5 cara nggunakake Instagram Direct ing eCommerce

Apa sing diarani Instagram Langsung

Instagram minangka salah sawijining jaringan sosial sing paling akeh tuwuh ing taun-taun pungkasan. Lan iku amarga, ing ndhuwur kabeh, kasunyatan manawa gambar kasebut wis bisa ngatasi teks, sanajan saiki ana publikasi sing uga main karo teks sing dienggo karo emoji. Nanging, tanpa mangu-mangu, sukses paling gedhe yaiku fungsi sing wis dikenalake, kayata Instagram Direct.

Saiki, Yen sampeyan duwe eCommerce lan sampeyan ora ngerti apa sing bisa ditindakake Instagram Direct kanggo sampeyan, Dadi, sampeyan kepincut amarga kita ora mung bakal menehi katrangan babagan Instagram Direct, nanging uga bakal menehi sawetara cara kanggo nggunakake ing eCommerce. Sampeyan mesthi durung mikir babagan iki.

Apa sing diarani Instagram Langsung

Instagram Direct pancen a layanan olahpesen sing kalebu ing aplikasi Instagram. Kajaba iku, kanthi nggabungake olahpesen WhatsApp, Instagram lan Facebook, sampeyan saiki wis dadi sentralisasi.

Kanthi sampeyan bisa ngirim teks, nanging uga video lan foto. Lan kanggo apa? Ora mung kanggo komunikasi karo pandherekipun, nanging ngirim kabar utawa njaluk kabeh wong sing ngetutake sampeyan ngerti kabar paling anyar tanpa ngenteni dheweke ndeleng profil sampeyan ing Instagram (utawa supaya ditampilake nalika browsing ing Instagram).

Cara nggawe siji ing sawetara menit

Kanggo nggunakake Instagram Direct, sampeyan mung butuh sawetara menit lan, kadhang ora, malah ora. Nyatane, kaya ngirim pesen menyang wong, sing asring ditindakake saben dina.

Langkah-langkah kanggo nindakake siji yaiku ing ngisor iki:

  1. Motret utawa rekam video. Sampeyan bisa nyakup sawetara filter, efek khusus utawa apa sing sampeyan karepake.
  2. Saiki, pencet «Langsung», sing bakal katon ing layar.
  3. Tandhani utawa tulis jeneng pandhereke sing pengin dikirim foto utawa video kasebut. Nyatane, sampeyan malah bisa nggawe grup karo sapa wae sing dikarepake lan ngirim menyang kabeh wong luwih gampang lan luwih cepet saka siji mbaka siji.
  4. Pencet ngirim.

Lan iku mung. Sampeyan ora kudu nindakake tindakan liya Kita menehi saran supaya sampeyan bisa njupuk foto utawa video sing apik amarga kualitas ing kene penting banget lan sampeyan bakal entuk luwih akeh pandherekipun.

Cara nggunakake Instagram Direct ing eCommerce

Cara nggunakake Instagram Direct ing eCommerce

Saiki sampeyan ngerti apa sing diarani Instagram Direct, saiki wayahe njlentrehake manawa fungsi jaringan sosial iki bisa nguntungake sampeyan minangka eCommerce. Lan, percaya utawa ora, ana macem-macem cara nggunakake kanggo entuk kauntungan tinimbang pesaing. Apa kowé ora precaya? Ya, delengen ide apa sing bisa diwenehake karo sampeyan.

Gunakake Instagram Direct kanggo ngiklanake produk anyar

Apa sampeyan duwe produk anyar ing eCommerce? Apik tenan! Masalahe yaiku amarga sampeyan ora bisa ndeleng visibilitas sing sampeyan ngarepake. Yen sampeyan kelakon, kepiye nggunakake Instagram Direct supaya para pengikut ngerti sampeyan duwe sing anyar.

