HP bali: Kudu diganti jeneng dadi "Compaq"

hp kompaq

HP mung dominasi pasar PC global. Sampeyan bisa uga ora ngerti carane nggumunake, mula ana analogi sing iki: Kaya keong menang balapan nglawan para pembalap paling apik ing donya. Sampeyan mesthi pengin mriksa apa iki dudu pahlawan super.

Iki dudu Perusahaan Apple mbukak iPhone utawa iPod anyar Lan pasar sing mbledhos, iki perusahaan sing mung meksa akselerator saiki nalika kabeh wong ujar yen arah kasebut salah, lan kanthi cara sing padha aku meneng kabeh kritik kasebut.

Kaya sing nyengsemake, ana liyane. Iki uga minangka merek anyar kanthi pendekatan anyar, nanging masarakat isih ndeleng jeneng HP ing endi wae, kalebu pikiran ala lan organisasi ala sing gedhe sing diduweni perusahaan iki.

Iki minangka conto sing sampurna kenapa merek kudu mikir ganti jeneng, lan Compaq, minangka merek sing kuat dhewe, bisa uga minangka wangsulan kanggo HP.

Aku gumun banget karo Kinerja HP. Cetha nalika Meg Whitman ujar manawa HP ora duwe kesempatan sukses. Dheweke yakin tenan manawa PC lan printer wis entek, kajaba utang sing ditindakake perusahaan iki.

Saiki merek HP ora duwe negativitas. Bukti kasebut yaiku adol sing luwih dhuwur tinimbang sadurunge. Masalahe yaiku citra perusahaan sing digawa taun-taun kepungkur. Saiki, praktik paling apik yaiku ora ngrampungake merek, nanging kanggo ndandani, lan cara paling apik kanggo nindakake iki yaiku kanthi nguatake sub-merek, padha karo sing ditindakake IBM karo ThinkPad, sadurunge adol baris kasebut menyang Lenovo.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.