Cara ngiklanake ing Instagram

Pariwara Instagram

Akeh wong sing ndeleng kaluwihan potensial ing Instagram, kanggo entuk pandhereke lan pariwara kanthi efektif ing Instagram. Amarga iku, eCommerces ngupayakake ngiklanake toko, produk, lsp. kanggo nggayuh visibilitas sing luwih gedhe.

Nanging, Kepiye pariwara ing Instagram? Apa sing kudu dipikirake? Napa sampeyan kudu nindakake? Kita bakal ngomong karo sampeyan babagan kabeh iki lan liyane ing ngisor iki.

Apa sing kudu sampeyan ngerteni sadurunge pariwara ing Instagram

Apa sing kudu sampeyan ngerteni sadurunge pariwara ing Instagram

Wis sawetara wektu, Instagram wis dadi salah sawijining jaringan sosial favorit wong akeh. Miturut panelitian sing ditindakake Pew Research, 55% wong enom umur 18 nganti 29 taun ing Amerika Serikat nggunakake Instagram. Ing Spanyol, tokoh iki padha karo iki, lan kita bisa uga ujar yen bisa ditambah nganti 35 taun. Mula, yen duwe pamirsa sing akeh, kita ora bisa ngilangi mung jaringan liya. Apa dheweke papan sing bisa ditemokake target target.

Kekuwatan sing diwenehake platform kasebut, lan kasunyatan sing katon katon ing pamirsa sing akeh banget, bakal ngidini sampeyan entuk target sing ditemtokake. Mesthi, yen sampeyan nindakake kanthi bener.

Sampeyan uga kudu ngerti pariwara ing Instagram dudu saka jaringan sosial kasebut, nanging saka Facebook. Lan yen sampeyan duwe kaca Facebook lan nyoba nyoba promosi kaca utawa publikasi, sampeyan bakal ngerti manawa efektif banget. Apa tegese? Dadi, supaya entuk akeh wong lan sampeyan entuk target sing sampeyan lakoni yen kampanye sampeyan dikelola kanthi apik.

Minangka kesimpulan, kita bisa ujar manawa sampeyan bakal entuk asil kanthi anggaran murah.

Jinis pariwara ing Instagram

Jinis pariwara ing Instagram

Saiki, apa sampeyan mung ana siji cara kanggo ngiklanake ing Instagram? Sejatine yaiku ora, lan macem-macem sing sampeyan tawakake yaiku sing kudu sampeyan timbang nalika nggawe kampanye pariwara, amarga iku bisa nggawe sampeyan sukses utawa lulus tanpa rasa sakit utawa kamulyan (lan ora ana sing pengin).

Mangkono, ing antarane cara pariwara ing Instagram, sampeyan duwe:

  • Gambar. Iki paling umum lan gampang. Yaiku babagan masang gambar nganggo teks. Iki ora kudu ngenggoni luwih saka 20% ruang. Lan yen bisa, disaranake persegi, sanajan bisa uga persegi panjang.
  • Video. Iki minangka pilihan liyane kanggo ngiklanake, anggere ora luwih saka 60 detik, kanthi bentuk alun-alun utawa malang.
  • Karousel. Kanthi carousel sampeyan kudu ngerti pilihan nganti 10 foto kanggo dadi bagean saka iklan. Dheweke uga ngidini sampeyan masang 10 video, nanging ora dianjurake kanggo suwene video kasebut. Bayangake manawa sampeyan ngirim 10 video sajrone 60 detik. Udakara 600 detik, yaiku 6 menit. Lan manungsa waé mung 3 detik (mung yen sampeyan nyekel, dheweke tetep luwih suwe nanging nganti 6 menit angel banget).
  • Crita. Dheweke minangka salah sawijining gaweyan Instagram sing paling apik. Sampeyan bisa uga ora ngerti yaiku sampeyan uga bisa ngiklanake bagean kasebut ing jejaring sosial. Iki bisa uga nganggo gambar utawa video.
  • Presentasi. Apa sampeyan ngelingi gambar kasebut? Kepiye video kasebut? Iki minangka campuran saka kalorone. Liwat pilihan gambar, video digawe, sing bisa duwe musik, nggunakake filter lan dadi dinamis, nanging adhedhasar gambar sing diowahi dadi video kanggo ndeleng kabeh.
  • Koleksi. Iki minangka jinis iklan sing ora dingerteni ing Instagram. Nanging, kanggo eCommerce bisa dadi paling efektif. Kasedhiya manawa pangguna bisa ndeleng produk perusahaan, kayadene katalog produk sing bisa didol akun Instagram sing bisa didol.

