Kepiye cara kerja penjualan elektronik?

sales elektronik

Ing tuku produk kanthi online, sing uga nambah keraguan lan penasaran babagan kepiye transaksi elektronik. Umume kita saiki bisa blanja kanthi online kanthi panggunaan kertu dhuwit elektronik, sing kudu didaftarkan ing kaca e-commerce yen pengin nggawe jinis tuku apa wae, mula bakal nerangake carane kabeh proses tuku iki bisa digunakake lan langkah-langkah keamanan sing ditindakake.

Langkah-langkah kanggo tuku ing Internet

Blanja kanthi online saiki wis dadi saiki lan mbesuk. Ing ledakan e-commerce iku kasunyatan, mulane ngerteni carane bisa dodolan elektronik penting. Kanggo pihak sing adol lan pelanggan.

Nanging, Kepiye proses belanja online? We nerangake sampeyan:

  • Pangguna teka ing eCommerce amarga dheweke golek produk tartamtu. Kanggo nindakake iki, bukak kaca sing pas, utawa gunakake mesin telusuran toko online kanggo nemokake.
  • Yen wis duwe, pangguna ora bakal ditinggal dhewe; Sampeyan bisa banget golek produk sing padha ing toko liyane lan ngevaluasi endi sing paling menehi ganti rugi. Iki bakal gumantung karo biaya pengiriman, rega produk, kasedhiyan, metode pembayaran lan pengiriman, lan wektu pengiriman.
  • Sawise mutusake tuku, sampeyan bakal terus ndeleng cara pambayaran, nanging luwih dhisik manawa sampeyan nyimpen sing nyimpen manawa sampeyan yakin, yaiku ora mikir yen "scam", "penipuan" utawa sampeyan bakal kelangan dhuwit. Iki minangka salah sawijining langkah sing paling penting ing penjualan elektronik wiwit, yen wong sing bakal tuku nggawe keputusan sampeyan ora dipercaya, utawa yen sampeyan ora menehi perlindungan sing cukup, bisa uga ora maju (ing kasunyatane, ana persentase pangguna sing akeh sing nyiyapake keranjang kanthi online nanging ora nglajengake cara pembayaran, amarga ora percaya, amarga rega pungkasan luwih larang tinimbang situs liya utawa amarga padha getun).
  • Yen diterusake, mula transaksi kasebut digawe kanthi online (biasane nganggo kertu bank, nanging sistem pembayaran liyane uga digunakake kayata Paypal, transfer, awis pengiriman ...) lan adol rampung. Mesthi wae, ora bakal ditutup nganti pelanggan nampa pesenan lan dheweke nggunakake sawetara dina kanggo ndeleng apa bali utawa ora.

Apa sing kedadeyan ing mburine transaksi?

Apa sing kedadeyan ing mburine transaksi?

Sekilas, apa sing kedadeyan yaiku ngetik a situs web e-shopping, Kita milih produk sing pengin dituku, kita sesambungan karo keranjang belanja lan ing pungkasan kita milih opsi sing bakal dituku, banjur ketik data pribadi lan kertu kita.

Kanthi tembung sing luwih rumit; pangguna mlebu ing tuku server lan Sambungan SSL Internet Aman wis digawe. Sabanjure, informasi kasebut digawa menyang gateway pembayaran. Kabeh iki ngliwati proses pambayaran, kertu sing digunakake kanggo tuku digandhengake lan Bank entuk, sing nganalisa informasi kanthi nggunakake macem-macem variabel kanggo mutusake manawa transaksi kasebut sah.

Kanggo verifikasi transaksi sawetara cek digawe adhedhasar algoritma cerdas sing nyinaoni prilaku pelanggan. Contone: papan sing paling akeh blanja, negara dununge lsp.

Kabeh tumbas sing digawe kanthi elektronik ngliwati macem-macem proses, iki gumantung karo server sing sampeyan lakoni lan cara tuku. Yen sampeyan sepisanan ing belanja onlineElinga, uga ana masalah liyane sing penting kayata keamanan kertu sampeyan, sing kudu dipikirake sadurunge tuku online pertama.

Kepiye ngerti manawa penjualan elektronik aman

Kepiye ngerti manawa penjualan elektronik aman

Nalika tuku online, kajaba sampeyan duwe akeh pengalaman, biaya langkah pertama. Alesan kenapa penjualan elektronik, sauntara saiki, luwih langka lan masarakat ndeleng apa sing kudu dituku kanggo njupuk langkah kasebut.

