Gudang Amazon ing Spanyol

Warehouse Amazon

Amazon Iki minangka salah sawijining perusahaan paling cepet ing taun-taun pungkasan, lan ora ngagetne, amarga layanan sing ditawakake nambah nilai gedhe kanggo produk sing didol. Nanging kasunyatan manawa gampang pangguna pungkasan mung ndeleng produk ing layar komputer, lan banjur bisa nggawe pesen, tegese panjaluk sing cukup dhuwur kanggo kemampuan logistik.

Kanggo nyukupi kabutuhan logistik iki, Amazon ing Spanyol nggunakake seri gudang sing disebar kanthi strategis supaya bisa ngatur kemasan produk lan nggawe pangiriman sing bakal ana ing tangan pelanggan pungkasan sajrone wektu antara 2 lan 5 dina. NangingEndi gudang Amazon ing Spanyol lan kepiye cara kerja logistik??

Ing endi gudang Amazon ing Spanyol?

logistik amazon

Gudang Illescas

Ayo diwiwiti kanthi ngomong babagan gudhang dununge ing Illescas, ing San Fernando de Henares, ing endi salah sawijining pusat logistik sing paling penting ing Spanyol. Warehouse iki minangka kebanggaan kanggo Amazonamarga duwe kapasitas kanggo nangani nganti 182 pesenan mung sajrone 000 jam, tugas sing angel banget kanggo logistik. Angka iki dilaporake dening kaca Amazon.com dhewe, sing nuduhake yen dina panjaluk paling gedhe yaiku tanggal 24 Desember.

Gudang Getafe

Liyane saka warehouse sing duweke Amazon ing Spanyol dununge ing Getafe, lan ana ing posisi strategis supaya bisa memenuhi permintaan wilayah tengah Spanyol. Nanging, amarga strategi ekspansi Amazon, pusat logistik nomer loro bakal diinstal ing wilayah sing padha, ing Poligono de los Gavilanes.

Pusat Madrid

Liyane saka Gudang Amazon ing Spanyol Dununge ana ing Madrid, lan dirancang supaya bisa cepet memenuhi permintaan wilayah kutha. Fungsi utamane yaiku supaya bisa ngirim produk populer kanthi cepet ing wilayah kasebut. Nanging ora mung siji-sijine gaya ing Spanyol, gudang liya digawe layanan pelanggan sing cepet yaiku ing Barcelona.

Barcelona, ​​El Prat

Pusat logistik liyane sing dununge cedhak Barcelona minangka Prat de Llobregat, gudang sing cedhak bandara Barcelona, ​​lan mula dununge strategis supaya bisa nekani pesenan sing kudu teka kanthi pesawat. Ciri khas gudang liyane sing apik yaiku yaiku teknologi robot canggih banget.

Telung pusat ing Martilles

wong 3 pusat logistik sing penting disebutake yaiku palu, produk utamane yaiku mandhiri. Sabanjure yaiku Castellbisbal, yaiku pusat logistik sing dibukak ing taun 2016. Lan pungkasane, kita bakal nyebut Seville, pusat logistik ibukutha Andalusia, lan gudang iki dibangun khusus kanggo ngladeni komunitas iki.

Operasi logistik gudang Amazon ing Spanyol

Ngomongake dina sing dikarepake produk liwat Amazon, platform online nangani udakara 35 pesenan per detik. Iki tegese ana akeh gaweyan sing kudu ditindakake supaya paket kasebut bisa nyedhaki pelanggan kanthi cara sing memuaskan. Lan bagean saka sukses ing logistik amazon ditemokake ing otomatisasi macem-macem proses.

Warehouse Amazon

Teori utama sing direncanakake Logistik Amazon minangka lam sing diatur, premis sing ngandhani manawa ora prelu diaturake artikel supaya kabeh sing padha duwe posisi sing padha.

Nanging, robot tanggung jawab ngatur urutan nggunakake algoritma ing premis yaiku produk kudu ana ing posisi sing bisa diakses. Keuntungan pisanan sing diwenehake ing warehouse jinis iki yaiku kemungkinan kemungkinan produk bakal mbingungake minimal, amarga ora diubengi produk sing padha, nanging beda.

Lan kauntungan liyane sing sistem logistik Proses otomatis iki yaiku robot tanggung jawab kanggo ngeterake produk saka lokasi panyimpenan menyang tangane petugas sing tanggung jawab ngemas produk, proses otomatis iki ngirit kira-kira 1,2 kilometer perjalanan saben buruh, sing bakal digunakake mung kanggo bisa kanggo nemokake lokasi produk.