Sampeyan uga bisa tulung supaya dheweke ngerteni luwih cedhak, apamaneh yen ana sing narik kawigaten utawa ngatasi masalah sing ana. Kadhangkala ngirim pesen pribadi sing nyritakake babagan produk anyar, sanajan khusus sadurunge diluncurake, bakal nggawe dheweke luwih penting amarga duwe informasi lan keuntungan "wong njero" kanggo dadi pengikut eCommerce.

Bukak kontes

Cara nggunakake Instagram Direct ing eCommerce

Kepiye kontes eksklusif kanggo pengikut sampeyan? Kadhangkala, prioritas sing ngetutake sampeyan bisa mbantu nggawe loyalitas pelanggan. Mesthi wae, coba gabungake liyane sing eksklusif kanggo liyane sing mbukak, amarga yen ora, sampeyan ora bakal entuk calon pelanggan anyar kanggo bisnis sampeyan.

Salah siji Kontes sing paling umum kanggo eCommerce yaiku pangguna njupuk foto awake dhewe nggunakake produk sing sampeyan adol lan kirim menyang grup. Dadi, sapa wae sing nindakake nggawe hadiah kanggo menang, lan sampeyan bisa duwe gambar sing nggawe wong liya ngerti manawa wong nggunakake produk sampeyan. Mesthi wae, priksa manawa wis nemtokake aturan kontes sing bisa digunakake nggunakake foto kasebut kanggo promosi eCommerce utawa produk sing ditampilake. Kanthi cara iki sampeyan ngindhari masalah hukum.

Sales eksklusif utawa promosi khusus

Contone, bayangake yen Black Friday teka lan sampeyan ngira, seminggu sadurunge, sampeyan pengin nyuda produk, utawa pilihan, kanggo nyengkuyung penjualan. Nanging yen 1-2 dina sadurunge ngumumake menyang pandherekipun, kanthi pribadi, sampeyan menehi prioritas (lan kesempatan kanggo tuku tanpa wedi yen saham bakal entek). Iki mbantu wong-wong sing ngetutake sampeyan rumangsa penting ing bisnis sampeyan.

Sampeyan bisa uga sebar kode promosi kanggo entuk manfaat saka diskon. Utawa ngluncurake acara mung kanggo pandherekipun, mung sawetara jam utawa sawetara dina, kanggo ngajak wong liya dadi pengikut lan miwiti nampa mupangat kasebut.

Aktifake obrolan lan takon

Iki minangka cara liya kanggo nyedhaki «kahanan» eCommerce menyang para pengikut jaringan sosial iki. Kanthi cara iki, sampeyan mbantu dheweke nemokake wangsulan pitakon sing paling umum. Nanging sampeyan uga nawakake kesempatan kanggo ngubungi sampeyan kanggo ngrampungake keraguan, kanthi pribadi utawa ing grup kasebut.

Kanthi tembung liyane, sampeyan nawakake layanan sing luwih pribadi lan pribadi, sing bakal nggawe bisnis sampeyan kanthi nggawe "saka sampeyan menyang sampeyan".

Bukak program mupangate

Cara nggunakake Instagram Direct ing eCommerce

Apa sampeyan nate mikir manawa pangguna Instagram ngetutake sampeyan minangka prestasi? Kepiye yen sampeyan ewu? Utawa jutaan? ECommerce sampeyan dhewe bakal entuk bathi amarga iki tegese sampeyan tampil. Nanging, iki tegese ora mung nawakake apa sing sampeyan senengi lan pengin jutaan, nanging uga sampeyan kudu ngurus pangguna kasebut Amarga, sanajan sampeyan ora mikir, "upaya" kanggo menehi kaya utawa ngetutake sampeyan kudu nggawa hadiah supaya, sawise wektu, dheweke ora bosen karo sampeyan.

Lan kepiye sampeyan bisa nindakake? Kanthi program mupangat liwat Instagram Direct. Mung wong-wong sing ngetutake sampeyan lan sing sampeyan tulis bisa entuk manfaat saka diskon, kode, hadiah lan eksklusif liyane.

Kasunyatane, iki bakal nggawe luwih akeh wong pengin dadi klompok eksklusif kasebut lan bisa mbantu sampeyan ing adol.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.