Kekuwatan lan kekurangan strategi pemasaran online

strategi pemasaran online

Kanggo sukses karo a strategi pemasaran online kudu dipikirake kepiye kekuwatan lan kekurangan bisnis sampeyan dheweke bakal mengaruhi pemasaran sampeyan kanthi tepat.

Kanggo iki, sampeyan kudu nindakake a analisis sing jujur ​​lan ketat, nggoleki kekuwatan lan kekurangan, uga ancaman lan kesempatan.

Apa kekuwatan lan kekurangan

Apa kekuwatan lan kekurangan

Kaping pisanan, sampeyan kudu ngerti persis apa sing dimaksud kekiyatan lan kekurangan ing eCommerce. Lan istilah kasebut gegandhengan banget karo Studi SWOT lan sekaligus menehi visi global babagan kahanan bisnis online sampeyan. Nyatane, analisis kekuwatan lan kekurangan bisnis (online utawa fisik) bisa mbantu sampeyan nambah aspek sing "nggawe dosa" lan ningkatake sing mbedakake sampeyan saka kompetisi.

Mula, ngerti saben wong bakal mbantu sampeyan nemtokake macem-macem aspek ing eCommerce.

Apa kekuwatan

Kita bisa netepake kekuwatan minangka kapabilitas sing diduweni wong, utawa bisnis, sing nggawe dheweke misuwur. Kanthi tembung liya, dheweke nuduhake prabédan positif saka wong liya utawa bisnis. Ing kasus iki, kita bisa ujar manawa fitur bisnis, positif lan diferensial sing beda.

Contone, mbayangno yen sampeyan wis nggawe toko dolanan online. Lan sampeyan kudu menehi bagean sing ditampilake gambar lan bisa nambah dolanan sing dikarepake. Kajaba iku, sampeyan nawakake kemungkinan nggunakake 3D supaya ruangan kasebut ditampilake ing omah lan interaksi karo dolanan. Iki minangka kekuwatan bisnis sampeyan, amarga sampeyan ngasilake sing ora ana sing duwe, lan mulane minangka fitur penting sing kudu disorot ing strategi pemasaran.

Apa kelemahane

Ayo dirembug babagan kekurangane. Ora kaya sing sadurunge, kekurangane yaiku ciri sing nyegah utawa ngalangi pangembangan strategi bisnis sing tepat. Kanthi tembung liyane, kita ngomong babagan faktor sing bakal ngrusak sampeyan lan sampeyan kudu njupuk akun kanggo nambah eCommerce.

Kanggo menehi conto, kanthi toko dolanan sing padha, kelemahane bakal dadi senioritas sampeyan. Mesthi, ana akeh pesaing sing wis suwe ing sektor kasebut, lan tegese duwe pelanggan sing setya utawa basis pelanggan sing kurang luwih. Kosok baline, dudu sampeyan. Mula, kita ngomong babagan kekurangan, sawijining prekara sing kudu sampeyan tambahake lan sekaligus uga ana kekurangan sing dibandhingake karo kompetisi.

Sinau SWOT: kenapa penting banget

Sinau SWOT: kenapa penting banget

Menganalisis kekuwatan lan kekurangan eCommerce kalebu nganakake analisis internal bisnis sampeyan. Kanthi tembung liya, nyiyapake bagean pisanan saka analisis SWOT. Nanging analisis SWOT apa?

ing Akronim SWOT nuduhake Kekirangan, Ancaman, Kekuwatan lan Kesempatan. Iki minangka analisis sing ditindakake adhedhasar aspek internal (Kelemahan lan Kekuwatan) lan eksternal (Kesempatan lan Ancaman).

Dokumen iki penting banget kanggo bisa nganalisa kahanan eCommerce saiki lan saengga bisa njupuk keputusan sing cocog lan konsisten karo bisnis sampeyan. Apa hubungane karo strategi pemasaran online? Akeh.

Khusus, ing strategi pemasaran online, Sampeyan ora mung kudu ngerti faktor-faktor sing nggawe sampeyan mbedakake karo para pesaing, nanging sampeyan uga kudu ngerti. Pramila nemokake sing apik lan sing ora apik saka bisnis sampeyan penting banget, amarga kanthi cara iki sampeyan bisa ningkatake strategi adhedhasar kekuwatan nalika ngupayakake kelemahan kasebut dadi kekuwatan (utawa, paling ora, supaya bisa ilang lan ora dadi aspek negatif kanggo eCommerce sampeyan).

Kepiye carane aku entukvkanggo nindakake panelitian SWOT babagan strategi pemasaran online

Cara nindakake studi SWOT ing strategi pemasaran online

Saiki sampeyan wis ngerti pentinge ngerti kekuwatan lan Kelemahane, uga Ancaman lan Kesempatan, pitakon sabanjure sing bisa ditakonake yaiku nindakake. Yaiku, kepiye sampeyan nindakake analisis SWOT ing strategi pemasaran online kanggo eCommerce?