Operasi robot

Intine yaiku supaya kekacoan sing diprentah ana, piranti lunak kasebut duwe sistem geolokasi lan menehi tag, sing ngidini ngerti lokasi sing pas kanggo saben produk sing beda ing gudang. Lan iki uga ngidini dingerteni nalika salah sawijining produk obah, lan nuli ngetutake lintasan produk kasebut.

Sanajan dadi karyawan manungsa sing milih endi produk anyar sing tekan gudang disimpen, posisi anyar iki kudu dituduhake menyang robot nalika pindai kode produk ing lokasi Ing endi ditemokake. Kanthi cara iki, nalika pesen produk, robot bakal bisa ngirim tanpa ana masalah gedhe.

Saiki, yen produk wis dilebokake ing panggunaan, operator manungsa bakal tanggung jawab ngemas produk kasebut. Iki tegese paket saiki wis siyap dikirim. Saiki iki diselehake ing sabuk conveyor sing ngurus filter otomatis liyane ngelasake macem-macem paket miturut bobot, ukuran lan ciri liyane, saiki bisa diklasifikasikake dening perusahaan parsel sing bakal tanggung jawab njupuk produk menyang pangguna pungkasan.

Kepenuhan saka gudang Amazon kasedhiya kanggo kabeh wong

Lokasi gudang Amazon

Salah sawijining topik sing paling narik minat kabeh sing pengin adol produk sampeyan ing platform Amazon, yaiku Amazon wis mbukak lawang gudange. Matur nuwun kanggo iki bakul bisa mlebu logistik Amazon lan supaya sampeyan bisa ngirim produk menyang gudang, supaya nalika pesen produk iki ditampa, pangiriman langsung digawe nggunakake Layanan logistik Amazon.

Kasunyatan manawa Amazon ngurus manajemen pangiriman produk nyedhiyakake akeh kaluwihan, ing antarané pelanggan bakal entuk perhatian langsung saka salah sawijining perusahaan sing paling siap lan paling siap ing donya.

Keuntungan saka logistik Amazon

Kauntungan liyane kanggo nindakake panggunaan logistik Amazon yaiku sampeyan bisa entuk telung lencana sing bakal nggawe pelanggan luwih seneng produk ing toko sampeyan, amarga thanks kanggo lencana saka Perdana, Didhukung dening Amazon lan Buy Box, pelanggan luwih seneng tuku produk sampeyan.

Liyane keuntungan utama nggunakake iki Layanan logistik Amazon, yaiku, kanthi ngirimake logistik, sampeyan bisa fokus ing operasi bisnis liyane, dipercaya manawa logistik ana ing tangan sampeyan. Saliyane nawakake layanan sing luwih apik kanggo pelanggan pungkasan, Amazon uga bakal ngatur layanan pelanggan.

Lan minangka kauntungan pungkasan kanggo nggunakake sistem logistik karo kang Gudang Amazon ing Spanyol yaiku ana model pembayaran sing fleksibel. Iki tegese Amazon adaptasi karo kabutuhan sampeyan minangka wong sing adol, saengga ora ana biaya langganan, utawa jinis kontrak sing nggawe sampeyan wajib mbayar. Luwih becik, dibayar miturut layanan manajemen logistik sing digunakake.

Kabeh perkara ing ndhuwur nuduhake apa sebabe Amazon minangka salah sawijining toko online paling gedhe ing saindenging jagad, Amarga filsafat lan papan logistik ngidini kita nawakake akeh sajrone wektu sing cendhak, lan sanajan investasi ing pembangunan wis suwe, tanpa mangu-mangu apa-apa, lan amarga pangguna bisa seneng kabeh produk sing bisa dibayangke., lan kabeh ing ngarep omah lan kanthi nyaman ing omah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Pilar Guimera Benito ngandika

    Aku ora ngerti apa aku nulis ing papan sing bener….
    Esuk iki (21.10.2019) jam 13.39 paket dakkirimake menyang «tanggi» Rubén Locutorio ing lantai 7 ... Aku ora ngerti sapa tanggi kasebut lan sapa sing menehi wewenang kanggo ngirim paket MY menyang »tanggane».
    Nomer pesenan EA0010726018.
    Komentarku ora kepenak banget kanggo sampeyan. Aku nesu banget lan ngladeni para pelayan sing ora apik. Napa nomer ponsel diwenehi?, Wis sedina muput tanpa nunggu paket. Saiki sampeyan bisa golek Rubén iki….