Kegiatan pemasaran perusahaan

Kegiatan pemasaran perusahaan

Yen sampeyan duwe eCommerce, utawa perusahaan apa wae, utamane negesake departemen pemasaran utawa paling ora wong sing darmabakti kanggo fungsi iki. Nanging apa sampeyan wis kepingin weruh apa kegiatan pemasaran perusahaan?

Yen, kaya kita, sampeyan mung sadhar yen sampeyan pancen ora ngerti kegiatan pemasaran perusahaan utama, utawa yen sampeyan nindakake kanthi bener, aja padha sumelang, kita bakal njlentrehake keraguan kasebut.

Kegiatan pemasaran perusahaan sing penting banget supaya bisa sukses

Kegiatan pemasaran perusahaan sing penting banget supaya bisa sukses

Yen sampeyan duwe bisnis, prioritas utama yaiku supaya sukses, luwih-luwih yen usaha sing wis ditindakake, kanthi finansial lan nyawisake wektu, pancen migunani, ya? Dadi, yen bisa duwe bobot akeh kanggo fokus karo apa sing sejatine bisa digunakake. Mula, penting kanggo ngerti apa kegiatan pemasaran sing paling penting kanggo perusahaan.

Lan apa kuwi?

Panaliten pasar

Iki bisa uga paling kompleks saka kegiatan pemasaran perusahaan, nanging uga sing bisa menehi informasi paling akeh lan entuk asil sing apik. Pisanan amarga bakal fokusake usaha sampeyan ing sektor sing bisa digunakake kanthi kurang, sing bakal dikarepake, lsp. Lan nomer loro, amarga kanthi cara iki sampeyan bakal bisa ngerti kanthi umum jinis pamirsa sing fokus, sapa pesaing sampeyan, apa bedane sampeyan ...

Pracaya utawa ora, iku sing bisa mbantu sampeyan mlaku, luwih-luwih kanggo nggayuh pelanggan sing dikarepake.

Kanggo nindakake kegiatan iki, panelitian pasar ditindakake, pariwara produk anyar, tes kanggo nyinaoni kabutuhane (utawa kanggo netepke kepiye produk kasebut bakal ditampa), lsp.

Kawicaksanan rega

Kegiatan pemasaran liyane saka perusahaan yaiku, ing endi rega sing paling pas kanggo produk diteliti. Lan para wirausahawan ora milih rega kasebut miturut kabebasan-kabebasan (utawa paling ora kudune ora), nanging luwih becik kudu sinau babagan tingkah laku para pangguna yen ndeleng produk kanthi rega tartamtu, utawa ing liyane .

Akeh kasus Rega ditemtokake dening biaya pabrik utawa entuk produk kasebut uga rega pesaing. Elinga yen sampeyan nggunakake kanthi murah, wong bakal ora mangu-mangu bisa tuku amarga bisa mikir yen kualitase ora apik. Yen sampeyan nggawe luwih larang tinimbang kompetisi, dheweke bakal menyang papan liya. Mula, umume rega cenderung udakara padha (kajaba salinan, klon lan liya-liyane).

Kegiatan pemasaran perusahaan sing penting banget supaya bisa sukses

Pariwara lan komunikasi

Kita bisa ujar manawa kegiyatan iki minangka salah sawijining sing paling penting ing departemen pemasaran lan akeh sing fokus lan ana hubungane karo area kegiatan iki. Nanging, Apa tegese pariwara lan komunikasi?

Iklan minangka sing nggawe produk sampeyan, lan perusahaan sampeyan, dingerteni dening pangguna. Bayangake manawa sampeyan duwe perusahaan sing nggawe produk sing saiki bakal sukses amarga kabeh wong golek. Nanging perusahaan sampeyan ora duwe pariwara, sampeyan ora ngiklanake lan sampeyan ora katon. Apa dheweke bakal nemokake sampeyan?

Kita ora bisa ujar ora, amarga cepet utawa mengko sampeyan bisa mangkat, nanging sampeyan bakal duwe luwih akeh kesempatan tinimbang yen nandur modal dhuwit kanggo pariwara merek sampeyan, amarga sampeyan bakal nulungi wong liya supaya ngerti sampeyan.

Saiki, kanggo nindakake pariwara, luwih dhisik kudu ngerti sapa sing bakal diajak ngobrol. Yaiku, sampeyan kudu nggawe wong sing panuku, klien becik sing kudu sampeyan tenanan. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu nemtokake umur, jinis, profesi, status perkawinan, yen sampeyan duwe anak, status sosial, lsp. klien sing cocog kanggo nggawe pariwara sing sampurna sing langsung menyang pamirsa.

Sabanjure, ana luwih akeh tugas sing kudu ditindakake, kayata strategi SEO ing web, nemokake tembung kunci sing ana gandhengane karo bisnis sampeyan lan wong-wong nggoleki supaya bisa entuk asil pertama mesin telusuran.

Pentinge komunikasi

Sampeyan wis ngiklanake, sampeyan wis nandur modhal pariwara kanggo perusahaan ... Nanging babagan interaksi karo pangguna? Penting Nggawe saluran komunikasi karo wong-wong mau, bisa uga telpon, email utawa uga liwat jaringan sosial.

Tujuane yaiku supaya dheweke ora nganggep manawa perusahaan ora peduli karo keraguan utawa masalah, nanging dheweke ana ing kana, meh langsung lan saka sampeyan menyang sampeyan, saengga dheweke nganggep penting lan, utamane, dheweke penting.

Duwe database (utawa dibangun)

Kegiatan pemasaran perusahaan sing penting banget supaya bisa sukses

Kegiatan iki uga penting amarga, yen sampeyan ora duwe wong sing diajak ngobrol, kepiye sampeyan bisa pesen? Mula, penting kanggo nduwe iki. Sejatine yaiku jeneng lan email (utawa ing sawetara kasus seluler) wong sing wis ndaftar ing basis data sampeyan. Iya sampeyan bisa uga mikir tuku database, nanging ana loro masalah: sepisanan, manawa akeh email kasebut ora ana maneh, mula sampeyan mbayar setengah saka sing sampeyan tuku; Lan nomer loro, umume wong-wong sing ana ing kana bisa uga ora menehi idin supaya data kasebut bisa didol, mula sampeyan bakal nemoni masalah yen dheweke nglaporake (utamane duwe reputasi).

Dadi departemen pemasaran, kalebu salah sawijining kegiyatan pemasaran ing sawijining perusahaan yaiku nggawe database kanggo ngirim pariwara lan kanggo njaga komunikasi.

Nganyari terus-terusan

Fungsi liyane yaiku, tanpa mangu-mangu, kudu owah terus. Kaya mode utawa dekorasi, pemasaran uga bakal owah, kadang cepet banget, lan sampeyan bisa uga ana ing kahanan sing dumadakan, apa sing sampeyan lakoni sadurunge entuk mupangate, saiki ora.

Tren anyar, sing kedadeyan ing negara liya (utamane ing Amerika Serikat), mode ... kabeh bakal mengaruhi pemasaran kanggo adaptasi kegiyatan lan nggawe sukses.

Saiki sampeyan ngerti sawetara kegiatan pemasaran perusahaan, apa sampeyan ngerti sebabe departemen iki minangka salah sawijining sing paling penting lan ing endi sampeyan kudu fokus ing gaweyan?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.