Komputasi bisnis: kabeh peralatan sing dibutuhake kanggo lingkungan sing luwih produktif

komputasi bisnis

Yen sampeyan mikir nggawe bisnis utawa modernisasi sing wis ana, sampeyan kudu ngerti sawetara solusi komputasi bisnis Kanthi sampeyan bakal entuk asil sing luwih apik, tambah produktivitas lan uga keamanan, amarga salah sawijining kerugian sumber daya sing paling penting saiki amarga serangan cyber. Kajaba iku, yen sampeyan telecommuting, siji alesan liyane kanggo sampeyan nggunakake salah siji saka solusi iki kanggo entuk asil paling apik lan supaya tax, bank lan data pribadi saka klien aman.

PC paling apik kanggo kantor

Lenovo AIOs

para nggarap piranti lunak kantor Sampeyan ora butuh fitur sing apik ing PC, mung dipercaya lan murah, luwih-luwih yen sampeyan arep tuku sawetara kanggo macem-macem karyawan. Sawetara rekomendasi kaya ing ngisor iki:

Workstations paling apik

papan kerja

Yen sampeyan are looking for soko dhuwur-kinerja kanggo mbukak beban kerja sing luwih abot, kayata rendering, virtualisasi, enkoding, piranti lunak ilmiah, lan sapiturute, pilihan sing paling apik yaiku salah sawijining workstation kasebut.

router kanggo perusahaan

router

Kanggo konektivitas bisnis ing ngendi sawetara komputer utawa piranti bakal disambungake menyang jaringan WiFi sing padha, sampeyan kudu milih salah siji saka router sing apik banget iki.

hardware firewall

firewall

para nambah keamanan jaringan internal perusahaan, akuisisi sing apik yaiku firewall hardware, digabungake karo VPN bakal dadi solusi sing sampurna. Lan ora mung kuwi, sampeyan uga bisa nyaring lalu lintas lan mblokir situs kasebut sing ora pengin diakses karyawan sajrone jam kerja.

Server perusahaan

servidor

Kanggo server dhewe, ana sawetara solusi microserver sing cukup apik sing bisa dadi tuan rumah situs, data, utawa layanan apa wae sing sampeyan butuhake.

sistem UPS

UPS APC Kab

Ing dina-dina badai utawa cuaca sing ala nalika listrik mati, yen sampeyan ora pengin karyane rusak amarga pemadaman, tuku Sumber Daya sing ora bisa diganggu duwe saiki sanajan ana potong.

panyimpenan ndhelik

pen drive karo sandhi

Kanggo nyimpen data pribadi bisnis lan pihak katelu ora bisa ngakses, sampeyan duwe solusi iki panyimpenan ndhelik nganggo sandhi.

kothak vpn

VPN

Sadurunge kita presented sawetara piranti firewall, nanging padha ora kudu piyambak, iku reinforces ing keamanan karo VPN supaya kabeh lalu lintas mlebu lan metu ndhelik, nyegah cybercriminals tartamtu saka intercepting data sing ditangani ing jaringan. Yen router sampeyan ora ndhukung VPN, aja kuwatir, ana solusi prasaja kaya iki sing bisa disambungake menyang router:

Server print

server print

ngowahi a printer kabel utawa MFP ing jaringan karo piranti prasaja iki sing bisa gampang disambungake:

Tablet kanggo profesional

Tab Galaxy

Yen sampeyan butuh a tablet elektronik kanggo perusahaan sampeyan, iki bisa dadi alternatif sing apik kanggo panggunaan profesional ing kabeh jinis lingkungan:

Laptop kanggo bisnis lan profesional

ASUS ZenBook Duo

Sampeyan uga bisa milih sawetara laptop bisnis apik sing dirancang kanggo jinis lingkungan iki, loro kanggo nyedhiyani linuwih, kaku lan keamanan sing perlu, uga kanggo nggunakake kreatif.

