Kepiye cara kerja Facebook?

Cara kerja Facebook

Platform Facebook, Nganti taun 2017 udakara 1,94 milyar pangguna ing saindenging jagad, mula yen ana jaringan sosial sing luwih unggul tinimbang kabeh pihak liyane, yaiku, tanpa ragu-ragu, Facebook.

Mung dianggep pangguna Facebook ing Spanyol, kira-kira ana luwih saka 20 yuta.

Facebook, kajaba dadi jaringan sosial sing paling gedhe saiki, uga minangka salah sawijining jaringan sosial sing paling kontroversial, Iki amarga tumindak sepihak lan asring banget ora sopan tumindak uga masalah sensitif babagan rasa hormat lan sensitivitas kanggo privasi data pribadi sing diwenehake pangguna ing platform.

Facebook minangka platform sing uga seneng nyedhot sing paling cilik, kayata tuku Instagram, kayata Facebook nyoba nggawe sinergi ing antarane kalorone, mula yakin yen bakal terus nyoba ngeksploitasi sinergi sing mungkin karo liyane sing wis ana ing mbesuk.

Tuku Facebook saka Instagram Iki minangka langkah strategis sing menarik banget lan penting amarga Instagram minangka platform sing nguwasani "glamor" jaringan sosial, yaiku jaringan fashion, nanging ora mung saka iku, amarga uga wis dadi sumber penghasilan sing gedhe lan duwe malah ngasilake bathi nganti bisa dadi mata pencaharian kanggo akeh wongInstagramers " sing aktif.

Gelar kaya ngono wis ana kabeh sing wis ana Kursus profesional Instagram ing kana ana akeh wong sing melu. Kabeh iki babagan gerakan sosial kanthi ukuran gedhe lan penting kanggo masalah moneter sing ora kudu diabaikan.

Cara kerja Facebook

Ngerti operasi dhasar platform Facebook Mesthi dadi prekara sing meh diwajibake amarga dadi bagean saka budaya sosial saiki lan luwih ngerti, pangayoman data kita dhewe.

Intine iki platform bisa digunakake kanthi cara sing gampang banget, amarga iku jaringan sing nyambungake wong karo wong liya.

facebook

Nalika mbukak akun ing Facebook, sampeyan mlebu jaringan sosial sing nyambung kanca, kulawarga lan mitra bisnis.

Nanging uga ana pirang-pirang pangowahan, sebagian dadi kunci sukses lan validitas sing tetep ana ing antarane pangguna, sanajan Facebook wis terus fokus, utamane kanggo individu, suwe-suwe, perusahaan lan merek wis nemokake pasar lan kemungkinan pariwara sing apik Kanggo nggayuh luwih akeh pamirsa utawa pamirsa tartamtu, dheweke wis pindhah saka televisi menyang internet amarga saiki konsentrasi akeh, mula investasi sampeyan duwe paling ora siji kaca Facebook.

Nanging, jaringan terus fokus karo hubungan pribadi

Fungsi dhasar Facebook yaiku:

  • Sampeyan ngidini sampeyan golek kanca kanthi cara sing gampang banget
  • Sampeyan duwe kemampuan kanggo nuduhake sumber daya, bisa uga kaca web, foto kabeh sing sampeyan karepake (diwatesi watesan), video, lsp.
  • Fungsi anyar relatif minangka fungsi sing ngidini sampeyan nganakake survey, sanajan asring banget ana pembaruan lan luwih akeh fungsi sing diluncurake supaya sampeyan bisa luwih seneng Facebook.
  • Gawe grup

Akun karo jenenge "timeline" ing endi, kabeh kegiyatan sampeyan disimpen, uga dikenal minangka "Biografi sampeyan" yaiku mung sing sadurunge dikenal "Tembok"Sampeyan duwe pilihan kanggo ngowahi level privasi lan kudune, prekara-prekara kasebut bakal katon kanggo wong liya utawa kurang, sampeyan mutusake.

Organisasi

Sampeyan bisa atur Facebook kanthi cara supaya bisa nuduhake konten menyang wong eksklusif utawa nggawe dhaptar wong kanggo mbedakake publikasi sampeyan, kanca bisa diatur ing dhaptar:

  • Kanca sing paling apik
  • Kulawarga
  • wong

Dhaptar iki nduweni fungsi sing padha banget karo sing ana ing Twitter.

Sampeyan bisa atur apa sing dituduhake ing dhaptar kapentingan, kanca sampeyan bisa langganan lan sampeyan uga bisa langganan dhaptar sing digawe dening kanca.

Contone kanggo sampeyan yaiku sampeyan bisa nggawe dhaptar musik, karya lan liyane babagan seneng-seneng lan kanca bisa ndhaptar miturut kapinterane.

Grup

Cara kerjane Facebook

Liwat Mesin telusuran Facebook Sampeyan duwe kamungkinan kanggo njelajah klompok kabeh jinis topik, kanthi gampang kaya ngetik tembung kunci klompok sing bisa uga asil lan kanthi cepet bakal nuduhake grup sing cocog karo apa sing sampeyan goleki.

Contone, yen sampeyan ngetik tembung sing sampeyan minat, mesin telusuran bakal ngasilake asil saka kabeh grup sing ana nganggo tembung kunci kasebut, lan sampeyan bisa njaluk gabung, sampeyan bisa njaluk kontak karo kabeh anggota sing aktif, sampeyan bisa ijolan pitutur, pengalaman lsp.

Gambar

Platform Facebook utamane papan visual sing penting banget gambar.

