Instagram langsung

instagram manggon

Jaringan sosial, nalika wis teka, nuwuhake revolusi wong. Nanging, ing wektu sing suwe, bisnis, loro toko online lan fisik, wiwit mlebu ing omah kasebut kanggo nemokake calon pelanggan ing kana. Salah siji sing saya rame yaiku Instagram lan luwih-luwih wiwit Instagram Langsung.

Nanging apa hubungane karo bisnis? Apa ana manfaate kanggo eCommerce nggunakake Instagram Live kanggo adol luwih akeh? Kita analisa ing ngisor iki.

Apa sing Instagram Langsung

Apa sing Instagram Langsung

Instagram Live, uga dikenal minangka Instagram Live, minangka alat sing Mbantu sampeyan nggawe video langsung, yaiku saka sampeyan nganti sampeyan, ing antarane pandherekipun. Kanthi cara iki, kayane sampeyan nggawe telpon video menyang kabeh pandherekipun ing akun Instagram lan ngundang supaya ngrungokake nalika sampeyan nerangake apa-apa.

Alat iki minangka salah sawijining alat sing paling akeh pengaruh, amarga sampeyan ngidini sampeyan nyambung luwih kuat karo para pengikut, supaya bisa melu obrolan lan nggawe dheweke melu komentar.

Kasunyatane, prekara sing ngilangi video sing direkam lan dikirim ing jaringan sosial, sing saiki katon luwih adhem. Amarga pertunjukan langsung iki bisa disimpen ing akun kanthi suwe, sampeyan bisa nggawe sawetara lan terus ndeleng sawetara dina mengko, utawa minggu utawa wulan.

Cara nggawe langsung ing Instagram

Cara nggawe langsung ing Instagram

Yen sampeyan durung nate nindakake Instagram Live sadurunge lan ora pengin sampeyan prawan anyar, elinga apa sing bakal dakkandhani. Mesthine, sadurunge nindakake, kita arep menehi sampeyan sawetara tips sadurunge lan nalika sampeyan urip ing Instagram:

  • Coba siyap kabeh. Penting, sampeyan ora nggawe wong sing ndeleng sampeyan pusing karo acara lan acara, ora mung amarga bakal ilang saka pandhangane, nanging uga amarga ora bakal ngrungokake sampeyan.
  • Ngomong babagan swara, yen sampeyan ndeleng manawa dheweke ora bisa ngrungokake, mula luwih becik yen sampeyan duwe piranti tanpa tangan, mula sampeyan bisa nggawe manawa dheweke bakal ngrungokake kanthi bener.
  • Nalika sampeyan lagi urip, coba goleki notifikasi sing bakal teka. Dheweke bisa dadi pitakon saka pangguna babagan apa sing sampeyan critakake lan luwih becik sampeyan mangsuli supaya dheweke ngerti yen sampeyan peduli babagan ngrampungake keraguan. Aja kuwatir yen mikir pesen sing nyerang bakal dilebokake, ing setelan Instagram sampeyan bisa ndhelikake komentar kasebut supaya ora katon.
  • Aja kakehan ngomong utawa alon, lan aja gugup. Kayane sampeyan ngomong kanggo wong liya, sanajan sampeyan ora weruh nalika semana. Sampeyan kudu bisa nerangake produk sampeyan kanthi cara supaya sampeyan luwih apik kanggo sing ndeleng lan pengin tuku. Lan kepiye carane sampeyan entuk? Ya, gampang, coba jelasake yen sampeyan bisa ngatasi masalah sing sampeyan alami (kanggo nindakake iki, gunakake tembung kaya "bayangkan, pikirake ..." sing bakal nggawe wong kasebut ana ing kahanan sing duwe masalah lan produk kasebut bisa ngatasi iku).

