Jaringan sosial anyar

Jaringan sosial anyar

Kaya sing sampeyan ngerti, lan yen kita ora ngandhani sampeyan, Ora mung jaringan sosial sing sampeyan kenal, nanging ana akeh liyane, kang bisa uga ora digunakake digunakake, nanging bisa ngganti ing wektu cendhak. Jaringan sosial anyar metu saben taun, lan kita bisa ngomong meh saben wulan.

Nanging apa padha? Lan kenapa, yen sampeyan duwe eCommerce, sampeyan kepengin ngerti? Yen sampeyan durung nganggep, kita bakal menehi pendapat sing mung bisa nggawe sampeyan ngganti pikiran lan wiwit ndeleng jaringan anyar iki kanthi mata sing beda. Go kanggo iku?

Jaringan sosial anyar, kenapa sampeyan kasengsem?

Mikir bab TikTok. Iku ora jaringan sing metu bubar nanging wis karo kita wiwit 2016 (2017 yen sampeyan pengin dadi wiwitan saka jeneng kang kita ngerti). Ing wektu iku, mung sawetara sing nggunakake lan ora akeh isi.

Nanging, Kepiye yen minangka eCommerce sampeyan wis nggawe video lan nggawe saluran sampeyan dadi salah sawijining sing pertama teka? Ya, saiki bisa uga dadi saluran sing penting banget sing bakal ditindakake jutaan yuta lan sampeyan bisa entuk dhuwit. Mikir bab iku. Luwih akeh klien, luwih akeh dhuwit.

Jaringan sosial anyar padha duwe kauntungan ing kang padha digunakake: sing padha ora katutup lan dheweke bisa nulungi sampeyan entuk posisi sing luwih apik marang saingan sampeyan. Anggere sampeyan nindakake samubarang sing bener.

Kanthi iki, kita ora pengin ngandhani sampeyan supaya nggawe profil ing kabeh jaringan sosial anyar, nanging goleki lan nimbang iki minangka kesempatan kanggo ngirim bisnis sampeyan. Yen jaringan kasil, sampeyan wis ana lan luwih gampang kanggo posisi dhewe. Nanging sampeyan mung bisa nindakake iki yen sampeyan duwe wektu kanggo ngatur liyane.

Apa jaringan sosial anyar sing ana

Sampeyan bisa uga penasaran lan pengin ngerti apa jaringan sosial anyar ana, lan utamané yen padha duwe masa depan utawa bisa ing sawetara titik unseat Instagram, Facebook, Twitter, twitch o TikTok. Lan kita ora bakal ngenteni sampeyan. Iki sing wis ditemokake.

bumble

bumble

Apa sampeyan pengin jaringan sosial sing wanita sing ngontrol lan ngatur? Nah, iki idealmu. bumble sejatine a dating jaringan sosial. Wis sawetara bagean sing gratis lan liyane sing dibayar. piye karo Tinder.

Nyatane, sing nitahake minangka co-founder saka jaringan kasebut, Whitney Wolfe, lan wis mutusake rasa hormat kasebut lan ora mung dadi link. Yagene kita ngomong iki? Ya, amarga sampeyan bisa nemokake "oranye" utawa golek kanca utawa golek kontak sing sampeyan pikir bakal nggedhekake jaringan profesional sampeyan.

kafein

Kafein Jaringan Sosial Anyar

kafein Iki minangka salah sawijining jaringan sosial anyar sing kudu dieling-eling. Lan iku fokus ing tukang game wis streamers. Padha ngomong iku luwih sosial saka twitch o youtube game, kang ndadekake iku atraktif lan, yen padha nindakake iku bener, malah bisa unseat sawetara saka wong-wong mau ing mangsa ora adoh banget.

Wigati dimangerteni Fox wis nandur modhal 100 yuta dolar amarga dheweke ndeleng potensial. Dadi, yen sampeyan ngetutake dhewe, utawa duwe toko ing pasar kasebut, penting kanggo miwiti ngetutake.

