Kaluwihan lan kekurangan pariwara seluler ing eCommerce

Iklan seluler yaiku kampanye sing tujuan utamane kanggo ngluncurake tumindak utawa program konten pariwara lan ngidini pangguna bisa kontak luwih akeh karo target pamirsa. Salah sawijining faktor sing nggambarake model pariwara iki yaiku format interaktif sing hebat sing dikembangake liwat piranti teknologi apa wae (Laptop, ponsel, tablet utawa instrumen teknologi liyane).

Aplikasi kasebut menarik banget kanggo perusahaan ing sektor digital kanggo komunikasi karo para pelanggan, supplier utawa agen sosial liyane. Nganti bisa dadi alat sing kuat narik pelanggan kanthi luwih akeh utawa mung kanggo adol produk, layanan utawa barang. Saka perspektif umum iki, wayahe pas kanggo verifikasi kaluwihan lan kekurangan pariwara seluler ing eCommerce utawa perdagangan elektronik. Amarga bakal gumantung karo akeh faktor, kaya sing bakal dingerteni mengko.

Keuntungan pariwara seluler ing eCommerce bisa uga efektif yen disalurkan liwat strategi komersial sing wis ditemtokake. Yen kabutuhan pangguna bakal dianggep, nanging uga media sosial sing pesen bakal katon. Yen kudu dipikirake, miturut panliten sing beda babagan pemasaran digital, umume konsumen ngakses situs web saka macem-macem piranti lan nggunakake pirang-pirang layar kanthi runtut.

Kelas pariwara seluler

Sadurunge nyorot kaluwihan lan kekurangane, sampeyan kudu ngerti jinis pariwara seluler sing kasedhiya kanggo promosi kegiatan profesional liwat Internet.

tampilan: iki minangka format sing bisa sampeyan lebokake ing situs web ing piranti seluler utawa teknologi liyane. Kanthi macem-macem proposal sing sampeyan duwe saiki, lan ing antarane kalebu:

  • Spanduk.
  • Video.
  • Tautan teks.

Tanpa lali yen ing taun-taun pungkasan format liyane kanggo browsing seluler wis muncul saka ponsel lan mbutuhake pangembangan teknis luwih lanjut.

  • Pesen seluler: SMS lan MMS. Mesthine, minangka jinis pariwara sing saiki wis ketinggalan jaman, nanging bisa nggayuh tujuan ing olahpesen seluler.
  • Bluetooth: Iki dudu model iklan sing maju kanthi teknologi, nanging paling ora bisa digunakake liwat server iklan kanthi ciri kasebut.
  • advergaming: iki minangka sistem sing luwih canggih kanggo ngluncurake pesen pariwara sing didhukung dening game video lan mula ora bakal mengaruhi bisnis sampeyan ing Internet.

Keuntungan pariwara seluler ing eCommerce

Ora kabeh ireng lan putih ing pariwara iki. Nanging luwih dhisik, kita bakal nganalisis mupangat sing bakal ana ing toko utawa bisnis virtual. Sampeyan bakal bisa ndeleng manawa luwih saka sing sampeyan kira saka pendekatan awal. Supaya wiwit saiki sampeyan bisa nggunakake tren iki ing pangembangan bisnis digital. Ngerti manawa sampeyan kudu mbedakake pariwara seluler saka iklan sing dudu. Amarga bakal dadi salah sawijining kunci kanggo ngembangake strategi kerja sing rasional lan seimbang.

Langsung cepet: strategi iklan iki menehi potensial seng nembus luwih gedhe ing antarane target target. Iki amarga terminal teknologi kanthi ciri kasebut nawakake sampeyan kesempatan kanggo langsung tekan wong liya utawa perusahaan. Luwih luwih saka liwat saluran konvensional utawa tradisional.

Interaktivitas sosial: Ora bisa liwat sistem iki sampeyan bisa sesambungan karo bagean proses liyane. Yaiku, karo klien sampeyan sing uga bisa nerusake kontak utawa nuduhake ing jaringan sosial. Yen pariwara digabung karo jaringan sosial, efek kasebut bisa diduplikasi kanthi gampang yen sampeyan nindakake strategi kanggo nggayuh tujuan sing wis ditemtokake sadurunge.

Bali investasi: Sampeyan ora mung perlu kanggo nganalisa komponen komersial sistem iklan iki. Nanging uga ekonomi lan ing pangertene iki, biaya per dampak bisa dadi luwih nguntungake tinimbang liwat media pariwara liyane statis. Dadi kanthi cara iki, merek komersial lan pengiklan dhewe entuk bathi. Lan amarga sampeyan dadi pemilik domain digital.

