Cara entuk pelanggan ing YouTube

Cara entuk pelanggan ing YouTube

Salah sawijining kegiatan sing meh kabeh kita tindakake ing Internet yaiku mbukak saluran YouTube. Apa kita wong, perusahaan, toko online ..., kita kabeh pengin duwe ngarsane ing jaringan sing, liyane lan liyane, wis boom luwih. Nanging langkah sabanjure yaiku carane entuk pelanggan ing YouTube. Apa sing paling angel?

Duwe saluran YouTube ora ana gunane yen wong ora ndeleng video sing sampeyan kirim, lan entuk, ngluwihi kulawarga lan kanca-kanca, bisa dadi rumit. Nanging ora mokal. Kita ngomong babagan sawetara cara kanggo entuk.

Saluran YouTube, kenapa taruhan kasebut?

Saluran YouTube, kenapa taruhan kasebut?

Yen sampeyan ngelingi, jaringan sosial saya ganti. Ing wiwitan, sing menang yaiku teks. Banjur gambar, stiker ing teks lan gambar lan, saiki, video.

Jaringan kayata TikTok, Instagram ... tambah akeh gabung kanggo konten visual, lan ora mung konten gambar, nanging konten video.

Uga, akeh influencer sing misuwur amarga video, kayata Rubius, Ibai Llanos, lsp. sing wis nggawe kabeh wong mlumpat kanggo nggawe saluran.

Ing kasus eCommerce uga bisa ditindakake, amarga mbantu nyambungake karo masyarakat. Nanging ora perlu ngunggah video apa wae, penting kanggo nindakake perencanaan editorial supaya bisa entuk pamirsa sing sampeyan goleki lan, sing paling penting, pelanggan ing YouTube.

Cara kanggo entuk pelanggan ing YouTube

Cara kanggo entuk pelanggan ing YouTube

Yen sampeyan lagi miwiti, utawa wis sawetara wektu nanging sampeyan ndeleng manawa pelanggan ora munggah, lan sampeyan pengin nggayuh luwih akeh wong, ing ngisor iki sawetara ide sing bisa mbantu sampeyan entuk.

Mbukak kontes utawa undian

Ing kasus iki, sampeyan bisa nindakake ing situs web, ing kabeh jaringan sosial lan, mesthi, ing YouTube.

Syarat? Sing dadi pelanggan saluran YouTube sampeyan. Gumantung ing hadiah, lan pirsawan sing kontes lan raffle duwe, sampeyan bakal entuk luwih. Contone, sampeyan bisa ngedongkrak kanthi nandur modal sawetara dhuwit ing iklan, sing bakal menehi visibilitas luwih akeh.

Ing wiwitan, bakal luwih bisa digunakake yen sampeyan menehi barang, nanging yen komunitas wiwit luwih aktif, sampeyan bisa njaluk dheweke melu kanthi ngusulake tantangan, utawa kanthi melu video sampeyan, sing biasane bisa digunakake.

Nggawe sing unik

Lan kanthi unik tegese beda. Elinga yen Ana mayuta-yuta saluran, lan iku bener sing ora bakal invent apa sing durung nemokke. Nanging mesthi ana cara kanggo nindakake.

Ing kasus eCommerce, sampeyan duwe luwih rumit, nanging mesthine sampeyan bisa nggawe video sing duwe inti saka merek sampeyan, cara adol, menehi informasi, lsp. Iki bakal nggawe dheweke ngenali sampeyan.

Contone, kepiye yen adol produk sampeyan nggawe crita? Iku bakal dadi singkat mung siji menit, nanging asli banget sing mesthi ora akeh sing wis nyoba. Lan ya, iku larang. Utawa ora, gumantung carane sampeyan nindakake (saiki kedadeyan kanggo nggawe wayang kertas (jinis sing nalika sampeyan mindhah godhong katon obah) lan, contone, mbuwang busur lan narik kawigaten produk sing sampeyan adol. .

Wenehi desain sing menarik kanggo saluran sampeyan

Saluran YouTube sampeyan ora mung babagan video. Sampeyan duwe homepage sing kudu sampeyan dekorasi kanggo narik perhatian lan, ing wektu sing padha, kanggo menehi tandha gaya sampeyan.

