Kenyamanan: apa iku

logo swat

Yen sampeyan salah siji saka wong-wong sing ngirim lan nampa dhuwit liwat Internet, sampeyan bisa uga menowo karo macem-macem cara pembayaran kayata PayPal, Western Union ... nanging apa Sofort? Apa?

Yen sampeyan pengin ngerti cara pembayaran online liyane lan ngerti apa sing bisa ditawakake, saliyane ngerti jaminan sing ana, Deleng kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Sofort.

Apa iku Sofort?

Dadi, Iku salah siji saka cara pembayaran paling booming liwat Internet.. Ing kasunyatan, ing Jerman lan Austria wis ditampa dhuwur banget, saliyane kanggo nggunakake. Nanging uga dikenal ing Belgia, Inggris, Hongaria, Walanda, Swiss, Prancis, Italia utawa malah ing Spanyol.

Perusahaan sing nggawe yaiku Payment Network AG, yaiku Klarna Bank AB. Ya, yen sampeyan ngerti, Klarna iku bank, khususe bank fintech sing nyedhiyakake layanan finansial online, minangka salah sawijining sarana pambayaran kanthi Internet.

jenenge Sofort, asal saka tembung Jerman "langsung", minangka salah siji saka ciri saka cara pembayaran iki.

Apa sing nggawe cara pembayaran online iki sukses, lan kenapa akeh sing nggunakake, amarga keamanan lan privasi sampeyan. Lan Sofort wis diaudit lan disertifikasi dening agensi sertifikasi Jerman TÜV, organisasi sing syarat kanggo entuk sertifikat iki cukup dhuwur, mula dipercaya banget.

Nanging ora mandheg ing kono. Nawakake uga tes pembayaran tambahan sing digawe ing sistem kasebut dhewe, menehi kabar marang pihak lan nawakake privasi data bank (sampeyan ora bisa ngakses yen ora ana idin lan wewenang).

Asal saka Comfort

Kanggo mangerteni kapan Sofort lair kita kudu pindhah nganti 2005. Ing wektu iku sawijining perusahaan cilik manggon ing Munich. Kita ngomong bab Payment Network AG. Iki wis, antarane layanan sawijining, platform pembayaran khusus sing Iki ditondoi kanthi ekonomi, cepet lan aman.. Kajaba iku, diadaptasi menyang platform perbankan apa wae supaya bisa digunakake tanpa masalah.

Kaya kabeh wiwitan, angel ing wiwitan. Nanging kasunyatan sing cepet lan uga gampang banget kanggo nggunakake rauh akeh platform lan bank-bank padha diwanti-wanti kanggo kalebu ing layanan sing lan sethithik mbaka sethithik ninggalake Jerman kanggo menehi dhukungan marang negara liya ing Eropah.

Ing kasunyatan, dina iki migunani ing luwih saka 30.000 bisnis fisik lan online uga ing babagan 100 bank beda.

Carane Sofort dianggo

Wong sing mbayar Sofort

Saiki sampeyan ngerti apa Sofort, bisa uga narik kawigaten sampeyan lan sampeyan pengin nyoba. Bebener iku ora angel nggawe akun. Nanging kita kudu menehi pitutur marang kowe yen kanggo nggawe pembayaran sampeyan ora perlu ndhaptar, luwih-luwih menehi data pribadi utawa data sing bisa "hack" sampeyan. Pembayaran tansah digawe saka akun bank, nanging Sofort digunakake kanggo nindakake.

Iki ngidini transaksi dadi luwih cepet amarga sampeyan mung kudu:

  • Pilih negara lan bank saka ngendi transaksi digawe (ing kasus iki pembayaran).
  • Tambah rincian bank. Iki rampung ing lingkungan aman sing diaktifake dening Sofort.
  • Dikonfirmasi yen kabeh bener lan ditampa kanggo entuk konfirmasi transfer sing wis ditindakake. Transfer kasebut bisa ditindakake kanthi cepet utawa butuh udakara 4 dina supaya efektif.

Data kasebut mlebu dienkripsi kanthi cara sing dienkripsi lan mung pihak liya sing bisa "ngerti" dheweke.

Comfort ing Spanyol

Mbayar

Sampeyan bisa uga ora krungu bab iku. Nanging sampeyan kudu ngerti yen saiki ana perusahaan lan bank sing nggunakakesalah siji. Khusus, yen sampeyan duwe akun ing BBVA, La Caixa, Banco Santander utawa liyane, sistem iki ditambahake lan sampeyan bisa nggawe transaksi liwat.

Kanggo perusahaan, sawetara penting, kayata PCComponentes, utawa Iberia, nawakake kamungkinan kanggo tuku nggunakake cara pembayaran iki. Sejatine sampeyan bisa uga kenal karo sampeyan, nanging sampeyan durung nggunakake, nanging luwih akeh eCommerce sing nggawe taruhan kasebut.

Ing kasus pangguna, ana sing nggunakake (utamane kanggo tuku kanthi cicilan tanpa komisi).

Yen sampeyan pengin ngunjungi kantor ing Spanyol, iki ing Madrid. Mung nelusuri Klarna Spanyol SL

Jeneng anyar Sofort

Titik liyane sing kudu dieling-eling yaiku babagan jenenge. Kaya sing wis dingerteni sadurunge, Sofort tegese immediacy ing basa Spanyol. Nanging Sampeyan kudu ngerti yen Sofort saiki diarani Klarna.

Nyatane, ora persis kaya ngono. Ing Jerman lan Austria, Sofort minangka PayNow. Ing negara liya dikenal minangka Klarna.

Ing taun 2014 Sofort dituku dening Klarna lan wiwit iku kalebu klompok Swedia iki, khusus ing produk finansial lan cara pembayaran. Mula jenenge diganti.

Kaluwihan nggunakake cara pembayaran iki

mbayar online

Yen sampeyan duwe eCommerce, bisa uga ing sawetara kesempatan sampeyan wis nampa saran kanggo nggunakake Sofort utawa malah wis hubungi sampeyan. Yen sampeyan ngelingi, sampeyan duwe akeh kaluwihan nggunakake. Tuladhane:

  • Sampeyan nawakake cara pembayaran liyane kanggo pelanggan, lan iku cepet, aman lan gampang kanggo nggunakake.
  • Order bisa langsung dikonfirmasi lan uga proses karo sampeyan.
  • Ngurangi biaya lan komisi. Kajaba iku, sampeyan bakal bisa nampa pembayaran saka jumlah dhuwur (soko sing, karo sistem liyane, sampeyan ora bisa nindakake).

Kekirangan

Ora kabeh sing apik iku apik, lan uga ora kabeh sing ala. Ana tansah pro lan cons. Lan ing kasus Sofort, utawa Klarna, meh ora ana gangguan kanggo pangguna, nanging ya kanggo bakul utawa perusahaan sing nggunakake wiwit komisi bisa luwih dhuwur tinimbang samesthinea.

Ing sawetara komentar kita wis katon ing app padha uga ngomong babagan komisi "surprise" ing transaksi langsung, dadi luwih apik kanggo mriksa, loro saka sisih siji (pangguna) lan saka liyane (pengusaha, perusahaan ...) yen iku apik kanggo nggunakake utawa ngleksanakake ing bisnis.

Saiki sampeyan ngerti apa Sofort, utawa Klarna, apa sampeyan wani nggunakake ing komputer utawa liwat app wis?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.