Kaluwihan lan kekurangan tuku online

Kaluwihan lan kekurangan tuku online

Kanggo pedagang lan wirausaha, blanja kanthi online ana sawetara kaluwihan lan kekurangan dibandhingake karo perdagangan tradisional. Nanging konsumen lan pelanggan uga ngerteni kaluwihan lan kekurangan tartamtu nalika tuku produk utawa layanan kontrak liwat Internet.

Nyatane, sawetara fitur sing katon minangka mupangat eCommerce kanggo pelanggan sing dianggep minangka cacat kanggo sing adol.

Priksa keuntungan lan kekurangan tuku online

Nalika ngelingi nggawe bisnis utawa adaptasi saka sing wis ana, kudu dipikirake apa kaluwihan kanggo perusahaan kasebut lan apa kaluwihan kanggo para pelanggan. Kanthi cara iki, bakal luwih gampang pambiji gaweyan sing kudu ditindakake njupuk kauntungan lan ngatasi kekurangan eCommerce kanggo pangguna lan pelanggan.

Pramila ing ngisor iki kita bakal nyusun sawetara dhaptar karo kaluwihan lan kekurangan tuku online.

Kaluwihan tuku kanthi online

Kahanan ing ngisor iki umpamane mupangat kanggo pelanggan utawa sing adol, lan ing kasus apa wae kasusahan kanggo sapa wae. Ing kasus kasebut, loro pihak entuk bathi kanthi tuku lan adol kanthi online:

  1. Ora ana antrian sing tuku
  2. Akses menyang toko lan produk ing lokasi sing adoh
  3. Sampeyan ora prelu duwe toko fisik kanggo tuku lan adol
  4. Iki tegese papan sing ana ing toko iku ora pati penting didol
  5. Sampeyan bisa nawakake lan nemokake pilihan sing akeh
  6. Toko online kasedhiya saben dina saben jam
  7. Kemampuan kanggo tuku lan adol menyang konsumen liyane lan njupuk kauntungan saka perdagangan C2C
  8. Tuku langsung produk unduhan digital (piranti lunak, e-book, musik, film, lsp)
  9. Gampang tuwuh lan nawakake produk lan layanan sing luwih akeh
  10. Ora ana watesan utawa kahanan ruang, sing ngidini kasedhiya luwih akeh produk
  11. Gampang lan cepet komunikasi
  12. Personalisasi tuku lan pengalaman pelanggan
  13. Ora usah nangani awis
  14. Transaksi lan kontrak sing cepet lan efisien
  15. Kemudahan manajemen inventaris, supaya para pelanggan ngerti manawa kasedhiya apa sing digoleki. Kanggo sing adol uga mupangate penting supaya bisa ngisi maneh sadurunge stok wis entek
  16. Pengirangan biaya personel
  17. Kamungkinan kanggo nemokake luwih akeh pelanggan utawa nemokake toko sing luwih apik liwat mesin telusuran
  18. Kamungkinan tuku lan adol produk langka utawa kurang komersial, nanging duwe pangsa pasar
  19. Kemampuan kanggo ngawasi produk kanthi rapet sajrone transportasi

Kerugian tuku online

Tuku online

Para pembeli uga nemokake manawa kesulitan sing adol bakul lan sing kadang uga nganggep kerugian.

  1. Kurang komunikasi lan hubungan pribadi
  2. Ora bisa nyoba produk sadurunge tuku
  3. Sampeyan butuh sambungan internet sing aman
  4. Penting banget kanggo duwe piranti sing bisa nyambung menyang Internet
  5. Wedi mbayar apus, apus lan nyolong informasi pribadi (peretas)
  6. Kesulitan utawa malah ora bisa ndeteksi apus lan apus-apus
  7. Ketergantungan mutlak ing Internet
  8. Ana biaya tambahan sing, ing kasus biasane, bakul kudu nanggung
  9. Ora nyenengake kanggo bali
  10. Telat nampa produk (paling ora sedina)

Keuntungan eCommerce kanggo konsumen sing nglarani para penjual

Dhaptar pungkasan iki nuduhake fitur lan keperluan eCommerce sing dianggep konsumen paling mupangate, nanging, nuduhake manawa gedhe kekurangan kanggo sing adol.

  1. Gampang lan cepet kanggo mbandhingake rega
  2. Kasedhiyan kupon diskon lan penawaran khusus
  3. Pangiriman saben produk kanthi individu
Artikel sing gegandhengan:
Kaluwihan lan kerugian E-commerce

KESIMPULAN

Kayane jelas yen kaluwihan eCommerce luwih akeh tinimbang tinimbang drawbacks, kanggo konsumen lan sudagar. Supaya sukses ing bisnis online, wirausaha kudu nggatekake kahanan sing dianggep pelanggan minangka kekurangan kanggo nggampangake proses tuku lan nambah penjualan.

Ing kasus apa wae, dhaptar kasebut kudu diwenehake nilai eCommerce minangka kesempatan bisnis luar biasa lan dianggep minangka kegiatan utama, lan ora sekunder utawa komplementer kanggo bisnis tradisional. Menapa malih, kanthi lumakune wektu, manawa bisnis fisik lokal berkembang minangka pelengkap lan ekspansi bisnis elektronik.

Sing wis jelas yaiku ana kaluwihan lan kekurangan tuku online. Sing kudu ditaksir yaiku manawa samubarang sing positif bisa ngalahake sing negatif amarga iku siji-sijine cara supaya bisnis bisa maju lan para pelanggan bisa wareg karo tuku.

Lan sampeyan,apa sampeyan wis nemokake kaluwihan utawa kekurangan blanja online sing durung didaftar ing kene?

Informasi luwih lengkap - Kaluwihan lan kekurangan eCommerce dibandhingake karo perdagangan tradisional


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Andres ngandika

    Halo salam!
    Kepiye cara golek kontrak kanthi terus-terusan?

  2.   Giovanna ngandika

    Ya, kanggo tuku online lan njaluk menyang Kepulauan Canary saiki, isih dadi misi sing meh mokal.

  3.   Javier Alberola Berenguer ngandika

    Hola
    Mesthi wae, kaluwihan e-commerce luwih jelas, nanging kerugian gedhe yaiku utawa bisa dadi umume para pedagang, nalika "njupuk langkah maju ing bisnis" lan para pelanggan sing biasane diduweni. bisnis

  4.   carlos ngandika

    Kekurangan utama sing dakdeleng yaiku ing Spanyol akeh prabédan yen sampeyan manggon ing semenanjung utawa ing Kapuloan Balearic utawa Kepulauan Canary ... ing pungkasan yaiku odyssey lan ing Kapuloan Balear wektu tunggu kadang rada dawa.