Corong penjualan: Kanggo apa lan kanggo ngapa?

corong dodolan

El corong dodolan Iki uga dikenal minangka corong penjualan, lan minangka alat sing penting banget kanggo eCommerce saiki, nanging ora akeh sing menehi wigati sing cocog.

Mula, ing ngisor iki kita pengin mbantu ngerti apa sing dadi corong penjualan, apa tujuane lan kepiye carane nggawe eCommerce supaya bisa ngasilake, kaya sing diarani jeneng, luwih akeh adol ing bisnis sampeyan. Apa sampeyan pengin ngerti kepiye?

Apa sing diarani corong penjualan

Apa sing diarani corong penjualan

Corong penjualan, uga diarani corong penjualan, sejatine minangka seri tahap sing ditindakake pangguna nalika tekan situs web sampeyan nganti dadi pelanggan.

Ayo njupuk conto. Bayangake yen sampeyan golek buku. Sampeyan dilebokake ing mesin telusuran lan entuk akeh situs web sing nduweni. Dadi sampeyan klik siji. Sampeyan bakal maca sinopsis lan, yen sampeyan seneng lan regane pas, sampeyan bakal menehi kanggo tuku.

Wis ana ing kreta virtual sampeyan, nanging ora dituku, nanging langkah sabanjure yaiku ngolah pesanan, ing endi, ing kene, sampeyan njaluk data pribadi kanggo ngirim produk lan uga menehi rega pungkasan kanthi pengiriman biaya Ing kene bisa uga kedadeyan yen sampeyan nerusake utawa nganggep yen larang banget banjur sampeyan tinggalake. Mung yen pesenan wis rampung, yaiku, wis dituku tenan, jarene corong penjualan wis rampung, amarga pangguna wis ngliwati fase-fase sing nyipta.

Misi sampeyan yaiku ngancani pangguna kasebut supaya proses bisa ditindakake kanthi cepet lan gampang.

Kanggo corong penjualan apa

Kanggo corong penjualan apa

Saiki wis luwih jelas babagan corong penjualan sampeyan, saiki kudu ngerti sepira gunane. Lan akeh sing ditinggal kanthi kasunyatan digunakake kanggo narik kawigaten pangguna lan diowahi dadi pelanggan. Nanging mesthine ora kaya ngono; Ana akeh liyane. Khusus:

  • Iki mbantu sampeyan nggawe kapercayan. Sampeyan butuh wong sing ngunjungi situs web supaya rumangsa kepenak, lan dipercaya manawa yen njaluk apa-apa, sampeyan bakal nampa lan sampeyan ora bakal nyimpen dhuwit.
  • Sampeyan ngowahi pangguna dadi klien. Iki minangka tujuan lan panggunaan corong penjualan sing paling terkenal.
  • Sampeyan nambah omzet. Kanthi duwe skema kanggo pangguna dadi pelanggan, narik kawigaten lan menehi prekara sing milih bisnis sampeyan, sampeyan bakal nambah dodolan lan, kanthi tagihan.

Fase corong penjualan

Fase corong penjualan

Sadurunge wis dikandhani, corong penjualan kalebu sawetara fase sing kudu dingerteni. Ing ngisor iki kalebu:

  • Nyekel. Iki minangka tahap pertama, nalika pangguna ngerti kaca web, liwat pariwara, liwat mesin telusuran, rekomendasi, lsp. Mangkene kabutuhan kanggo tuku, nanging dudu tekad kanggo tuku ing situs web sampeyan, nanging coba goleki manawa sampeyan yakin.
  • Leaflet Nalika pangguna kasebut wiwit mikir tuku produk, dheweke mlebu tahap iki, amarga pangguna wis dijupuk lan saiki nalika dheweke mikir apa kudu tuku produk ing toko sampeyan utawa ora.
  • Kesempatan. Pangguna kasengsem karo produk sing sampeyan adol, lan malah dianjurake supaya dilebokake ing kranjang blanja kanggo njupuk. Nanging dheweke durung njupuk langkah kasebut.
  • Kualifikasi Adhedhasar minat sing diduweni pangguna, saran saka produk liyane sing bisa narik kawigaten diwenehake.
  • Panutup. Iki minangka tahap pungkasan, ing endi pangguna dadi pelanggan amarga dheweke ngetutake kabeh langkah nganti urutan kasebut dirampungake.