Kontribusi pariwara seluler liyane

Ing kahanan apa wae, ana manfaate liyane kanggo nggunakake pariwara iki lan aja lali nalika ngadhepi kampanye pariwara. Salah siji sing paling relevan yaiku sing asale saka kasunyatan manawa sampeyan bisa nyetel pirang-pirang skenario. Liwat a pariwara sing kurang statis lan bisa dadi luwih apik kanggo pelanggan utawa pangguna. Ora nggumunake, minangka tren sing wis saya suwe saya suwe kanggo adaptasi karo kabeh piranti teknologi. Miturut sawetara panelitian pemasaran, dheweke negesake manawa iki minangka kebiasaan munggah saka profil pangguna sing beda ing saindenging jagad.

Kontribusi liyane sing paling relevan gegandhengan langsung karo tuku. Ing endi, tuku online sajrone rolas wulan kepungkur wis tuwuh luwih saka 40% liwat piranti kasebut Lan iki minangka tren sing terus berkembang ing kuartal pungkasan taun 2018. Nganti nuduhake manawa e-bisnis sing pengin tetep kompetitif kudu adaptasi karo garis bisnis karo panggunaan seluler.

Titik liyane sing apik kanggo milih model pariwara iki tetep ana ing kasunyatan manawa minangka sumber daya sing disenengi para pengusaha cilik lan menengah ing sektor kasebut amarga bisa nggayuh para panampa ing wektu sing pas nalika arep njupuk keputusan. . Mula, iki minangka pariwara sing luwih tepat wektu lan luwih cedhak karo pangguna sing bisa mengaruhi kenaikan shopping online. Kaya ing pambiji ing ngisor iki sing bakal dibabarake ing ngisor iki:

  • Iku pariwara luwih sensitif dibukak.
  • Su fungsi  Iki luwih akeh dibuktekake liwat sawetara panelitian.
  • Se padha sesuai karo cita rasa lan kabutuhane profil pangguna anyar.
  • Ngidini nggayuh tujuane ing wektu sing luwih cekak.

Kerugian pariwara seluler ing eCommerce

Kosok baline, pariwara semacam iki nggawa serangkaian kekurangan sing kudu sampeyan evaluasi wiwit saiki kanggo nemtokake strategi pemasaran ing perdagangan digital utawa toko sing sampeyan duweni. Saka konteks umum iki, salah sawijining kerugian paling gedhe yaiku sampeyan kudu milih manajemen ing bisnis profesional sampeyan. Nganti sampeyan malah kudu nggawe sawetara ngapiki kanggo desain menyang situs web properti sampeyan.

Nanging supaya sampeyan duwe pinemu sing luwih jelas babagan cara model pariwara iki bisa nyebabake sampeyan, kita bakal ndhaptar elemen negatif totoan seluler liyane ing perdagangan elektronik.

  • La kompetisi luwih dhuwur lan mulane sampeyan butuh konten sing luwih kompetitif supaya pamirsa kasengsem ing pungkasan.
  • La ora percaya dening bagean sing apik saka pangguna sing pengin ndeleng produk utawa artikel sadurunge tuku online.
  • La resistensi utawa kerumitan sing arep didol sawetara produk utawa artikel liwat saluran kasebut ing pemasaran.
  • Bisa uga operasi sing bisa tambah larang yen kabeh biaya kalebu ing manajemen lan antara liya sing diasilake saka pangiriman katon jelas.
  • Iki minangka model manajemen sing kudu ditindakake nampa akses sadurunge menyang geolokasi.
  • Mbutuhke informasi luwih lengkap babagan implementasine sing bener. Iki amarga kadang, ana sistem liyane sing duwe bathi kanggo siji utawa liyane sistem operasi. Amarga mesthine sing asale saka Android, IOS, Blackberry utawa Windows Phone 8. ora padha. Kanggo nyebut sawetara conto.

ing biaya adaptasi Iki minangka rem liyane ing pariwara seluler. Iki bisa dijlentrehake kanthi alesan sing gampang yen kampanye mbutuhake adaptasi seluler. Lan minangka akibat saka tumindak iki, pengeluaran sing kudu kita adhepi ing perdagangan digital.

Ing sawetara kasus, aja lali yen bisa uga kedadeyan kasebut matesi rentang perhatian pangguna lan kasunyatan iki bisa nyebabake untung sing luwih murah ing kelas media iki kanggo ngasilake penghasilan ing situs web toko online.

Kaya sing wis sampeyan ngerteni, ana pirang-pirang lampu lan bayangan ing aplikasi iklan seluler ing eCommerce. Sampeyan kudu nyelehake loro faktor kasebut ing skala sing padha lan bisa kesimpulan yen sampeyan kudu milih alternatif iki ing situs web sampeyan. Ora ing kabeh kasus, bakal ana wangsulan sing padha lan kabeh bakal gumantung karo jinis bisnis, target lan strategi kanggo promosi wiwit saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.