Cara ngiklanake ing Instagram

Cara ngiklanake ing Instagram

Saiki sampeyan ngerti sawetara seluk-beluk pariwara ing Instagram, saiki wayahe sampeyan ngerti proses sing bakal ditindakake. Kanggo nindakake iki, langkah-langkah sing kudu sampeyan lakoni yaiku:

Akun Instagram sing gegandhengan karo akun Facebook sampeyan

Ora mungkin pariwara ing Instagram yen ora link akun Facebook sampeyan. Lan kanggo nggawe kampanye pariwara sampeyan bakal nggunakake platform pariwara jaringan sosial iki. Elinga yen Instagram saka Facebook, kayata WhatsApp.

Linking iku gampang banget. Sampeyan mung kudu mbukak Facebook, menyang kaca banjur Setelan. Goleki bagean Instagram lan tambahake akun (jeneng pangguna lan sandhi).

Gunakake iklan Facebook kanggo nggawe kampanye

Saiki yen wis duwe akun sing gegandhengan, saiki wayahe menyang Facebook Ads lan, ing kana "Gawe pariwara anyar". Sampeyan mung kudu milih jinis pariwara sing bakal sampeyan lakoni. Mangkene: apa sing bakal dadi target sampeyan (lalu lintas, interaksi, reproduksi, pesen ...); segmentasi (yaiku, apa sing bakal target target); ing ngendi sampeyan pengin pariwara ditampilake (sampeyan bisa milih ing ponsel, sing biasane, utawa mung ing komputer; lan ing feed utawa crita); pilih anggaran lan wektu iklan bakal valid.

Sawise kabeh wis jelas, konfigurasi bakal disimpen lan nalika sampeyan kudu miwiti langkah sabanjure.

Gawe pariwara sampeyan

Saiki sampeyan ngerti kapan, ing endi, menyang sapa lan apa sing bakal diumumake. Nanging sampeyan kudu gawe iklan dhewe (amarga gumantung saka publikasi sampeyan, desain bakal beda).

Iki nuduhake jinis iklan sing sampeyan pariwara ing Instagram. Sampeyan kudu milih sing spesifik lan bisa nggunakake desain sing pengin digunakake supaya cocog karo pangukuran lan desain sing sampeyan butuhake.

Bukak pariwara ing Instagram

Pungkasan, sing isih ana yaiku ngluncurake pariwara Kanggo iki sampeyan kudu aktifake lan deleng kepiye tanggapan pamirsa kanggo iki. Nopo nopo Ya, amarga sajrone kampanye sampeyan kudu ngowahi teks utawa gambar kanggo entuk asil sing luwih apik.

Sampeyan bakal bisa ngerti babagan statistik sing diwenehake Instagram kanggo sampeyan. Yen sampeyan ndeleng manawa ora ana resepsi sing apik, sampeyan bisa mandheg, ganti angka banjur urip maneh.

Kaya sing sampeyan ngerteni, iku gampang banget, mula sampeyan kudu nyoba ndeleng pariwara sing paling apik ing Instagram kanggo bisnis sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Shaza ngandika

    Artikel sing apik banget. Ringkes lan jelas. Sing tak goleki. Matur suwun sanget !!