NAS

NAS

Yen sampeyan kudu duwe data tansah kasedhiya, ngendi wae, nanging sampeyan ora pengin nggunakake layanan panyimpenan maya... maya pribadi sampeyan dhewe karo NAS?

Kapasitas dhuwur lan hard drive dipercaya

Hardisk WD Kab

Kanggo panyimpenan perusahaan lokal, utawa kanggo serep, sampeyan uga bisa milih salah siji saka hard drive kapasitas dhuwur iki karo linuwih perusahaan-kelas.

Ponsel sing aman lan kuwat

kucing smartphone

Ing sisih liya, panyambungan nirkabel penting, lan ora ana sing luwih apik tinimbang smartphone. Nanging yen sampeyan nggoleki keamanan sing luwih gedhe lan telpon seluler sing bisa tahan nabrak, bledug, cipratan, lan liya-liyane, ing lingkungan kerja sing paling awon, mula iki minangka rekomendasiku.

jaringan router

router bolong

Yen jangkoan WiFi sampeyan ora tekan kabeh panggonan kanthi merata, ana wilayah ireng, utawa sinyal banget banget, entuk jaringan router kanggo nyebarake lan nggedhekake. jaringan minangka adoh sing perlu.

Kursi lan meja kanggo kantor

desktop

Ora kabeh bakal dadi teknologi elektronik uga sampeyan butuh dhukungan lan papan kerja sing nyaman. Kanggo nindakake iki, ana sawetara saran. Kanggo tabel yaiku:

Kanggo kursi lengen sampeyan duwe liyane iki:

Tablet grafis

Tablet digital

Kanggo sing paling kreatif utawa sing pengin nyathet kanthi manual lan digitalisasi cathetan lan sketsa, sampeyan kudu duwe salah sawijining tablet grafis.

DNIe lan RFID maca

DNIe maca

Yen sampeyan kudu nggarap dokumentasi, lan nindakake aktivitas birokrasi, sampeyan kudu duwe salah siji saka maca iki.

Point of sale

titik sale

Kanggo pembayaran, sampeyan uga kudu a titik sale, yen sampeyan duwe panyiapan mbukak kanggo umum.

Lan minangka pelengkap, piranti kanggo pembayaran nganggo kertu kredit utawa debit, yaiku, a terminal pembayaran.

Trio telpon lan switchboard telpon

telpon tanpa kabel

Kene sawetara ngemas apik saka trio telephones kanggo kantor, utawa switchboards telpon karo sing karya bakal luwih gampang, malah saka ngarep.

piranti biometrik

sensor driji

kunci elektronik, pembayaran Internet aman liwat Panjenengan data biometrik, lan malah sistem kontrol. Kabeh karo telung produk iki.

Aman

aman

Kanggo nyimpen dokumen, dhuwit, utawa apa wae sing aji, salah sijine kudu ora ilang brankas, loro katon lan recessed utawa camouflaged.

Printer / multifungsi, mesin fotokopi kanggo bisnis

hp multifungsi

Salah sawijining perkara sing paling khas ing perusahaan utawa ing teleworking yaiku dokumen print kabeh jinis, malah luwih nalika karya desain utawa liyane kreatif, arsitektur karo plans, etc. Mulane unsur-unsur kasebut ora kudu ilang.

Karo mesin fotokopi:

mesin prototipe

Printer 3D

Kanggo prototyping sampeyan uga duwe ing pucuk driji plotter, mesin CNC lan printer 3D.

Monitor sing luwih ngajeni kesehatan mata

monitor benq

Layar utawa monitor sing dirancang khusus ora ngrusak paningal utawa nindakake minangka sethitik sabisa thanks kanggo sawetara teknologi certified.

kontrol ergonomis

mouse ergonomis

Paling pungkasan, priksa manawa jam sing sampeyan gunakake ing ngarep layar ora ngrusak sendi lan otot, nyebabake ciloko amarga desain sing sithik utawa ora ana. ergonomis.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.