Sampeyan bisa liwat, nuduhake kabeh perkara sing wis rampung

  • Acara sing wis sampeyan kunjungi
  • Tuku sing apik ing toko
  • Sampeyan nongkrong karo kanca lsp.

Sampeyan uga bisa nyorot gambar, iki uga cara kanggo nggawe luwih permanen, sampeyan kudu luwih akeh sing ndeleng, uga bisa ngatur ing koleksi album foto pribadi sing bakal ditampilake ing biografi.

Aplikasi

Aplikasi Facebook Iki minangka program eksternal sing dikembangake dening pihak katelu lan kerja kanthi cara sing padha karo ekstensi browser apa wae, kanggo nambah lan ningkatake fungsi standar Facebook.

Ana macem-macem aplikasi kanggo meh kabeh jinis tujuan:

  • Utawa
  • Game
  • Noticias
  • Musik

Nanging ana uga app kaya Spotify sing wis diinstal kaya liyane ing komputer utawa piranti seluler, nanging duwe kemampuan kanggo nggabungake karo Facebook yaiku sing bisa, antara liya, bareng karo wong liya babagan minat musik lan ing wektu sing padha, kenal karo kanca-kanca.

Luwih akeh situs sing ngidini otentikasi sampeyan minangka pangguna liwat Facebook, opsi kasebut dadi populer lan ing wektu sing padha bisa dadi kepenak banget, amarga kanthi opsi kasebut jumlah kredensial sing kudu dikelola kanggo kabeh aplikasi utawa kegiatan sing bisa ditindakake karo piranti seluler lan sampeyan ngirit proses registrasi pangguna sing, gumantung karo aplikasi, bisa dadi akeh wektu lan angel.

Tujuan

Tujuan Facebook yaiku supaya sampeyan bisa nuduhake urip pribadi, kayadene yen sampeyan mbukak jendhela ing omah lan urip saben dinane, nanging yen sampeyan sinau kanthi becik, sampeyan bakal bisa ngontrol pira sing pengin sampeyan rasakake.

Tansah elinga ing tingkat tekan Facebook kasebut , ing Spanyol wae, ana luwih saka 16 yuta wong sing nggunakake Facebook, udakara siji saka telung wong Spanyol utawa malah siji dadi loro, mula yen sampeyan ora ngerti babagan iki, sampeyan bakal entuk akeh resiko kanthi menehi sapa bisa ngerti apa sing kudu ditindakake dina sampeyan.

Ing wektu sing cendhak banget, masarakat bisa ngerti uripe wong liya, sing menehi rasa raket, lan uga bisa nguntungake banget kanggo kanca sing adoh supaya ora ilang kanthi permanen.

Film kasebut

Cara kerja Facebook

Facebook wis dadi penting banget sosial lan ekonomi Dheweke wis duwe film Hollywood dhewe, film kasebut diarani "The Social Network", iki ngrembug evolusi platform sing diwiwiti karo Mark Zuckerberg lan iku ora mung pangalihan kanggo sawetara mahasiswa ing universitas Amerika Harvard lan sing mbaka sethithik tuwuh dadi monster sing hebat saiki

Kita bisa ujar manawa Facebook ...

Iki minangka platform sosial sing nduweni lingkungan sing gampang lan apik, menehi fasilitas ngunggah foto lan tautan menyang kaca web kanggo dituduhake karo kabeh wong sing sampeyan pilih, mula platform sing dirancang kanthi sampurna kanggo nyebarake informasi sing menarik, ujar manawa informasi kasebut bisa nyebar ing level sing luwih jembar yaiku sing diarani fenomena virus utawa bisa uga nyebar ing lingkungan sing luwih cilik lan kontrol, yaiku salah sawijining jaringan kanca sing langsung.

Aplikasi kasebut wis rampung lan ngidini sampeyan nyelarasake kontak ing smartphone karo Facebook.

Mesthine, iki tegese bagean gedhe saka informasi sing sampeyan tampa bakal miturut wong sing sampeyan tindakake utawa kaca sing sampeyan minat, kanthi tembung liya, kabeh kalebu kanca sing wis ditambahake ...

Iki menehi kesempatan yen kanthi kriteria sing apik miturut selera utawa kabutuhan, sampeyan bisa milih sing efisien lan nggawe Facebook dadi papan sing ora mung bisa sesambungan karo kanca, nanging uga bakal nampa akeh informasi. Migunani lan nyenengake. .


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   MARCO ANTONY ngandika

    INFORMASI CEMERLANG APA APA FACEBOOK VIRTUAL? ING endi aku bisa ndeleng?

  2.   Mario ngandika

    Sedhih manawa perusahaan ngontrol ewu data sapa sing bakal ngerti mengko nggunakake.

  3.   Mariana ngandika

    Aku mikir penting kanggo ngerti kepiye platform kaya iki lan nglindhungi informasi.

  4.   Santiago Aegean ngandika

    Ayo, mangga, aku pengin ngerti kepiye cara ngrampungake obrolan sing dakkirim karo wanita sing lagi ketemu, warga Alhama. Asmane yaiku Odalys lan esuk mau lagi ngobrol karo kita lan ngucapake salam, ujug-ujug komunikasi karo ngobrol ora bisa dilalekake. Aku wis nesu banget. Aku ora duwe telpon utawa uga, nanging muga-muga ana sawetara cara kanggo pulih komunikasi. Mangga ana wong sing nulungi aku yen sampeyan ngerti kepiye.