Marujeo

Nalika kita nemokake iki kita ngguyu. Lan bab pisanan sing teka ing atine Iki minangka teras lingkungan khas sing dicritakake gosip. Utawa dicritakake, amarga manungsa nduweni rasa penasaran nganti kebacut lan ora krasa lara ngrungokake unen-unen utawa apa-apa sing diomongake ing kono.

Ya, miturut pangripta, Marujeo minangka jaringan sosial asal Spanyol bakal reinvent tembung saka tutuk. Lan kanggo iki, ana kemungkinan nggawe entri kanthi judhul, gambar lan teks supaya wong liya bisa maca lan ngerti apa sing kedadeyan.

Apa bisa digunakake kanggo? Inggih, yen sampeyan duwe toko fashion bisa uga. Sanajan efek paling gedhe sing kita deleng yaiku kanggo gosip selebriti.

Jaringan kasebut bakal ndeteksi lokasi wong kasebut kanthi cara sing bakal menehi kabar babagan kabeh sing kedadeyan utawa bakal kedadeyan ing saubengé supaya dheweke ngerti. Kaya-kaya dadi wartawan.

Peach

Bisa mbayangno komunikasi mung karo emoji lan sawetara bab disebuttembung gaib"? Nah, iku filosofi saka Peach, jaringan sosial sing mung bakal nggunakake rong unsur iki kanggo komunikasi, uga gambar, GIF lan emoticon.

Mesthine, ana kekurangan sing bisa dadi salah sawijining sing paling ala: saiki mung kasedhiya ing iOS, ora ing Android, sanajan kita nganggep sing cepet utawa mengko padha bakal mungkasi munggah hanging ana.

bayi

Apa sampeyan ngerti jaringan sosial anyar iki? Inggih, yen sampeyan are looking for proyek sampeyan kudu amarga iku salah siji saka jaringan sing digunakake uga Linkedin. Nyatane, wiwit diluncurake ing iOS lan Android, sajrone sangang wulan wis ana sangang yuta kedhaftar. Mulane, yen sampeyan duwe bisnis sing bisa narik kawigaten wong liya, yen sampeyan nawarake utawa looking for karya, utawa yen sampeyan pengin nggawe dhewe dikenal minangka merek pribadi, sampeyan kudu njupuk menyang akun.

Woonkly

Woonkly

Iki soko liyane dingerteni, nanging bebener iku narik kawigaten akèh manungsa waé, utamané amarga kabeh isi sing diterbitake dadi NFT. Lan tegese sampeyan bisa tuku utawa ngedol.

Tegese sampeyan bisa adol video, foto, gambar utawa malah tembung sampeyan lan kanthi mangkono ngakses pamblokiran.

Horizon Worlds

Iki ora dadi anyar, nanging elinga saiki Iki minangka salah sawijining jaringan sosial saiki lan wis ana beta tester sing arep nyoba. Iku fokus ing virtual kasunyatan lan tujuane yaiku kita bisa nggawe avatar utawa karakter, mini-aku sing mlebu ing jagad maya kanggo main, ngobrol utawa nindakake apa wae sing dikarepake.

Aku ora ngerti bab sampeyan, nanging kanggo kita misale jek kaya film Ready Player One. Lan bab iku bisa kanggo njupuk menyang akun sing iku tambah cetha sing teknologi minangka bagéan saka urip saben dina praktis wiwit kita tangi.

supernova

supernova

Yen sampeyan salah siji saka wong-wong sing mikir yen donya bisa dadi luwih apik lan pengin ndhukung sabab amal, Supernova bisa dadi jaringan sosial sampeyan. Kanggo wiwitan, 60% saka revenue iklan disumbang sing nduweni jaringan kanggo amal miturut pangguna.

Apa sing diupayakake yaiku nggawe komunitas sing positif lan inklusif, ing ngendi luwih akeh katresnan lan kurang sengit.

Apa sampeyan ngerti jaringan sosial anyar sing sampeyan pikir bisa sukses? Inggih, ninggalake wong ing komentar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.