Analisis SWOT meh mesthi diwakili ing matriks 2 × 2, utawa ing tabel 2,2, kanthi analisis internal lan eksternal diklompokake, lan papat konsep kasebut digandhengake kanthi matrik dadi:

  • Kelemahane - Ancaman
  • Kekuwatan - Kesempatan

Kanthi cara iki, ing Kolom pertama cocog karo analisis internal, dene kolom liyane kalebu aspek analisis eksternal.

Lan kepiye carane ditindakake? Ing ngisor iki:

Ngerti faktor internal sampeyan

Kita ngomong babagan iki faktor sing bisa dadi kekuwatan lan kekurangan. Contone:

  • Merek sampeyan
  • Biaya produksi.
  • Modal manungsa.
  • Hubungan karo klien.
  • Jaringan.
  • Media sosial.
  • Ketrampilan lan ilmu.
  • ...

Sampeyan luwih gampang nggawe dhaptar sing komprehensif babagan kabeh sing ana gandhengane karo njero. Banjur, sampeyan kudu misahake dadi rong bagean, kekuwatan lan kekurangane. Kepiye cara mbedakake? Ing kekuwatan sampeyan kudu nemtokake faktor sing ngasilake kaluwihan saka pesaing.

Contone: merek sing luwih dikenal, jaringan sing luwih apik, produk sing luwih apik, rega sing luwih apik ...

Saliyane, sampeyan bakal duwe kekurangan. Iki minangka sing bakal nggawe sampeyan kurang kompetitif, kayata: kurang pengalaman, masalah internal, fasilitas lawas, ora duwe posisi ing eCommerce, ora duwe jaringan sosial ...

Ngerti faktor eksternal sampeyan

Kaya faktor internal, sampeyan uga kudu nggawe eksternal, nanging mesthi adhedhasar kasunyatan manawa kompetisi online, amarga kita nerangake babagan eCommerce.

Ing kasus iki, faktor kayata pemasok, distributor, faktor ekonomi, perubahan prilaku pelanggan, pesaing lawas ... bisa nemtokake kesempatan lan ancaman sampeyan.

Gawe strategi pemasaran online kanggo nambah kaluwihan eCommerce

Saiki sampeyan ngerti kabeh faktor sing bisa pengaruhe kemajuan eCommerce, saiki wayahe nggawe strategi pemasaran online sing fokus kanggo entuk manfaat saka Kekuwatan lan Kesempatan, ing wektu sing padha sampeyan nggawe Kelemahan dadi sesuatu sing apik, lan ngatasi Ancaman

Contone, bayangake yen kelemahane ora duwe jaringan sosial. Strategi pemasaran online yaiku nggawe jaringan kasebut lan menehi "kepribadian" merek, yaiku menehi urip lan njaga kontak karo pangguna sing pengin produk utawa bisnis sampeyan.

Sabanjure, lan kanthi cara sing praktis, sampeyan bakal bisa ngerti apa kekuwatan, kekurangan, kesempatan lan ancaman bisnis eCommerce. Mangkono, sampeyan bakal bisa ndeleng asil sing bisa dipikolehi saka analisis SWOT.

Apa kalemahan lan kekurangan bisnis E-commerce sampeyan?

Nalika nerangake a strategi pemasaran onlineSampeyan luwih becik nindakake riset pasar marang pelanggan sampeyan saiki. Iki bakal mbantu sampeyan nggawe tampilan sing luwih jujur ​​babagan reputasi sampeyan minangka perusahaan ing pasar.

Kekuwatan

  • Sawetara conto kekuwatan bisa uga kalebu:
  • Layanan pelanggan pribadi lan fleksibel
  • Multiple fitur utawa keuntungan khusus sing ditawakake produk sampeyan
  • Duwe ilmu canggih utawa khusus

Kelemahane

  • Babagan kelemahane:
  • Ora duwe sumber daya finansial sing dibutuhake
  • Kurang reputasi sing apik ing pasar
  • Nduwe sistem akuntansi sing ora efisien

Strategi Pemasaran Online: Kepiye babagan Kesempatan lan Ancaman?

Ing iki strategi pemasaran online kanggo bisnis E-niaga Sampeyan uga penting kanggo nyakup kesempatan lan ancaman. Ing pangertene iki kita duwe:

Kesempatan

  • Tambahake permintaan segmen pasar tartamtu
  • Gunakake Internet kanggo nggayuh pasar anyar
  • Panggunaan teknologi sing ningkatake mutu produk

Ancaman

  • Munculé para pesaing anyar
  • Versi produk sing luwih apik, luwih atraktif utawa canggih, malah luwih murah
  • Ukum anyar sing nambah biaya
  • Pelambatan ekonomi sing nyuda permintaan global

Yen ngono, sawise ngrampungake analisis iki, sampeyan bisa ngukur efek potensial kanggo saben elemen kanggo mbentuk strategi pemasaran online. Ngelingi kabeh aspek kasebut, luwih cenderung nggawe strategi pemasaran online selaras karo persyaratan saiki lan kanthi kemungkinan sukses luwih gedhe.

Artikel sing gegandhengan:
Napa strategi pemasaran digital penting banget?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.