Kahanan eceran e-commerce ing Brasil

Kahanan eceran e-commerce ing Brasil

Resesi ekonomi ing Brasil Wis tekan sektor E-niaga lan angel banget, nanging E-commerce isih tuwuh ing negara iki. Kanggo ngerti negara sing E-commerce dununge ing Brasil, Ing 2016, survey online para pengecer ing Brasil ditindakake bebarengan karo Perusahaan e-commerce Brasil. Mangkene sawetara pinemune.

Pengecer ngalami operasi ing negara sing resesi ekonomi. Udakara 60 persen pengecer online ujar manawa belanja alon dening konsumen minangka kendala sing signifikan tuwuh ing Ecommerce.

Pengecer online Dheweke nambah anggaran ing teknologi Ecommerce. Sanajan tekanan kanggo nyuda biaya sajrone masalah kahanan ekonomi Brasil, 64 persen pengecer Brasil sing disurvei nambah investasi ing e-commerce supaya bisa ngatasi badai.

Telpon minangka area fokus. Pengecer nglaporake manawa rata-rata 20 persen saka penghasilan online saiki saka konsumen sing tuku produk saka telpon. Kanggo nanggepi iki, ing 56 persen pengecer Dheweke nambah investasi ing ponsel. Nanging pengecer Brasil duwe tugas sing cukup gedhe: 50 persen pengecer lagi wiwit ngembangake strategi utawa ora duwe strategi seluler.

Media sosial minangka taktik akuisisi pelanggan sing apik. Taun iki, pengecer ing Brasil dheweke uga nglaporake manawa media sosial minangka salah sawijining cara sing paling efektif kanggo entuk pelanggan anyar. Kaya pasar global, pasar telusuran minangka kauntungan gedhe. Pengecer mung online weruh sukses bisa entuk luwih akeh pelanggan liwat media sosial, kaya toko tradisional kanthi sukses kanthi pariwara saben dinane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.