Lan kasunyatane, kasunyatane sijine informasi pribadi sampeyan, wenehi nomer kertu sampeyan, utawa soko sing ana hubungane karo papan sing sampeyanenggoni utawa bank sampeyan, nggawe sampeyan wedi, luwih-luwih yen toko online dudu kapercayan sampeyan.

Mula, nalika nggawe sales elektronik, kudu dipikirake sawetara aspek sing bakal nggawe para pelanggan rumangsa aman. Prekara apa?

  • Coba jelasake data sampeyan. Bayangake manawa sampeyan menyang kaca web sing nggawe produk kasebut murah banget. Nanging, sampeyan ora ngerti ing endi sing bakal dikirim, yen ana ing Spanyol, yen ana wong utawa perusahaan ing mburine. Uga ora ana cara kanggo kontak (ora ana email, ora telpon). Apa sampeyan yakin bisa menehi data sanajan regane regane murah? Mbok ora. Ya, sampeyan kudu mikir supaya nawakake transparansi kanggo para pelanggan.
  • Ngaktifake macem-macem bentuk pembayaran. Akeh wong sing ora gelem tuku online liwat kertu bank. Nanging, nggawe transfer, nampa dhuwit nalika dikirim utawa kanthi Paypal luwih ditampa. Yen sampeyan nawakake macem-macem bentuk pembayaran, lan ora diwatesi mung siji, sampeyan bakal luwih yakin manawa penjualan elektronik aman. Lan aja mikir manawa metode pembayaran luwih larang, dheweke ora bakal nampa; kadang, kanggo nyoba, padha nggunakake cara larang kanggo mesthekake, banjur bisa pindhah menyang sing paling gampang lan kepenak.
  • Gawe keamanan ing toko online. Iki penting banget, amarga sampeyan kudu, miturut ukum, supaya pembayaran eCommerce sampeyan dilindhungi lan aman. Kepiye carane sampeyan entuk? Dadi, gumantung karo sistem sing sampeyan gunakake toko, ing bank, lsp. Sing paling apik yaiku menehi informasi babagan sampeyan supaya ngerti apa peraturan sing kudu sampeyan tindakake lan kepiye cara nindakake, utamane kanggo ngindhari denda sing bakal entuk.
  • Terus ngandhani klien babagan kabeh langkah sing dijupuk. Biasane supaya pesen ditampa ing 24-48 jam, nanging kudu dituduhake supaya dingerteni negara endi sing dilewati.

Apa transaksi Internet bisa dibatalake?

Apa transaksi Internet bisa dibatalake?

Bayangake yen sampeyan tuku, lan sawise limang menit, utawa luwih cepet, sampeyan wis nuwun sewu tuku. Mbatalake bakal gumantung ing toko sing wis digawe, nanging umume ora gampang kaya kedadeyan ing toko fisik lan ngasilake apa sing sampeyan tuku.

Lan iku ana toko online sing gampang mbatalake kabeh, kayata Amazon, nalika kanthi ora sengaja sampeyan tuku, sajrone 2-3 langkah, sampeyan wis ngatasi. Nanging kepiye babagan sisa eCommerce?

Rekomendasi kaya ing ngisor iki:

  • Hubungi bank sampeyan. Yen sampeyan duwe kamungkinan kanggo mlebu liwat Internet, aja banjur batal transaksi sing wis digawe. Yen sampeyan ora bisa, nelpon bank sampeyan lan njaluk tulung sampeyan mbatalake.
  • Tulis menyang toko. Toko online bisa ngobrol, jaringan sosial, telpon utawa email. Sampeyan bisa ngubungi dheweke lan nerangake masalah sing wis kedadeyan supaya bisa mbatalake pesenan sing sampeyan aturake. Apa sing bakal ditindakake yaiku mbalekake dhuwit menyang bank sampeyan.
  • Ing sawetara toko sampeyan uga duwe kemungkinan mbatalake pesen kasebut, utamane ing wiwitane, nalika isih siyap lan durung dikirim. Nanging saya suwe sampeyan lunga, mula saya angel mbatalake.

Penting sampeyan nindakake ing wektu sing cendhak, amarga yen pesen dikirim, pembatalan luwih angel ditindakake, utamane amarga bagean saka dhuwit kasebut wis digunakake ing pangiriman. Banjur sampeyan kudu ngasilake maneh lan bakal ngirim dhuwit luwih sithik tinimbang sing wis dibayar (kajaba ing perusahaan gedhe kayata Fnac, Amazon ...).


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.