Saiki ya, apa sampeyan pengin ngerti apa kasebut langkah sing kudu sampeyan lakoni kanggo nggawe Instagram Live? Ana ing kene:

  • Ing Instagram sampeyan, sampeyan kudu ngeklik lambang sing katon ing sisih kiwa kiwa lan mbukak Crita ing ponsel sampeyan.
  • Banjur Gulung menyang endi sing diarani "Urip" utawa "Urip." Bakal meh ing pungkasan. Sadurunge menehi tombol gedhe sing bakal katon, luwih becik sampeyan klik ing setir (kiwa ndhuwur) kanggo mriksa manawa kontrol apik lan sampeyan ora bakal nemoni masalah, komentar aktif lan kabeh bisa digunakake kanthi bener. Yen mangkono, pencet tombol Live.
  • Sampeyan wis online, lan apa sing bisa ditindakake yaiku salam kanggo wong-wong sing wis ana ing kana, ngenteni dheweke gabung luwih akeh lan miwiti langsung apa sing pengin dikomentari.
  • Yen pengin rampung, sampeyan kudu ngeklik lambang Pungkasan kanggo mungkasi sambungan. Dadi, video kasebut bakal tetep dicritakake sajrone 24 jam. Nanging ana trik lan yaiku yen sampeyan mencet telung titik kasebut, sampeyan bisa ngunggah menyang salah sawijining warta sing ditampilake. Kanthi cara iki, ora bakal dibusak kajaba sampeyan nindakake kanthi manual.

Kepiye mupangate eCommerce kanggo nggawe Instagram urip?

Kepiye mupangate eCommerce kanggo nggawe Instagram urip?

Ora ana sangsi manawa ngarahake pengaruh, panulis lan liya-liyane sing pengin nggawe merek minangka kauntungan kompetitif tinimbang pesaing sampeyan. Nanging babagan eCommerce? Apa mupangate entuk masalah nalika nindakake Instagram Live?

Kasunyatane ya, lan akeh banget. Amarga, ing antarane kaluwihan sing bakal ditemokake yaiku:

  • Sampeyan bakal luwih nyambung karo pamirsa. Utamane amarga nalika miwiti video langsung, sampeyan bisa menehi kabar marang pandherekipun supaya bisa melu ing video kasebut. Iki ora kedadeyan nalika sampeyan nerbitake postingan ing Instagram.
  • Nambah interaksi. Amarga wong-wong kasebut bakal bisa takon lan ngirim komentar kanthi langsung, sing sampeyan uga bisa mangsuli (yen sampeyan bisa maca). Iki bakal nggawe dheweke rumangsa "penting", sing mbantu dheweke nyambung karo perusahaan, toko, utawa produk sampeyan.
  • Rame dadi misuwur. Bayangake yen sampeyan nonton video langsung lan ujug-ujug dheweke ngarani sampeyan, utawa ujar babagan sampeyan. Tanpa mangu-mangu, sampeyan bakal menehi kebanggaan, sanajan uga rada isin, nanging bakal tetep tetep ana lan sampeyan bakal seneng ndeleng.
  • E-commerce dadi manungsa. Sanajan isih ana wong sing seneng tetep anonim lan nggawe produk sing adol luwih dikenal tinimbang awake dhewe, sejatine masarakat saiki pengin ngerti kabeh babagan kabeh. Lan kalebu kalebu ngerti sapa sing dadi konco toko online sing bisa tuku.

Kita ora bisa prédhiksi manawa sampeyan duwe Instagram Live lan dumadakan para pengikut sampeyan bakal udan lan sampeyan duwe komentar. Ora bisa kaya ngono. Umume sampeyan ora bisa nggambarake kanthi sadurunge. Nanging aja nganti lali. Sing paling apik yaiku terus nyoba lan, nalika sampeyan ndeleng manawa bisa sukses, luwih becik nambah profesionalisme menyang saluran langsung karo calon klien.

Pungkasane, sampeyan bakal miwiti, lan yen sampeyan duwe, sampeyan bakal duwe akeh sapi. Apa kita bisa mbantu sampeyan ngatasi hal liya?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.