Dadi, sampeyan kudu nglampahi sawetara wektu kanggo entuk tampilan profesional lan, sing paling penting, bisa ngenali sampeyan, minangka wong utawa minangka perusahaan, merek, eCommerce ...

Salin label menyang kompetisi sampeyan

Mesthi sampeyan wis nemokake siji utawa luwih saluran kompetisi lan sampeyan pengin dadi kaya dheweke, banjur bisa ngalahake. Nah, kepiye yen kita nyalin? Ora kabeh, nanging ya cara dheweke menehi tag video Amarga, kanthi mangkono, nalika ana wong sing nggoleki tembung kasebut, ora mung sing kompetisi bakal katon, nanging uga sampeyan.

nambah pelanggan ing YouTube

Baptisake pelanggan sampeyan

Pelanggan YouTube minangka klub penggemar sampeyan, legiun sampeyan, makhluk sampeyan ... yaiku wong sing kasengsem karo apa sing sampeyan lakoni lan, supaya bisa melu saluran kasebut, sampeyan bisa milih jeneng.

Ing kasus eCommerce? Aja nglakoni. Nanging ya kudune deleng pelanggan tartamtu, contone, sing takon sampeyan, amarga sampeyan bakal nggawe dheweke rumangsa penting, dheweke bangga amarga ana sing menehi jeneng lan amarga menehi jawaban kanggo pitakonan sing dijaluk langsung (utawa ing video liyane).

Mbukak kampanye mbayar

Mesthi wae, ing sawetara titik ing saluran sampeyan, sampeyan kudu nandur modal dhuwit kanggo miwiti. Yen sampeyan ngarep-arep entuk akeh pengikut kanthi alami, sampeyan kudu nyengkuyung dhewe kanthi sabar lan suwe, amarga butuh wektu kanggo entuk.

Napa mbayar kampanye ing Iklan Facebook, Iklan Instagram utawa Google iku cara kanggo nyepetake proses.

Saiki, elinga ing ngisor iki: kita nggolek pelanggan, nanging kita ora mlebu ing kualitas utawa ora kualitas. Iki bakal menehi pitutur marang sampeyan babagan angka sing isih ana sawise ngrampungake kampanye (luwih akeh mengko amarga akeh sing ora langganan).

Lo que Kita ora nyaranake sampeyan, mung pengin nambah jumlah pelanggan kanthi tuku amarga mung bab sing bakal nindakake iku sing duwe manca, tanpa profil, lan sing padha palsu. Iki nuduhake, utamane yen sampeyan duwe 20000 pelanggan lan ora ana sing menehi komentar, utawa sampeyan mung duwe 1-2 seneng. Sampeyan ora bakal ngapusi wong liya kajaba sampeyan dhewe. Lan ego iku ala banget.

Kolaborasi karo youtuber

Yen sampeyan miwiti karo saluran, duwe kolaborasi saluran sing wis luwih mantep Iku bakal becik, amarga bakal mbantu sampeyan tuwuh yen nyebutake sampeyan. Dadi nyoba kanggo njaluk sing.

Ya, iku bisa sing bakal takon sampeyan sawetara remuneration, utawa ing cilik saka toko sing menehi wong iku, nanging yen sampeyan entuk asil, iku bisa uga ora dadi ala.

Aja lali babagan SEO YouTube

Apa sing kita maksud? Inggih khusus kanggo apa judhul, deskripsi, tag, hashtags ... Dheweke kudu manut apa sing dikarepake wong, goleki lan tindakake. Yen sampeyan bisa nindakake audit saluran YouTube sing apik lan entuk tembung kunci ing sektor sampeyan, adhedhasar apa sing digoleki ing YouTube, sampeyan bakal entuk video katon ing telusuran.

Kaya sing sampeyan ngerteni, ngerti carane entuk pelanggan ing YouTube ora angel, amarga ana akeh topik ing Internet sing ngandhani babagan iki. Nanging kabeh padha nyimpulake babagan siji: duwe desain saluran sing apik, tetep ing video, posisi ing YouTube SEO lan nggawe kontak. Yen sampeyan entuk, saluran kasebut bakal nambah nomer kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.