lan ngetung pinten wis rampung ... Ya ora bisa, biasane ora ana kualitas ing jerone. Aku menehi conto:

  • Apa sampeyan luwih seneng, kayata, maca blog sing nerbitake postingan 300 tembung saben dina? Kajaba iku, apa dheweke nerangake sethithik karo sampeyan, kanthi ora cukup, lan kanthi rumangsa manawa wis ditulis kanthi lengkap? Utawa sampeyan luwih seneng ngelawan? Blog sing bisa uga diterbitake sepisan seminggu, dening wong sing mungkin ora duwe wektu akeh, nanging sing nandur postingan 1.500 tembung kanthi rinci, jelas ... ayo, kualitas apik. Apa sing sampeyan pilih?

Sampeyan kudu nyoba dhewe. Yen sampeyan duwe wektu, uga, lan yen ora, kanggo ngrampungake konten sampeyan. Napoleon ujar ... "Klamben alon alon, aku kesusu."

Ngerti pandherekipun lan target sampeyan

Apa wong sing pengin dadi target? Netepake pamirsa kanthi nemtokake target. Yen sampeyan ora ngerti, sampeyan bakal kesandhung. Ora nemtokake dhewe ora bakal nggawe sampeyan tampil ing bab tartamtu.

Secara pribadi, aku pancen angel nate ngerti, mula mulane aku negesake. Nganti aku ora nemoni blog sing dakkarepake nalika aku ngerti. Bocah lanang sing nganggo meh ora nate nerbitake apa-apa (selaras karo poin sadurunge sing dakkandhakake). Nanging, kabeh postingan dheweke apik tenan. Kabeh rinci banget, ekstensif, nggunakake sawetara gambar nanging njlimet, lan ringkes ... seneng maca kontene kanthi cetha. Segmen sampeyan? Profil wong sing wis ditemtokake banget. Nanging, aku ngerti manawa dudu aku siji-sijine sing ndeleng maneh situs web sampeyan kanthi bola-bali. Saiki posisi kasebut apik banget, lan sawise pirang-pirang taun, iki misuwur banget.

Sithik utawa ora ana rekor

Ora ana apa-apa sing dibangun sewengi, kaya sampeyan sing kudu rutin. Aja nganti situs sampeyan mati. Maneh selaras karo sing dakkandhakake sadurunge. Aja ngirim saben dina yen ora bisa, nanging ya, gawe wektu kanggo nyumbang konten anyar paling ora seminggu sepisan. Penting banget kanggo kaslametan merek Brand sampeyan lan ora kelalen.

Tuku pandherekipun kanggo nambah pamirsa

Sampeyan bisa uga kanthi semangat nambah pamirsa sampeyan bisa mikir manawa bisa tuku pengikut. Kajaba iku, minangka cara umum kanggo ngevaluasi karya sampeyan adhedhasar kenaikan pengikut sing wis ana. Nanging apa sampeyan nganggep iku obsesi sing apik? Sanajan tegese duwe ewu pandherek lan nalika nerbitake konten kadang sampeyan ora seneng? Ora, ora sehat, ora kanggo sampeyan uga kanggo kanthong.

Iki minangka gangguan kanggo merek pribadi sampeyan, amarga sampeyan ora bisa nuwuhake minat marang wong-wong ing buku cek (kaya apike, nanging sejatine). Ing baris sampeyan, lan pandherekipun sing ngurmati apa sing sampeyan lakoni bakal nyebabake wong liya ngetutake sampeyan. Mekaten.

Aja males komentar

Njawab pitakon pangguna mesthi ditampa minangka kabecikan, perhatian lan perhatian saka pihak sing ngatur papan kasebut. Malah komentar pangguna sing sampeyan ora seneng utawa ujar ora apik. Luwih becik, kanggo miwiti mblokir pangguna.

Asring, mbukak utas kanthi pribadi kanggo ngobrol karo pangguna dudu ide sing ala. Nanging, apa sing dakkandhakake ora ateges kita kudu ngidinke penghinaan utawa wong sing pancen bakal krasa ala. Yen ngono, ya sing paling apik yaiku ora nggatekake wong-wong kasebut, utawa ora mangsuli. Bukti kasebut bisa ditampilake dhewe.

Ora ngrampungake profil sampeyan

Pungkasan, kedhip kanggo kabeh profil sing wis tekan lan dheweke ora ngandhani akeh. Ora sapa utawa sapa, apa sing ditindakake, utawa dununge, lan batal.

Pengabdian 10 menit, ora prelu nulis lan ngatasi situs kasebut. Cukup karo sampeyan jelasake sithik sapa sampeyan lan apa sing sampeyan lakoni, foto utawa logo sampeyan dhewe, lan cara nggoleki sampeyan, luwih apik tinimbang profil tanpa informasi.

Muga-muga kabeh kegagalan kasebut bisa ditaksir lan dianggep wiwit saiki. Dheweke ora angel mbenerake, sing angel yaiku ngelingi lan tetep ora nindakake. Nanging kaya sing dakkandhakake ing wiwitan artikel, ing pungkasan, sawise bola-bali dibaleni, kebiasaan lan tumindak sing apik digawe, supaya gambar merek sampeyan tetep utuh lan ora cilaka.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.