Apa hubungan masarakat lan kalebu?

Hubungan masyarakat

Ing pemasaran ana macem-macem jinis proyek lan tugas sing kudu nyata. Salah sijine bisa uga penting banget, amarga merek sing nyambungake merek utawa produk sing didol karo target pamirsa. Ing tembung liyane, hubungan masyarakat perusahaan sampeyan kanggo pelanggan.

Nanging apa sing diarani Hubungan Masyarakat? Apa tugas sing ditindakake? Apa dheweke menehi mupangate? Apa strategi sing ditindakake? Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan profesi iki, amarga sampeyan pengin ngaturake dhewe utawa amarga eCommerce sing ilang, mula kita menehi kabeh tombol.

Apa hubungan masarakat?

Apa hubungan masarakat?

Yen kita adhedhasar konsep sing menehi Asosiasi Hubungan Masyarakat Amerika, definisi kasebut yaiku:

Proses komunikasi strategis sing nggawe hubungan sing saling nguntungake antarane organisasi lan pamirsa.

Kanthi tembung liyane, kita ngomong babagan wong sing khusus nindakake tumindak komunikasi strategis sing bisa nggandhengake perusahaan karo publik, mesthi wae ing level positif.

Kanggo nindakake iki, dheweke nggunakake kampanye pemasaran sing diarani, sing bisa macem-macem lan kalebu subjek liyane kayata pengaruh, perusahaan liyane, asosiasi, lsp.

Definisi sing luwih jembar lan akurat babagan hubungan masarakat diwenehake Rex F. Harlow, panulis, editor, publicis, lan pelopor hubungan masarakat:

"Hubungan masyarakat minangka fungsi manajerial karakteristik sing mbantu nggawe lan njaga garis komunikasi, pangerten, panrima lan kerja sama antar organisasi lan pamirsa; Iki kalebu manajemen masalah utawa masalah, mbantu para manajer supaya terus ngerti lan sensitif karo pendapat umum; netepake lan negesake tanggung jawab manajer kanggo ngladeni kepentingan umum; mbantu manajer supaya tetep maju lan nggunakake kanthi efektif, ngerti minangka sistem peringatan kanggo ngantisipasi tren.

Fungsi sing nduwe

Yen sampeyan pengin dadi Hubungan Masyarakat sampeyan kudu ngerti apa sing bakal dadi tugas sing kudu sampeyan lakoni. Khusus, kita ngomong babagan:

  • Nindakake kampanye komunikasi, uga strategi kanggo nggawe perusahaan kontak karo publik. Iki kudu terus ditinjau kanggo ndeleng manawa entuk bathi sing diarepake utawa kudu diowahi.
  • Hubungi media. Sampeyan kudu ngurus kantor pers amarga wis dadi perwakilan perusahaan. Mula, sampeyan kudu nyiyapake rilis pers, ngatur konferensi, ngatur wawancara, lsp.
  • Komunikasi internal. Utamane karo sing ana gandhengane karo pakaryan sampeyan; contone, sing nindakake produk, utawa sing nggawe label kasebut.
  • Komunikasi eksternal. Ora mung karo pers, nanging uga kanggo pengaruh, selebriti, perusahaan liyane, lsp. kanggo nindakake kolaborasi.
  • Hubungan kelembagaan. Kanthi tembung liyane, sampeyan kudu ngerti babagan inisiatif, undang-undang lan peraturan liyane sing bisa nyebabake perusahaan utawa publik sing sampeyan targetake.
  • Organisasi acara. Kanthi tujuan nggawe gambar merek sing bisa ningkatake perusahaan.
  • Nindakake riset pasar. Amarga sampeyan kudu ngerti manawa sampeyan ngerti kahanan perusahaan ing pasar sing digunakake uga para pesaing lan jinis klien sing dituju.
  • Gawe konten sing bakal ditindakake kampanye komunikasi.
  • Ngatur kahanan krisis sing nyoba nyilikake akibat sing bisa ditindakake.

Strategi sing ditindakake dening Hubungan Masyarakat

Strategi sing ditindakake dening Hubungan Masyarakat

Makarya ing Hubungan Masyarakat dudu perkara sing gampang, luwih-luwih amarga sampeyan kudu terus ngowahi supaya bisa adaptasi karo owah-owahane masyarakat. Nanging, ana macem-macem model sing bisa digunakake minangka strategi PR. Salah siji sing utama, lan sing meh meh diwulang yaiku sing diarani «Model IACE» sing kalebu patang tahap hubungan masarakat:

  • Investigasi Nalika sinau pasar, persaingan, lan calon pelanggan digarap supaya bisa ngerti babagan carane nindakake tahap kapindho.
  • Tumindak Ngendi pirang-pirang tindakan ditindakake supaya bisa ngumumake perusahaan lan nggawe kampanye hubungan masyarakat sing bisa digunakake.
  • Komunikasi. Iki digunakake kanggo ngerti kepiye kampanye bakal ditampilake lan kepiye reaksi tumrap tanggepan tartamtu (yen sukses, yen dikritik, yen ora bisa digunakake ...).
  • Evaluasi. Kanggo ngukur asil lan ngerti manawa kerja hubungan masarakat wis sukses utawa durung. Iki ora mung diukur karo statistik situs web, nanging uga liwat jaringan sosial, pariwara offline lan online, lsp. Kadhangkala ora sukses ing web nanging sukses ing jaringan utawa wong ngobrol babagan subyek kasebut nanging ora bisa dibayangke ing penjualan.

Strategi hubungan masarakat liyane sing bisa ditindakake yaiku aliansi strategis, crita ...

Apa sing kudu ditliti kanggo dadi Hubungan Masyarakat?

Apa sing kudu ditliti kanggo dadi Hubungan Masyarakat?

Yen sampeyan kepengin dadi karir ing Hubungan Masyarakat, sampeyan kudu ngerti yen ana sawetara alternatif kanggo dadi Hubungan Masyarakat sing profesional. Iki yaiku:

  • Sinau kualifikasi kejuruan sing luwih dhuwur. Iki minangka latihan sing nyedhiyakake latihan jinis iki lan sajrone rong taun sampeyan bisa miwiti nggarap gelar ing tangan sampeyan sing menehi ilmu sing dibutuhake.
  • Sinau babagan karir sing ngidini sampeyan spesialis ing Komunikasi Institusi. Iki paling cedhak karo apa sing ditindakake ing Hubungan Masyarakat.
  • Nggarap. Praktek bisa uga cara sing bakal nggawe sampeyan sinau paling akeh saka proyek iki. Sampeyan bisa magang utawa miwiti makarya ing Hubungan Masyarakat, nanging aja lali latihane, amarga bakal menehi alat sing dibutuhake kanggo ngerti apa sing kudu ditindakake sawayah-wayah.

Kajaba iku, sampeyan kudu duwe katrampilan komunikasi, supaya pesen sampeyan tetep jelas lan dingerteni, yen ora menehi salah paham. Kajaba iku, saya penting ngerti basa, ora mung basa Inggris, nanging paling ora siji liyane.

Saiki sampeyan ngerti Hubungan Masyarakat luwih apik, apa bisnis sampeyan kurang? Apa sampeyan pengin ngaturake dhewe? Ayo ngerti.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.