Jinis gateway pembayaran

Jinis gateway pembayaran

Yen sampeyan duwe bisnis online, salah siji saka Sing paling penting kanggo mbudidaya yaiku gateway pembayaran. Khusus, nawakake fasilitas kanggo pelanggan supaya bisa mbayar produk sampeyan. Lan kita ora referring kanggo menehi diskon, bonus lan pembayaran cicilan, nanging kanggo menehi wong macem-macem formulir pembayaran sing adaptasi kanggo apa padha pengin. Ing tembung liyane, macem-macem jinis gateway pembayaran.

Kaping pirang-pirang, sebabe kreto ditinggalake amarga pangguna wis meh tekan pungkasan lan, nalika mbayar, pilihan sing diwenehake ora bisa ngyakinake, lan luwih seneng menyang toko liyane, malah mbayar sethithik. liyane kanggo apa sing kurban, amarga padha duwe cara pembayaran luwih cocok. Apa ora nimbang apa sing metu ana?

Apa gateway pembayaran

Apa gateway pembayaran

Sadurunge ngomong babagan jinis gateway pembayaran, sampeyan kudu ngerti persis apa tegese istilah iki.

A gateway pembayaran bener cara kanggo wewenang pembayaran. Kanthi cara iki, sampeyan bakal njamin pangguna yen pembayaran, lan transaksi perdagangan elektronik sing kedadeyan, bener lan dilindhungi kanggo loro kasebut.

Yen kita njupuk menyang akun sing saben wektu luwih akeh wong nggunakake kertu kredit, lan ana sing ora gelem nggunakake online, apa sing sampeyan lakoni ing eCommerce sampeyan menehi perlindungan liwat sing gateways pembayaran supaya sampeyan "dipercaya" iku, supaya sampeyan ngerti sing lagi nindakake soko sing ora bakal sijine sampeyan ing resiko undue.

Napa eCommerce kudu nggunakake gateway pambayaran

Napa eCommerce kudu nggunakake gateway pambayaran

eCommerce Panjenengan iku toko 24 jam. Padha bisa tuku padha saka sampeyan ing 3 ing afternoon ing 3 ing esuk, lan tegese kurban cara pembayaran sing cocok lan, ndhuwur kabeh, sing njamin sing sesambetan komersial.

Yen sampeyan nawakake transaksi sing aman, sing sampeyan tuduhake marang pangguna yaiku sampeyan wis nyedhiyakake kabeh jaminan supaya tuku lan pambayaran "dijamin". Lan iku sing validasi pembayaran iki tansah rampung ing wektu nyata lan langsung. Padha kaya yen sampeyan kudu nggawe bali.

Kepiye cara kerja

Kepiye cara kerja

Kanggo nggawe idea luwih cetha kanggo sampeyan, operasi gateway pembayaran wiwit ing wayahe pangguna ndharat ing toko online, ndeleng produk sing kapentingan lan mutusaké kanggo sijine menyang cart lan miwiti proses tuku. Nalika sampeyan tekan bagean pambayaran, pilih gateway pembayaran sing sampeyan tawakake.

Iku banjur nalika perusahaan sampeyan, nggunakake kaca web, nransfer kabeh informasi pelanggan (minangka panjalukmu) menyang gateway pembayaran kasebut supaya sampeyan bisa milih cara sing dikarepake.

Ing wektu kuwi, transaksi digawe karo bank yen sampeyan wis milih enkripsi data nganggo rong jinis sistem: SSL o TLS.

Sawise transaksi wis dikonfirmasi dening bank, informasi sing dikirim menyang perusahaan sade, wis ana ing web, ing ngendi diverifikasi manawa data kasebut bener lan tuku bisa diwenehi wewenang.

Saiki, sawise dikonfirmasi dening bank perusahaan, liwat bank pangguna supaya uga verifikasi lan wewenang transaksi. Yen loro wis dikonfirmasi, sampeyan bakal nerusake kanggo pembayaran langsung.

Lan sing paling apik, iki mesthi kedadeyan sajrone sawetara detik.

Jinis gateway pembayaran

Saiki wis jelas kanggo sampeyan apa gateway pembayaran lan cara kerjane, wektune kanggo mriksa kabeh jinis sing ana. Lan ana akeh, sanajan ora kabeh digunakake utawa dikenal. Sawetara sing paling akeh digunakake ing Spanyol.

Paypal

Paypal minangka salah sawijining gateway paling tuwa nanging paling efisien. Lan pangguna ora kudu menehi rincian bank kanggo mbayar, nanging dheweke nindakake kabeh liwat email.

Siji-sijine masalah yaiku ora kabeh eCommerce nggunakake lan sawetara malah mundhakaken rega pembayaran supaya ora dikenani biaya karo komisi sing dikenani PayPal kanggo nggunakake minangka cara pembayaran.

Amazon Pay

Iki dudu salah sawijining sing paling misuwur ing Spanyol, sanajan bisa uga owah ing sawetara wulan utawa taun. Platform pembayaran sampeyan yaiku salah sawijining sing paling aman lan transaksi aman banget, plus sampeyan mung kudu mlebu ing Amazon supaya bisa mbayar.

Kanggo eCommerce, luwih akeh sing mbukak cara iki lan kita ora bakal kaget yen sithik-sithik padha dadi salah sawijining platform pembayaran standar.

Redsys

Kondhang ing Spanyol lan asal Spanyol, iku salah siji sing paling digunakake. Antarane fitur-fitur kasebut, bisa digabungake karo kertu kredit nasional lan internasional; wis sertifikat kanggo Visa lan Mastercard lan Iku salah siji sing paling gampang kanggo aplikasi..

Authorize.net

Gapura pembayaran iki ngidini sampeyan mbayar kapan wae, ing ngendi wae. Wis luwih saka 20 taun pengalaman kaya kasebut lan minangka salah sawijining sing paling populer. Salajengipun, ora kaya liyane, iki sampeyan ora perlu situs web duwe sertifikat SSL utawa sing tundhuk karo PCI kanggo nggunakake.

Kajaba iku, tanggung jawab kanggo nransfer dana saka akun bank, supaya kabeh bisa otomatis lan sampeyan ora mbuwang wektu.

Apple Pay

Kanggo pangguna Apple, iki bisa dadi salah sawijining pilihan sing kudu dipikirake kanggo pembayaran. Lan iku catwalk iki nggunakake Face ID lan Touch ID kanggo konfirmasi pembayaran.

ya, ing bisnis sampeyan sampeyan kudu duwe terminal karo NFC, Yen ora, sampeyan ora bakal bisa nggunakake kanggo mbayar. Sing apik yaiku keamanan maksimal kanthi proses iki, sanajan kasunyatane akeh bisnis sing durung ngerteni.

Stripe

Punika a saka sing paling dikenal, bisa nggawe tumbas karo klik karo akèh-akèhé saka kertu sing ditampa.

Mung masalah sampeyan kudu nampa pembayaran bisa njupuk 7-14 dina, sing, kanggo UKM lan freelancer, bisa uga ora paling apik kanggo bisnis sampeyan.

Platform liyane kayata Square, MercadoPago, PayPro Global, FONDY, Swipe utawa Payment Sense uga minangka conto jinis gateway pembayaran sing kudu ditimbang.

Sing paling apik? Iku bakal gumantung ing budget lan apa sing perlu kanggo eCommerce. Sampeyan bisa uga nggunakake sawetara bebarengan, njamin macem-macem liyane kanggo pelanggan. Apa kabeh jelas kanggo sampeyan?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.