Kanthi Echo Dot, Amazon duwe adol gedhe nalika Dina Perdana

Amazon EchoDot

Amazon mung duwe Dina Perdana Tahunan kaping XNUMX ing sawijining dina saka penawaran paling apik ing taun global. Sales, sing ditindakake sawetara minggu kepungkur, entuk jumlah Adol $ 1 triliunMiturut perkiraan analis, penjualan taun iki ngluwihi sing taun sadurunge 60 persen, ngalahake rekor kanggo Ana Black lan Cyber ​​Senin.

Anggota liyane melu Perdana ing Dina Perdana ing taun iki tinimbang dina liyane ing sejarah perusahaan, ujare Amazon, nanging ora ana bukti kanggo nggawe cadangan informasi iki.

Milyar perusahaan kira-kira 85 yuta anggota Perdana tuku produk ing Perdhana Mati ing taun iki, 50 persen luwih akeh tinimbang taun-taun sadurunge, miturut perusahaan kasebut.

"Kaping kabeh, Perdhana Mati Iki minangka alat retensi lan akuisisi kanggo program Amazon sing paling bisa kabiji, program Perdana, saliyane iki minangka kalodhangan paling gedhe kanggo adol produk menyang konsumen, ”ujare Tom Caporaso, kepala pejabat eksekutif Claurus Commerce.

Amazon njupuk jackpot kanthi rekor penjualan Titik Echo, sing didol luwih akeh tinimbang produk liyane sing ditawakake kabeh pabrik lan kabeh kategori sing kasedhiya, sawise ngudhunake rega saka $ 49.99 dadi $ 34.99. Amazon adol kaping pitu luwih akeh piranti Echo Dot ing Dina Perdana iki tinimbang taun kepungkur.

Perdhana Mati Iki uga minangka dina penjualan paling gedhe kanggo pangguna Amazon, kanthi rekor kanggo penjualan speaker cerdas. Gema, tablet Fire sampeyan lan piranti maca Sedulur.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.