Jaringan sosial lan statistik sing ngungkapake tuwuhane

jaringan sosial

Saben dina, jumlah pangguna aktif ing jaringan sosial saya saya tambah. Iki tegese akeh wong sing nggunakake situs kasebut supaya bisa terus kontak karo kanca, kulawarga, lan kanca sekerja, tinimbang nggunakake cara tradisional kayata email utawa telpon.

Wutah jaringan sosial ing taun kepungkur

Jaringan sosial lan statistik sing digawe babagan panggunaan, ngumumake tuwuhing perusahaan sing kudu ngerti kanggo ngowahi strategi pemasaran yen prelu.

Pangguna aktif - Facebook dominasi

Kira-kira ana udakara 3 milyar wong ing saindenging jagad sing duwe Internet, sing nuduhake 43% populasi. Kira-kira 2.1 milyar wong duwe akun media sosial, dene udakara 1.7 milyar wong aktif ing platform sosial.

Umume iki pangguna nggunakake jaringan sosial Facebook, platform sing dominasi segmen lan saiki duwe 1.55 milyar pangguna aktif. Lan yen sampeyan mikir manawa Twitter minangka jaringan sosial nomer loro karo pangguna sing paling aktif, kasunyatane dununge ana ing posisi kaping lima ing dhaptar kasebut. Sawise Facebook, YouTube minangka jaringan sosial kanthi pangguna sing paling aktif, 1 milyar sing pas.

Instagram katon ing posisi kaping telu kanthi 400 yuta pangguna lan Google+ tekan 343 yuta pangguna aktif sing gumun. Twitter kanggo bagean kasebut duwe 316 yuta pangguna aktif lan Tumblr duwe 230 yuta pangguna aktif.

Pertumbuhan jaringan sosial taunan

Nomer pangguna aktif ing platform sosial mung nambah 9.3% sajrone taun iki, angka sing ana ing sangisore tuwuhing 12.5% sing kedadeyan sajrone taun 2015. Sing apik yaiku tuwuhing pangguna jaringan sosial wis mudhun wiwit taun 2012 lan diarep-arep terus mudhun nganti 2018, nalika rebound 6.8% diarepake


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.