E-commerce nggawe gudang sing luwih gedhe lan luwih cepet

E-commerce nggawe gudang sing luwih gedhe lan luwih cepet

Masarakat mbuwang dhuwit kanthi luwih akeh blanja online lan pangembang real estate Bebarengan karo fenomena iki, dheweke wiwit nandur modal kanggo nggawe papan kanggo gudang sing luwih gedhe lan luwih dhuwur sing memenuhi ekspektasi infrastruktur e-commerce, uga robot sing biasane nulungi dheweke.

Perusahaan konstruksi ing Amerika Serikat wis ngentekake 2700 milyar dolar ing konstruksi gudang, mung ing wulan Oktober, tokoh paling dhuwur sing durung tau direkam. Rata-rata papan gudang sing dibangun taun iki yaiku 50 ewu meter persegi, yaiku ruangane kaping pindho saka sing dibangun ing taun 2001. Malah langit-langit iki 21% luwih dhuwur tinimbang ing jaman sadurunge.

Sing adol Kanthi 30 barang ing toko, dheweke bisa uga adol 10 kali jumlah barang ing penjualan online. Yen luwih akeh nyedhiyakake barang kanggo pelanggan, luwih akeh ruang gudang saben meter persegi, uga plafon sing luwih dhuwur supaya bisa nampung luwih akeh level lan operator bisa ngatasi jumlah rak ing bangunan kasebut.

Kanggo kabeh iki, prelu uga kanggo bangunan industri bakal dibangun lantai beton sing luwih kenthel supaya mesin sing abot bisa ngatasi proses kanthi aman lan bener.

Iki minangka pangowahan sing durung nate disakseni sadurunge, yaiku e-commerce meksa pembangunan gudang luwih gedhe minangka pratandha yen proses dagang saiki lagi berkembang, umume ing pasar elektronik. Wutah iki bisa uga tetep ora mandheg, nganti titik cut-off ditemokake ing ukuran gudang. Ing jalur iki, panggunaan teknologi robot bisa uga dibutuhake kanggo nggayuh efisiensi luwih gedhe ing manajemen gudang kanthi ukuran iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.