Mupangat corong penjualan ing bisnis sampeyan

Apa sampeyan duwe bisnis cilik utawa perusahaan gedhe, target sampeyan adol pelanggan. Produk utawa layanan. Nanging kanggo iki sampeyan kudu duwe rencana supaya kabeh wong sing teka ing perusahaan utawa bisnis online bisa tuku saka sampeyan.

Makane corong penjualan. Nanging sampeyan ora mung entuk iki. Ana akeh manfaate sing kudu sampeyan ngerteni Minangka:

  • Ngerti apa sing diarepake para pelanggan. Kanthi tembung liyane, luwih ngerti apa sing digoleki, apa sing dikarepake, lan apa sing dianggep negatif. Iki bisa ditindakake liwat kampanye khusus.

  • Nambah produktivitas. Amarga kanthi fokus ing apa sing bisa digunakake, sampeyan bakal nyingkirake wektu.

  • Tampilake volume penjualan. Amarga corong penjualan sampeyan bisa ngerti pirang-pirang pangguna wiwit tahap pertama nganti pungkasan, lan nggawe modifikasi kapisah kanggo masing-masing kanggo nambah asil.

Cara nggawe corong penjualan kanggo eCommerce

Kaya sing wis sampeyan ngerteni sadurunge, corong penjualan kalebu sawetara fase, lan iki bakal menehi ganti cara nggawe. Umume, sampeyan kudu eling.

Ing tahap atraksi

Iki minangka tahap sing dituju umume wong. Mula, sampeyan kudu nggatekake profil pangguna sing bisa dadi minat. Contone, bayangake yen sampeyan pengin adol krim depilatory. Sing paling normal yaiku sampeyan kampanye pariwara supaya kabeh wong ngerti. Nanging bakal mesthi ana pamirsa khusus kanggo dheweke, kayata wanita sing rambut akeh, utawa pria sing pengin ngurus penampilan fisik.

Tujuan sampeyan ing kene yaiku nggoleki apa wong kudu bisa nyerang ing kana? Kanthi tembung liyane, sampeyan kudu ngerteni apa kabutuhane wong supaya bisa menehi pesen yen bisa ngatasi.

Kanggo iki, alat kayata posisi SEO, pemasaran konten, Pemasaran media sosial, pariwara ... bakal dadi sekutu paling apik.

Ing tahap proposal

Tahap kaping kalih corong penjualan diwenehake minangka proposal, tahap sing pangguna tekan web nanging ora ngerti. Dadi, kita kudu menehi wong kanggo menehi semangat supaya bisa ninggalake data lan kekuwatane nawakake produk adhedhasar kapinterane.

Piranti? Ya, kaca kebangkrutan, formulir, lengganan ...

Opportunity

Wong sing melu tahap iki wis kontak karo sampeyan, tegese saiki sampeyan bisa kirim informasi pribadi kanggo mbantu dheweke milih toko lan dudu toko liyane.

Ing kasus iki sampeyan kudu nambah hubungan karo pangguna, ing email (sing paling efektif lan saiki kurang invasif) utawa liwat saluran liyane kayata nggawe personalisasi kunjungan menyang web (kanthi saran produk khusus).

Lan ing sisa fase?

Sisane padha luwih gumantung karo pangguna tinimbang sampeyan dhewe, ngluwihi nggawe situs web sing intuisi, gampang nindakake proses penjualan, lan kanthi cepet.

Apa luwih jelas kanggo sampeyan apa corong penjualan lan kanggo apa?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.